Codefi Activate käynnistää Filecoin Storage -sovelluksen

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

HomeBlogCodefi Aktivoi

Codefi Activate käynnistää Filecoin Storage -sovelluksen

Kirjoittaja James Beck20. lokakuuta 2020 Lähetetty 20. lokakuuta 2020

Näyttökuva 20.10. 28 28 30

Filecoin Storage -verkkosovellus ja -sovellusliittymä, jota tukee Codefi Activate, mahdollistavat hajautetun tallennustilan hinnoittelun.

Tänään Codefi Aktivoi käynnistettiin Tiedoston tallennus tarjota paras näkymä hajautetulle Filecoin-tallennustilalle, johon pääsee verkkosovelluksen ja sovellusliittymän kautta. Tavoitteena on tehdä Filecoin-verkkoon tallennuksen hinnan löytämisestä yksinkertainen ja avoin.

Filecoin Storage -sovellus koostuu yksinkertaisesta, haettavasta markkinapaikasta, jonka avulla ekosysteemin osallistujat voivat saada täydellisen kuvan Filecoin-tallennusmarkkinoista ja jonka avulla asiakkaat voivat suodattaa, lajitella ja löytää parhaat kaivostyöläiset tarpeisiinsa. Tiedostotallennuspalveluja tarjoavat Filecoin-kaivostyöläiset voivat käyttää sovellusta ilmoittaakseen hinnoittelunsa ja saatavuutensa asiakkaiden selaamalle kauppapaikalle, jotka tekevät yhteistyötä kaivostyöläisten kanssa tietojen tallentamiseksi ja noutamiseksi tallennustarjousten kautta..

Kuinka Filecoin-tallennusmarkkinat toimivat

Filecoin on vertaisverkko, joka tallentaa tietoja, ja sisäänrakennetuilla taloudellisilla kannustimilla varmistetaan, että tiedostot tallennetaan luotettavasti ajan myötä. Hajautettu tallennustila on kriittinen osa Web3-pinoa, ja Filecoin Storage -alusta Codefi Activate -palvelussa helpottaa aktiivista markkinapaikkaa hinnoittelemaan ja ostamaan tallennustilaa Filecoinin alkuperäisessä kryptovaluutassa, FIL. 

Filecoinissa käyttäjät maksavat kaivostyöntekijöille tiedostojensa tallentamisesta. Kaivostyöläiset käyttävät ohjelmistoja ja laitteistoja tallentaakseen tiedostoja asiakkaille ja saamaan korvausta siitä. Jokainen, joka haluaa tallentaa tiedostonsa tai saada maksua muiden käyttäjien tiedostojen tallentamisesta, voi liittyä Filecoiniin. Saatavilla olevaa varastointia ja hinnoittelua ei kontrolloi kukaan yksittäinen yritys. Sen sijaan Filecoin helpottaa avoimia markkinoita tiedostojen tallentamiseen ja noutamiseen, joihin kuka tahansa voi osallistua. 


Tutustu Filecoin Storage -sovellukseen Codefi Activate -sovelluksessa

Filecoin Storage tarjoaa kattavan kuvan Filecoin-tallennusmarkkinoista, johon pääsee verkkosovelluksen ja sovellusliittymän kautta. Sovellus kysyy kaikilta aktiivisilta kaivostyöläisiltä ja tallentaa asiaankuuluvat tiedot, mukaan lukien kaivostyöläisen käyttäjätunnuksen, tarjoamansa tallennuskapasiteetin, kuukausihinnan gibitavua kohti, heidän sijaintinsa ja maineensa.

Näyttökuva 20. lokakuuta 14-28-30.png

Maine on pisteet, joka edustaa tallennuspalvelujen tarjoajien tehokkuutta: niiden kykyä tarjota suuria määriä tallennustilaa, ylläpitää vikoja nollasta pienimpään, suorittaa sopimuksia ja ylläpitää kilpailukykyistä hinnoittelua. Pisteet ovat asteikolla 0-100, jossa pisteet 0 heijastavat epäonnistunutta tallennustilaa ja 100 pistettä edustavat parasta mahdollista pistemäärää. Pisteet sisältävät vahvistettujen aktiivisten kauppojen lukumäärän, viat, tarjolla olevan kaivosvoiman ja kaivostyöntekijän varastohinnan kysynnän suhteessa verkossa tarjottuun mediaanihintaan. 

Maine-pisteiden nykyinen versio on yksinkertainen painotettu laskelma, joka perustuu: 

Kuvakaappaus 20. lokakuuta 16-01-21.png

Tallennustilaa etsivät käyttäjät voivat kysyä markkinoilta ja porata tiettyyn kaivosmieheen saadakseen selville, kuinka monta menestyvää kauppaa kaivosmies on käsitellyt, kokeneet viat ja jopa rakentamaan “varastosopimuksen” suoraan sovelluksesta. Tallennussopimus voidaan sitten lähettää Lotus-asiakkaan kautta ja aloittaa aktiivinen sopimus Filecoin-verkossa, jos se hyväksytään.

Näyttökuva 20. lokakuuta 14-33-33.png

Seuraavat vaiheet

Codefi Activate on innoissaan voidessaan osallistua Filecoinin historialliseen julkaisuun ja haluaa tukea ja olla yhteydessä yhteisöön! Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai haluat API-käyttöoikeuden Filecoin Storage -tietoihin. Ja pidä silmällä DeFi-sillan käynnistämistä myöhemmin tänä vuosineljänneksenä.

Filecoin Storage on nyt aktiivinen!

Filecoin-verkon mainnet aloitti toimintansa viime viikolla, ja Filecoin Storage -markkinapaikka on nyt käytettävissä Codefi Activate -palvelussa. 

Tarkastele FIL: n tallennusmarkkinoita

Tietoja Codefi Activate -sovelluksesta

Codefi Activate on alusta, joka helpottaa hajautettujen verkkojen käynnistämistä ja nopeuttaa verkon käyttäjien osallistumista. Sen tehtävänä on poistaa hajautettuihin verkkoihin osallistumisen monimutkaisuus helpottamalla verkon käyttäjien, mahdollistavien ja luojien välistä vuorovaikutusta. Aktivoi koontinäyttö tarjoaa käyttäjille makrotaloudellisen yleiskatsauksen tietystä verkosta. Tämä hallintapaneeli erottaa ja esittää reaaliaikaiset verkkotiedot, jotta käyttäjä voi ymmärtää, mitä seuraavaa toimintoa tulee tehdä tunnuksillaan.

Asiakkaan ilmoitus DeFiFilecoinFilecoin StorageNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map