Kuinka Kaleido loi Blockchain-markkinapaikan kehittäjille ja yrityksille

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiYritys Blockchain

Kuinka Kaleido loi Blockchain-markkinapaikan kehittäjille ja yrityksille

Kumppanien integraatioiden merkitys blockchain-ratkaisuille ja kuinka Kaleido kehittää markkinapaikkaa kehittäjille ja yrityksille. mennessä ConsenSys 4. joulukuuta 2019 Lähetetty 4. joulukuuta 2019

kaleidotori-sankari

Markkinapaikat ovat ottaneet maailman- mennessä myrsky. Paradigman muutos massiivisista yrityksistä yksittäisten verkkojen mahdollistamiin markkinapaikkoihin katalysoitiin edelleen Bitcoinin ja blockchain-tekniikan alkaessa. Jopa hajautettujen sovellusten, salauksen aloittavien yritysten ja blockchain-tekniikkaa toteuttavien yritysten laajentamisen myötä – yritysten blockchain-ratkaisujen markkinapaikkojen syntyminen ei kuitenkaan ole käynnistynyt tähän asti.

Tämä markkinapaikka muodostaa yhdistettävyyden muodon, joka tunnetaan myös nimellä “lego-tiilivaikutus”, jonka avulla ratkaisut voivat rakentaa päällekkäin tai integroitua toistensa kanssa. Vaikka julkiset lohkoketjut pyrkivät edelleen lisäämään alustojensa yhteensopivuutta, Enterprise Ethereumin lohkoketjuverkot ovat hiljaa työskennelleet luomaan erilaisia ​​spesifikaatioita ja komponentteja, jotka takaavat koko pinon ratkaisun. Kaleido on rakentanut ainutlaatuisen markkinapaikka mikä mahdollistaa helposti asetettavissa olevien Enterprise Ethereum -blokkiketjujen tarjoamisen, jotka tarjoavat yrityksille valinnaisuuden – mikä auttaa poistamaan erikoistuneen blockchain-asiantuntemuksen tarpeen – vähentäen siten blockchain-verkon perustamisen, käyttöönoton ja ylläpidon kustannuksia. 

“Olemme nähneet onnistuneita käyttöönottomalleja, kun yritysverkostot siirtyvät tuotantoon, ja olemme paistaneet nämä parhaat käytännöt Kaleido Marketplace -palveluihin, jotta radikaalit voisivat yksinkertaistaa radikaalia ja eliminoida joitain tarvittavia erikoistuneita blockchain-osaamisia”, Kaleido kertoi. Perustaja ja varatoimitusjohtaja Sophia Lopez.

Kuinka Kaleidon markkinapaikka toimii?

Kaleido Marketplace tarjoaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa blockchain-verkkonsa nopeasti ja saumattomasti muokattavilla ominaisuuksilla. Yritykset käyttävät markkinapaikkaa rakentaakseen blockchain-ratkaisunsa seuraavista luokista:

Protokollan valinta

Verkkoasi ylläpitävä taustaketjuprotokolla on osa koko pino-ratkaisua. Mahdollisuus valita Hyperledger Besu tai muu Enterprise Ethereum -lohkoketju, kuten Quorum, on hyödyllinen yrityksille, jotka ratkaisevat erilaisia ​​ongelmia. Hyperledger Besu tarjoaa yhteensopivuuden Ethereumin julkisen estoketjun kanssa yrityksille, jotka uskovat ajan mittaan, että yritykset haluavat hyödyntää julkisen Ethereumin etuja. 

Pilvikokoonpanot 

Kaleido antaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevia pilvipalvelujaan integroimalla Amazon Web Services- tai Microsoft Azure -palveluun. Näillä palveluntarjoajilla on myös muita avainten hallintaa ja tietosuojaa varten suunniteltuja palveluja, jotka yritykset voivat integroida luvattuihin blockchain-ratkaisuihin. Kaleidon foorumi tarjoaa yksinkertaisen kokemuksen Microsoft Azuressa, Amazon Web Services -palvelussa tai paikan päällä toimivien lohkoketjujen rakentamiseen ja hallintaan.


Kehitystyökalut

Kolmansien osapuolien tarjoamat kehittäjien työkalut, kuten tryffeli tai MythX, ovat välttämättömiä estoketjun laajalle levittämiselle yrityksessä. Nämä työkalut tarjoavat vankkoja yritystason palveluja ja tuotteita, joiden avulla yrityksen tuote- tai suunnittelutiimi voi ratkaista ongelmia ja rakentaa yrityksen lohkoketjun päälle. 

Kaleidon palvelut

Yrityksen tarjoamat palvelut ovat ainutlaatuisia Kaleidon blockchain-markkinoilla. Esimerkiksi Kaleido tarjoaa yksityisyyden ja suojauksen ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat hyödyntää täysimääräisesti blockchain-ratkaisujen potentiaalia. Lisäksi Kaleido tarjoaa alkuperäisiä blockchain-palveluja, joita tarvitaan minkä tahansa blockchain-verkon analytiikkaan, seurantaan ja hallintaan. 

Kumppanien integraatiot

Yksi Kaleido Marketplacen tärkeimmistä näkökohdista on kumppanuusintegraatiot, joiden avulla yritys voi käyttää useiden muiden teknologiatoimittajien tarjoamia blockchain-ohjelmistoja.

Markkinoiden avain: kumppaniohjelmat ja integraatiot

Oletetaan, että haluat perustaa blockchain-verkon yrityksesi toimitusketjun hallintaa varten. Ensinnäkin yrityksesi on valittava taustalla oleva blockchain-protokolla, esimerkiksi Hyperledger Besu. Seuraavaksi valitset yrityksesi tarvitsemat pilviasetukset, olivatpa ne sitten AWS: ää vai Azurea. Sinulla on valittavana lukuisia Kaleido-palveluja, kuten ketjurekisteri tai Zero-Knowledge-tunnuksen siirtomekanismi. Lopuksi yrityksesi saa valita kehitystyökaluista, kuten MythX ja Truffle, ja päättää toimitusketjun komponentista, kuten Treum. Kaikki nämä kolmannet osapuolet integroituvat Kaleido-palveluihin tarjotakseen parhaan mahdollisen palvelun napsauttamalla painiketta.  

Nykyään koko lohkoketjupinon omistaminen on haastavaa ja parhaan mahdollisen ratkaisun luomiseen tarvitaan kumppanuuksia. Siksi ConsenSys yhdistää sisäiset sovelluksemme ConsenSysin tukemiin yrityksiin, kuten Kaleidoon ja Azteciin, varmistaakseen vankat ratkaisut, jotka vastaavat yrityksen vaatimuksia. 

Koko pinon Blockchain-ratkaisut toiminnassa 

Perustamisestaan ​​lähtien Kaleido on auttanut organisaatioita luomaan tuhansia blockchain-verkkoja Blockchain Business Cloud -palvelunsa avulla. Marketplacensa avulla Kaleido menee vielä pidemmälle ja tarjoaa ensimmäisen kokonaisen pinon blockchain-ominaisuuksia, joita tarvitaan kokonaisratkaisun rakentamiseen, elävän tuotantotilan saamiseen ja ratkaisun ylläpitämiseen.

ConsenSys ja Kaleido ovat auttaneet konsortioverkostoja ja yrityksiä luomaan toimivia lohkoketjuja. Esimerkiksi Pieni & Medium Business Exchange (SMBX), joka tarjoaa blockchain-pohjaisen vaihdon pienyritysten joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskemiseen, ostamiseen ja myymiseen yhteisösijoittajille, tukee Kaleidoa oman blockchain-ratkaisunsa tukena.

 “Koska ylläpidämme tätä markkinapaikkaa SMBX-yhteisön puolesta, Kaleido on auttanut meitä pääsemään markkinoille ratkaisumme kanssa murto-osalla ajasta ja murto-osalla kustannuksista”, sanoo SMBX: n toimitusjohtaja Benjamin Lozano.

Toinen esimerkki Kaleidosta on Komgo, huippuluokan hyödykekauppa- ja rahoitusverkosto, joka koostuu maailmanlaajuisista instituutioista, kuten Citi, ING, Koch Supply & Kaupankäynti, MUFG Bank, Societe Generale, Credit Agricole Group, BNP Paribas, Shell ja muut. 

“Rakentamalla avointa lohkoketjujärjestelmää, Komgo voi valita koko ekosysteemin parhaista kehitysprotokollista ja käyttää olemassa olevia rakennuspalikoita optimoituun ratkaisuun”, – Souleïma Baddi, Komgon toimitusjohtaja. 

Samaan aikaan jotkut yritykset haluavat usein täyden palvelun toteutuspartnerin. Enterprise Ethereum -ratkaisuja ja tukipalvelujen tarjoajia on kaikilla markkinoilla ympäri maailmaa, mukaan lukien neljä suurta konsulttiyritystä sekä ConsenSys Solutions. Nämä yritykset tarjoavat palveluja konseptien todistamisesta tuotantovalmiisiin blockchain-verkkoihin integrointiin vanhoihin järjestelmiin jatkuvaan tukeen.

Loppuhuomautukset

Vakaiden markkinapaikkojen arvoa yrityksille ja kehittäjille ei voida aliarvioida. Mahdollisuus luoda verkko toimialakohtaisten sovellusten ja palveluiden kanssa helpottaa kaikkien käyttäjien käyttöönottoa. Puolet taistelusta on tietää, mitä on olemassa, ja kun Kaleidon markkinapaikka laajentaa kumppanuusohjelman määrää, se ylittää edelleen muut alustat, jotka eivät mahdollista tällaista yhdistettävyyttä. 

Tutustu Kaleidon toriin

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Johdatus tokenisaatioonWebseminaari

Johdatus tokenisaatioon

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mikä on Enterprise EthereumWebseminaari

Mikä on Enterprise Ethereum?

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Komgo Blockchain hyödykekaupan rahoitukseenTapaustutkimus

Komgo: Blockchain for Commodity Trade Finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map