Esittelyssä uusi AirSwap

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiAirSwap

Esittelyssä uusi AirSwap

Tänään siirtymämme vaiheeseen II on valmis. Viimeisimpien sopimusten ja yhteisön hallintoprosessin myötä AirSwap pyrkii olemaan maailman paras hajautettu vertaisverkkokauppajärjestelmä. Äänestäminen alkaa tänään Codefi Activate -sivustolla. Kirjoittanut ConsenSys 9. helmikuuta 2021 Lähetetty 9. helmikuuta 2021

airswap-blogikirjoituksen kansi

AirSwap on luonnostaan ​​globaali projekti. Alkuperäisestä valkopaperista tunnuksen lanseeraukseen asti sekä sen ydintekijät että käynnistysosallistuja on jaettu ympäri maailmaa. Itse merkkiohjelmassa oli 9447 ihmistä 135 maasta.

Yksi AirSwapin varhaisimmista tavoitteista oli toimia tehokkaana avoimena organisaationa, jolla on avoin rakenne ja prosessi. Kun AirSwap-yhteisö osallistuu laajasti, pyrimme edelleen kohti tätä päämäärää yhdessä ja vaihe II merkitsee edistystä.

Tehtävä

AirSwapin tehtävänä on olla maailman paras peer-to-peer -kauppajärjestelmä. Tarjouspyyntöprotokollaa ja atomivaihtosopimuksia käyttämällä AirSwap-kauppiaat on suojattu sekä etukäteen tapahtuvalta että hinnan liukastumiselta, käymällä kauppaa suoraan lompakosta lompakkoon..

AirSwap toimii automatisoitujen markkinatakaajien (AMM) rinnalla, kuten Uniswap. Arvioimme sen RFQ tallentaa noin 40% tilavuudesta aggregaattoreiden kautta. Tänään AirSwap on keskiarvo  yli 2 miljoonaa dollaria päivittäisessä määrässä ja tämä on nousussa uusien integraatioiden kanssa.

Prosessi

Keskity uuteen periaatteita, verkon kehittäminen on jatkuva prosessi ideoinnista toimitukseen. AirSwap-parannusehdotukset (AIP) auttaa yhteisöä kaappaamaan, valitsemaan ja priorisoimaan uudet projektit, joille verkon tulisi kohdistaa resursseja.

Tämä sisältää molemmat verkkotekniikka ja hajautettua kauppaa tukevat tuotteet AirSwap Instant ja AirSwap OTC. Virallinen ehdotusprosessi tunnistaa, täsmentää ja toteuttaa uuden työn. Sisäänrakennetaan useita kannustimia.

Ehdotuksen kannustin


Yhteisön äänestyksellä hyväksyttyjen ehdotusten tekijät voivat ansaita AirSwap-tunnuksia panoksestaan. Ehdotuskannustimen yksityiskohdat ovat parhaillaan viimeistelemässä ja ne ovat yksi seuraavista yhteisön äänistä. (AIP 15

Äänestäjien kannustin

Yhteisö äänestää ehdotuksista hajautetussa hallintojärjestelmässä. Jokainen äänestäjä voi ansaita osallistumisestaan ​​pisteitä, joita voidaan sitten käyttää palkintojen saamiseen. Palkinnot rahoitetaan protokollamaksuilla, jotka arvioidaan AirSwap-kaupoissa. (AIP 7)

Kehittäjien kannustin

Kun ehdotus on hyväksytty yhteisöäänestyksellä, se sijoitetaan projektirahaukseen, jonka avustajat valitsevat. Yleensä projektit kuuluvat avoimen lähdekoodin kehitys-, kasvu- ja markkinointiluokkiin, ja osallistujille maksetaan korvaus AirSwap-tunnuskassan kautta. (AIP 10)

Kuinka osallistua

Tästä päivästä alkaen voit laittaa AirSwap-tunnuksesi päälle Codefi Aktivoi osallistua ehdotusten hallintaan. Tähän mennessä on julkaistu 15 AIP: tä, joista monet on jo toteutettu. Loput odottavat äänestyksiä, jotka alkavat tällä viikolla ja jatkuvat jatkuvasti.

Jos haluat osallistua ehdottajana tai kehittäjänä, tutustu AirSwap-verkkosivusto ja liittyä ristiriitaan oppia lisää järjestelmän toiminnasta, yhteisö on järjestetty ja prosessi on jäsennelty. Sekä verkkoteknologiassa että tuotetasolla on monia uusia mahdollisuuksia.

Jos sinulla on merkintähanke, voit hyödyntää uutta Codefi Activate -hallintaportaalia kannustaaksesi yhteisösi osallistumaan. Katso Aktivoi verkkosivusto ja ota yhteyttä Activate-tiimiin verkossa tai sähköposti.

Liity ja muokkaa tulevaisuutta

Internetissä demokratisoituna informaationa blockchain demokratisoi rahoitusta. Liittymällä AirSwap-tehtävään olet mukana. Vaikka viime vuoden aikana on käynnistetty monia uusia sovelluksia, vertaisverkkokaupan yksinkertaisuus antaa AirSwapille kestävää voimaa ja turvallisuutta.

Kun ekosysteemi kypsyy ja kehittyneemmät likviditeetin tarjoajat tulevat verkkoon, RFQ-malli voittaa yhä enemmän kauppoja yksinkertaisuutensa, paremman hinnoittelunsa ja alhaisempien toteutuskustannustensa vuoksi. Tällä pohjalla kaupankäyntiverkostojen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tarkista meidät Erimielisyydet tulla alukselle. &# 128311;

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map