ConsenSys lanseeraa Codefi-yhteensopivuuden

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

ConsenSys lanseeraa Codefi-yhteensopivuuden

ConsenSys ilmoitti julkaisevansa digitaalisen omaisuuden automatisoidun ja ketterän sääntely- ja vaatimustenmukaisuusalustan Codefi Compliance. mennessä ConsenSys 8. kesäkuuta 2020 Lähetetty 8. kesäkuuta 2020

koodefin noudattamisen sankari

New York City– ConsenSys ilmoitti tänään käynnistävänsä digitaalisen omaisuuden automatisoidun ja ketterän sääntely- ja vaatimustenmukaisuusalustan, Codefi Compliance -sovelluksen. Codefi Compliance on uusi tarjous Codefi-tuotepaketissa, joka valvoo kaupankäyntiä ja rahoitusta optimoimalla liiketoimintaprosesseja ja digitalisoimalla rahoitusvälineitä. Seuraavan sukupolven ratkaisuna rahanpesun torjuntaan ja terrorismin rahoituksen torjuntaan Codefi Compliance varmistaa, että digitaaliset varat täyttävät sääntelyn odotukset vaarantamatta markkinoiden ja liiketoiminnan vaatimuksia toimivaltasta ja rakenteesta riippumatta. Se on ainoa vaatimustenmukaisuusratkaisu, joka on suunniteltu yksinomaan Ethereum-pohjaisiin omaisuuseriin ja jonka on rakentanut Ethereumin kehityksen johtaja ConsenSys. 

Historiallisesti AML / CFT-yhteensopivuus on hyödyntänyt asiakkaasi tuntemisen (KYC) -ohjeita, jotka vaativat rahoituspalvelulaitoksia pyrkimään todentamaan asiakkaidensa kanssa tekemisiin liittyvät henkilöllisyys, soveltuvuus ja riskit. Codefi Compliance tarjoaa tietosi-tapahtumasi (KYT), joka on kriittinen hajautetulle infrastruktuurille ja tarjoaa seuraavan tason noudattamisanalyysissä. KYT suojaa yksityisyyttä arvioimalla osallistuvien osoitteiden käyttäytymistä eikä osallistujien henkilöllisyyttä. Tarjoamalla KYT-seurannan, joka on suunniteltu blockchain-pohjaisille resursseille ja jolla on korkealaatuiset ketjutiedot, Codefi Compliance tarjoaa AML-tarkastuksia varmistaakseen, että tapahtumat voivat pysyä nimettöminä ja samalla noudattaa säännöksiä. 

Codefi Compliance antaa asiakkaille työkalut riskien arviointiin, riskien hallintaan ja riskien tutkimiseen. Käyttäjät voivat hallita globaaleja toimintoja yhdeltä tililtä säätämällä vaatimustenmukaisuusasetuksia lainkäyttöalueen mukaan ja hallitsemalla saumattomasti useita asetuksia kansainvälisillä alueilla. Codefi Compliance tarjoaa reaaliaikaisen vaatimustenmukaisuuden valvonnan ja riskitilan kaikille digitaalisille hyödykkeille suodattimilla etiketeille, tunnistetuille ominaisuuksille, tapahtumien noudattamiselle ja riskitasolle. Asiakkaat voivat seurata omaisuuden aktiviteetteja, käyttäjien käyttäytymistä, tapahtumia, rahavirtaa ja tarkastella spot-trendien data-analyysejä. Codefi Compliance -sovelluksesta saatavat oivallukset voivat auttaa yrityksiä, jotka kohtaavat dynaamisia säännöksiä, varmistamaan, että kaikki vaatimukset täytetään keskeyttämättä prosessivirtoja. 

Ominaisuudet Compliance Risk Investigation

Ethereum saa edelleen vauhtia ohjelmoitavana blockchainiksi yrityksille, koska suurin osa maailman suurimmista blockchainia käyttävistä yrityksistä on rakennuksen Ethereum. Ennen Codefi Compliance -palvelua Ethereumin digitaalisia resursseja käsittelevät yritykset joutuivat kohtaamaan haasteen käsitellä kunkin standardin eri standardeja ja toteutuksia sekä hallita verkon monimutkaista tietokantaa. Codefi Compliance käyttää mukautettua kehystä tarjoamaan AML / CFT-ratkaisun, joka on yhteensopiva Etherin ja yleisimmin käytettyjen tunnusten standardien, kuten ERC20, ERC721, ERC179, ERC777 kanssa, sekä merkittäviä stablecoineja, kuten DAI, USDC ja Tether, jotka kattavat yli 280 000 erilaista digitaalista Ethereumille rakennettu omaisuus. Se on ensimmäinen digitaalisiin resursseihin rakennettu ratkaisu, joka toimii ETH 2.0: lla, odotettu verkkopäivitys, joka lisää eksponentiaalisesti tapahtumia sekunnissa ja mahdollistaa Ethereum-asteikon. 

“Vankan AML / CFT-yhteensopivuuden tarjoaminen Ethereum-pohjaisille digitaalisille varoille on avainasemassa, kun institutionaalinen finanssiala tuodaan hajautettuun rahoitukseen. Codefi Compliance on seuraava moduuli tuotepaketissamme, joka poistaa DeFi: n käytön monimutkaisuuden ja riskit ja auttaa kaikkia yrityksiä hyötymään digitaalisten hyödykkeiden käytöstä ”, Lex Sokolin, ConsenSys Codefin globaali varapuheenjohtaja. 

Codefi Compliance on rakennettu kaikille yrityksille, jotka ovat tekemisissä digitaalisten resurssien kanssa Ethereumissa. Ennustemarkkinoiden foorumi Näky käyttää Codefi-vaatimustenmukaisuutta varmistaakseen, että rahakkeita käyttävät tapahtumat ovat paikallisten määräysten mukaisia. “Sight etsii ennaltaehkäisemättömänä markkinointialustana salausta AML-ratkaisua, joka olisi helppo integroida, käyttäjäystävällinen ja peittää kaikki Ethereum-tunnukset. Codefi tarkisti kaikki valintaruudut, antaen sääntelyviranomaisille mielenrauhan siitä, että Sight täyttää korkeimmat AML-standardit ”, kertoi Graeme Barnes, Sightin tuotepäällikkö..

Codefi Compliance on saatavana tänään osoitteessa codefi.consensys.net/compliance.  

Tutustu Codefi Compliance -sovellukseen tänään

Lue lisää AML-CFT-yhteensopivuusratkaisustamme kryptovaluuttaan ja digitaalisiin omaisuuksiin. Tutustu CodefiNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map