Käyttöehdot

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: TÄMÄN SOPIMUKSEN ALA on sitova välimiesmenettely ja luokkaan perustuvien toimintojen oikeuksista luopuminen LUKUOSASSA YKSITYISKOHTAISESTI. LUE SOPIMUS HUOLELLISESTI.

ConsenSys Software Inc. (ConsenSys,””me,””meille,”Tai”meidän”) On johtava blockchain-ohjelmistokehitysyritys. Keskitymme hajautettujen tekniikoiden, kuten Ethereumin, hyödyntämiseen ohjelmistomme saa aikaan vallankumouksen kaupassa ja rahoituksessa ja auttaa optimoimaan liiketoimintaprosesseja. ConsenSys isännöi ylätason verkkotunnussivustoa www.consensys.net, joka palvelee tietoja ConsenSysista ja tarjouksistamme sekä tuotetarjouksemme aliverkkotunnuksista (“Sivustot”), Joka sisältää tekstiä, kuvia, ääntä, koodia ja muuta materiaalia tai kolmansien osapuolten tietoja. 

Nämä käyttöehdot (“Ehdot,””Käyttöehdot“Tai”Sopimus”) Sisältävät ehdot, jotka säätelevät pääsyäsi Sivustoon ja palveluihin (määritelty alla), jotka ovat meidän tarjoamia, ja on sopimus meidän ja sinun tai edustamasi yksikön välillä (”sinä“Tai”sinun”). Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen Sivuston tai Palvelujen käyttöä. Käyttämällä Sivustoa tai napsauttamalla painiketta tai valintaruutua hyväksyäksesi tai hyväksyäksemme nämä ehdot, jos kyseinen vaihtoehto on käytettävissä, tai täyttämällä Palvelujen tilauslomake tai, jos aiemmin, käyttämällä tai muuten pääsemällä Palveluihin (“Voimaantulopäivä”), (1) hyväksyt ja hyväksyt nämä ehdot ja ConsenSysin ajoittain antamat mahdolliset osallistumisen lisäehdot, säännöt ja ehdot ja (2) suostut tietojen keräämiseen, käyttöön, paljastamiseen ja muuhun käsittelyyn kohdassa kuvatulla tavalla. tietosuojakäytäntömme. Jos et hyväksy Ehtoja, et voi käyttää Palveluja tai käyttää niitä. 

Vakuutat meille, että pystyt laillisesti tekemään sopimuksia. Jos teet tämän sopimuksen yhteisölle, kuten yritykselle, jossa työskentelet, vakuutat meille, että sinulla on laillinen valta sitoa kyseinen yhteisö. Katso osiosta 16 tiettyjen tässä sopimuksessa käytettyjen isojen kirjainten termien määritelmät.

Lisäksi edustat meille, että sinuun ja finanssilaitoksiin tai kenellekään osapuolelle, joka omistaa tai valvoo sinua tai finanssilaitoksiasi, (1) ei sovelleta sanktioita tai muuten nimetä kiellettyjen tai rajoitettujen osapuolten luetteloon, mukaan lukien, mutta ei rajoitettu luetteloihin, joita ylläpitävät Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto, Yhdysvaltain hallitus (esim. Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön erityisluetteloon merkittyjen kansalaisten luettelo ja ulkomaisten pakotteiden kiertäjien luettelo ja Yhdysvaltojen kauppaministeriön luettelo), Euroopan unioni tai (2) joka ei sijaitse missään maassa, johon Yhdysvallat on asettanut kauppasaarron tai muutoin soveltanut pakotteita.

1. Palvelut.

1.1 Yleensä. Voit käyttää Palveluja ja käyttää niitä tämän sopimuksen mukaisesti. Suostut noudattamaan tämän Sopimuksen ehtoja ja kaikkia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä, joita sovelletaan Palvelutarjontasi käyttöön.

1.2 Tarjonta ja pääsy. ConsenSys tarjoaa useita tuotteita (kukinPalvelu”) ConsenSys-tuotemerkillä tai omistamillamme tuotemerkeillä. Näitä ovat Codefi, PegaSys, Quorum, Infura, MetaMask ja muut. Palveluihin pääsee Sivuston kautta, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu tai toisin tarjottu. Jotkut palvelut saattavat vaatia sinua luomaan tilin, antamaan kelvollisen maksutavan ja valitsemaan maksetun suunnitelman (“Suunnitelma”) Tai tehdä tilauksen suunnitelmasta tai palvelusta. 

1.3 Kolmannen osapuolen sisältö. Tietyissä palveluissa voit käyttää kolmannen osapuolen sisältöä vaaleissasi. Kolmannen osapuolen sisältöä ohjaa tämä sopimus ja tarvittaessa kolmannen osapuolen sisältöön liittyvät erilliset ehdot, jotka voivat sisältää erillisiä maksuja ja maksuja.

1.4 Kolmannen osapuolen palvelut. Kun käytät Palveluitamme, saatat myös käyttää yhden tai useamman kolmannen osapuolen palveluja. Näiden kolmansien osapuolten palveluiden käyttöön voidaan soveltaa näiden kolmansien osapuolten erillisiä käytäntöjä, käyttöehtoja ja maksuja.

2. Muutokset.

2.1 Palveluihin. Voimme ajoittain muuttaa tai lopettaa kaikkia tai kaikkia Palveluja tai muuttaa tai poistaa minkä tahansa tai kaikkien Palvelujen toimintoja. Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista Palveluissa tai niiden lopettamisesta. Jos olet Suunnitelmassa, sinulle ilmoitetaan kaikista Palvelun olennaisista muutoksista vähintään 30 päivää ennen muutosta. Palvelun lopettamisen tai olennaisen muutoksen yhteydessä käytämme kaupallisesti kohtuullisia toimia jatkaaksemme Palvelun edellisen version tukemista kolmen kuukauden ajan muutoksen tai lopettamisen jälkeen (paitsi jos se (a) aiheuttaisi turvallisuus- tai immateriaalioikeuskysymyksen (b) on taloudellisesti tai teknisesti rasittava tai (c) saisi meidät rikkomaan lakia tai julkisyhteisöjen pyyntöjä).

2.2 Tähän sopimukseen. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muuttaa tai korvata mitä tahansa tämän sopimuksen osaa (mukaan lukien kaikki käytännöt) milloin tahansa. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sopimus säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Jatkuva palvelujen käyttö tai pääsy palveluihin tämän sopimuksen mahdollisten muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

3. Sinun vastuusi.

3.1 Tilisi. Paitsi siltä osin kuin tämä sopimus rikkoo, (a) olet vastuussa kaikesta toiminnastasi, joka tapahtuu tililläsi, riippumatta siitä, oletko valtuuttanut toiminnot sinä, työntekijäsi vai kolmas osapuoli (mukaan lukien urakoitsijat, edustajat tai loppukäyttäjät), ja (b) me ja tytäryhtiömme eivät ole vastuussa luvattomasta pääsystä tilillesi.


3.2 Käyttöösi. Varmista, että Palvelujen käyttösi ei riko mitään sovellettavaa lakia. Olet yksin vastuussa Palvelujen käytöstä. 

3.3 Suojaus ja varmuuskopiointi. Olet vastuussa Palveluiden asianmukaisesta konfiguroinnista ja käytöstä ja muutoin tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta tiliesi ja sisältösi suojaamiseksi, suojaamiseksi ja varmuuskopioimiseksi tavalla, joka tarjoaa asianmukaisen suojauksen, joka voi sisältää salauksen käytön.

3.4 Sisäänkirjautumistiedot ja tiliavaimet. Siinä määrin kuin tarjoamme sinulle Palvelujen luomia kirjautumistunnuksia ja API-todennusta, tällaiset kirjautumistiedot ja API-todennus ovat vain sisäiseen käyttöönsi, etkä myy, siirrä tai alilisensoi niitä muille yhteisöille tai henkilöille, paitsi että voit paljastaa yksityisen avaimesi edustajillesi ja alihankkijoillesi, jotka tekevät työtä puolestasi.

4. Palkkiot ja maksut.

4.1 Julkisesti saatavilla olevat palvelut. Joitakin palveluita, mukaan lukien maksulliset palvelut tiettyyn käyttörajaan saakka, voidaan tarjota yleisölle ja lisensoida maksutta. 

4.2 Palvelumaksut. Ellei Palvelujen Tilauslomakkeessa toisin mainita, siinä määrin kuin Palvelulle aiheutuu maksuja, laskemme ja laskutamme palkkiot ja palkkiot kuukausittain Suunnitelman mukaan tai Palvelussa muuten mainostetun ja veloitetun mukaisesti (“Käyttömaksut”). Käyttömaksut veloitetaan samanaikaisesti Palvelujen käytöstä. Suunnitelman mukaisista palveluista maksat meille jokaisen laskutuskauden ensimmäisenä päivänä sovellettavat maksut (“Peruspalkkiot”) Ja mahdolliset verot, jotka perustuvat valitsemasi suunnitelman Palveluihin (”Valittu suunnitelma”). Lisäksi voimme tilaukseesi sisältyvien tiettyjen Palvelujen osalta antaa sinulle laskun kaikista maksuista, jotka ylittävät Valitulle tilauksellesi sovellettavan kynnyksen (“Sovellettava kynnys”) Perustuu siihen, kuinka käytät Palveluja edellisen laskutuskauden aikana (”Ylimääräiset palkkiot”Ja yhdessä peruspalkkioiden kanssa”Palkkiot”), Koska kyseiset ylimääräiset palkkiot määritellään suunnitelmasi. Jos teet muita muutoksia palveluihin laskutuskauden aikana (esim. Päivität tai alennat valitsemaasi suunnitelmaa), otamme mahdolliset lisämaksut tai hyvitykset seuraavalle laskutuskaudelle. Voimme laskuttaa sinua kertyvistä palkkioista, jos epäilemme, että tilisi on petollinen tai vaarassa olla maksamatta. Maksat meille Palvelutarjousten käyttömaksut Yhdysvaltain dollareina, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu. Kaikki tämän sopimuksen nojalla maksamasi summat maksetaan meille ilman kuittausta tai vastavaatimusta ilman vähennyksiä tai pidätyksiä. Uuden Palvelun tai Palvelun uuden ominaisuuden palkkiot ja maksut ovat voimassa, kun ilmoitamme sinulle päivitetyt maksut ja maksut, ellei ilmoituksessa toisin mainita. Voimme korottaa tai lisätä uusia maksuja olemassa olevista palveluistasi ilmoittamalla siitä etukäteen vähintään 30 päivää etukäteen. Voimme päättää veloittaa sinulta 1,5% korkoa kuukaudessa (tai korkeimman lain salliman koron, jos vähemmän) kaikista myöhästyneistä maksuista.

4.3 Verot. Kumpikin osapuoli on vastuussa sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti kaikkien verojen ja muiden valtion maksujen ja maksujen (ja mahdollisten sakkojen, korkojen ja muiden niihin liittyvien lisäysten) tunnistamisesta ja maksamisesta, joita osapuolelle määrätään liiketoimista tai niiden yhteydessä. tämän sopimuksen mukaiset maksut. Kaikki maksamasi maksut ovat yksinoikeudellisia veroja, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden pidättää verot tarvittaessa.

5. väliaikainen keskeytys; Rajoittavat API-pyyntöjä.

5.1 Yleensä. Voimme keskeyttää oikeutesi käyttää tai käyttää mitä tahansa Palveluiden osaa tai kaikkia palveluita heti ilmoitettuamme sinulle, jos päätämme:

(a) Palvelujesi käyttö (i) aiheuttaa turvallisuusriskin Palveluille tai muulle kolmannelle osapuolelle, (ii) voi vaikuttaa haitallisesti järjestelmiin, Palveluihin tai minkä tahansa muun käyttäjän järjestelmiin, (iii) saattaa altistaa meidät, tytäryhtiöt tai muut vastuussa olevat kolmannet osapuolet tai (iv) voivat olla petollisia;

(b) olet tai joku Loppukäyttäjä rikkoo tätä sopimusta;

(c) olet rikkonut osan 4 mukaisia ​​maksuvelvoitteitasi ja rikkominen jatkuu vähintään 30 päivää; tai

(d) yhteisöille olet lopettanut toimintansa tavanomaisella kurssilla, tehnyt toimeksiannon velkojien hyväksi tai vastaavanlaisen omaisuuden luovuttamisen tai olet joutunut konkurssiin, uudelleenjärjestelyyn, selvitystilaan, purkamiseen tai vastaavaan menettelyyn.

5.2 Jousituksen vaikutus. Jos keskeytämme oikeutesi käyttää tai käyttää mitä tahansa osaa tai kaikkia palveluita:

(a) olet edelleen vastuussa kaikista maksuista, joita sinulle aiheutuu keskeytyksen aikana; ja

(b) sinulla ei ole oikeutta minkäänlaisiin palveluhyvityksiin keskeytyksen ajaksi.

5.3 API-pyyntöjen rajoittaminen. Jos se koskee tiettyä Palvelua, pidätämme yksinomaisen harkinnan rajoittaa Palvelujen käyttöä (mukaan lukien rajoituksetta rajoittamalla lähettämiesi API-pyyntöjen määrää (“API-pyynnöt”)) Milloin tahansa, jos Palvelujen käyttösi ylittää valitulle palvelusuunnitelmallesi kynnysarvon.

6. Termi; Irtisanominen.

6.1 Termi. Tämän sopimuksen voimassaoloaika alkaa voimaantulopäivästä ja on voimassa siihen asti, kunnes se irtisanotaan tämän jakson 6 mukaisesti. Kummankin osapuolen ilmoittamaan tämän sopimuksen irtisanomiseen toiselle osapuolelle on sisällytettävä irtisanomispäivä, joka noudattaa kohdassa 6.2 esitettyjä irtisanomisaikoja..

6.2 Irtisanominen.

(a) Irtisanominen mukavuuden vuoksi. Voit irtisanoa tämän sopimuksen mistä tahansa syystä lopettamalla palvelun käytön, jos Plan ei vaadi tiliä. Jos kyseessä on maksettu (t) suunnitelma (t) tai tili (t), jotka edellyttävät tiliä, vain tilauksesi mukaisesti. Jos Suunnitelma ei vaadi tiliä, voimme irtisanoa tämän sopimuksen mistä tahansa syystä ilmoittamalla siitä sinulle kirjallisesti vähintään 30 päivää etukäteen. Jos kyseessä on maksettu (t) suunnitelma (t) tai tilit, jotka edellyttävät tiliä, voimme irtisanoa vain tilauksesi mukaisesti.

(b) Irtisanominen syystä.

(i) Kumpikin osapuoli. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa tämän sopimuksen syystä, jos toinen osapuoli rikkoo olennaisesti tätä sopimusta ja olennainen rikkomus on korjaamaton 30 päivän ajan siitä, kun toinen osapuoli on vastaanottanut ilmoituksen. 

(ii) Meillä. Voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen välittömästi ilmoittamalla sinulle (A) syystä, jos meillä on oikeus keskeyttää jakso 5, (B), jos suhde kolmannen osapuolen kumppaniin, joka tarjoaa ohjelmistoa tai muuta tekniikkaa, jota käytämme tarjoamaan Palvelut vanhenevat, lopettavat tai vaativat meitä muuttamaan tapaa, jolla tarjoamme ohjelmistoa tai muuta tekniikkaa osana Palveluja, tai (C) lain tai valtion viranomaisten vaatimusten noudattamiseksi.

6.3 Irtisanomisen vaikutus. Päättymispäivänä:

(i) kaikki tämän sopimuksen mukaiset oikeutesi päättyvät välittömästi;

(ii) kukin osapuoli on edelleen vastuussa kaikista purkamispäivän aikana aiheutuneista palkkioista ja maksuista ja on vastuussa mahdollisista maksuista ja maksuista irtisanomisajankohdan jälkeen;

(iii) Kohteita 3, 4, 6.3, 7 (lukuun ottamatta sinulle myönnettyä lisenssiä kohdassa 7.2), 8, 9, 10, 11 ja 14 sovelletaan edelleen niiden ehtojen mukaisesti.

Palvelujen käytöstä päättymispäivän jälkeen sovelletaan tämän sopimuksen ehtoja uudelleen, ja jos käytät maksettua suunnitelmaa, maksat sovellettavat maksut osion 4 mukaisilla hinnoilla..

7. Omistusoikeudet.

7.1 Sisältösi. Palvelusta riippuen voit jakaa Sisältöä kanssamme. Lukuun ottamatta tässä osiossa 7 määrättyjä tapauksia, emme saa mitään tämän sopimuksen mukaisia ​​oikeuksia sinulta (tai lisenssinantajiltasi) Sisältöön. Suostut siihen, että käytämme Sisältöäsi Palvelujen tarjoamiseksi sinulle.

7.2 Palvelutarjouslisenssi. Meillä tai lisenssinantajillamme on kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja kiinnostus palveluihin ja niihin liittyvät teknologiat ja immateriaalioikeudet. Jollei tämän sopimuksen ehdoista muuta johdu, myönnämme sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan, ei-yksinomaisen, ei-alilisensoitavan, ei-siirrettävän lisenssin seuraavien toimien suorittamiseksi: (a) pääsy Palveluihin ja niiden käyttö yksinomaan tämän sopimuksen mukaisesti; ja (b) kopioida ja käyttää Sisältöämme vain sallitun Palvelujen käytön yhteydessä. Ellei tässä osiossa 7.2 toisin määrätä, et saa mitään tämän sopimuksen mukaisia ​​oikeuksia meiltä, ​​tytäryhtiöiltämme tai lisenssinantajiltamme Palvelutarjontaan, mukaan lukien kaikki niihin liittyvät immateriaalioikeudet. Osa sisällöstämme ja kolmannen osapuolen sisällöstä voidaan toimittaa sinulle erillisellä lisenssillä, kuten Apache-lisenssi, versio 2.0 tai muu avoimen lähdekoodin lisenssi. Jos tämän sopimuksen ja minkä tahansa erillisen lisenssin välillä on ristiriita, erillinen lisenssi on etusijalla sellaisen sisällön tai kolmannen osapuolen sisällön suhteen, joka on tällaisen erillisen lisenssin kohteena..

7.3 Lisenssirajoitukset. Kumpikaan sinä tai kukaan loppukäyttäjä ei käytä Palveluja millään tavalla tai muuhun tarkoitukseen kuin tässä sopimuksessa nimenomaisesti sallitaan. Lukuun ottamatta nimenomaista lupaa, et sinä tai kukaan loppukäyttäjä aio tai yritä (a) muokata, levittää, muuttaa, peukaloida, korjata tai muuten luoda johdannaisteoksia mistä tahansa Palveluihin sisältyvästä sisällöstä (paitsi siinä määrin kuin Sisältö sisältyy Palvelut tarjotaan sinulle erillisellä lisenssillä, joka nimenomaisesti sallii johdannaisten teosten luomisen), (b) suunnittelee, purkaa tai purkaa Palvelut tai soveltaa mitä tahansa muuta prosessia tai menettelyä ohjelmistoon sisältyvän ohjelmiston lähdekoodin johtamiseksi Palvelut (paitsi siltä osin kuin sovellettava laki ei salli tätä rajoitusta), (c) käyttää tai käyttää Palveluja tavalla, jonka tarkoituksena on välttää maksujen syntyminen tai käyttörajojen tai kiintiöiden ylittäminen, (d) käyttää kaavintatekniikoita kaivamaan tai muuten kaapata tietoja paitsi Suunnitelman sallimalla tavalla, tai (e) myydä tai alilisensoida Palveluja ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Et käytä merkkejä, ellet hanki etukäteen kirjallista suostumustamme. Et väärinkäytä tai kaunista suhdettamme meidän ja sinun välillä (mukaan lukien ilmaisemalla tai vihjaamalla, että tuemme, sponsoroimme, tuemme tai autamme sinua tai yrityksesi pyrkimyksiä). Et tarkoita minkäänlaista suhdetta tai yhteyttä meidän ja sinun välillä, paitsi tässä sopimuksessa nimenomaisesti sallittuihin tapauksiin.

7.4 Ehdotuksia. Jos annat ehdotuksia meille tai tytäryhtiöillemme, meillä ja tytäryhtiöillämme on oikeus käyttää ehdotuksia rajoituksetta. Annat täten peruuttamattomasti meille kaikki ehdotuksiin ja ehdotuksiin liittyvät oikeudet, omistajuuden ja kiinnostuksen ja suostut antamaan meille kaiken tarvitsemamme avun, jotta voimme dokumentoida, täydentää ja ylläpitää oikeuksiamme ehdotuksissa.

7.5 Yhdysvaltain hallituksen käyttäjät. Jos olet Yhdysvaltain hallituksen loppukäyttäjä, lisensoimme sinulle Palvelut ”Kaupallisena tuotteena”, koska termi on määritelty Yhdysvaltain liittovaltion säännöstössä (katso 48 CFR § 2.101), ja oikeudet, jotka myönnämme sinulle Palvelut ovat samat kuin oikeudet, jotka myönnämme kaikille muille näiden käyttöehtojen nojalla.

8. Korvaus.

8.1 Yleistä. 

(a) Puolustat, hyvität ja pidät vahingoittumattomina meitä, tytäryhtiöitä ja lisenssinantajia sekä kaikkia työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia ja edustajia kaikista vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät mihin tahansa vaatimukseen, joka koskee: (a) tämän sopimuksen rikkominen tai sovellettavan lain rikkominen sinulta; ja (b) riita sinun ja asiakkaidesi tai käyttäjien välillä. Hyvität meille kohtuulliset asianajajien palkkiot ja kulut, jotka liittyvät edellä a ja b alakohdassa kuvattuihin vaatimuksiin.

(b) Puolustamme, korvaamme ja pidämme vahingoittumattomina sinua ja työntekijöitäsi, virkamiehiä, johtajia ja edustajia kaikista vahingoista, jotka johtuvat tai johtuvat vaatimuksista, jotka koskevat tämän sopimuksen olennaisia ​​ja tahallisia rikkomuksia. Hyvitämme sinulle kohtuulliset asianajajien palkkiot ja kulut, jotka liittyvät tässä kappaleessa kuvattuihin vaatimuksiin.

8.2 Henkinen omaisuus.

(a) Tämän osion 8 rajoitusten mukaisesti puolustat ConsenSysia, sen tytäryhtiöitä ja heidän työntekijöitään, virkailijoita ja johtajia kolmansien osapuolien väitteiltä, ​​joiden mukaan väität, että mikä tahansa Sisältösi loukkaa tai väärinkäyttää kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia , ja maksaa mahdollisen kielteisen lopullisen tuomion tai sovinnon määrän.

(b) Tämän osion 8 rajoitusten mukaisesti puolustamme sinua ja työntekijöitäsi, virkamiehiäsi ja johtajiasi kolmansien osapuolten vaatimuksilta, joiden mukaan Palvelut loukkaavat tai väärinkäyttävät kyseisen kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, ja maksamme kielteinen lopullinen tuomio tai sovinto.

(c) Kummallakaan osapuolella ei ole tämän osan 8.2 mukaisia ​​velvoitteita tai vastuuta, jotka johtuvat rikkomuksista, jotka aiheutuvat palvelujen yhdistelmistä minkään muun tuotteen, palvelun, ohjelmiston, datan, sisällön tai menetelmän kanssa. Lisäksi meillä ei ole velvollisuuksia tai vastuuta, joka johtuu palvelujen käytöstäsi, kun olemme ilmoittaneet sinulle lopettaa tällaisen käytön. Tässä osiossa 8.2 esitetyt korjaustoimenpiteet ovat ainoat ja yksinomaiset korjaustoimenpiteet, jos kolmannet osapuolet väittävät immateriaalioikeuksien loukkaamista tai väärinkäyttöä Palveluissa tai Sisältösi kautta.

8.3 Prosessi. Osapuoli ei missään tapauksessa suostu minkään muun kuin rahan maksamista koskevan sitoumuksen käsittelyyn ilman toisen osapuolen kirjallista suostumusta..

9. vastuuvapauslausekkeet; Riski.

9.1 VASTUUVAPAUSLAUSEKE. PALVELUTARJOUKSET TOIMITETAAN “SELLAISENAAN”. Paitsi mitä laki kieltää, tai mitä tahansa sellaista lakisääteistä oikeutta, jota ei voida sulkea pois, rajoittaa tai jättää pidättäytymättä, me emme tunnusta tai luvanantajia (A) EI TEE ESITTELYJÄ, KOSKETTAMATTOMIA KUVIA, KUVIA, KIRJOJA MUUTA PALVELUTARJOUKSIIN TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLTÖÖN JA (B) POISTAA KAIKISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN KAIKKI TAKAISUUDET TAI ILMAISET TAKUUT (I) MYYNTIKELPOISUUDESTA, TYYTYVÄISYYSLAATUISUUDESTA, SOPIVUUDESTA II) KAUPAN MYÖNTÄMISESTÄ TAI KÄYTTÖÖN TUOTTAMISESTA, (III) JOTKA PALVELUTARJOUKSET TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLTÖ JATKUVAT, VIRHEETTÖMÄT TAI VAPAAT OSAT, JA (IV) KAIKKI SISÄLTÖTURVALLISUUS TAI EI Muussa tapauksessa menetetty tai muutettu.

9.2 RISKIT. PALVELUMMEEMME VOITA UUDESTI TEKEMISTÄ TEKNOLOGIAA, SEN KUIN ETHEREUM. JOITA PALVELUJA KOSKEVAT RISKIT, JOTKA KOSKEVAT MAHDOLLISIA ASIAVIRHEITÄ, JOS JULKINEN / YKSITYINEN AVAINKOODI. PALVELUJEN KÄYTTÄMÄLLÄ TUNNUSTAT TUNNUSTA JA HYVÄKSYT NÄMÄ KOROTETUT RISKIT.

10. Vastuun rajoitukset.

10.1 Vastuun rajoitus. POIKKEEN POIKKEUKSISTA, JOTKA LIITTYVÄT OIKEUDEN OIKEUKSIDEN RIKKOMISEEN, JOTA SOVELTUVAT 7 JAKSO, JA HENKILÖN OMAISUUDEN VAATIMUKSIIN, JOITA SOVELTUVAT 8 JAKSO, EI KOSKAAN OLE YHDESSÄ JOKAAN OSAPUOLEEN KOSKEVAT YHTEISÖT JA KOSKEVAT MUUT OSAPUOLET JA MUUT KOSKEVAT MUUT OSAPUOLET KOSKI SEN MUUHIN JÄLKEEN SEKÄ TOISESTI SYÖHÖN JA MUUN OSAKKEEN TÄMÄ SOPIMUS ylitti TÄMÄN HENKILÖN MAKSAMATTAVAT PALVELUT, JOTKA KASVATTAVAT VASTUUA KAKSINKUUKAUSITTAISESSA ENNEN ENSIMMÄISTÄ ​​TAPAHTUMAA, JOSTA VASTUULISUUS EI OLE MAKSETTU, 25 000 dollaria. EDELLINEN RAJOITUS SOVELTUU, JOS TOIMI ON SOPIMUKSESSA TAI RAHOITETTU JA VASTUUTEORIASTA riippumatta, muttei rajoita maksuvelvoitteitasi 4 jakson mukaisesti. 

10.2 Seurausten ja niihin liittyvien vahinkojen poissulkeminen. Kummallakaan osapuolella tai sen tytäryhtiöillä ei missään tapauksessa ole mitään vastuuta, joka syntyy tai ei liity tähän sopimukseen menetyistä tuloista, tuloista, liikearvosta tai epäsuorasta, erityisestä, satunnaisesta, seuraamuksellisesta, kattavasta liiketoiminnallisesta interventiosta tai SOPIMUKSESSA TAI RAHOITUKSESSA VASTUULLISUUSTEORIASTA JOS JOS OSAPUOLELLE TAI SEN RYHMÄILLE ON NEUVOITETTU TÄTEN VAHINGOIDEN MAHDOLLISUUDESTA TAI JOSTA OSAPUOLISTA TAI SEN YHTEISÖJEN OIKEUDESTA MUUTA, KOSKE EI OLE OLEMASSAOLOSSA. EDELLINEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE EI TARKOITA LAKIN KIELTÄMÄÄN MÄÄRÄÄ.

11. Sitova välimiesmenettely ja ryhmäkanteista luopuminen.

LUE TÄMÄ OSA HUOLELLISESTI – SINÄ VOI OLLA MERKITTÄVÄT VAIKUTTAA OIKEUKSIIIN, MUKAAN MUKAAN OIKEUDESI OIKEUDEN LUETTAMISEEN TUOMIOISTUIMESSA.

11.1 Sitova välimiesmenettely. Kaikki kiistat, väitteet tai kiistat (Vaatimus”), Joka liittyy millään tavalla tähän sopimukseen, sivustoon tai palvelujen käyttöön, ratkaistaan ​​sitovalla välimiesmenettelyllä tämän osion 11 mukaisesti, ei tuomioistuimessa, paitsi että voit vaatia vaatimuksia vähäisten vaatimusten tuomioistuimessa, jos vaatimuksesi pätevöityä.

11.1.1 Jos asut Yhdysvalloissa: Tätä sopimusta ja kaikkia riitoja tai vaatimuksia (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai vaatimukset), jotka syntyvät tai liittyvät siihen tai sen aiheeseen tai muodostumiseen, hallitaan ja tulkitaan New Yorkin osavaltion lakien kanssa. Tähän sopimukseen sovelletaan liittovaltion välimiesmenettelylakia ja liittovaltion välimiesmenettelylakia. Välimiesmenettelyssä ei ole tuomaria tai tuomaristoa, ja välitystuomion käsittely tuomioistuimessa on rajoitettua. Välimies voi kuitenkin määrätä tapauskohtaisesti samat vahingot ja korvaukset kuin tuomioistuin (mukaan lukien kieltomääräykset ja julistukset tai lakisääteiset vahingonkorvaukset), ja hänen on noudatettava tämän sopimuksen ehtoja tuomioistuimen tavoin. Välimiesmenettely toteutetaan JAMS: n kattavissa välimiesmenettelysäännöissä ja -menettelyissä (”Säännöt”), Koska kyseiset säännöt ovat voimassa tämän sopimuksen voimaantulopäivänä, mukaan lukien näiden sääntöjen 16.1 ja 16.2 säännöt. Välimiehen päätöksen on oltava lopullinen, sitova ja valittamatta. Tuomio tuomiosta voidaan tehdä ja panna täytäntöön missä tahansa tuomioistuimessa, jolla on toimivalta. Kumpikaan osapuoli ei saa haastaa toista osapuolta muutoin kuin tässä määrätään tai tämän lausekkeen tai välimiehen päätöksen täytäntöönpanemiseksi; tällainen kanne voidaan nostaa vain liittovaltion käräjäoikeudessa tai New Yorkin osavaltion tuomioistuimessa, joka sijaitsee New Yorkin kreivikunnassa New Yorkissa. Välimiehellä, eikä millään liittovaltion, osavaltiolla tai paikallisella tuomioistuimella, on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki tämän sopimuksen tulkintaan, sovellettavuuteen, tietämättömyyteen, välimiesmenettelyyn, täytäntöönpanokelpoisuuteen tai muodostamiseen liittyvät riidat, mukaan lukien väitteet, joiden mukaan kaikki tai osa Sopimus on mitätön. Jos vaatimus jostain syystä etenee tuomioistuimessa eikä välimiesmenettelyssä, me ja sinä luopumme oikeudesta tuomariston oikeudenkäyntiin. Edellä esitetystä huolimatta me molemmat olemme yhtä mieltä siitä, että sinä tai me saatamme nostaa kannetta oikeudessa vaatiaksemme immateriaalioikeuksien loukkaamista tai muuta väärinkäyttöä. 

11.1.2 Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Tätä sopimusta ja kaikkia riitoja tai vaatimuksia (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai vaatimukset), jotka syntyvät tai liittyvät siihen tai sen aiheeseen tai muodostumiseen, säännellään ja tulkitaan Englannin ja Walesin lain kanssa. Kaikki kiistat, väitteet tai ristiriidat, jotka liittyvät millään tavalla tähän sopimukseen, palveluihin, palvelujen käyttöösi tai tuotteisiin tai palveluihin, jotka olemme lisensoineet tai jakaneet, ratkaistaan ​​sitovalla välimiesmenettelyllä tämän lausekkeen mukaisesti. Ennen kuin virallinen välimiesmenettely aloitetaan, osapuolten on ensin pyrittävä ratkaisemaan kaikki korvausvaatimukset sovittelulla LCIA: n sovittelusääntöjen mukaisesti, joiden sääntöjen katsotaan sisällyttävän tähän lausekkeeseen viitteenä. Jos erimielisyyttä ei ratkaista sovittelulla 14 päivän kuluessa sovittelun aloittamisesta tai niin kauan kuin osapuolet sopivat kirjallisesti, riita on saatettava ratkaistavaksi ja lopulta ratkaistava välimiesmenettelyssä LCIA: n sääntöjen mukaisesti, joiden katsotaan olevan sisällytettävä tähän lausekkeeseen viittaamalla siihen. Sovittelussa ja välimiesmenettelyssä käytettävä kieli on englanti. Välimiesmenettelyn kotipaikka tai laillinen paikka on Lontoo.

11.1.3 Jos olet alueella, jota ei erikseen mainita kohdissa 11.1.1 tai 11.1.2, voit valita jommankumman kohdan 11.1.1 tai 11.1.2 soveltuvan sinuun, muuten tämä sopimus ja mahdolliset riidat tai vaateista (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai saatavat), jotka johtuvat siitä tai liittyvät siihen tai sen aiheeseen tai muodostumiseen, sovelletaan Irlannin lakia ja sitä on tulkittava sen mukaisesti. Kaikki kiistat, väitteet tai ristiriidat, jotka liittyvät millään tavalla tähän sopimukseen, palveluihin, palvelujen käyttöösi tai tuotteisiin tai palveluihin, jotka olemme lisensoineet tai jakaneet, ratkaistaan ​​sitovalla välimiesmenettelyllä tämän lausekkeen mukaisesti. Ennen kuin virallinen välimiesmenettely aloitetaan, osapuolten on ensin pyrittävä ratkaisemaan kaikki korvausvaatimukset sovittelulla LCIA: n sovittelusääntöjen mukaisesti, joiden sääntöjen katsotaan sisällyttävän tähän lausekkeeseen viitteenä. Jos erimielisyyttä ei ratkaista sovittelulla 14 päivän kuluessa sovittelun aloittamisesta tai niin kauan kuin osapuolet sopivat kirjallisesti, riita on saatettava ratkaistavaksi ja lopulta ratkaistava välimiesmenettelyssä LCIA: n sääntöjen mukaisesti, joiden katsotaan olevan sisällytettävä tähän lausekkeeseen viittaamalla siihen. Sovittelussa ja välimiesmenettelyssä käytettävä kieli on englanti. Välimiesmenettelyn kotipaikka tai laillinen paikka on Dublin, Irlanti.

11.2 Luokkatoiminnasta luopuminen. SINÄ JA SOPIMME, ETTÄ Kumpikin voi tuoda vaateita toisiinsa vain yksittäisen perustan perusteella, eikä kantelijana tai luokan jäsenenä missään tuetussa luokassa tai edustajaprosessissa. SINÄ JA HALUAMME NIMENMUKAISESTI OIKEUDEN LASKEA LUOKAN TOIMINTA TAI HAKEA VAPAUTTAMISTA LUOKAN PERUSTEELLA. Ellei molemmat sinä ja me sovi, kukaan välimies tai tuomari ei saa yhdistää useamman kuin yhden henkilön vaatimuksia tai muuten johtaa minkäänlaista edustajaa tai luokan menettelyä. Välimies voi myöntää kieltomääräyksen vain helpotusta hakevalle yksittäiselle osapuolelle ja vain siinä määrin kuin on tarpeen kyseisen osapuolen yksilöllisen vaatimuksen edellyttämän helpotuksen tarjoamiseksi. Jos tuomioistuin päättää, että sovellettava laki estää minkä tahansa tämän kappaleen rajoituksen soveltamisen tiettyyn helpotusta koskevaan vaatimukseen, kyseinen vaatimus (ja vain tämä vaatimus) on erotettava välimiesmenettelystä ja se voidaan nostaa tuomioistuimessa. Jos jokin tuomioistuin tai välimies toteaa, että tässä kohdassa esitetty ryhmäkanteista luopuminen on mitätön tai täytäntöönpanematon jostain syystä tai että välimiesmenettely voi edetä luokkaperusteisesti, edellä esitetyn välimiesmenettelyn määräyksen katsotaan olevan mitätön. ja osapuolten ei katsota suostuneen välimiesmenettelyyn.

11.3 30 päivän oikeus kieltäytyä. Sinulla on oikeus kieltäytyä ja olla sitoutumatta edellä mainittuihin välimiesmenettelyyn ja ryhmäkanteista luopumiseen liittyviin säännöksiin lähettämällä kirjallisen ilmoituksen kieltäytymispäätöksestäsi seuraavaan osoitteeseen: sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu] otsikkorivillä LEGAL OPT OUT. Ilmoitus on lähetettävä 30 päivän kuluessa ensimmäisestä Palvelujen käytöstäsi, muuten sinun on soviteltava riidat näiden kappaleiden ehtojen mukaisesti. Jos kieltäydyt näistä välimiesmenettelyistä, ne eivät myöskään sido meitä.

12. Muut.

12.1 Tehtävä. Et luovuta tai muuten siirrä tätä sopimusta tai mitään tämän sopimuksen mukaisia ​​oikeuksiasi ja velvoitteitasi ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme. Kaikki toimeksiannot tai siirrot, jotka rikkovat tätä osiota 12.1, mitätöidään. Voimme luovuttaa tämän sopimuksen ilman suostumustasi (a) sulautumisen, koko tai olennaisen osan koko omaisuutemme hankkimisesta tai myynnistä tai (b) kenelle tahansa tytäryhtiölle tai osana yrityksen uudelleenjärjestelyä; ja tällaisen toimeksiannon jälkeen siirronsaajan katsotaan korvaavan meidät tämän sopimuksen osapuolena ja olemme täysin vapautettuja kaikista tämän sopimuksen mukaisista velvoitteistamme ja velvollisuuksistamme. Edellä esitetyllä tavalla tämä sopimus sitoo osapuolia ja niiden hyväksymiä seuraajia ja luovuttajia ja on niiden eduksi..

12.2 Koko sopimus ja muutokset. Tämä sopimus sisältää käytänteet viitteenä ja on koko sinun ja meidän välinen sopimus tämän sopimuksen aiheesta. Jos tämän asiakirjan ehdot ovat ristiriidassa minkä tahansa käytännön sisältämien ehtojen kanssa, hallitaan tämän asiakirjan sisältämiä ehtoja. Kaikki muutokset tämän sopimuksen ehtoihin voidaan tehdä vain kirjallisesti.

12.3 Ylivoimainen este. Kumpikaan osapuoli tai heidän tytäryhtiönsä eivät ole vastuussa mistään tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden viivästymisestä tai laiminlyönnistä, jos viivästyminen tai epäonnistuminen johtuu mistä tahansa syystä, joka ei ole kyseisen osapuolen kohtuullisessa valvonnassa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Jumalan toimet, apuohjelmat tai muut televiestinnän häiriöt , kyberhyökkäykset, maanjäristys, myrskyt tai muut luonnon osat, pandemiat, tukokset, kauppasaartot, mellakat, hallituksen teot tai hallituksen määräykset, terrorit tai sota.

12.4 Viennin ja pakotteiden noudattaminen. Tämän sopimuksen yhteydessä noudatat kaikkia sovellettavia tuonti-, jälleentuonti-, seuraamuksia, boikootinvastaisia, vientiä ja jälleenvientiä koskevia lakeja ja määräyksiä, mukaan lukien kaikki sellaiset sovellettavat lait ja määräykset. Selkeyden vuoksi olet yksin vastuussa noudattamisesta, joka liittyy tapaan, jolla päätät käyttää Palveluja. Et saa käyttää mitään palvelua, jos sinua koskevat Yhdysvaltojen tai Yhdysvaltojen lainsäädännön mukaiset pakotteet, jotka ovat sen maan hallitusten asettamia, jossa käytät palvelua.. 

12.5 Riippumattomat urakoitsijat; Ei-yksinoikeudet. Me ja sinä olemme itsenäisiä urakoitsijoita, eikä tätä sopimusta tulkita muodostavan kumppanuutta, yhteisyritystä, edustusta tai työsuhdetta. Kumpikaan osapuoli tai kukaan heidän tytäryhtiöistään ei ole toisen edustaja mihinkään tarkoitukseen tai sillä on valtuudet sitoa toista. Kumpikin osapuoli pidättää oikeuden (a) kehittää tai kehittää sille tuotteita, palveluja, käsitteitä, järjestelmiä tai tekniikoita, jotka ovat samanlaisia ​​tai kilpailevat toisen osapuolen kehittämien tai miettimien tuotteiden, palvelujen, käsitteiden, järjestelmien tai tekniikoiden kanssa. ja (b) auttaa kolmansia osapuolia kehittäjiä tai järjestelmäintegraattoreita, jotka voivat tarjota tuotteita tai palveluita, jotka kilpailevat toisen osapuolen tuotteiden tai palveluiden kanssa.

12.6 Tukikelpoisuus. Jos olet alle täysi-ikäinen asuinpaikkakunnallasi, voit käyttää Sivustoa tai Palveluja vain vanhempasi tai laillisen huoltajan suostumuksella tai valvonnassa..

ILMOITUS VANHEMMILLE JA HUOLTAJILLE: Antamalla alaikäisen luvan käyttää Sivustoa tai Palveluja, hyväksyt nämä käyttöehdot alaikäisen puolesta. Olet vastuussa alaikäisen verkkotoiminnan valvonnasta. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä anna alaikäisten käyttää Sivustoa tai Palveluja.

12.7 Kieli. Kaikkien tämän sopimuksen mukaisesti tehtyjen tai annettujen viestien ja ilmoitusten on oltava englannin kielellä. Jos toimitamme käännöksen tämän sopimuksen englanninkielisestä versiosta, sopimuksen englanninkielinen versio hallitsee ristiriitoja.

12.8 Huomautus.

(a) Sinulle. Voimme lähettää sinulle tämän sopimuksen mukaisia ​​ilmoituksia: (i) julkaisemalla ilmoituksen Sivustolle; tai (ii) viestin lähettäminen tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sivustolle lähettämämme ilmoitukset ovat voimassa julkaisemisen yhteydessä ja sähköpostitse lähettämämme ilmoitukset ovat voimassa, kun lähetämme sähköpostia. Sinun vastuullasi on pitää sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Sinun katsotaan saaneen kaikki sähköpostit, jotka on lähetetty tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, kun lähetämme sähköpostin riippumatta siitä, vastaanotatko sinä itse.

(b) Meille. Jos haluat ilmoittaa meille tästä sopimuksesta, sinun on otettava yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu] 

12.9 Ei kolmannen osapuolen edunsaajia. Ellei tässä toisin mainita, tämä sopimus ei luo kolmannen osapuolen edunsaajan oikeuksia kenellekään henkilölle tai yhteisölle, joka ei ole tämän sopimuksen osapuoli.

12.10 Ei vapautuksia. Jos me emme toteuta mitään tämän sopimuksen määräyksiä, se ei merkitse nykyistä tai tulevaa luopumista tällaisesta määräyksestä eikä rajoita oikeustamme panna tällainen määräys täytäntöön myöhemmin. Kaikkien luopumisten on oltava kirjallisia, jotta ne olisivat tehokkaita.

12.11 Jaettavuus. Jos jokin tämän sopimuksen osa katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tämän sopimuksen muut osat pysyvät täysimääräisinä ja voimassa. Mahdolliset kelpaamattomat tai toteuttamattomat osat tulkitaan alkuperäisen osan vaikutuksiksi ja tarkoituksiksi. Jos tällainen rakentaminen ei ole mahdollista, virheellinen tai täytäntöönpanokelvoton osa erotetaan tästä sopimuksesta, mutta loppuosa sopimuksesta pysyy voimassa ja voimassa.

12.12 Ilmoitus ja menettely tekijänoikeusloukkauksia koskevien vaatimusten esittämiseksi. Jos olet tekijänoikeuksien omistaja tai omistajan edustaja ja uskot, että tekijänoikeuksiasi tai sellaisen henkilön tekijänoikeuksia, jonka puolesta olet valtuutettu toimimaan, on loukattu, lähetä meille kirjallinen ilmoitus alla olevaan osoitteeseen seuraavat tiedot :

 1. sellaisen henkilön sähköinen tai fyysinen allekirjoitus, jolla on lupa toimia tekijänoikeuksien tai muun immateriaalioikeuden omistajan puolesta;
 2. kuvaus tekijänoikeudella suojatusta teoksesta tai muusta immateriaalioikeudesta, jonka väität rikkoneen;
 3. kuvaus siitä, missä materiaalisi, jonka väität rikkovan, sijaitsee Palveluissa;
 4. osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;
 5. lausuntosi, jonka mukaan uskot vilpittömässä mielessä, että tekijänoikeuksien omistaja, sen edustaja tai laki ei ole hyväksynyt kiistanalaista käyttöä;
 6. lausuntosi, jonka teet valheelliseen rangaistukseen, että ilmoituksessasi olevat yllä olevat tiedot ovat tarkkoja ja että olet tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistaja tai sinulla on lupa toimia tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistajien puolesta.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Aihe: Tekijänoikeusilmoitus

Huomio: Tekijänoikeudet ℅

ConsenSys49 Bogart Street Suite 22, Brooklyn, NY 11206, Yhdysvallat

13. Määritelmät.

Hyväksyttävää käyttöä koskeva käytäntö”Tarkoittaa alla esitettyä käytäntöä, jota voimme päivittää aika ajoin. Suostut olemaan käyttämättä Palveluja äläkä salli kolmansien osapuolten käyttää Palveluja:

 1. rikkoa tai kannustaa rikkomaan muiden laillisia oikeuksia (esimerkiksi tähän voi sisältyä salliminen loppukäyttäjille loukata tai väärinkäyttää muiden immateriaalioikeuksia rikkomalla Digital Millennium Copyright Act -lakia);
 2. harjoittaa, mainostaa tai kannustaa laitonta tai haitallista toimintaa tai loukkaavaa, loukkaavaa tai haitallista sisältöä;
 3. mihin tahansa laittomaan, invasiiviseen, loukkaavaan, kunnianloukkaavaan tai vilpilliseen tarkoitukseen (esimerkiksi tähän voi sisältyä tietojenkalastelu, pyramidijärjestelmän luominen tai verkkosivuston peilaaminen);
 4. levittää tarkoituksella viruksia, matoja, Troijan hevosia, vioittuneita tiedostoja, huijauksia tai muita tuhoisia tai petollisia esineitä;
 5. häiritä Palvelujen tai Palvelujen tarjoamiseen käytettyjen laitteiden käyttöä asiakkailla, valtuutetuilla jälleenmyyjillä tai muilla valtuutetuilla käyttäjillä;
 6. poistaa käytöstä, puuttua palveluihin tai kiertää niitä kaikista palveluista (esimerkiksi mahdolliset kynnysarvot tai rajoitukset);
 7. tuottaa, jakaa, julkaista tai helpottaa ei-toivottua joukkoviestiä, kampanjoita, mainontaa tai muuta houkutusta; tai
 8. käyttää Palveluja tai Palveluiden tarjoamia rajapintoja päästäksesi mihin tahansa muuhun tuotteeseen tai palveluun tavalla, joka rikkoo muun tuotteen tai palvelun käyttöehtoja.

Tilitiedot”Tarkoittaa sinua koskevia tietoja, jotka annat meille Tilisi luomisen tai hallinnoinnin yhteydessä. Esimerkiksi Tilitiedot sisältävät tiliisi liittyvät nimet, käyttäjänimet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja laskutustiedot.

API”Tarkoittaa sovellusohjelmaliittymää.

API-pyyntö”On määritelty kohdassa 5.3.

Sovellettava kynnys”On määritelty kohdassa 4.2.

Perusmaksu”On määritelty kohdassa 4.2.

Sisältö”Tarkoittaa ohjelmistoa (mukaan lukien konekuvat), dataa, tekstiä, ääntä, videota tai kuvia ja mitä tahansa Palveluille tarjoamaamme dokumentaatiota.

Loppukäyttäjä”Tarkoittaa henkilöä tai yhteisöä, joka suoraan tai epäsuorasti toisen käyttäjän kautta: (a) käyttää tai käyttää Sisältöäsi; tai (b) muuten käyttää tai käyttää tilisi Palvelutarjouksia. 

Palkkiot”On määritelty kohdassa 4.2.

Tappiot”Tarkoittaa vaatimuksia, vahingonkorvauksia, tappioita, vastuita, kustannuksia ja kuluja (mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot).”

Meidän merkkimme”Tarkoittaa ConsenSys Software Inc.:n ja heidän tytäryhtiöidensä tai lisenssinantajiensa tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, palvelu- tai kauppanimiä, logoja ja muita nimityksiä, jotka saatamme tarjota sinulle tämän sopimuksen yhteydessä..

Tilaus”Tarkoittaa Tuotteiden tai Palvelujen tilausta, joka toteutetaan tilauslomakkeen kautta suoraan ConsenSysin kanssa tai pilvipalvelujen toimittajan, kuten Amazon Web Services, Microsoft Azure tai Google Cloud, välityksellä..

Ylimääräiset palkkiot”On määritelty kohdassa 4.2.

Politiikat”Tarkoittaa tätä sopimusta, hyväksyttävää käyttöä koskevaa käytäntöä, tietosuojakäytäntöä, mitä tahansa lisäpalvelukäytäntöjä tai lisäyksiä, joita sovelletaan mihin tahansa Palveluun, kuten sinulle tarjotaan, ja mitä tahansa muuta käytäntöä tai ehtoja, joihin viitataan tai jotka sisällytetään tähän sopimukseen, joista kukin saattaa päivittää meitä ajoittain aika ajoin.

Tietosuojakäytäntö”Tarkoittaa tietosuojakäytäntöä, joka sijaitsee osoitteessa https://consensys.net/privacy-policy (ja mitä tahansa nimeämiämme seuraajaa tai siihen liittyviä paikkoja), koska me voimme päivittää sitä aika ajoin.

Palvelu”Tarkoittaa kaikkia palveluita, mukaan lukien Codefi, Infura, MetaMask, Quorum ja muita ominaisuuksia, työkaluja, materiaaleja tai palveluita, joita aika ajoin tarjoamme, mukaan lukien verkkoinfrastruktuurimme, joita me tai tytäryhtiömme tarjoavat. 

Palvelutarjonta”Tarkoittaa Palveluja (mukaan lukien niihin liittyvät sovellusliittymät), Sisältöä, Tavaramerkkejä ja mitä tahansa muuta tuotetta tai palvelua, jonka tarjoamme tämän sopimuksen nojalla. Palvelutarjonta ei sisällä kolmannen osapuolen sisältöä tai kolmannen osapuolen palveluja.

Ehdotukset”Tarkoittaa kaikkia meille tarjoamiasi Palvelutarjousten parannusehdotuksia.

Termi”Tarkoittaa tämän sopimuksen ehtoa, joka on kuvattu kohdassa 6.1.

Irtisanomispäivä”Tarkoittaa 6 §: n mukaisesti osapuolen toiselle osapuolelle antamassa ilmoituksessa ilmoitettua irtisanomispäivää.

Kolmannen osapuolen sisältö”Tarkoittaa Sisältöä, jonka kolmas osapuoli on asettanut saataville Sivustolla tai yhdessä Palvelujen kanssa.

Sinun sisältösi”Tarkoittaa Sisältöä, jonka sinä tai kuka tahansa loppukäyttäjä siirtää meille Palveluiden käsittelyyn, varastointiin tai isännöintiin Tilin yhteydessä, ja kaikkia laskennallisia tuloksia, jotka sinä tai kuka tahansa loppukäyttäjä saa edellä mainitusta käyttämällä Palveluitaan. Sisältösi ei sisällä tilitietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map