ConsenSys-uutiset ja tuotepäivitykset Devcon 5 Osakassa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

ConsenSys-uutiset ja tuotepäivitykset Devcon 5 Osakassa

Devenissä pidetyn Ethereumin kehittäjien, teknologien ja harrastajien viidennen vuosittaisen kokouksen aikana ConsenSys ja sen kohdeyritykset julkistivat tuotepäivitykset, ConsenSys Grants -palkinnot ja kumppanuudet. Kirjoittanut ConsenSys 8. lokakuuta 2019 Lähetetty 8. lokakuuta 2019

devcon bg

Osaka, Japani – Ethereum-verkoston perustamisen jälkeen vuonna 2014, Devcon on toiminut kohtauspaikkana tuhansille avoimen lähdekoodin kehittäjille, suunnittelijoille, tutkijoille, infrastruktuuri-operaattoreille, yhteisön järjestäjille, taloustieteilijöille ja harrastajille keskustelemaan uudesta verkko- ja tietoinfrastruktuurista. 

Ethereum 2.0: n tulevan lanseerauksen myötä rakennetaan uudentyyppisiä standardeja, laajennuksia, työkaluja ja liiketoimintamalleja palvelemaan erilaisia ​​skaalausstrategioita ja uusia älykkäitä sopimuskäytäntöjä. 

Monet ConsenSysin tuotteet, aloitteet ja kohdeyritykset tulivat Osakaan jakamaan päivityksiä koko viikon ajan.

Tuotejulkaisut ja uudet ominaisuudet 

 • ConsenSys Product Suite muodostaa Software-as-a-Service Freemium -malleja 
 • MetaMask-laajennusjärjestelmä 
 • Japan Bounties Network käynnistyy 
 • Kaleido ratkaisee yrityksen estoketjun käyttöönoton tärkeimmät esteet käynnistämällä natiivin älykkään sopimusten hallinnan ja yhteistyön MythX: n kanssa 

Standardityöt ja avoimen lähdekoodin ohjelmistotuki 

 • Joseph Lubin DevCon -toimintakehotus: OneMillionDevs.com 
 • ConsenSys myöntää apurahoja 11 projektille 155 000 dollaria 
 • Enterprise Ethereum Alliance (EEA) julkaisee uudet asiakastiedot, isännöi ensimmäisenä Mainnet Meetupia

_____________________________________________________________________________

ConsenSys Product Suite tarjoaa ohjelmisto-palveluna -malleja

Vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä ConsenSysin omistamat tuotteet ilmoittivat uusista Software-as-a-Service-malleista parantamaan asiakaspalvelutasosopimuksia ja vastaamaan Ethereumin infrastruktuurin, analyysien ja kehittäjien työkalujen kypsyvien markkinoiden vaatimuksiin. 

Kun monipuolisten palveluiden ja työkalujen markkinat Ethereumissa ovat kehittyneet, asiakkaiden asiakkaiden tarpeet ovat kasvaneet. Infura, MyyttiX ja Alethio, lanseerasi tilauspalvelut tukemaan erilaisia ​​tarjouksia – aloittelijasta yritystason käyttöön joitain Ethereum-verkon yleisimmin käytettyjä tietoturva- ja infrastruktuuripalveluita infrastruktuurin, data-analytiikan ja tietoturvaohjelmistojen avulla.


 • Ethereumin infrastruktuurin tarjoaja 17. heinäkuuta Infura käynnisti Infura +: n, premium-tilauspalvelun Infuran Ethereum API: lle, joka tarjoaa parannetun Ethereum-infrastruktuurin tuen kaikenkokoisille sovelluksille. Käyttäjät voivat valita porrastetut palveluvaihtoehdot—Ydin, kehittäjä, tiimi ja kasvu – mahdollistaa oikean kokoisen suunnitelman Ethereum-pohjaisen projektin tuomiseksi konseptin todistamisesta globaaliin tuotantoon.
 • MyyttiX, johtava Ethereum-älykkäiden sopimusten tietoturva-analyysipalvelu käynnisti MythX Pron tänään. Nyt MythX-käyttäjät havaitsevat täyden valikoiman älykkäitä sopimushaavoittuvuuksia ja auttavat estämään tietoturvaloukkauksia – avoimen ja helppokäyttöisen DAI-stablecoin-tilauspalvelun avulla Päivänkakkara Maksut
 • Alethio ilmoitti 20. kesäkuuta 2019 Alethio API PRO  kehittäjille suorana tapana saada reaaliaikainen pääsy indeksoituihin, syntetisoituihin, ketjussa oleviin Ethereum-tietoihin vankalla ja luotettavalla tavalla. Alethion sovellusliittymä ratkaisee Ethereumin tietojen pirstoutumisongelman, joka estää monia mainnet-käyttäjiä käyttämästä luotettavasti ja siististi blockchain-pohjaista dataa. 

Täysi lehdistötiedote

_____________________________________________________________________________

MetaMask-laajennusjärjestelmä

Viimeisten neljän vuoden aikana MetaMask on auttanut suurta Web3-kehittäjien yhteisöä avaamaan uuden laskentaparadigman – jossa käyttäjät hallitsevat omia tilejään ja missä tilit hallitsevat omia varojaan. 

Selainten MetaMask-laajennus toi Ethereumin tavallisiin verkkosovelluksiin, mutta uudet laajennukset ovat välttämättömiä uudentyyppisille skaalausstrategioille ja älykkäille sopimusprotokollille – joista monet edellyttävät vuorovaikutusta käyttäjän tilin kanssa ja jatkuvan komentosarjan käyttämistä käyttäjän puolesta tilan tai ennen prosessia tapahtumia. Sen sijaan, että päätettäisiin, mitkä ominaisuudet pitäisi julkaista, MetaMask rakensi luvattoman laajennusjärjestelmän. 

MetaMask-laajennus on komentosarja, jota yleensä käytetään ENS: n ja IPFS: n kautta, lisää toiminnallisuutta MetaMaskille, ja se kaikki on mahdollista uuden käyttöoikeusjärjestelmän avulla.

 • audit-osoite plugin-sovellusliittymä voi lisätä varoituksia tai merkintöjä tileille kaikkialla, missä MetaMask näyttää ne, jotta voidaan varmistaa älykäs sopimusten turvallisuus.
 • ResolName-laajennuksen sovellusliittymä tarkoittaa, että MetaMask ei määrää, mitä nimijärjestelmiä käyttäjä voi tilata hajautettuihin nimijärjestelmiin (DNS).
 • Laajennussovellusliittymien sarja kerroksen 2 skaalausratkaisuille, jotka auttavat dappeja kehittämään hajautettuja sopimuksia Ethereumin pääketjun ulkopuolella.
 • ShareAPI helpottaa kaikkien laajennusten kirjoittajien luoda omia sovellusliittymiä sivustoille, joissa käyttäjä käy, olipa kyseessä yksinkertainen RPC-tyylinen sovellusliittymä tai edistynyt tapahtumapohjainen sovellusliittymä.
 • Esimerkkilaajennuksia kehittäjille, jotka voivat opiskella aloittamista varten, mukaan lukien IPFS-, Starkware- ja Blocknative-laajennukset. Voit tarkastella lisää näytteitä tässä.

_____________________________________________________________________________

Japan Bounties Network käynnistyy 

Osakassa sijaitsevalle DevCon 5: lle Bounties Network rakensi konferenssin osallistujille erityisen tutkijan – saatavana japaniksi – luomaan ja täyttämään palkkioita helposti. Todistamisesta, että teet sen “suurena” ja kirjaudut karaokekoppeihin, Kickbackin, japan.bounties.network, tietoturvaongelmien ratkaisemiseen on paikka olla vuorovaikutuksessa Ethereumin kanssa DevConin aikana. Japan Bounties -verkko on Web3-selaimissa käytettävissä oleva foorumi, jonka kautta yhteisö voi tulla yhteen ja olla vuorovaikutuksessa. Se on hieno esimerkki siitä, kuinka paikalliset ja kansainväliset yhteisöt kehittyvät jäljitettävissä olevan arvovaihdon avulla.

Tarkista se: https://japan.bounties.network/

_____________________________________________________________________________

Kaleido ratkaisee yrityksen estoketjun käyttöönoton tärkeimmät esteet käynnistämällä natiivin älykkään sopimusten hallinnan ja yhteistyön MythX: n kanssa

DevCon 5: ssä Kaleido ilmoitti yritystoiminnan älykkään sopimusten hallinnan lisäämisestä alkuperäisenä komponenttina Kaleido-alustalla. Älykkäiden sopimusten hallinnointi, joka sisältää jaetun liiketoimintalogiikan yritysten välillä, on vaikea este blockchain-yhteenliittymille hallita. Kaleido tarjoaa nyt yrityksen käyttöönottovaihtoehdon hallinto-, työnkulku-, versiointi-, tietoturva- ja palomuurisuojaussopimuksille. Tämä ominaisuus tukee myös tryffeleitä ja on integroitu Githubiin. 

Ensimmäistä kertaa Ethereum-pohjaisessa verkossa käyttäjät voivat nyt tarkistaa ja tarkastaa, mitkä koodirivit suoritettiin jokaiselle tapahtumalle. Yhdistettynä Kaleidon kumppanuuteen MythX: n kanssa uuden MythX: n älykkään sopimusanalyysitekniikan lisäämiseksi yrityksillä on nyt yksinkertainen painike-painike ratkaisu älykkääseen sopimusten hallintaan, käyttöönottoon ja analytiikkaan. Kaleido, Blockchain Business Cloud nykyaikaisille yritysverkoille tarjoaa täyden pinoisen blockchain-alustan, joka on rakennettu Enterprise Ethereumille.

Lue lisää tässä.

_____________________________________________________________________________

Joseph Lubin DevCon -toimintakehotus: OneMillionDevs.com

Puheenvuoronsa aikana DevCon 5, Joseph Lubin ilmoitti toimintakehotuksesta Ethereumin kehittäjäyhteisön rakentamiseksi ja käynnisti ekosysteemialoitteen innoittamaan miljoona blockchain-kehittäjää, teknikkoa ja hakkeriä näkemään, kuinka heidän taitojaan voidaan soveltaa älykkäiden sopimusten kirjoittamiseen ja sovellusten kehittämiseen Ethereum-verkostossa. 

Maailmanlaajuisesti on arviolta 24 miljoonaa ohjelmistokehittäjää, mutta blockchain-kehittäjien määrä on useita satoja tuhansia – suurin määrä kehittyy Ethereumissa. Kun työkalut, dokumentaatio, kirjastot ja onrampit paranevat, Lubin haastaa yhteisön kutsumaan uusia ohjelmoijia ja kasvattamaan Ethereumin kehittäjien mielentilaa miljoonaan ensi vuonna.

_____________________________________________________________________________

ConsenSys Grants jakaa 175 000 dollaria toisella aallollaan

DevCon 4: ssä vuonna 2018 Joseph Lubin ilmoitti 500 000 dollarin avustusrahaston, joka jaetaan projekteille, jotka rakentavat avoimen lähdekoodin ohjelmistoja Ethereum-verkon teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. ConsenSys Grants -ohjelma on perustamisestaan ​​lähtien rahoittanut 15 projektia yhteensä 330 000 dollarilla. Tänään ConsenSys Grants -ohjelma ilmoitti toisesta avustuksen saajista rahoituksen saamiseksi. 

 1. Turvallisuus:

 

 1. Majakka: Turvallisuuteen keskittynyt Ethereum Serenity -asiakas myönsi 25 000 dollarin jatkorahoituksen jatkaakseen erinomaista työtä panoksen todistamiseksi + sirpaleeksi.
 • Infrastruktuuri: 
  1. Zeropool: Täysin tuntematon ja jäljittämätön tapahtuma Ethereumilla, joka tukee useita ERC20-tunnuksia, eettereitä ja anonyymejä atomivaihtoja – 25 000 dollaria
  2. PISA: Salaisuuden todellinen skaalautuvuus, oletusta lieventämällä, 99% liiketoimista voi pysyä paikallisena osapuolten keskuudessa globaalin verkon sijaan – 25 000 dollaria
  3. Tellor: Hajautettu oraakeli, joka tarjoaa tehokkaan, luotettavan ja hajautetun vaihtoehdon ketjun ulkopuolelle – 25 000 dollaria
  4. DappNode: Hajautettu verkko henkilökohtaisesti omistetuista solmuista, joissa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä – 25 000 dollaria
  5. InfrastructureKäytettävyys ja kehitystyökalut
   1. Alice: Mobiilisovellus natiivien mobiilisovellusten rakentamiseen helposti – 25 000 dollaria
   2. Ethers.js: Täydellinen Ethereum JavaScript -kirjasto lompakoiden, kehysten ja työkalujen rakentamiseen keskittyen turvallisuuteen, pieneen kokoon ja yksinkertaisuuteen – 25 000 dollaria
   3. ConsenSys Grants rahoittaa avoimen lähdekoodin projekteja, jotka hyödyttävät suurempaa Ethereumin ekosysteemiä. Tuetut projektit sisältävät kriittisiä alueita, kuten ydininfrastruktuuri, parannetut kehittäjien työkalut ja käyttöliittymät, tietoturvan sekä kehittäjien, käyttäjien tiedonsaannin ja sosiaaliset vaikutukset. ConsenSys Grants Wave 3 on nyt avoinna hakemuksille, ja voittajat julkistetaan EthDenverissä helmikuussa 2020. Hakemusten jättämisen määräaika on 14. tammikuuta 2020.. 

    _____________________________________________________________________________

    Enterprise Ethereum Alliance (EEA) julkaisee uudet asiakastiedot, isännöi ensimmäisenä Mainnet Meetupia

    Enterprise Ethereum Alliance (EEA), jäsenjohtoinen teollisuusjärjestö, jota edustaa satoja yrityksiä ympäri maailmaa. Tänään he julkaisivat kaksi uutta eritelmää, jotka ovat ladattavissa tässä.

    EEA pitää myös ensimmäisen Mainnet-tapaamisensa vuorovaikutteiseen keskusteluun esimerkiksi yksityisyydestä, tapahtumien läpimenosta ja teollisuuden ja yritysten lakisääteisistä vaatimuksista saadakseen kaiken irti Ethereumista. EEA Mainnet -työryhmän puheenjohtaja John Wolpert, ConsenSys Web3Studion vanhempi tuotepäällikkö, johti keskustelua. 

    Täysi julkaisu

    _____________________________________________________________________________

    Tietoja ConsenSysistä:

    ConsenSys muuttaa nykyistä digitaalista arkkitehtuuriamme kohti avoimempaa, osallistavampaa ja turvallisempaa Internet-arvoa, jota kutsutaan yleisesti Web3: ksi. Luotettavamman Internet-arkkitehtuurin avulla autamme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja hallituksia avaamaan uudet liiketoimintamallit ja arvon, saamaan tehokkuutta jaetun IT-infrastruktuurin avulla ja käyttämään huippuluokan salausmenetelmiä yksityisten käyttäjätietojen suojaamiseen. Ainutlaatuisen maailmanlaajuisen liiketoimintamme, joka koostuu pääomasijoitusrahastosta ja käynnistysinkubaattorista, Enterprise Ethereumin konsultointiosastosta ja koulutusakatemiasta, ConsenSys rakentaa hajautettua tulevaisuutta varten.

    Mediakontaktit: [sähköposti suojattu]

    Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

    Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

    Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

    Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

    Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

    Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

    Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

    Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

    Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

    Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

    Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

    Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map