Blockchain-yhteys Codefi Orchestrateen

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiKehittäjät

Blockchain-yhteys Codefi Orchestrateen

mennessä ConsenSys 20. toukokuuta 2020 Lähetetty 20. toukokuuta 2020

Codefi-orkesteri

Liitä yrityssovellukset helposti Ethereum-verkkoon

Blockchain POC (Proof of Concepts) kasvaa useilla toimialoilla. Silti monet instituutiot kamppailevat ratkaisujen toteuttamisesta kannattavina ja kustannustehokkaina. Miksi? Koska blockchain-verkkojen kanssa vuorovaikutuksessa olevan yritysratkaisun rakentaminen voi olla monimutkainen yritys.

Tässä on joitain keskeisiä huomioita yrittäessäsi liittää yrityssovelluksesi Ethereum-verkkoon, ja tapoja ratkaista ne Codefi Orchestrate -sovelluksella.

Turvallisuustarpeet 

Yksityiset avaimet 

Yksityiset avaimet ovat minkä tahansa hajautetun verkon ytimessä, ja ne edellyttävät lisäsuojaa varmistaakseen, että niihin ei puututa. Käyttämällä suojattua holvin erillisaluetta, joka käyttää pyöriviä avaimia ja tiukkoja käyttöoikeuksia, voit varmistaa, että avaimesi pysyvät yksityisinä. 

yksityiset avaimet orkestroi

Codefi Orchestrate tarjoaa yhteensopivuuden suojattujen tallennusjärjestelmien, kuten Hashicorp Vaultin, kanssa, jossa yksityiset avaimet joko elävät muistissa tapahtumaa allekirjoitettaessa tai tallennetaan salattuina levylle, mikä rajoittaa valtavasti yksityisen avaimen vaarantumisen mahdollisuuksia. Hashicorp Vault on hyvä valinta suurimman osan päivittäin käytetyistä yksityisistä avaimista (esim. Sijoittajan yksityinen avain hajautettuun rahoitusjärjestelmään), ja se tarjoaa hyvän tasapainon turvallisuuden, käyttökokemuksen ja infrastruktuurikustannusten välillä.. 

Lue lisää yksityisistä avaimista ja orkesterista lukemalla blogikirjoituksen “Kuinka Codefi Orchestrate ratkaisee neljä yritystoiminnan keskeistä turvallisuushaastetta Blockchain-ratkaisut”.

Älykkäiden sopimusten tarkastukset


Älykkäät sopimukset ovat se, mikä tallentaa ja käsittelee tietojasi. Mahdolliset virheet tai haavoittuvuudet voivat olla tuhoisia estoketjuratkaisullesi. Tässä on joitain kysymyksiä varmistaaksesi, että sinulla on vastaukset:

 1. Onko älykäs sopimus otettu käyttöön käyttäen oikeaa koodia??

2. Onko älykkään sopimuksen toteutus turvallista, ts. Ei takaovia mahdollisille hyökkäyksille??

Orchestrate integroituu pian MyyttiX, vankka tietoturvasovellusliittymä, joka automaattisesti tarkastaa ja merkitsee haavoittuvuudet älykkäissä sopimuksissa, joiden koodi on käytettävissä Orchestrate-sopimusrekisterissä.

Ei-epäonnistumiset -ympäristöt

Järjestelmäviat ja seisokit voivat olla erittäin kalliita. Gartnerin mukaan yritysverkon seisokkien keskimääräiset kustannukset ovat noin 5600 dollaria minuutissa. Näin voit laskea mahdolliset kustannukset blockchain-verkon seisokkeista:

Seisokkien kustannukset (tunnissa) = Menetetyt tulot + Menetetty tuottavuus + Palautumiskustannukset + Aineettomat kustannukset

Menetetyt tulot = Tuotto / h x seisokki (t) x käyttöaika (%)

Hyvin säännellylle teollisuudelle voi aiheutua myös sakkoja ja lisäkustannuksia.

Mahdolliset tapahtumavirheet

Joitakin näkökohtia, jotka voidaan helposti jättää huomiotta, ovat:

  • Tililläsi ei ole varoja etukäteen
  • Kaasun hinnat nousevat, joten liiketoimiasi ei voida kaivaa

Codefi Orchestrate tarjoaa hananhallintaominaisuuden, joka varmistaa, että tapahtumiasi seurataan ja lähetetään joka kerta. 

Muita tapahtumakivupisteitä ovat:

  • Menettämättä tapahtumia, joita ei ole vielä kaivettu
  • Palauttamattomat virheet ovat aina riski

Orchestrate’s Transaction Manager -sovelluksen avulla tapahtumia seurataan jatkuvasti ja ne lähetetään uudelleen, jos niitä ei kaiveta. Virhekoodit lähetetään takaisin käyttäjille heti, kun virheitä tapahtuu mahdollisten vahinkojen rajoittamiseksi. 

Suuret volyymiriskit & Korkea saatavuus

Erä tapahtumien lähettäminen ei ole aina helppoa. Haluat varmistaa, että jokainen on käynyt läpi ja kunnossa.

Codefi Orchestrate tarjoaa erillisen erittäin saatavilla olevan hajautetun tietokannan, jotta voidaan seurata ketjun ulkopuolella lähetettyjä tapahtumia. Tapahtumat ja kuitit pidetään järjestyksessä yrityksen viestiväylän avulla.

Saatavilla oleva ratkaisu takaa myös joustavuuden ja vaakasuuntaisen skaalautuvuuden. Vähentämällä mikririippuvuuksia Orchestrate välttää tietojen menetystä.

Lisätietoja Codefi Orkestroida

Ethereum-alustan ja sovellusten “välissä” on paljon harkittavaa. Tapahtumista, älykkäistä sopimuksista, kaasusta, nonce-palveluista ja muusta – haluat varmistaa, että jokainen osa otetaan huomioon tietojen häviämisen, tietoturvaloukkausten tai muiden riskien välttämiseksi. Tulevissa viesteissä keskustelemme siitä, miten voit hallita blockchain-ratkaisusi rakentamisen kustannuksia ja vähentää tuotantoaikaa älykkäällä suunnittelulla ja Codefi Orchestrate -palvelulla.

Codefi Orchestrate 2.0 on nyt saatavilla. Kyselyjä, esittelyjä tai oppia kuinka Orchestrate voi auttaa vähentämään tuotantoaikaa, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

CodefiCodefi OrchestrateYritys EthereumUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map