Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Istanbulin kovasta haarukasta

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Istanbulin kovasta haarukasta

Ethereumin seuraava verkkopäivitys ja mitä on tulossa. – ConsenSys 22. marraskuuta 2019 Lähetetty 22. marraskuuta 2019

Ethereumin sankari ConsenSys 2

Päivä on melkein lähellä, Ethereumin kahdeksas verkkopäivitys on tulossa. 

Ethereumin kahdeksas kovahaarukka on tarkoitus tapahtua 6. joulukuuta 2019. Niille, jotka eivät ole yhtä tunnettuja termistä kovahaarukka, ajattele prosessia “verkkopäivityksenä”. Tarkka päivämäärä voi muuttua vaihtelevien lohkoaikojen ja aikavyöhykkeiden takia. Voit katsella Istanbul Hard Fork Countdown -kello sivustolla Etherscan. 

Istanbul on yksi monista kovista haarukoista Ethereum 1.x joka tapahtuu ennen Ethereum 2.0: ta. Ethereumin siirtyminen nykyisestä työkonsenssimekanismista todistukseen vaarnan konsensuksesta. Nykyinen kiinteä lohkonumero siirtymälle on: Lohkon numero: # 9069000. 

Kovahaarukan odotettu päivämäärä on perjantai 6. joulukuuta 2019.

Istanbulin päivitykset 

Istanbul tuo päivityksiä, jotka muuttavat eri opkoodien hintaa roskapostilohkojen estämiseksi ja palvelunestohyökkäysten yleisen joustavuuden parantamiseksi. Tämä päivitys mahdollistaa suuremman Ethereum- ja Zcash-yhteentoimivuuden sekä muiden Equihash-pohjaisten todisteiden salauksista. Opkoodeihin (toimintakoodeihin) tehdään useita muutoksia, mikä lisää myös skaalautuvuutta suorituskykyä ratkaisuille, jotka perustuvat nollatiedon tietosuojatekniikkaan, kuten SNARKs ja STARK. 

Hyväksytty EIP: t

EIP: t ovat Ethereumin parannusehdotuksia, joista keskustellaan ja joista keskustellaan ennen jokaista Ethereumin kovaa haarukkaa. Kuka tahansa voi kirjoittaa EIP: n ja ehdottaa parannuksia Ethereum-verkostolle. Istanbulin päivitykseen ehdotettiin yhteensä 11 EIP: tä ja kuusi valittiin toteutettavaksi. Alla ovat EIP: t, jotka hyväksyttiin Istanbuliin: 

EIP-152: Lisää Blake2-pakkausfunktion F esikääntää. Tämä EIP mahdollistaa BLAKE2b-hajautusfunktion ja muiden ylemmän kierroksen 64-bittisten BLAKE2-muunnosten toimivan halvalla EVM: llä, mikä helpottaa Ethereumin ja Zcashin sekä muiden Equihash-pohjaisten PoW-kolikoiden yhteentoimivuutta..


EIP-1108: Alenna alt_bn128 esikompilointikaasukustannuksia, koska elliptisen käyrän aritmeettiset esikompiletit ovat tällä hetkellä ylihintoja. Esikäännösten uudelleenhinnoittelu auttaisi suuresti useita yksityisyys- ja skaalausratkaisuja Ethereumissa.

EIP-1344: Tällä hetkellä ei ole määritelty, kuinka ketjutunnus asetetaan tietylle verkolle, vaan se perustuu asiakkaan toteuttajien ja ketjuyhteisön manuaalisesti tekemiin valintoihin. Tämä EIP ehdottaa ketjutunnuksen käyttöä estämään uusintahyökkäyksiä eri ketjujen välillä, ja olisi hyödyllistä, että älykkäissä sopimuksissa olisi sama mahdollisuus allekirjoituksia käsiteltäessä, etenkin Layer 2 -allekirjoitusjärjestelmien osalta. 

EIP-1844: Ethereum-valtion nopea kasvu on aiheuttanut tiettyjen opkoodien resursseja vievämmän kuin aikaisemmin. Siksi tämä EIP uudelleenhinnoittelee tietyt opkoodit saadakseen hyvän tasapainon kaasumenojen ja resurssien kulutuksen välillä. 

EIP-2028: Ketjutietoihin soittaminen edellyttää kaasun maksamista Ethereum-verkossa. Osa EIP: stä alentaa kaasukustannuksia nykyisestä 68 kaasun / tavun arvosta 16 kaasuun / tavu, mikä auttaa lisäämään kaistanleveyttä, koska enemmän tietoja mahtuu yhteen lohkoon. 

EIP-2200: Tarjoaa strukturoidun määritelmän SSTORE-ohjauskoodin nettomittausmuutoksista, mikä mahdollistaa uusien sopimusten varastoinnin käyttötavat ja vähentää liiallisia kaasukustannuksia siellä, missä se ei vastaa sitä, miten useimmat toteutukset toimivat.

Ethereumin käyttäjille

Jos sinulla on eetteriä tai käytät jotain seuraavista palveluista, sinun ei tarvitse tehdä mitään:

  • Pidä eetteriä tai siirrä niitä e-matkapuhelimen, kuten MetaMask tai Coinbase Wallet, kautta
  • Pidä eetteriä vaihdossa, kuten Coinbase, Binance, Kraken jne. 
  • Käytä laitteistolompakkoa, kuten Ledger tai Trezor. 

Jotkin näistä palveluista saattavat kehottaa sinua toteuttamaan lisätoimintoja, kuten vaihto-, laitteisto- tai lompakkopalvelusi, joten varmista, että noudatat niitä tarvittaessa. 

Solmujuoksijoille

Ethereum on hajautettu vertaisverkko, joten kaikkien, jotka tällä hetkellä käyttävät Ethereumin infrastruktuuria, on päivitettävä ohjelmistot Ethereumin asiakasversioon, joka on ”haarukka-valmis”, ja heidän tulisi tehdä se ennen 1. joulukuuta.

Jos käytät Infura, silloin muutoksia ei tarvita. Infura on valmis, eikä sinulta tarvita mitään toimia. Infura on toiminut luotettavalla Ethereum-infrastruktuurilla yli kolmen vuoden ajan, ja se on osoittautunut taitavaksi suurten päivitysten käsittelyssä verkon kiintolevyjen aikana. He huolehtivat päivityksestä, jotta voit jatkaa hienojen ohjelmistojen rakentamista.

Seuraavat ohjelmistoversiot on määrä julkaista syyskuun lopulla. Jos unohdat haarukan ja et päivitä ohjelmistoa ajoissa, sinulla ei ole enää tarkkaa kuvaa blockchain-tietolähteestä. Haarukan puuttuminen edellyttäisi, että synkronoit solmusi uudelleen Ethereum-lohkoketjun kanssa, mikä voi viedä tunteja tai jopa päiviä.

Kuinka solmut voivat saada ”haarukkavalmiiksi”:
  1. Tarkista säännöllisesti asiakassivuilta ohjelmistopäivitysilmoitus:
  1. Tarkista haarukkapäivitykset selvittääksesi, tarvitaanko muutoksia sovelluksiisi vai vaikuttavatko ne käyttäjiin.

  2. Päivitä solmu ennen haarukkalohkoa.

Mitä seuraavaksi? 

Istanbulin jälkeen on luettelo ajoitetuista Ethereum-haarukoista osana ETH 1.x: tä, joka on kattava joukko Ethereumin mainnetin päivityksiä, jotka on tarkoitettu lähiaikoina käyttöönottoon. Lisätietoja Ethereum 1.x: stä ja sen jatkuvien parannusten takana olevasta tiimistä löytyy tässä ja tässä.

Voit lukea etenemissuunnitelman Serenityyn (ETH 2.0), mukaan lukien kaikki vaiheet saadaksesi todisteet omistuksesta Ethereumissa. 

Serenityn ensimmäisessä vaiheessa otetaan käyttöön Beacon-ketju, joka on osoitus vaarnan lohkoketjusta ja merkitsee kauan suunnitellun vaihdon työn todistuksesta panoksen konsensusmekanismin todistamiseen. Beacon-ketju seisotaan ja se kulkee alkuperäisen Ethereum PoW -ketjun rinnalla varmistaen, ettei ketjujen jatkuvuudessa ole katkoksia. Pysy kuulolla tulevista viesteistä Ethereum-verkon päivityksistä ja Serenityn polusta.  

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map