LawCoin valmistuu maailman ensimmäisen oikeudenkäyntirahoitusinvestoinnin

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

LawCoin valmistuu maailman ensimmäisen oikeudenkäyntirahoitusinvestoinnin

Kirjoittaja James Beck 4. joulukuuta 2019 Lähetetty 4. joulukuuta 2019

Näyttökuva 2019 08 27. klo 5 35 37 PM

PHILADELPHIA, PA – LawCoin Inc.. (”LawCoin”), laillinen fintech-yhtiö, ilmoitti tänään LawCoin Investments, LLC: n (”LCI”) omistusosuuksien digitaalisesta merkinnästä, mikä teki siitä maailman ensimmäisen merkityn oikeudenkäynnin rahoitusinvestointivälineen. LCI on LawCoinin salkun sijoitusväline sijoittamiseen oikeudenkäyntien rahoitusmahdollisuuksiin ja muihin oikeudellisiin vaatimuksiin. LawCoin rakentaa alustaa oikeudenkäynteihin ja muihin oikeudellisiin vaatimuksiin tehtäville investoinneille, ja se on tarkoitus käynnistää vuoden 2020 alussa.

Näyttökuva 2019-12-04 klo 4.19.11 PM.png

Yhteistyössä ConsenSys Codefin kanssa LawCoin digitalisoi ja loi LCI: n jäsenetuja Ethereumin lohkoketjussa. Codefi on joustava ja skaalautuva tuotepaketti, joka käyttää blockchain-käyttöjärjestelmää kauppaan ja rahoitukseen, ja se on rakennettu optimoimaan liiketoimintaprosessit ja maksut, digitalisoimaan rahoitusvälineet ja rakentamaan räätälöityjä hajautettuja sovelluksia. Codefi Assets -alustan kautta LawCoin pystyi luomaan rahakkeita, jotka edustavat LCI: n omistusoikeuksia. Ensimmäisen tokenisaation jälkeen LCI aikoo laskea liikkeeseen suojaustunnuksia tarjotakseen institutionaalisille ja akkreditoiduille sijoittajille laajan altistumisen tälle korreloimattomalle omaisuusluokalle. Koska oikeusjutut ovat yleensä vähemmän korreloivia rahoitusmarkkinoiden kanssa, ne ovat tehokas suoja taantumaa vastaan.

LawCoinin toimitusjohtaja ja yksi perustajista Noah Axler sanoi: “Olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet tärkeän virstanpylvään, joka on sijoitussalkkumme rahoittaminen ja ensimmäisenä käyttämässä tokenisaatiota riita-asioiden rahoituksessa. LawCoin on ottanut ensimmäisen askeleen digitaalisten omaisuuserien tuomisessa teollisuudelle ja odotamme mallimme jatkavan käyttöönottoa, kun sijoittajat ja liikkeeseenlaskijat tunnustavat tokenisaation tarjoaman lisääntyneen tehokkuuden ja likviditeetin. “

Noah Axler jatkoi: “Nyt kun olemme merkinneet LCI: n, jatkamme laadukkaiden varojen etsimistä rahaston salkkuun. Työskentelemme parhaillaan myös yksilöimällä yksittäisiä oikeudenkäyntirahoitussopimuksia sijoittajaverkostomme kautta, ja LawCoin aikoo tarjota ensi vuodesta alustan odotetulla käynnistämisellä tokenoituja oikeudenkäyntirahoitusmahdollisuuksia entistä laajemmalle institutionaalisille ja akkreditoidulle sijoittajalle. Työskentelemällä suuren kumppanin kanssa ConsenSysissä autamme muuttamaan oikeudenkäyntien rahoitusta ja myötävaikuttamaan markkinoiden jatkuvaan kasvuun. “

Tämä ilmoitus ilmestyy sen jälkeen, kun LCI on saanut aikaan investoinnin monen miljoonan dollarin kaupallisiin oikeudenkäynteihin, ensimmäiseen yksittäistapausrahoitukseensa.


“Avoimen lähdekoodin ohjelmoitavan lohkoketjutekniikan ja tokenisaation voiman ansiosta olemme alkaneet nähdä syvällisiä muutoksia siinä, kuinka yrityksillä ja yrittäjillä on helppo luoda uusia ja helpommin käytettävissä olevia sijoitusmalleja edistyneempiin käyttötapauksiin, kuten oikeudenkäyntirahoitukseen. Yksi syy siihen, miksi rakensimme Codefin, oli pääoman saatavuuden demokratisointi, ja on erittäin jännittävää auttaa LawCoinia tekemään juuri niin jännittävällä teollisuudenalalla, kuten oikeudenkäyntirahoituksessa “, kertoi Patrick Berarducci, ConsenSysin globaali Fintech-pääjohtaja..

Oikeudenkäyntirahoitus on käytäntö, jonka mukaan pääomaa tarjotaan oikeudenkäynteihin osallistuvalle osapuolelle vastineeksi oikeudenkäynnistä saatavasta taloudellisesta takaisinperinnästä. Viime vuosien aikana Yhdysvaltain oikeudenkäyntirahoitusmarkkinat ovat kasvaneet merkittävästi, ja joidenkin arvioiden mukaan niiden koko on vuosittain usean miljardin dollarin alueella. Siitä on tullut valtavirran rahoitusratkaisu, joka auttaa tasaamaan pääsyä oikeusjärjestelmään.

Oikeudenkäyntirahoituksen sijoittaminen on prosessi, jolla myönnetään digitaalisia jäsenoikeuksia holdingyhtiössä, joka omistaa oikeudenkäynnin rahoitusvarojen. Yleisemmin digitalisoidut rahakkeet voidaan jäsentää edustamaan erilaisia ​​omistus- ja taloudellisia etuja kohde-etuutena olevasta omaisuudesta, kuten omaisuuden omistavan yrityksen oma pääoma, tulevilla tuloilla suojattu velkaosuus tai tulovirta, joka perustuu kassavirrat omaisuuserästä.

______________________________________________________________________________

Tietoja LawCoinista

Lakikolikko on maailman ensimmäinen fintech-yhtiö, joka sijoittaa rahamääräisesti oikeudenkäyntien rahoitukseen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden joukkorahoitukseen. Hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa ja joukkorahoitusperiaatteita sijoittajien yhdistämiseksi sidosryhmiin oikeudellisissa riita-asioissa, LawCoin lisää likviditeettiä nopeasti kasvavilla markkinoilla ja tarjoaa pääsyn korreloimattomaan omaisuusluokkaan, joka ei ole historiallisesti ollut sijoittajien saatavilla.

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on yksi maailman suurimmista blockchain-yrityksistä, joka rakentaa Ethereum-verkkoa käyttäviä työkaluja, infrastruktuuria ja sovelluksia. Vuodesta 2014 lähtien olemme rahoittaneet miljardeja dollareita digitaalisia hyödykkeitä, mukaan lukien laaja valikoima kulutustuotteita, kiinteitä metallirahoja, kiinteistöjä ja rahoitusvälineitä, jotka käyttävät kymmeniä miljardeja dollareita blockchain-pohjaisiin liiketoimiin. Sovelluksissamme olemme palvelleet satoja tuhansia käyttäjiä keskuspankeista ja suurimmista rahoituslaitoksista Ethereum mainnetin kehittäjiin ja vähittäiskaupan käyttäjiin. EU: n Blockchain-observatorion ja foorumin virallisena blockchain-kumppanina ja perustajajäsenenä Global Digital Finance ja Brooklyn-projekti, ConsenSys on varustettu navigoimaan ja ottamaan käyttöön blockchain-pohjaisia ​​ohjelmistoja monimutkaisimmissa sääntely-ympäristöissä.

Ei tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sijoitusneuvoja tai suosituksia

Tämä julkaisu on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eikä se ole myyntitarjousta, ostopyyntöä tai suositusta arvopapereista tai rahakkeista, eikä se ole LawCoin Inc., LawCoin Investments tarjousta sijoitusneuvonnan tai muiden palvelujen tarjoamisesta. LLC ja ConsenSys tai niiden tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, virkailijat, johtajat tai työntekijät. Mikään viittaus mihinkään tiettyyn arvopaperiin tai rahakkeeseen ei ole suositusta kyseisen arvopaperin tai rahakkeen tai muun arvopaperin tai rahakkeen ostamiseen, myymiseen tai hallussapitoon. Mitään tässä tiedotteessa ei pidetä houkutuksena tai tarjouksena ostaa tai myydä arvopapereita, rahakkeita, tulevaisuutta, optioita tai muita rahoitusvälineitä taikka tarjota tai tarjota sijoitusneuvoja tai -palveluja kenellekään lainkäyttövaltaan kuuluvalle henkilölle. Mikään tämän tiedotteen sisältämä ei ole sijoitusneuvontaa eikä tarjoa mielipidettä arvopapereiden tai rahakkeiden soveltuvuudesta, eikä tässä julkaisussa esitettyjä näkemyksiä tule pitää neuvona arvopapereiden tai rahakkeiden ostamiseen, myymiseen tai hallussa pitämiseen. Valmistellessamme tämän tiedotteen sisältämiä tietoja emme ole ottaneet huomioon yksittäisen sijoittajan sijoitustarpeita, tavoitteita ja taloudellisia olosuhteita. Näissä tiedoissa ei ole otettu huomioon näiden tietojen erityisten vastaanottajien erityisiä sijoitustavoitteita, taloudellista tilannetta ja erityistarpeita, ja keskustellut investoinnit eivät välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Mahdolliset näkemykset, jotka on ilmaistu tässä tiedotteessa, valmisteltiin niiden tietojen perusteella, jotka olivat käytettävissä näkemysten kirjoittamisen aikaan. Muutetut tai lisätiedot voivat aiheuttaa tällaisten näkymien muutoksen. Kaikki tiedot voidaan korjata.

LawCoin-mediatiedustelut:

[sähköposti suojattu]

liittyvät linkit

Lawcoinx.com

Asset TokenizationCase StudyClient AnnouncementNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map