ConsenSys Codefi julkisti Ethereum 2.0 Staking Pilotin 6 jäsenellä

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

ConsenSys Codefi julkisti Ethereum 2.0 Staking Pilotin 6 jäsenellä

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport ja Trustology liittyvät Codefi Staking Pilot -ohjelmaan, pääsevät etukäteen Ethereum 2.0 -pakkausratkaisuun, kirjoittanut ConsenSys 16. kesäkuuta 2020 Lähetetty 16. kesäkuuta 2020

Codefi Stakingin lehdistötiedote

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport ja Trustology liittyvät Codefi Staking Pilot -ohjelmaan, pääsevät etukäteen Ethereum 2.0 -pakkausratkaisuun 

LONDON, 16. kesäkuuta 2020 – ConsenSys Codefi lanseeraa Ethereum 2.0 -palvelupalvelualustan, jolla on institutionaaliset toiminnot pörsseille, säilytysyhteisöille, rahastoille, lompakoille ja muille potentiaalisille asiakkaille. Tänään Codefi paljasti ensimmäisen pilottiohjelman osanottajansa, joka on suunniteltu sisällyttämään palautetta ja ominaisuuspyyntöjä samalla kun suunnitellaan ja rakennetaan Codefi Staking -sovellusliittymä ennen Ethereum 2.0: n julkaisua. Pilottiohjelman loppuunsaattamisen jälkeen kumppanit saavat syvällisemmän käsityksen Ethereum 2.0: sta ja heillä on mahdollisuus olla ensimmäisiä markkinoilla tarjotessaan asiakkailleen Ethereum 2.0 -ostokykyä. 

Codefi Staking on rakennettu ConsenSysin rakentaman luotettavan ohjelmistopinon päälle. Tavoitteena on tarjota valkoisen etiketin institutionaalisen tason sovellusliittymä, jolla on helppo ja tehokas pääsy Ethereum 2.0 -verkkoon, jotta yritykset voivat turvallisesti ja kannattavasti osallistua Ethereumin kehityksen seuraavaan vaiheeseen.

Valmistautuminen protokollapäivitykseen

Ensimmäisen vaiheen odotetaan käynnistyvän vuonna 2020, ja Ethereum 2.0 merkitsee kauan odotettua päivitystä Ethereumin julkiseen verkkovirtaan. Ethereum 2.0: n julkaisu on erityisen merkittävä verrattuna aikaisempiin päivityksiin, koska käyttöön on otettu Proof of Stake -konsensusmekanismi, joka siirtää verkon pois nykyisestä Proof of Work -arkkitehtuurista. Proof of Stake -sovelluksen avulla validointiverkosto sijoittaa 32 ETH: n vakuusmaksun verkon erityistileille, mikä takaa, että ne noudattavat ja noudattavat verkon sääntöjä. Ethereum 2.0 pysyy hajautettuna, ja kuka tahansa, joka haluaa panostaa 32 ETH: ta, voi tulla validoijaksi (Ethereum 2.0: n käynnistämiseen tarvitaan vähintään 16384 Validatoria, joilla on 524,288 Eth).

ETH: n omaaville ihmisille Proof of Stake merkitsee kattavampaa tapaa ylläpitää Ethereum 2.0 -verkon turvallisuutta kuin Proof of Work sekä suhteellisen korkea palkinto osallistujille. Silti keskimääräiselle salauksen harrastajalle panostus voi olla monimutkaista; näin ollen panostamista tarjoavat alustat, kuten pörssit, rahastot ja lompakot, erotetaan kilpailijoistaan ​​alentaen panosverkoissa osallistumisen esteitä.

“Joitakin riskejä, jotka liittyvät oman vahvistimen käyttämiseen, ovat nostoavainten varkaus tai katoaminen, varojen virheellinen siirto Eth 2 -talletussopimukseen, puhumattakaan laitteisto- tai Internet-yhteysvirheistä, jotka johtavat validointipalkkioiden menetykseen. ConsenSys Codefin avulla validointiavaimet pidetään suojatussa holvissa, jossa on online-allekirjoitusominaisuus, ja porttivartijoita on useita kerroksia, jotka vahvistavat tapahtumia, jotka estävät luvattoman käytön. Tiedämme, kuinka tärkeää on sisällyttää niin monta validointilaitetta Ethereum 2.0: een, ja tästä syystä olemme rakentaneet avaimet käteen -ratkaisun, jonka avulla suurilla pörsseillä ja institutionaalisilla salausrahastoilla on aina käytössä oleva ja luotettava yhteyspiste, jolla he voivat omistaa asiakkailleen hallussaan olevan ETH: n, ”Sanoi Tim Lowe, Codefi Stakingin tuotejohtaja. 

Codefi Staking Pilot -ohjelma

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport ja Trustology ovat ensimmäiset yritykset liittyneet Codefi Staking Pilot -ohjelmaan.


“Panostamalla Binanceen käyttäjät voivat saada panospalkkioita tarvitsematta asettaa solmuja tai huolestua vähimmäispanosmääristä, aikapituuksista tai mahdollisista saaliista. Käyttäjät ansaitsevat palkintoja, joita heidän kolikoillaan voi ansaita. Ethereum 2.0: n mahdollisen lanseerauksen myötä olemme innostuneita tukemaan panostusta kaikille ETH-haltijoillemme Binancessa “, kertoi Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao (CZ)..

“Ethereumin päivittäminen panoksen todistamiseen on keskeinen hetki sekä Ethereumille että Web 3.0 -ekosysteemille. Odotamme innolla yhteistyötä ConsenSysin kanssa, koska ne tukevat teknologista kehitystä ja DARMA käsittelee ETH-lukittujen varojen ja palkkioiden taloudellisia vaikutuksia panostusvaihtoilla ja vakuuksilla “, kertoi DARMA Capitalin toimitusjohtaja James Slazas.

Alex Batlin, “Uskomme, että ETH2.0 on askelmuutos hajautetulle rahoitukselle sekä suorituskyvyn että skaalautuvuuden suhteen, mikä johtaa kauan odotettua joukkomuuntaa ja mahdollisuutta ansaita korkoa ETH: lta panostamalla. ETH2.0 tuo etusijalle pankkitason turvalliset, mutta kevyet ja nopeat säilytysratkaisut. HSM: n mukautetun HSM-laiteohjelmiston ansiosta pystymme johtamaan markkinoita tarjoamalla nopeaa ja skaalautuvaa säilytyslompakkoratkaisua sekä ETH2.0: sta kiinnostuneille sijoittajille että panostustoimintoihin osallistuville validoijille. “

ConsenSys Codefi tarjoaa joustavia ominaisuuksia ja palveluja

Codefi Staking tarjoaa suoran API-integraation tai valkoisella leimatun käyttöliittymän, joka tarjoaa sekä yksityiskohtaiset tiedot että raportoinnin ja varmistaa samalla vähintään 99%: n käyttöajan validoijille, jotka vahvistavat Ethereum 2.0: n lohkot. Ja mikä tärkeintä, käytettävissä on ympärivuorokautinen tuki ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi. 

Codefi Staking rakennettiin PegaSys Teku, Ethereum 2.0 -asiakas, joka antaa yrityksille mahdollisuuden osallistua Ethereum-verkon seuraavaan kehitykseen. Teku on Java-kirjoitettu ja saman tiimin ylläpitämä Hyperledger Besun takana. Se helpottaa panostuspalveluiden tuomista yrityksille. Codefi Staking tukee myös muita Eth2-asiakkaita ylläpitämään validointilaitteiden joustavuutta ja 99%: n käyttöaikaa, kun Eth2: n kehitysvaiheet kehittyvät edelleen. 

Varhainen adoptio-ohjelma 

Codefi hyväksyy Early Adopter -asiakkaat kumppaniksi ennen Ethereum 2.0 Beacon -ketjun lanseerausta. Varhaiset ottelijat pysyvät kilpailun edessä matalan riskin ja alhaisen pääsyn esteen avulla antamalla palautetta palvelusta sekä oppia suoraan Eth2-tiimeiltä, ​​jotka rakentavat seuraavan sukupolven Ethereumia ja aloittavat ETH: n panostamisen. Rekisteröidy täällä napsauttamalla tätä. 

#####

CodefiEthereum 2.0UutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map