ConsenSys Sibosissa 2019: 10 keskustelua Enterprise Blockchainista

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiTapahtumat ja konferenssit

ConsenSys Sibosissa 2019: 10 keskustelua Enterprise Blockchainista

Sisältää yksinoikeudelliset selittäjät yrityksistä, DeFi: stä, kaupparahoituksesta, konsortioista ja muusta – ConsenSys 16. joulukuuta 2019 Lähetetty 16. joulukuuta 2019

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ

ConsenSys osallistui SWIFTin 41. vuotuiseen Sibos-kokoukseen tänä vuonna täysimääräisesti tuodakseen uusinta blockchain-tekniikkaa yritys- ja rahoitusalalle. Consensioista hajautettuihin rahoitus- ja pääomamarkkinoihin ConsenSysin osallistuminen Sibos-keskusteluun oli merkittävä, ja ehkä ilmoituksen ConsenSys Codefi -tuotepaketista – joka tarjoaa blockchain-käyttöjärjestelmän rahoitukselle ja kaupalle – ansaitsi eniten jännitystä.

Täydellisen kuvan uusimmista blockchain-integroiduista fintech- ja yritysratkaisuista olemme keränneet kohokohtaiset videoesitykset, mukaan lukien ConsenSys-osallistujat Sibos 2019: stä. Näissä keskusteluissa on kaikkea keskeisistä yleisnäkymistä, kuten “Intro to Enterprise Blockchain” ja “DeFi 101: Johdatus digitaalisiin omaisuuseriin ja hajautettuun rahoitukseen ”, käytännön syviin sukelluksiin, mukaan lukien” Fiat-Money Tokenization Models for Payments ”ja“ Regulated Permissionsed Blockchain Network to Production ”- ja voit katsella niitä kaikkia tänään.

Kaipasitko Sibosta tänä vuonna? Älä huoli, olemme kirjoittaneet täydellisen yhteenvedon Sibos 2019: stä, jossa on analyysi rahoituksen, teknologian ja yritystoiminnan tulevaisuudesta.

Mikä on Sibos?

Sibos on maailmankuulu vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 300 näytteilleasettajaa ja 600 puhujaa ja puhuu yli 10000 talousasiantuntijan joukosta ympäri maailmaa. Tänä vuonna Sibos esitteli teollisuutta, kun tekniikka muuttaa nopeasti perinteiset rahoitus- ja kaupalliset markkinat kohti täydellisen digitalisoinnin ja kehittyvän hajauttamisen aikakautta..

“Rahoitusalalla on tapahtumassa poikkeuksellinen muutos uusien tulokkaiden, kuten Facebookin Vaaka, ja salaustekniikan kaltaisten tekniikoiden vuoksi.” – Yawar Shah puheenjohtaja, hallituksen jäsen Swiftissä

Suuntaa ConsenSys YouTubeen nähdäksesi koko paneelien soittolistan

 

ConsenSys Sibos 2019: ssä yhteenvetovideo

SWIFT: n 41. vuosittaisessa Sibos-vuosikongressissa ConsenSys ilmoitti Codefi-tuotepaketista, joka tarjoaa blockchain-käyttöjärjestelmän rahoitus- ja kauppaorganisaatioille. ConsenSys järjesti useita paneeleja, keskusteluja ja avainkokouksia jakamaan kuinka blockchain-tekniikka vaikuttaa rahoitusalaan tulevina vuosina. 

 

Johdatus Enterprise Blockchainiin

Menestystarinoita, käytännön käyttötapauksia ja salaisuuksia, jotka johtuvat konseptista konsortioon murto-osassa aikaa ja murto-osalla yritysratkaisujen seisomiskustannuksista. Ymmärrä arvo ja vaikutus, jota yrityksen estoketju voi tuoda yrityksellesi.

Esillä: Grace Hartley – Moderaattori, Tim Grant – DrumG: n toimitusjohtaja, Sophia Lopez – Kaleidon perustaja ja varatoimitusjohtaja, Dan Heyman – PegaSysin ohjelmajohtaja ja Peter Broadhurst – Kaleidon perustaja ja suunnittelupäällikkö.

 

Rahoituspalveluiden tietojen omistajuuden ja jakelun tulevaisuus

 

Tim Grant, DrumG: n toimitusjohtaja ja Emmanuel Aidoo, Credit Suissen hajautetun kirjanpidon johtaja, osoittavat DrumG Titanium Networkin livenä.

Opi kuinka DrumG – 10 maailmanlaajuisen sijoituspankkikumppanin kanssa, jotka edustavat yli 40% maailmanlaajuisista johdannaissopimuksista – työskentelevät yhdessä rakentaakseen rahoitusmarkkinoiden tietojen omistamisen ja jakelun tulevaisuuden.

 

Kaupan rahoitus Blockchainissa

Maailmanlaajuisesti monimutkainen, hajanainen ja monissa paikoissa edelleen paperipohjainen kaupan rahoitusala haastetaan innovoimaan tai tekemään teknisiä parannuksia – ja nyt. Opi kasvavan alan asiantuntijoilta, miten blockchainia käytetään jo ratkaisuna kaupan rahoitusalalle.

 

Blockchain-yhteenliittymät

Tutustu tarkemmin live-yhteenliittymiin ja sukella syvälle näiden projektien menestykseen ja haasteisiin. Tämä paneeli tutkii kysymyksiä: mitä pankkialan tulisi oppia aiemmista konsortioista? Kuinka suuri on liian iso? Kuinka eri sidosryhmät voivat kohdistaa ja käynnistää hankkeita?

 

Johdatus digitaalisiin omaisuuseriin ja hajautettuun rahoitukseen – “DeFi 101”

Digitaalisen omaisuuden ja hajautetun rahoituksen olennainen esittely ja perusteet. Tutustu pankki- ja rahoituskehitykseen blockchain-tekniikan avulla. Opi käyttötapauksista ja sovelluksista, strategioiden skaalaamisesta adoptioon ja kasvuun sekä rahoituksen hajauttamisen eduista ja haitoista.

 

Tokenisaatio institutionaalisilla pääomamarkkinoilla

Tutustu digitaalisen omaisuuden polkuun kohti hyväksyntää globaaleissa rahoituslaitoksissa, sääntelyviranomaisissa ja keskuspankeissa. Ajan myötä yrityksille koituvat merkittävät blockchain-edut ovat tulossa selväksi yhdessä tuotannon lopputulokseen johtavien sitoutumisten kanssa.

 

Innovaattorin ajattelutapa: Kuinka pysyä merkityksellisenä digitalisaation aikakaudella

Opi niiltä, ​​jotka ovat kokeneet teollisuuden digitalisaation omakohtaisesti, kuinka omistaa urasi ja kääntyä uusiin rooleihin ja sektoreihin hyödyntämällä taitojasi ja kykyjäsi.

Esillä: Camilla McFarland – moderaattori, Monica Singer – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – maailmanlaajuinen Fintech-pääjohtaja ConsenSys Codefissa, Toon Leijtens – CTO komgossa ja Lory Kehoe – toimitusjohtaja ConsenSys Irelandissa.

 

Enterprise Blockchain Solutions: Tosielämän käyttötapaukset

Sukella syvemmälle Ethereumin yritysominaisuuksiin. Opi useista tosielämän käyttötapauksista asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat olleet mukana niiden toteuttamisessa ja kokeneet omakohtaisesti liiketoimintamahdollisuudet, jotka on avattu blockchainin mukauttamisen avulla yritysympäristössä.

 

Säännellyn sallitun blockchain-verkon ottaminen tuotantoon

Adharan perustaja Peter Munnings ja PegaSysin protokollainsinööri Rob Dawson esittävät, mitä tarvitaan luvallisten lohkoketjuihin perustuvien järjestelmien siirtämiseksi tuotantoon. Keskustelu sisältää esimerkkejä siitä, kuinka Adhara on rakentanut tuotantojärjestelmiä PegaSys-järjestelmään Hyperledger Besu (aiemmin tunnettu nimellä Pantheon). 

 

Fiat-Money Tokenization -mallit maksuja varten

Liity Carlos Vivasiin ConsenSys Academy -operaatiosta saadaksesi opetuskuvan tokenisaatiosta käyttäen blockchain-tekniikkaa. Tässä videossa käsiteltyjä liiketoiminnan tärkeimpiä tapauksia, kuten #Libra (Facebookin kryptovaluutta), biometriset maksut ja kansainväliset maksut.

 

Lisätietoja Enterprise Blockchainista on ConsenSys-ratkaisuissa

 

Tilaa ConsenSys Enterprise -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map