ConsenSys hankkii tryffelisviitin

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

ConsenSys hankkii tryffelisviitin

Käytetyimpien blockchain-kehittäjätyökalujen takana oleva tiimi liittyy ConsenSysbyyn ConsenSysin kanssa 17. marraskuuta 2020 Lähetetty 17. marraskuuta 2020

Tryffeli ConsenSys-tuotteilla 3

NEW YORK, 17. marraskuuta 2020 – ConsenSys on hankkinut yrityksen tiimin ja tekniikan Tryffeli. Yleisimmin käytettyjen blockchain-kehittäjien työkalujen joukossa Truffle Suite on kehitysympäristö, testauskehys ja omaisuusputki, jotka kaikki kootaan yhteen. Kaupan ehtoja ei julkistettu.

Trufflen avulla käyttäjät voivat käyttää sisäänrakennettua älykästä sopimusten kokoamista, linkittämistä, käyttöönottoa ja binaarihallintaa. Yli 8,5 miljoonan latauksen ja vilkkaan kehittäjäyhteisön ansiosta Truffle on jo pitkään ollut ekosysteemin suosikki uusille ja kokeneille kehittäjille, jotka etsivät työkaluja älykkään sopimuksen ja käyttöliittymän kehittämisprosessin nopeuttamiseksi. Truffle kiihdytti avoimen lähdekoodin Ethereum-ekosysteemin kasvua yhtenä ensimmäisistä ConsenSysin inkuboimista hankkeista, ja se on sittemmin kasvanut omistautuneesta kehittäjien seurasta. Trufflen onnistunut integrointi ConsenSys Quorumin kanssa, Filecoin, ja muut protokollat, Truffle on suuntautumassa blockchainin globaaliin käyttöönottoon yrityksessä.

Truffle Suite on sitoutunut tekemään Solidity-kehityksestä tyylikkään, tuottavan ja turvallisen. Vapaa Tryffelilaatikot sisältää hyödyllisiä moduuleja, Solidity-sopimuksia ja kirjastoja, käyttöliittymänäkymiä ja jopa täydelliset dApps-esimerkit uusien kehittäjien helpottamiseksi. Tryffelijoukkueet mahdollistaa kaikenkokoisten suunnittelutiimien tehdä yhteistyötä jaetussa työssä testausympäristöissä varmistaakseen, että sovellus toimii, ennen kuin siitä aiheutuu kustannuksia käyttöönotosta mainnet Ethereumissa.

Trufflen lisääminen ConsenSys-kehittäjien tuotepinoon tarjoaa yritysasiakkaille laajemman valikoiman palveluja sovellustensa käyttöönottoon luottavaisin mielin. Tiimi jatkaa Trufflen rakentamista ConsenSysin alan johtavien liiketoiminnan kehitys-, suunnittelu- ja markkinointitiimien tuella. Tryffeliteknologiaa hyödyntävät myös Quorum, Diligence ja Infura. Trufflen takana olevat blockchain-insinöörit ja kehitysasiantuntijat jatkavat blockchain-kehittäjien kokemuksen parantamista ja tarjoavat heille laadukkaita, yritystason kehitystyökaluja.

“Truffle Suite on välttämätön kehittäjille aloittaakseen Ethereumin ja Web3: n, ja se on korvaamaton Mainnet-sovellusten ja yrityslohkoketjuratkaisujen lisääntyvälle käyttöönotolle. Tryffeli on usein kaikkien tuotteiden ja palveluiden suppilo, koska melkein kaikki kehittäjät aloittavat älykkään sopimuskehitysmatkansa Tryffelisviitillä. Olemme innoissamme lisäintegraatioista ConsenSysin kehittäjätyökalujen ja -sovellusten kanssa “, kertoi Joseph Lubin, ConsenSysin perustaja..

Vuonna 2015 lanseerattu Truffle on kehityspaketti, joka on suunniteltu hallitsemaan blockchain-kehittäjien koko työnkulkua älykkäästä sopimuskehityksestä käyttöliittymäsovellukseen.. 

Tryffelisarja koostuu seuraavista elementeistä dApps: n sujuvan ja saumattoman kehityksen helpottamiseksi: 

  • Tryffelijoukkueet – Yksinkertaistaa tiimin työnkulkua tarjoamalla jaetun kokoamis- ja testausympäristön jatkuvaa integraatiota varten ja antaa tiimin seurata käyttöön otettujen älykkäiden sopimusten tapahtumia, tilaa ja tapahtumia. Se mahdollistaa myös hyödyllisen tiedon visuaalisen esityksen ja konfiguroitavat virheilmoitukset kriittisen oivalluksen saamiseksi.
  • Tryffeli – Varsinainen kehitysympäristö, joka integroi älykkäiden sopimusten kokoamisen, testaamisen ja käyttöönoton.
  • Ganache – Paikallisesti käyttöönotettu blockchain-simulaattori, Ganache sisältää graafisen käyttöliittymän, joka voi simuloida blockchain-verkkoja ja mahdollistaa älykkäiden sopimusten live-testauksen ilman todellisten testiverkkojen perustamista tai etäverkon käyttöä.   
  • Tihkusade – Valikoima etupään kirjastoja, jotka tarjoavat hyödyllisiä komponentteja sellaisten verkkosovellusten kehittämiseen, jotka voivat olla saumattomasti yhteydessä älykkäisiin sopimuksiin.

”Suosituimpana Ethereumin kehityskehyksenä Truffle sopii luonnollisesti olemaan osa ConsenSys-tuotepinoa. Odotamme innolla yritystason ratkaisuja, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa ja ottaa käyttöön blockchain-järjestelmiä Ethereumin avulla ja useiden lohkoketjujen yli “, kertoi Tim Coulter Tryffeli.   

Lisätietoja on osoitteessa trufflesuite.com.

Tryffelisarjatuote

Ottaa yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map