Hallituksen lohkoketju: Smart Dubai

Lohkoketju tulevaisuuden kaupungin voimalla

Älykäs Dubai pyrkii tekemään Dubaissa maan onnellisin kaupunki. Kaikkien kaupungin sidosryhmien – asukkaiden, vierailijoiden, yritysten omistajien, vanhempien ja perheiden – osallistuminen on strategian kulmakivi. Tämä tavoite saavutetaan hyödyntämällä laaja valikoima tekniikoita, mukaan lukien blockchain, tekoäly, esineiden internet ja keskittymällä kolmeen strategiseen pilariin: hallituksen tehokkuus, teollisuuden luominen ja kansainvälinen johtajuus.

Yhteistyössä yksityisen sektorin ja hallituksen kumppaneiden kanssa Smart Dubai perustettiin antamaan, toimittamaan ja edistämään tehokasta, saumatonta, turvallista ja vaikuttavaa kaupunkikokemusta asukkaille ja vierailijoille.

Strategisten pylväiden saavuttamiseksi Smart Dubai pyrkii käynnistämään aloitteita ja kehittämään kumppanuuksia älykkään talouden, älykkään elämäntavan, älykkään hallintotavan, älykkään ympäristön, älykkäiden ihmisten ja älykkään liikkuvuuden ulottuvuuksien edistämiseksi..

“Blockchain-tekniikan käyttöönotto Dubai tarjoaa 5,5 miljardin dirhamin säästöt vuodessa pelkästään asiakirjojen käsittelyssä – yhtä suuri kuin Burj Khalifan arvo joka vuosi.”

– Älykäs Dubai

Maali

Dubai pyrkii olemaan “ensimmäinen kaupunki, joka toimii täysin blockchainilla vuoteen 2021 mennessä”. Smart Blockin toimiston johtama Dubai Blockchain 2020 -mandaatti vahvistaa etenemissuunnitelman blockchain-tekniikan käyttöönotosta Dubaissa. Sen tavoitteisiin kuuluu: saavuttaa tehokkuus käyttämällä lohkoketjua 100% sovellettavissa julkisissa palveluissa, luomalla ja mahdollistamalla estoketjuekosysteemi aloittelijoille ja yrityksille sekä tulemaan globaaliksi ajattelijaksi kokeilemalla rajat ylittäviä lohkoketjutapauksia.

 

Enterprise Ethereum -ratkaisu

Smart Dubain toimisto antoi RFP: n, ja joukosta elinkelpoisia ehdokkaita ConsenSys valittiin kumppaniksi. Vain kahden kuukauden ajatusten tekemisessä tiimi suoritti korkean tason teknisen analyysin valtion virastojen, IT-ryhmien, liiketoimintaprosessien omistajien kanssa määrittääkseen perusvaatimukset ja päättäessään ensimmäisistä käyttötapauksista: energia, kiinteistöt, lääketiede jne. ConsenSys suoritti sitten analyysi blockchain-toimeksiannon tukemiseksi tarvittavista ydininfrastruktuuritarpeista. Tämä analyysi johti Blockchain-alustan luomiseen palveluprojektina, samalla kun luotiin tapaus blockchain-yhteensopivaan digitaaliseen identiteettiin. Sieltä luotiin UAEPass-passi integroitumaan lohkoketjuihin. Lopuksi ConsenSys rakensi Ethereumille hiekkalaatikkoympäristön ja järjesti sarjan 40-60 työpajaa virastoille prototyyppien ja testausten aloittamiseksi.

 

Tulokset saavutettu

Blockchain-alusta palveluna

Blockchain-ratkaisun prototyyppien nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi Blockchain-alusta palveluna luotiin yhteistyössä Telco Du: n kanssa, jotta kaikilla julkisyhteisöillä olisi vapaus rakentaa jaettuihin puitteisiin heidän liiketoimintatarpeidensa perusteella. BPaaS on täysin hallittu, skaalautuva, turvallinen alusta, jolla on edullinen pääsy pay as you go -mallin kautta. Smart Dubai Office on virallisesti tunnustanut BPaaS: n yhdeksi tärkeimmistä virallisista työkaluista valtion yksiköiden prototyyppitoiminnan tukemiseksi.

Älykäs kaupunki -yliopisto


Kehitetty yhteistyössä Dubai Future Foundation -säätiön kanssa Smart City -yliopisto on blockchain-pohjainen hajautettu oppimisalusta, joka tukee digitaalisten taitojen kehittämistä. Smart City -yliopiston tavoitteena on nostaa digitaalitaitoisten kykyjen prosenttiosuus Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa 10 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä sivuuttamalla jäykät ja hiljaiset perinteiset instituutiot.

Yksilöt voivat luoda henkilökohtaisia ​​koulutuspolkuja, mukaan lukien käytännön työprojektit, asiaankuuluvat lukumateriaalit, konferenssit, henkilökohtaiset ja online-työpajat, jotka pyrkivät kohti digitaalisia sertifikaatteja.

Paperiton strategia

Smart Dubai on paperiton. Dubai digitalisoi parhaillaan miljardia paperiarkkia, jotka tuotetaan vuosittain digitalisoimalla kaikki palvelut, mukaan lukien viisumihakemukset, laskujen maksaminen ja lisenssien uusiminen. Nämä aiemmat tietueet käsitellään nyt turvallisesti blockchain-tekniikalla.

ConsenSys-ratkaisut

Liity yrityksen blockchain-konsultointiin

ConsenSys Solutions tuo blockchainin liiketoimintaan. Autamme yrityksiä, hallituksia, voittoa tavoittelemattomia yrityksiä ja startup-yrityksiä ympäri maailmaa rakentamaan, testaamaan ja ottamaan käyttöön julkisia ja yksityisiä blockchain-ratkaisuja.

Ota yhteys Blockchain-asiantuntijaanLiity yrityksen blockchain-konsultointiin

Lisätietoja Smart Dubaissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map