ConsenSys Codefi käynnistää Filecoin DeFi -sillan ja tallennusmarkkinat

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

HomeBlogCodefi Aktivoi

ConsenSys Codefi käynnistää Filecoin DeFi -sillan ja tallennusmarkkinat

Kirjoittaja James Beck 1. lokakuuta 2020 Lähetetty 1. lokakuuta 2020

Ophelia-kotipöytä 1

Filecoinin hajautettu varastointiekosysteemi käynnistää mainnetin tässä kuussa Codefi Activate -ohjatulla markkinapaikkasovelluksella ja Ethereumiin liittyvällä lainausprotokollalla.

Hajautettu tallennus on kriittinen osa Web 3.0 -arkkitehtuuria. Yksi lupaavimmista ja kunnianhimoisimmista hankkeista haastaa tietojen taloudellinen ja varastointi-paradigma on Filecoin. Tämä vertaisverkko mahdollistaa nopeamman ja halvemman datan tallennuksen, vähentää riippuvuutta keskitetyistä palvelimista ja mahdollistaa jopa pääsyn verkkoon offline-tilassa. Luonnollinen Filecoinin suunnittelu on hajautetun varastoinnin markkinapaikka.

Kasvava Ethereum Decentralized Finance (DeFi) -ekosysteemi on käynnistänyt laajan verkoston integroiduista protokollista ja rahoitusvälineistä, joiden arvo on yli 11 miljardia dollaria. ConsenSys Codefi, joka tarjoaa tokenisaatio-, kauppa- ja vaatimustenmukaisuustuotteita DeFi-sektorille, on lisännyt tukea Filecoinille ja käyttää sen Aktivoida alusta katalysoimaan Filecoin-verkon käynnistämistä.

Tänään olemme iloisia voidessamme tarjota ensimmäisen katsauksen siitä, miten Codefi Activate auttaa nopeuttamaan Filecoin-verkon käyttöönottoa. Ensinnäkin Filecoin Storage -palvelun avulla käyttäjät, joilla on isännöintitarpeita, löytävät parhaat varastohinnat arvostetuimmilta kaivostyöläisiltä. Toiseksi Filecoin DeFi -silta mahdollistaa likvidit markkinat Filecoinin lainaamiseen ja lainanottamiseen Ethereumin vankoilla DeFi-markkinoilla varmistamaan, että Filecoin-verkko on käytettävissä riittävästi ja likvideinä..

Kuinka Filecoin toimii

Filecoin-verkossa käyttäjät maksavat kaivostyöntekijöille tiedostojensa tallentamisesta. (Huomaa, että Filecoin on IPFS: n täydentävä protokolla; ero on siinä, että Filecoin kannustaa tallennustilaa ja tarjoaa siten vahvemmat pysyvyystakuut.) Filecoinin tallennuskaivostyöläiset ajavat ohjelmistoja ja laitteistoja tallentaakseen tiedostoja asiakkaille ja saamaan korvausta tekemisestään alkuperäisessä kryptovaluutassa FIL). Filecoinin lohkoketju tallentaa tapahtumat FIL: n lähettämistä ja vastaanottamista varten sekä todisteet varastointikaivostyöläisiltä siitä, että he tallentavat tiedostojaan oikein. Tyypillisiä tiedostotyyppejä ovat arkistotiedot – joten ne pysyvät ikuisesti – ja hajautetut verkkosovellukset.

Filecoin-mainnet käynnistyy virallisesti aikakaudella 148888, jonka odotetaan tapahtuvan noin 15. lokakuuta 2020. Codefi Activate tarjoaa kaksi tuotetta, jotta Filecoin-mainnetin varhainen markkinadynamiikka saataisiin välttämättömäksi. Tiedoston tallennus, vankka Filecoin Miner -markkinapaikka auttaa tiedonlouhijoita tarjoamaan parhaat hinnat ja asiakkaita selaamaan parhaita hintoja toimittajilta. Kriittinen verkoston varhaisille taloudellisille kannustimille on Filecoin DeFi -silta Filecoinin FIL-salausvaluutan ja Ethereumin välillä, mikä antaa Filecoinin haltijoille mahdollisuuden merkitä FIL Ethereum-pohjaisiin DeFi-protokolliin. Nämä työkalut ovat kaikkien saatavilla intuitiivisten Codefi-käyttöliittymien kautta, jotka yhdistävät oivallukset Filecoinin verkkotilastoihin ja tietoihin saumattomalla virralla FIL: n lainaamiseen / ottamiseen tai varastointisopimusten tekemiseen..


Tiedoston tallennus

DeFi-sillan ohella Codefi Activate käynnistyy Tiedoston tallennus tarjota paras näkymä Filecoin-tallennusmarkkinoille, johon pääsee verkkosovelluksen ja sovellusliittymän kautta. Tavoitteena on tehdä Filecoin-verkkoon tallennuksen hinnan löytämisestä yksinkertainen ja avoin.

Filecoin Storage -sovellus koostuu yksinkertaisesta, haettavasta markkinapaikasta, jonka avulla ekosysteemin osallistujat voivat saada täydellisen kuvan Filecoin-tallennusmarkkinoista ja jonka avulla asiakkaat voivat suodattaa, lajitella ja löytää parhaat kaivostyöläiset tarpeisiinsa. Tiedostotallennuspalveluja tarjoavat Filecoin-kaivostyöläiset voivat käyttää sovellusta ilmoittaakseen hinnoittelunsa ja saatavuutensa asiakkaiden selaamalle kauppapaikalle, jotka tekevät yhteistyötä kaivostyöläisten kanssa tietojen tallentamiseksi ja noutamiseksi tallennustarjousten kautta..

Molemmat sovellukset ovat saatavilla Codefi Activate -alustan kautta, joka helpottaa hajautettujen verkkojen käynnistämistä ja nopeuttaa verkon käyttäjien osallistumista. Sen tehtävänä on poistaa hajautettuihin verkkoihin osallistumisen monimutkaisuus helpottamalla verkon käyttäjien, mahdollistavien ja luojien välistä vuorovaikutusta. Aktivoi koontinäyttö tarjoaa käyttäjille makrotaloudellisen yleiskatsauksen tietystä verkosta. Tämä hallintapaneeli erottaa ja esittää reaaliaikaiset verkkotiedot, jotta käyttäjä voi ymmärtää, mitä seuraavaa toimintoa tulee tehdä tunnuksillaan.

Aloitussivu (työpöytä) .png

DeFi-silta

Filecoin DeFi -silta yhdistää Filecoinin kukoistavaan DeFi-rahoitusjärjestelmään Ethereum Mainnetissä. Se mahdollistaa Filecoin FIL-kryptovaluutan muuntamisen ERC-20-tokenisoituun FIL: iin käyttämällä tunnussiltaa, joka toimii Ren-protokolla. Ethereumissa ollessaan FIL: n haltijat ja kaivostyöläiset voivat tallettaa merkityn FIL: nsä vakuudeksi DeFi-lainamarkkinoille ansaitsemaan korkoa tai lainata lisää FIL: ää varastointikaivostoimintaan.

Kun Filecoin-mainnet käynnistyy, FIL: n kiertävä tarjonta on aluksi vähäistä. Koska verkon käyttäjien on omistettava FIL varastoidakseen kaivostyöläisiä, FIL: n nestemäisen saatavuuden varmistaminen näiden luotonantomarkkinoiden kautta on kriittinen tekijä varastomarkkinoiden rakentamisessa ja verkon käytön lisäämisessä. Ottaen käyttöön FIL-haltijoiden kyvyn lainata ja lainata FIL: ää ERC-20-sillan kautta, Ethereum DeFi: n laaja likviditeetti- ja taloudellinen toiminta-alue tulee Filecoin-ekosysteemin käyttöön. Ethereumin alkuperäiskansojen DeFi-käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita käärittyjen Filecoinin kaupasta ja verkon kehityksen nopeuttamisesta, voivat käyttää Codefin rakentamaa alustaa tallettaakseen ETH-pohjaisia ​​varoja vakuudeksi, lainata käärittyjä FIL-tiedostoja ja muuntaa ne alkuperäisiksi FIL-tiedostoiksi tallentamaan tietoja tai olemaan yhteydessä Filecoin-verkkoon.

Ophelia - Koti - Työpöytä (1) .png

Markkinoille meneminen Filecoin Mainnetin avulla

Codefi-tiimi on innostunut tukemaan Filecoinin kauan odotettua Mainnet-lanseerausta lokakuun puolivälissä näillä kahdella uudella tarjouksella. Filecoin Storage tulee elämään Mainnetin kanssa, joten kaivostyöläiset ja käyttäjät voivat saada näkyvyyden heti tallennusmarkkinoille, ja Filecoin DeFi Bridge on saatavilla pian sen jälkeen. Pysy kuulolla molempien tuotteiden päivityksistä tulevina viikkoina ja valmistaudu Filecoin Liftoffiin!

Rekisteröidy Codefi-päivityksiin saadaksesi ilmoituksen, kun Filecoin Storage ja Filecoin DeFi Bridge ovat käyttövalmiita.

Kirjaudu AsiakasilmoitusDeFiFilecoinFilecoin DeFi BridgeFilecoin StorageNewsletterTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map