Hakkerointi ETHDenverissä? Olemme saaneet 8 000 dollaria palkkioina

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

Hakkerointi ETHDenverissä? Olemme saaneet 8 000 dollaria palkkioina

ETHDenver on maailman suurin #BUIDLathon Ethereumille ja muille blockchain-protokollan harrastajille, suunnittelijoille ja kehittäjille. ConsenSys tarjoaa 8 000 dollaria palkkioina "DeFi," Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, tryffeli, Infura ja huolellisuus. Kirjoittanut ConsenSys 11. helmikuuta 2021 Lähetetty 11. helmikuuta 2021

Consensys Twitter

EthDenver on toistaiseksi ollut uskomatonta! ConsenSys on ollut sponsori tälle maagiselle Ethereum-kokoontumiselle joka vuosi sen perustamisesta lähtien. Niille, jotka ovat avaruudessa uusia, ETHDenver on maailman suurin #BUIDLathon Ethereumille ja muille blockchain-protokollan harrastajille, suunnittelijoille ja kehittäjille. Tänä vuonna tapahtuma on pinottu seitsemän päivän tapahtuma, 24 tuntia vuorokaudessa, ja Ethereumin ekosysteemin asiantuntijoiden esityksiä on tapahtunut massiivisen hakkeroinnin rinnalla. Nämä “rakennuttajat” pystyvät luomaan tiimejä virtuaalisesti, rakentamaan Web3-projektin Ethereumille ja integroimalla erilaisia ​​alustoja, integraatioita, laajennuksia, sovellusliittymiä, laajennuksia tai kirjastoja saadakseen mahdollisuuden saada rahapalkinto. 

Etkö ole vielä kuullut meistä? ConsenSys on johtava Ethereum-ohjelmistoyritys. Annamme kehittäjille, yrityksille ja ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, käynnistää nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin ja käyttää hajautettua verkkoa. Tuotepakettimme, joka koostuu Infura, ConsenSys Quorum, Codefi, MetaMask, Tryffeli, and Diligence, palvelee miljoonia käyttäjiä, tukee miljardeja blockchain-pohjaisia ​​kyselyjä asiakkaillemme ja käsittelee miljardeja dollareita digitaalista omaisuutta. 

Ennen kuin sukellamme palkkioihin, tutustu joihinkin näistä resursseista! 

Puhutaan palkkioista – tänä vuonna päätimme kaksinkertaistaa. 

ConsenSys tarjoaa 8 000 dollaria palkkioina. Nyt tämä vuosi on ollut jo melko hullu – mutta omassa hackathonissamme päätimme kokoaa kaikki joukkueemme avataksemme yhteistyötä kehittäjien ekosysteemin kanssa. Haluamme nähdä, minkälaisen ristipölytyksen voisimme luoda ConsenSys-työkaluilla, kirjastoilla, sovellusliittymillä, laajennuksilla, alustoilla ja protokollilla. Tuotesarjamme ulkopuolella olemme uskomattoman innoissamme löytää uusia yhteistyötoimia koko Ethereumin ekosysteemillä kokonaisuutena. Tästä huolimatta meillä on palkkioita “DeFi”, Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura ja Diligence.

* Ole hyvä ja rumpu rulla * 

Tässä ovat palkkiot ja niiden luokat: 

DeFi

ConsenSysissä hyödynnämme tuotepakettiamme voidaksemme hajautetun rahoituksen käyttöönoton koko toimialalla. Rahoitusmaailman häiriöiden ja hajauttamisen nimissä sellaisena kuin me sen tunnemme – olemme innoissamme nähdessämme, mitä keksitte! 


1 / Parhaat Ethereum DeFi -projektit, joissa käytetään yli 2 ConsenSys-tuotetta / -projektia

 • 1000 dollaria

AirSwap

AirSwap tarjoaa vertaiskaupan. RFS-protokollaa käyttämällä AirSwap-kauppiaat on suojattu sekä etukäteen ajamiselta että hintojen liukastumiselta, ja kaupat suoritetaan lompakosta lompakkoon useiden sovellusten, kuten MetaMask Swaps, avulla.

2 / Stablecoin-vaihto

 • 750 dollaria

Rakenna verkkosovellus, joka käyttää AirSwap-ohjelmaa antamaan kauppiaiden suorittaa suuria 1: 1-stablecoin-vaihtoja keskenään. Katso tekniset tiedot AIP: stä: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Arviointikriteerit:

 • Github-arkisto tarkistettavaksi
 • PoC: n Codebase-ohjeet sen suorittamiseen
 • Nauhoitettu esittely

3 / Lisää “light” -protokollatuki AirSwap CLI: hen

250 dollaria

AirSwap tukee “kevyttä” protokollaa, jolla on vähäiset ominaisuudet säästääkseen kaasua. AirSwap CLI ei kuitenkaan tällä hetkellä tue tätä protokollaa. Lisää CLI-komento pyytääksesi kevyitä tilauksia sitä tukevilta palvelimilta. Katso tekniset yksityiskohdat GitHub-numerosta: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Arviointikriteerit:

 • Githubin uudelleentarkastelupyyntö
 • Nauhoitettu esittely

ConsenSys-koorumi

ConsenSys Quorum on avoimen lähdekoodin protokollakerros, joka tarjoaa kehittäjille joustavuutta ja luotettavuutta, jota tarvitaan heidän blockchain-sovellustensa onnistumiseen. Ethereumin yksityisenä, luvallisena versiona se antaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää Ethereumia blockchain-sovelluksissa, jotka vaativat suurta nopeutta, suorituskykyä ja yksityisyyttä. ConsenSys Quorum sisältää joukon konfiguroitavia komponentteja ja sovellusliittymiä, joiden avulla voit mukauttaa käyttötapaustasi ja tuotantoympäristöäsi.

4 / Paras Enterprise-lohkoketjun yhteentoimivuus ConsenSys Quorumin kanssa

1000 dollaria

Näemme kasvavan kiinnostuksen ketjujen välisiin ominaisuuksiin muiden kuin Ethereum DLT: n ja Quorum blockchain -verkkojen välillä.

Tätä palkkiota varten kehotamme sinua rakentamaan tai mukauttamaan Layer 2 -ratkaisun muun kuin Ethereum DLT: n (esim. HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha jne.) Ja ConsenSys Quorumin (HL Besu tai GoQuorum) lohkoketjun yhteentoimivaksi. ristikirjapääkirjamerkkien vaihtoja varten.

Arviointikriteerit:

 • Github-arkisto tarkistettavaksi
 • Ratkaisun arkkitehtuuri (mukana olevat komponentit, sekvenssikaaviot jne.)
 • Luettelo tuetuista ominaisuuksista ja erityisesti tuetuista tunnuksista
 • PoC: n Codebase-ohjeet sen suorittamiseen
 • Nauhoitettu esittely

5 / Paras DApp, työkalu, laajennus, laajennus tai korjaus ConsenSys Quorumissa

1000 dollaria

Buidl Quorumin päälle käyttämällä projekteja, kuten Quorum-Quickstart, Kubernetes, Remix Plugin, Quorum Cloud, Truffle, Cakeshop…. Haluamme nähdä lisää laajennuksia, jotka pelaavat julkisella Ethereumilla, ja lisälaitteita kehittäjille pääsyyn yleisesti ConsenSys Quorumia käytettäessä.

Etsimme myös koorumin ominaisuuksien parhaan mahdollisen hyödyntämisen rakentamalla esimerkiksi Tornado.cash ConsenSys Quorum -palveluun, Dai Quorum-to-mainnet -siirtoihin tai jopa ketjujen välisten tunnusten vaihto. Ole luova sen kanssa!

Metamask 

6 / MetaMask Choice -palkinto 

500 dollaria

Etsimme parasta sovellusta, joka sisältää MetaMask AND: n, jonka tarkoituksena on suorittaa julkinen hyöty. Auttaako projektisi ihmisiä pitämään COVIDin turvassa? Auttaa terveydenhuollon ammattilaisia ​​käsittelemään pandemiaa? Puuttuuko parempia terveystietoja? Tai auttaa COVIDiin vaikuttaneita työnhakijoita? Lähetä projekti MetaMask Choice Award -palkintoon, jotta voit voittaa palkkion ja tulla esiin MetaMask-blogissa!    

Infura 

Huom. Kaikkien hakkereiden on haettava pääsyä ITX: ään [sähköposti suojattu] otsikkorivillä ”EthDenver”, koska tuote on edelleen alfa-tilassa.

7 / Tuo Uniswap ja ITX lähemmäksi toisiaan <3

Palkinto: 1500 dollaria

Voittaaksesi tämän palkkion haastamme sinut rakentamaan uuden verkkosivuston, jonka avulla käyttäjä voi vaihtaa rahakkeita Uniswapiin Infura Transaction Service (ITX) -palvelun kautta. Käyttäjän ei pitäisi vaatia mitään ETH: tä etukäteen tai ennakkomaksua ITX: lle palvelun käyttämiseksi. Sen sijaan välittäjän (sinun!) Tulisi maksaa verkkomaksu etukäteen ja saada sitten hyvitys swap-tuotoksen kautta. Esimerkiksi, jos käyttäjä vaihtaa DAI: n ETH: ksi, välittäjä ottaa osan ETH: sta kustannusten (ja myös jonkin verran voittoa) kattamiseksi. 

Haemme a Maahanmuuttaja tukea tämän projektin kehittämistä EthDenverin hakkeroinnin jälkeen. Olettaen, että apuraha on onnistunut ja voittajajoukkue tarjoaa jännittävän MVP: n, käytettävissä olisi oltava suurempi palkkio, jotta relay-yhteensopiva vaihto voidaan tuoda tuotantoon (ja / tai toivottavasti integroida Uniswap-käyttöliittymään). Tietenkin kaikkien koodien tulisi olla avoimen lähdekoodin. Kuten pian näette, olemme suunnitelleet ITX: n siten, että sillä on vähän integraatiokohtaisia ​​komponentteja siten, että lopullinen reitittinsopimus ei ole tietoinen ITX: stä ollenkaan, ja ITX on helppo vaihtaa toiseen relepalveluun. 

Joten lopetetaan jumissa olevat tapahtumat (uniswap swapit) yhdessä! 

Tryffeli

Truffle on vankka kehityskehys, joka helpottaa Ethereumin rakentamista ja saa kehittäjät ideasta Dappiin mahdollisimman mukavasti. Suklaa ei sisälly hintaan, mutta ehkä tryffeli voi auttaa sinua kehittämään DApp: n vahvistamaan tryffelin aitouden ja auttamaan meitä kaikkia pääsemään väärennettyihin ganacheihin! Tryffelisarja sisältää tryffeli-, ganache-, tihkusade- ja tryffelijoukkueita.

Meillä on luettelo palkkioista:  

7 / @ Tryffeli / sopimus -tyyppimääritykset · Nro # 3116

 • 250 dollaria

8 / Lisää dokumentaatio / esimerkki käyttöönotosta yksityisessä geth-ketjussa

 • 250 dollaria

9 / Nosta Github-painikkeen pitäisi etsiä ensin olemassa olevat ongelmat – Ganache # 243 

 • 250 dollaria

10 / Timanttilaatikon tekeminen

 • 250 dollaria

11 / Tulosta “lupaus ratkaistiin automaattisesti” -ilmaisin

 • 250 dollaria

12 / Mukautettu automaattinen täydennys tryffeli-CLI: lle

 • 250 dollaria

Resurssit:

Ahkeruus

13 / Lisää Scribble-merkintä Uniswapiin

 • 500 dollaria

Scribble on Solidityn ajonaikainen tarkistustyökalu, joka muuntaa Scribble-määrityskielen merkinnät konkreettisiksi väitteiksi, jotka tarkistavat määrityksen. Toisin sanoen, Scribble muuttaa olemassa olevat sopimukset vastaavan käyttäytymisen omaaviksi sopimuksiksi, paitsi että ne tarkistavat myös ominaisuudet. Tässä ovat meidät kiinnostavat repot:

Lisää Scribble: 

 • 4 tehokasta strategiaa Scribble-merkintöjen keksimiseksi
 • Ominaisuuksien kirjoittaminen – uusi lähestymistapa testaukseen
 • Scribble: Dokumentaatio

Saat myös pääsyn piristyvään kampanjaan ja Mythx Pro -tilaukseen. Löydä meidät Erimielisyydet kysyttävää.

14 / Diligence Design Bounty

 • 500 dollaria

Ethereum on tumma metsä; ratsastat yksisarvisella kuuhun taistellessasi lentäviä vikoja valomiekalla. Keksi kekseliäitä malleja, taideteoksia, kansikuvia, logoja, anna taiteellisen mielesi villiä ConsenSys Diligence -tapahtumassa. 

Kolme parasta parasta mallia saavat jopa 500 dollaria ja altistumisen kaikille sosiaalisissa verkostoissamme ja uutiskirjeissämme – puhumattakaan siitä, että heillä on oma malli seuraavassa konferenssin herkkujen paketissa (hupparit, hatut, tarrat jne.). 

Lisätietoja ja lähetyslomake: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Jos luet kaikki nämä läpi – olet legenda ja ansaitset todennäköisesti itse palkkion. Meillä on melko kokoonpano ja odotamme todella innolla Githubille työmme katsomista. Jos tarvitset ohjeita, et ole varma palkkikuvauksista tai haluat rakentaa jotain, mikä vaikuttaisi ConsenSysiin, mutta jota ei ole lueteltu tässä – ota yhteyttä! 

Hyvää rakentamista! (jos olet uusi, se ei ole kirjoitusvirhe.) 

PalkinnotEthDenverhackathonNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map