ConsenSys hankkii J.P.Morganin koorumin, jolla voidaan edistää yrityksen estoketjun käyttöönottoa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

ConsenSys hankkii J.P.Morganin koorumin, jolla voidaan edistää yrityksen estoketjun käyttöönottoa

Juuri ilmoitettu, ConsenSys ylläpitää JPM Quorumin avoimen lähdekoodin tietokantaa ja tekee siitä yhteensopivan muiden yritystuotteiden kanssa. Kirjoittanut ConsenSys 25. elokuuta 2020 Lähetetty 25. elokuuta 2020

päätösvaltainen lehdistö 01

Mitä tapahtuu

25. elokuuta 2020 JP Morgan ja ConsenSys ilmoittivat, että ConsenSys hankkii ja hallinnoi avoimen lähdekoodin Quorum-projektia osana JPM: n strategista investointia. 

Kauppa on merkittävä askel blockchain-tekniikan ja Ethereum-pohjaisten ratkaisujen käyttöönoton nopeuttamisessa. Käyttämällä Quorumia ConsenSysin muiden yritystuotteiden kanssa yritykset voivat rakentaa erittäin muokattavia, turvallisia ja suorituskykyisiä ratkaisuja.

  • Lue lehdistötiedote
  • Käy uudella Quorumin verkkosivustolla

Mikä on ConsenSys-koorumi?

Tämän ilmoituksen avulla ConsenSys on iloinen voidessaan ilmoittaa uuden avoimen lähdekoodin protokollan, ConsenSys Quorumin. ConsenSys Quorum on avoimen lähdekoodin protokollakerros, joka toimii yritysten perustana julkisten tai yksityisten Ethereum-pohjaisten yritysratkaisujen rakentamiseen. ConsenSys Quorum koostuu neljästä avoimen lähdekoodin pohjakerroksesta: asiakasohjelmisto, yksityisten tapahtumien hallinta, ulkoisten tapahtumien allekirjoittaminen ja lisätyökalut.

päätösvaltainen lukitus paina 03

Apua avoimen lähdekoodin tason käyttöönotossa ja ylläpidossa kehittäjät ja yritykset voivat pyytää tilaukseen perustuvaa tukea ConsenSys Quorum -tukea. Tukitiimimme koostuu kehittäjistä ja asiantuntija-avustajista kaikissa ConsenSys Quorumin avoimen lähdekoodin projekteissa.

Avoimen lähdekoodin kerroksen lisäksi kehittäjät ja yritykset voivat myös ottaa käyttöön useita ConsenSysin kehittämiä institutionaalisen tason tuoteominaisuuksia, jotka mahdollistavat omaisuuden tunnusten tekemisen ja hallinnan, maksut, asiakirjojen hallinnan, työnkulun optimoinnin, riskien noudattamisen ja paljon muuta.

consensys plexus kuvake pyöreä 16. syyskuuta webinaari: Johdatus ConsenSys-koorumirekisteriin nyt

Mitä hankinta tarkoittaa yrityksille ja kehittäjille

ConsenSys ostaa Quorumin, mikä on tärkeä askel ekosysteemin sitoutumisessa yritysten omaksumiseen ja kehittämiseen. Quorumin myötä ConsenSys laajentaa Ethereum-yritystarjontaansa kolmella ensisijaisella tavalla: 1) sitoutuminen avoimen lähdekoodin kehittämiseen, 2) yhdenmukainen kehitys ja kehitys sekä yksityisten että julkisten yritysratkaisujen osalta ja 3) vankemmat tuotantotason ominaisuudet avoimien lisäksi lähdekoodipohjat.

Sitoutuminen avoimen lähdekoodin kehittämiseen

ConsenSys-konsernissa ConsenSys Quorum pysyy avoimen lähdekoodin perustana, joka on kaikkien käytettävissä tuotantotyyppisten sovellusten rakentamisen aloittamiseksi. Vankkaa dokumentaatiota ylläpitää ConsenSys-protokollan suunnittelutiimi. ConsenSys Quorum jatkaa ConsenSysin pitkää avoimen lähdekoodin protokollakehityksen historiaa etenkin kehittämällä Hyperledger Besu -ohjelmaa, mainnet-yhteensopivaa Ethereum-asiakasta.

ConsenSys tarjoaa myös tukitilauksia ConsenSys Quorumille nopeuttaakseen markkinoille tuloa ja luottamusta tuotantoverkkoihin. Tavoitteena on varmistaa, että kyky rakentaa blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja pysyy luvattomana, samalla kun se tarjoaa myös tukipalveluja nopeuttamaan käyttöönottoa tarvittaessa.

Yksityisten ja julkisten yritysten ratkaisut

Tähän mennessä ConsenSys on ylläpitänyt Hyperledger Besua, mainnet-yhteensopiva Enterprise Ethereum -asiakasohjelma. JPM: n puitteissa Quorum on tukenut monia yritystason ratkaisuja yksityisissä Ethereum-pohjaisissa verkoissa. Kaupan myötä ConsenSys Quorum mukauttaa sekä yksityisten lupien että mainnet-yhteensopivien yritysratkaisujen kehittämisen, mikä mahdollistaa blockchain-tekniikan täydellisemmän ja vankemman kehityksen yritysten keskuudessa. Lähitulevaisuudessa ConsenSys pyrkii tekemään GoQuorumista yhteentoimivan Hyperledger Besun kanssa yhdenmukaisesti ConsenSysin vision kanssa mahdollistamaan sekä yksityisen että julkisen verkon käyttötapaukset.

Tuotantotason ominaisuudet ja palvelut

Kaupan myötä ConsenSys vauhdittaa tuotepaketin kehittämistä, joka toimii ConsenSys Quorum avoimen lähdekoodin protokollakerroksessa. Nämä tuotemoduulit mahdollistavat konfiguroitavan lähestymistavan yrityssovelluksiin, jolloin yritykset eri toimialoilla voivat rakentaa erittäin räätälöityjä ratkaisuja erityistarpeisiin. Näiden tuotemoduulien tarkoitus – yhdistettynä ConsenSys Quorum -kooditukien avoimen lähdekoodin luonteeseen – on avata ovet teoriassa rajattomalle liiketoiminnan käyttöönotolle. 

Kaiken kaikkiaan Quorumin hankinta vahvistaa ConsenSysin lähdekoodina yrityksille, jotka haluavat oppia lisää, tutkia vaihtoehtoja ja rakentaa lopulta tuotantotason ratkaisuja, jotka sopivat heidän liiketoimintatarpeisiinsa..

Yksityiskohtainen kuvaus ConsenSys-koorumista: Täydellinen avoimen lähdekoodin Blockchain-protokollakerros yrityksille

Yrityskaupan ilmoituksen myötä ConsenSys Quorum -kehittäjät voivat valita kahdesta avoimen lähdekoodin pinosta, joihin rakentaa: Go-pohjainen GoQuorum tai Java-pohjainen Hyperledger Besu. 

Go-pohjainen pino (aikaisemmin JPM: ssä nimellä Quorum) sisältää GoQuorum-asiakasohjelmiston, Tesseran yksityisen tapahtumahallinnan ja EthSigner-yksityisen avaimen hallinnan. Java-pohjainen Hyperledger Besu -pino koostuu samoista projekteista, jotka ConsenSys tuntee ja käyttävät tänään ja jotka on luokiteltu ConsenSys Quorum -ryhmään. Java-pohjainen pino sisältää Hyperledger Besu -asiakasohjelmiston, Orionin yksityisen tapahtumahallinnan ja EthSigner-ulkoisen tapahtumien allekirjoittajan.

ConsenSys Quorum Open Source Layer

Kaupan ilmoituksen myötä Hyperledger Besu, Orion, EthSigner niputetaan ConsenSys Quorum -tarjontaan yhdessä GoQuorumin ja Tesseran kanssa. Kuten edellä mainittiin, ConsenSys Quorum antaa nyt kehittäjille mahdollisuuden valita Go-pohjaisen GoQuorum- tai Java-pohjaisen Hyperledger Besu -pinon välillä. Lähitulevaisuudessa lisäämme lisätoiminnallisuutta Quorumiin, parannamme kehittäjien kokemusta ja tarjoamme lisäarvoa lisääviä toimintoja edelleen ylöspäin.

PegaSys-orkesteri liittyy Codefi-sovellussarjaan nimellä Codefi Orchestrate, joka on kokoelma keskeisiä teknisiä komponentteja jokaiselle yrityksen blockchain-ratkaisulle. Codefi Orchestrate sisältää laajennetut valmiudet nopeuttaa yrityksen blockchain-ratkaisujen tuotantoa, vähentää kehityskustannuksia ja nopeuttaa markkinoille tuloa. Se yhdistää useita Codefi-tuotemoduuleja ja -ominaisuuksia Quorumin avoimen lähdekoodin protokollakerrokseen.

PegaSys Plus korvataan ConsenSys Quorum Support -liittymäpohjaisella tukipalvelulla, joka tarjoaa kehittäjille ja yrityksille tarvittaessa tukea Quorumin avoimen lähdekoodin protokollaprojekteihin. ConsenSys Quorum -tuki tarjoaa myös laajennuksia, jotka laajentavat Hyperledger Besu Ethereum -asiakaspalvelua ja tarjoavat toimintoja vastaamaan yrityksen muihin vaatimuksiin.

PegaSys Teku ja R&D ei mene mihinkään. Tulevien kuukausien aikana he asuvat muualla ConsenSys-palvelussa, mutta työ jatkuu keskeytyksettä. Toistaiseksi ne löytyvät edelleen PegaSys-sivusto.

Yritysten omaksumisen kehittyminen ja nopeuttaminen ConsenSys-koorumin avulla

ConsenSys rakentaa tuotesarjaa, joka voidaan rakentaa avoimen lähdekoodin ConsolSys Quorum -protokolla-kerrokselle. Näiden tuotemoduulien avulla yritykset voivat rakentaa räätälöitäviä ratkaisuja, jotka on optimoitu niiden erityistarpeisiin. Muiden ominaisuuksien lisäksi nämä ominaisuusmoduulit mahdollistavat omaisuuden tunnusten tekemisen ja hallinnan, maksut, asiakirjojen hallinnan, työnkulun optimoinnin ja riskien noudattamisen.

Yritystuotemoduulit ovat kaikki yhteensopivia avoimen lähdekoodin Quorum-kerroksen kanssa Codefi Orchestraten kautta. Orchestrate antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia yksinkertaistamalla liiketoimintasovellusten kehittämistä ja liitettävyyttä Ethereum blockchainiin.

consensys plexus kuvake pyöreä Tutustu yritystuotemoduuleihimme ConsenSys Quorum Enterprise -pino

ConsenSys-koorumin käytön aloittaminen 

Kaikki mitä tarvitset Quorumin aloittamiseen joko kehittäjänä tai yrityksenä, löytyy ConsenSys Quorum -sivustolta. Kehittäjäsivumme sisältää lisätietoja avoimen lähdekoodin perustoista ja linkit dokumentaatioomme. Tuotesivumme selittää Quorumin päällä olevat tuotemoduulit ja yhteystiedot, jotta yrityssovelluksia voidaan aloittaa Quorumin päälle. Jos olet yritys tai kehittäjä, joka etsii käytännön tukea, ota meihin yhteyttä täällä.

consensys plexus kuvake pyöreä Aloita ConsenSys Quorumin käytön aloittaminen

Liity yhteisöömme:

TuoteilmoitusUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map