ConsenSys-kuukausiraportti – marraskuu 2019

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

ConsenSys-kuukausiraportti – marraskuu 2019

Ethereum dapps, yrityksen estoketjuratkaisut, suosituimmat artikkelit, tulevat tapahtumat ja paljon muuta. – kirjoittanut ConsenSys1. Joulukuuta 2019 Lähetetty 1. joulukuuta 2019

kuukausiraportin sankari

Marraskuun kuukausiraportti on täynnä jännittäviä päivityksiä, yhteenvetoja ja ConsenSys-julkaisuja. Jos tämä on ensimmäinen kuukausiraportti, jota luet, tutustu näkemykseemme ja lue lisää ConsenSysista. Jos olet usein lukija, siirry heti hyviin asioihin – viimeisen kuukauden suosituimmat twiitit, tapahtumat, videot ja lukemat.

“Olen tavallaan hämmästynyt siitä, kuinka paljon edistystä on tapahtunut niin lyhyessä ajassa. Jos tarkastellaan kaikkia aikaisempia massiivisia yhteiskunnallisia vallankumouksia – matkapuhelimet, itse Internet, Web, autot, sähkö -, ne kaikki kesti paljon kauemmin. Meillä ei ole oikeastaan ​​kymmenen vuotta hajautetussa verkkovallankumouksessa tai evoluutiossa – olemme enemmän kuin viisi vuotta. Koska bitcoin oli hyvin kapea toteutus ja älykkäät sopimukset keksittiin todella noin viisi vuotta sitten. Joten on hämmästyttävää, kuinka monet suuret yritykset, startupit ja vain ihmiset välittävät ja ajattelevat sen olevan tärkeä. ”

– Joe Lubin, ConsenSysin perustaja ja Ethereumin perustaja

Marraskuussa uPort julkaisi Serto-sarjan työkaluja, jotka tuovat todennettavissa olevien tunnistetietojen ja hajautettujen tunnisteiden voiman todelliseen maailmaan. Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) käyttää nyt Serto tuomaan oikeushenkilötunnukset (LEI) estoketjuun. Bounties Network otti käyttöön metatapahtumia, mikä helpottaa Ethereum-yhteisön uusien jäsenten pääsyä ansaita ensimmäinen salaus, eikä tarvitse ostaa sitä. Andreas Freund ja Lewis Cohen julkaisivat valkoisen kirjan, jossa kuvitellaan uudelleen julkisten hyödykkeiden tasapuolinen jakelu blockchain-tekniikkaa ja merkkipohjaisia ​​markkinoita käyttäen.

ConsenSys osallistui Convergence-konferenssiin, joka oli ensimmäinen järjestetty globaali blockchain-kongressi. Lähentyminen toi yhteen Euroopan komission, INATBA: n edustajia sekä useita valtion virkamiehiä ja yritysjohtajia. Katso lähentymisvideot tässä. Pidä tauko tuijottaessasi Istanbul Hard Fork Countdown -kello, ja katso marraskuun päivitykset Meshistä!

ConsenSys-visio

Suosituimmat artikkelit

 • Mitä ihmiset etsivät? “Blockchain julkisten hyödykkeiden jakamisessa”
 • Nousussa: “Salakirjoitussisällön manifesti”
 • Eniten jaettuja: “Mitkä hallitukset käyttävät blockchainia juuri nyt?”
 • Webseminaari: “Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote”

Sosiaalisen median osumat

Viserrys

ConsenSys Twitterissä

Reddit
Linkedin
Youtube
Instagram

ConsenSys Instagramissa

Toimiston sijainnit

ConsenSys-toimipisteet

Napa ja puhemalli

ConsenSys-keskittymä kutee, hautoo ja nopeuttaa “pinna” -yrityksiä kehittämällä, jakamalla resursseja, ostamalla yrityksiä, investoimalla ja perustamalla yhteisyrityksiä. Nämä pinnat hyötyvät ConsenSysin rakentamista perustekijöistä, jotka mahdollistavat uusien palvelujen ja liiketoimintamallien rakentamisen Ethereumin lohkoketjuun.

Napa

 • Labs: Blockchain-venture-studiomme. Labs hautoo Web3: n parhaita tiimejä ympäri maailmaa tarjoamalla heille pääomaa, mentorointia ja pääsyn ConsenSysin huipputason projektien ja kykyjen verkostoon. Lue: ConsenSys Labs ilmoittaa investoinnista atpariin.
 • Akatemia: Oppilaitoksemme. Akatemian tehtävänä on kehittää globaalia blockchain-ekosysteemiä silloittamalla Ethereumin tietokuilu.
 • Ratkaisut: Yrityksemme varsi. Ratkaisut tuovat blockchainia yrityksille, auttamalla yrityksiä, hallituksia, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja startup-yrityksiä ympäri maailmaa rakentamaan, testaamaan ja ottamaan käyttöön julkisia ja yksityisiä blockchain-ratkaisuja. Solutions tarjoaa koulutus-, neuvonta- ja kehityspalveluja sekä mahdollisuuksia yhteisyrityksiin ja yhteiskehittämiseen. Lue: Blockchainin käyttötapaukset ja sovellukset toimialoittain.
 • Sosiaaliset vaikutukset: ConsenSys Social Impact hyödyntää uutta teknologiaa ratkaisemaan maailman kiireellisimmät kysymykset. Lukea: Johdanto stablecoineihin, maksurampeihin, & Läpinäkyvät lahjoitukset Pt. 3
 • Iso alkukirjain: Pääoma on digitaalisten omaisuuserien ja blockchain-pohjaisten yritysten rahoituspalvelutarjontaamme, ja se sisältää myös merkkikauppaneuvonnan ja riskipääomastudion.
 • Ahkeruus: ConsenSys Diligence on sitoutunut parantamaan ja suojaamaan Ethereum-ekosysteemiä helpottamalla teknistä huippuosaamista, turvallisuusohjeita, oikeudellisia varotoimia ja eettisiä liiketoimintakäytäntöjä. Lue: ”Vakavuus, nuori aikuinen”
 • Eteerinen: Ethereal Summit kokoaa rakentajia, filosofeja, päättäjiä, taiteilijoita ja humanitaarisia edustajia ympäri maailmaa kahden päivän kertomuksiin ja tiedon jakamiseen siitä, miten voimme rakentaa hajautetun tulevaisuuden yhdessä blockchain-tekniikan avulla. Katso: “Miksi tarkastamme – #EtherealTLV Presentation ”

Liitot ja aloitteet

 • Brooklyn-projekti: Alakohtainen yhteistyö, jossa käytetään blockchain-lakia, -asetuksia ja -politiikkaa merkkipohjaisen talouskasvun ja kuluttajansuojan edistämiseksi.

Spokes ja Ventures

Adhara:

Hajautettujen rahoitusverkkojen maksuvalmiuden hallinta ja kansainväliset maksut.

AirSwap

Alusta, jonka avulla vertaisverkkojen etsiminen, hinta ja kauppa on helppoa Ethereum-lohkoketjussa.

Alethio

Kattava sarja blockchain-etsintää, analysointia ja ennustavia tuotteita Ethereum-verkostolle.

Allinfra

Kaikki infrastruktuurit kaikille – alustaa laajamittaisen listaamattoman infrastruktuurin merkitsemiseen.

Bounties-verkosto

Freelance-tehtävän suorittaminen, maksaminen missä tahansa Ethereum-tunnuksessa onnistuneen suorituksen jälkeen.

Siviili

Alusta kestävälle ja luotettavalle journalismille, joka käyttää avointa hallintoa ja salaustaloutta.

Pura media

Päivittäinen uutissivusto, joka kattaa kaiken salauksen ja hajautetun verkon kynnyksen.

Fathom

Hajautettu vertaisarviointiprotokolla muodostaa perustan universaalille akateemiselle järjestelmälle.

Gitcoin

Helpoin tapa hyödyntää avoimen lähdekoodin yhteisöä työn kannustamiseen tai kaupallistamiseen.

Gnoosi

Gnosis rakentaa uusia markkinamekanismeja mahdollistamaan resurssien jakamisen – varoista kannustimiin ja tiedoista ideoihin.

Ruudukko+

Hyödyntää julkista Ethereum-lohkoketjua antamaan kuluttajille suora pääsy energian tukkumarkkinoille

Infura

Skaalautuva, standardeihin perustuva, maailmanlaajuisesti jaettu klusteri ja API-päätepiste Ethereumille, IPFS: lle ja muille infrastruktuureille.

Kaleido

All-in-one-yrityksen SaaS-alusta, joka yksinkertaistaa radikaalisti suojattujen lohkoketjuverkkojen luomista ja toimintaa ja nopeuttaa matkaa PoC: sta tuotantoon.

Kauri

Ethereum-yhteisön tekninen tietoverkko.

MetaMask

MetaMask on selainlaajennus, jonka avulla voit suorittaa Ethereum dApps -sovelluksen suoraan selaimessasi suorittamatta täyttä Ethereum-solmua.

MyyttiX

Ethereumin älykkäiden sopimusten tietoturva-analyysisovellusliittymä. Se käyttää työkaluja, jotka tuovat turvallisuutta älykkään sopimuksen SDLC: hen.

OpenLaw

Blockchain-pohjainen protokolla laillisten sopimusten luomiseen ja toteuttamiseen käyttäjäystävällisellä ja yhteensopivalla tavalla.

Panvala

Hajautettu säätiö, joka tarjoaa kestävää rahoitusta avustuksilla.

PegaSys

Protokollasuunnittelutiimi, joka rakentaa Ethereum-tekniikkaa julkiselle ketjuyhteisölle ja johtaville yrityksille.

Treum

Sama projekti, uusi nimi. Treum auttaa yrityksiä rakentamaan luottamusta asiakkaisiinsa tuomalla läpinäkyvyyden, jäljitettävyyden ja kaupankäynnin toimitusketjuihin.

Tryffeli

Kehitysympäristö, testauskehys ja resurssiputki Ethereum-pohjaisiin älykkäisiin sopimuksiin ja sovelluksiin.

Luottamus

Säilytysalusta salausresurssien suojaamiseksi, mukautettavilla älykkäillä tileillä asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin

uPort

Itsenäinen identiteetinhallinta-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat rekisteröidä oman identiteettinsä Ethereumiin, lähettää ja pyytää tunnistetietoja, allekirjoittaa tapahtumia sekä hallita avaimia ja tietoja turvallisesti.

3Laatikko

Profiilit ja hajautettu tietokantainfrastruktuuri Ethereumille.

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map