ConsenSys käynnistää Codefi Data -sovellusliittymän

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi Data

ConsenSys käynnistää Codefi Data -sovellusliittymän

Kirjoittaja Nicole Adarme 1. huhtikuuta 2020 Lähetetty 1. huhtikuuta 2020

Ominaisuuden tiedot

Me ConsenSys Codefi Data -ohjelmassa olemme julkaisseet Codefi Data -sovellusliittymämme keinona hajautetun rahoituksen (DeFi) käyttäjille ja osallistujille saada suoraa ja reaaliaikaista pääsyä DeFi-luokituksiin ja riskitietoihin, kuten älykkään sopimusriskin, likviditeetin, vakuuksien ja keskityksen. 

Olemme koonneet tietoja DeFi-lainaprotokollista ja älykkäistä sopimuksista, joten tiedot ovat järkevämpiä käyttäjille ja sovelluksille. DeFi Score -tiimimme on kerännyt ja syntetisoinut tällä hetkellä useista lähteistä hajallaan olevaa tietoa rikastettuun tietomalliin, jota yhteisö voi nyt käyttää suoraan. Tämän sovellusliittymän avulla kehittäjät, sijoittajat, yritykset ja DeFi-harrastajat voivat nyt noutaa nämä DeFi-riskitiedot helposti integroitavassa muodossa, joka tukee paremmin heidän projektejaan tarvitsematta rakentaa tai ylläpitää mukautettua indeksointiin liittyvää infrastruktuuria.

Uskomme, että avoimen hajautetun rahoituksen todellinen potentiaali on pöytäkirjojen ehdoton näkyvyys ja avoimuus sen ymmärtämiseksi, miten, miten ja miksi asiat ovat niin, olipa kyse korkotasoista tai erilaisista hajautetuista rahoitustuotteista. Siksi olemme rakentaneet ConsenSys Codefi Data -alustan – tarjoamaan käyttäjille tarkkaa ja käytännöllistä dataa rahoituspalvelujen tulevaisuuden hyödyntämiseksi. Olemme käynnistämässä Codefi Data -sovellusliittymän, joka avaa DeFi-tiedot käyttäjillemme helposti kulutettavassa, koneellisesti luettavassa muodossa. 

Yksi tiimimme perusperiaatteista on yhteisön tuki ja kehittäminen. Meille on ratkaisevan tärkeää, että DeFi-yhteisö toimii ja hyödyntää tietoja ja pisteytysmenetelmiä. Tästä syystä API: lla on palvelutaso, jota on ilmainen käyttää. Hajautettu rahoitus kasvaa nopeasti, mutta katsomme silti itseämme suuremmassa testausvaiheessa, kun ekosysteemi näyttää mitä DeFi: llä on mahdollista. Codefi Data on intohimoisesti tuonut lisää avoimuutta ja siten vastuullisuutta ja siten kypsyyttä avaruuteen, ja me rakastamme seurata kaikkia näitä DeFi-protokollia niiden syntyessä ja kasvaessa.

Rekisteröidy nyt ConsenSys Codefi Data -sovellusliittymän käyttöä varten!

Miksi DeFi-tiedot ovat tärkeitä

Kaikille rahoitusmarkkinoiden osallistujille luotettavien ja käytännöllisten tietojen käyttö on perusta taloudelliselle analyysille ja päätöksenteolle. Oikean datan löytäminen on kuitenkin harvoin yksinkertaista, ja perinteisillä finanssimarkkinoilla kokonaiset teollisuudenalat on rakennettu asiakkaille suunnattujen tietojen hankkimiseen, järjestämiseen ja kuratoimiseen, jotta voidaan tehdä kehittyneempiä, dataohjattuja päätöksiä. Kauppaa edeltävä analyysi, omaisuuden arvostus, salkunhoito, kaupan toteutus, kaupan jälkeinen selvitys, riskienhallinta, salkun käsittely, tulosraportointi ja sääntelyn noudattaminen ohjaavat kaikki koneella luettavilla tiedoilla. 

Tämä pätee myös syntyvään DeFi-ekosysteemiin. Salausrahastot, salauskauppiaat, luotonantoalustan käyttäjät, verkoston osallistujat sekä näiden sijoittajien käyttämät alustat ja tapahtumapaikat – kaikki tarvitsevat laadukasta tietoa tietoisten päätösten tekemiseksi. Tiedot ovat edelleen tärkeitä sijoitusvaihtoehtojen analysoimiseksi, algoritmien luomiseksi, likviditeetin löytämiseksi, kauppojen toteuttamiseksi, suorituskyvyn arvioimiseksi, vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämiseksi ja salkkujen hallitsemiseksi. DeFi: n kannalta näiden tietojen saatavuus voi olla vaikeaa, ja ne voivat olla ketjussa tai ketjun ulkopuolella. 


ConsenSys Codefi Data -sovellusliittymän ensimmäisen käynnistämisen jälkeen voit nyt käyttää DeFi Score -luokitusta ja kriittisiä taustalla olevia ketjun ja ketjun ulkopuolisen lainanantoprotokollan tietoelementtejä, jotka ovat kyseisen luokituksen tuloja.. 

Lähde: ConsenSys Codefi DeFi Score

Lähde: ConsenSys Codefi DeFi Score

DeFi-pisteet 

Alun perin ConsenSys-tiimin suunnittelema DeFi-pisteet on avoimen lähdekoodin menetelmä riskien kvantifioimiseksi luvattomissa luotonanto-ryhmissä, ja se on rakennettu edistämään DeFi-luotonantomarkkinoihin vaikuttavien teknisten ja taloudellisten riskien avoimuutta ja ymmärtämistä. DeFi-pisteet tarjoavat yhden, jatkuvasti vertailukelpoisen arvon protokollariskin mittaamiseen perustuen tekijöihin, kuten älykkääseen sopimusriskiin, vakuuksiin ja likviditeettiin. Malli tuottaa helposti ymmärrettävän 0–10 pistemäärän, joka voidaan esittää käyttäjille tai integroida muihin järjestelmiin. 

DeFi Score -luokitustietojen asettaminen saataville Codefi Data -sovellusliittymän kautta luo tehokkaan tavan DeFi-tiedoille ja -analytiikalle rikastuttaa ekosysteemiämme. Esimerkiksi olemme tehneet yhteistyötä KolikkoGecko, johtava salausmarkkina-analyysin tarjoaja tarjoamaan DeFi-riskeihin liittyviä tietoja tarjotakseen käyttäjilleen kokonaisvaltaisemman vertailun DeFi-lainausmahdollisuuksistaan. Heidän käyttäjät hyötyvät nyt CoinGeckon Earn-alustalle integroitujen DeFi Score -luokitusten tarjoamasta lisäkäsityksestä.

Lähde: CoinGecko Earn Platform

Lähde: CoinGecko Earn Platform

Tulevien kuukausien aikana Codefi Data -sovellusliittymä sisällyttää lisää digitaalista omaisuutta ja DeFi-tietoja nykyisistä ConsenSys-alustoista ja ulkoisista lähteistä. Olemme iloisia voidessamme julkaista tämän sovellusliittymän tänään ja kuulla sinusta, millaisia ​​tietoja haluat nähdä alustallamme ja elämässänne. Codefi Data -sovellusliittymä tekee kaikki nämä tietojoukot saataville yhdestä, helposti kulutettavasta API-päätepisteestä.

Ota yhteyttä täällä saadaksesi pääsyn Codefi Data -sovellusliittymään. Lisätietoja sovellusliittymästä ja siitä, käy sivustollamme täällä. Liity DeFi-dataa koskevaan keskusteluun ja anna meille palautetta DeFi Score -sähkeryhmä tässä. 

Will Janensch, Codefi Data Business Lead

Chris Wessels, Codefi Data Technical Lead

Jordan Lyall, DeFi Score Product Lead 

TuoteilmoitusUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map