MetaMask Early Adopter Program mahdollistaa institutionaalisen pääsyn DeFi: lle

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

MetaMask Early Adopter Program mahdollistaa institutionaalisen pääsyn DeFi: lle

Digitaalisen omaisuuden turvallisuuden johtava Curv on ensimmäinen käynnistämiskumppani, joka integroi MetaMaskin institutionaalisen version yhdistääkseen asiakkaansa hajautettuihin rahoitusprotokolliin ja -sovelluksiin. mennessä ConsenSys 10. joulukuuta 2020 Lähetetty 10. joulukuuta 2020

MetaMask instituutioille 2

Tänään ConsenSys ilmoitti uudesta tarjouksesta MetaMask tarjota kryptovaluuttarahastoille, säilytysyhteisöille ja ammattimaisille kauppiaille institutionaalisen tason ominaisuuksia ja hallintalaitteita hajautetun rahoituksen (DeFi) yhteyskäytäntöihin ja sovelluksiin kytkemistä varten. MetaMask on maailman suosituin Ethereum-lompakko- ja Web3-selain, jolla on yli miljoona aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Syyskuussa debyytti MetaMask Mobile yksinkertaistaa DeFi-sovellusten käyttöä ja uusi token-vaihto-ominaisuus tarjoaa yksinkertaisemman kokemuksen ja paremman suorituksen digitaalisten omaisuuserien kaupankäynnille. MetaMask-versio 8 toi uudet yksityisyyden tasot Web3: een, antaen käyttäjille mahdollisuuden valita yksi tai useampi tili liitettäväksi verkkosivustoon tai luoda uusi tili juuri kyseiselle sivustolle. 

Kuluneen vuoden aikana Ethereumin DeFi-ekosysteemi kasvoi yli 14 miljardiin dollariin vakuuksina. Säilytyspalvelujen tarjoajat etsivät yhä enemmän altistumista ja pääsyä erilaisiin hajautettuihin rahoitusmahdollisuuksiin, jotka muodostavat Web3: n säilytettävissä oleville varoille. Ammattimaisille kauppayhtiöille, jotka haluavat käyttää houkuttelevimpia DeFi-protokollia, nykyinen prosessi on kuitenkin tehoton. Kaupankäyntiyritykset edellyttävät myös vankkaa raportointia kirjanpidon, verotuksen ja P: n osalta&L tarkoituksiin. 

Näiden kipupisteiden ratkaisemiseksi ConsenSys alkaa tarjota kauppayrityksille ja salauksenhoitajille institutionaalisen tason MetaMask-versiota, jossa on uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat DeFi-protokollien ja muiden sovellusten turvallisen käytön. Asiakkaat voivat vaihtaa rahakkeita, lainata, lainata ja investoida Ethereum-sovelluksiin samalla tutulla MetaMask-käyttökokemuksella – mutta kuitenkin DeFi-ammattitaitoisen kauppapaikan ylläpitoon tarvittavilla käyttö-, turvallisuus- ja raportointiominaisuuksilla..

”MetaMask on johtava kokemus, joka ei ole vapaaehtoisen vangitsemiskokemus vuorovaikutuksessa DeFi-sovellusten kanssa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Curvin kaltaisten teknologiajohtajien kanssa rakentaaksemme institutionaalisen tason toimintoja ja vaatimustenmukaisuutta, joita kauppiaat tarvitsevat voidakseen todella kasvattaa osallistumistaan ​​DeFi: hen “, sanoo Patrick Berarducci, Global Fintech Co-Head, ConsenSys. 

ConsenSysin ensimmäinen kumppani on Kaareva, johtava digitaalisen omaisuuden turvallisuus, joka ilmoitti tänään Curv DeFi, yritystason hajautettu rahoitus (DeFi) -ratkaisu instituutioille. Curv integroi MetaMaskin Curvin digitaalisen omaisuuden suojausinfrastruktuuriin.

“Uskomme, että yhdistämällä ainutlaatuisen MPC (multi-party computation) -pohjaisen turvallisuusinfrastruktuurin MetaMaskiin voimme olla merkittävässä asemassa DeFIn institutionaalisessa käyttöönotossa”, sanoi Kaareva Perustaja ja toimitusjohtaja Itay Malinger. “Koska DeFi: lle ei ole luotettavaa ja turvallista institutionaalista ratkaisua, organisaatiot palaavat kiertotapaan MetaMaskin vähittäistason käyttöön tai mukautettuihin integraatioihin yksittäisten sovellusten kanssa. Curvin yhteistyö MetaMaskin kanssa mahdollistaa MetaMaskin helppokäyttöisyyden ja käyttövalmiuden yhdessä Curvin yritystason ohjausten ja suojausten kanssa, jotka ovat keskeinen osa turvallisuusinfrastruktuuriamme. “

Varhainen adoptoijaohjelma

MetaMaskin institutionaalisen version kaupalliseen julkaisuun asti ConsenSys Codefi tekee yhteistyötä valittujen kumppaneiden, huoltajien ja ammattimaisten kauppayhtiöiden kanssa, jotta ne voivat muokata tuoteominaisuuksia, vaikuttaa kehityksen etenemissuunnitelmaan ja päästä nopeasti uuteen MetaMask-integraatio asiakkailleen. Ihanteellisilla kumppaneilla on asiakkaita, jotka käyttävät jo pääomaa DeFi-protokolliin ja jotka olisivat tiiviisti mukana tuotekehityksen aikana. Ota yhteyttä jos haluat liittyä varhaisadoptoijaohjelmaan. 

Ota yhteyttä


Suunniteltuja ominaisuuksia ovat: 

  • Yritysturva. Suora integrointi johtavien säilytyspalvelujen tarjoajien kanssa poistaa tarpeen siirtää useita pääomia DeFi-sovelluksiin päällekkäin useiden allekirjoitusten tuella. 
  • Parempi riskienhallinta ja operatiivinen valvonta. MetaMask lisää konfiguroitavia hyväksyntävirtoja kehittyneempien kauppojen käynnistämiseksi ja mahdollistaa liiketoimintalogiikan käytetyn pääoman määrän suhteen ja missä.
  • Käy kauppaa luottavaisin mielin. Mempool-seuranta ja yksityisten tapahtumien lähettäminen eliminoivat tapahtumien eturintaman. Tuki BLS-avaimen luomiselle ja Eth2: n peruuttamiselle.
  • Helppo noudattaminen, kirjanpito ja verot: Käy kauppaa rauhassa, että vaatimustenmukaisuuden tarkastukset, kirjanpito ja veroraportointi hoidetaan.

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on johtava Ethereum-ohjelmistoyritys. Annamme kehittäjille, yrityksille ja ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, käynnistää nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin ja käyttää hajautettua verkkoa. Tuotepakettimme, joka koostuuInfura, Q uorum, Codefi, MetaMaskA, Tryffeli, and Diligence, palvelee miljoonia käyttäjiä, tukee miljardeja blockchain-pohjaisia ​​kyselyjä asiakkaillemme ja on käsitellyt miljardeja dollareita digitaalista omaisuutta. Ethereum on maailman suurin ohjelmoitava lohkoketju, joka johtaa yritysten omaksumista, kehittäjäyhteisöä ja DeFi-toimintaa. Tällä luotetulla, avoimen lähdekoodin pohjalla rakennamme huomisen digitaalista taloutta. Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme osoitteessa https://consensys.net/.

Tietoja Curvista (www.curv.co)

Curv on maailman luotettavin digitaalisen omaisuuden suojausinfrastruktuuri, joka toimitetaan täysin skaalautuvana, yritystason ja yhteensopivana pilvipalveluna. Curvin monipuolinen laskentatekniikka (MPC) tarjoaa samanaikaisesti laitoksille suojan, välittömän saatavuuden ja täydellisen autonomian digitaalitalouden menestymiseen, jota tarvitaan digitaalitaloudessa. Yhtiö on ainoa pilvipohjainen MPC-lompakon tarjoaja institutionaalisille digitaalisille varoille ja ensimmäinen laatuaan, joka on saanut sekä SOC2 Type II -sertifikaatin että ISO 27001-akkreditoinnin. Curv tarjoaa myös mielenrauhaa vakuuttamalla jopa 50 miljoonaa dollaria digitaalista omaisuutta, jota tukee München Re, joka on ainoa tähän mennessä Internetiin liittyvä rikollisuusvakuutus ja yksi markkinoiden suurimmista vakuutuksista. Johtavat pörssit, säilytysyhteisöt, OTC-työpisteet, välittäjät, perinteiset rahoituslaitokset ja digitaalisten omaisuudenhoitajat ottavat kaaren nopeasti käyttöön. Vuonna 2018 perustetun Curvin pääkonttori sijaitsee New Yorkissa R: n kanssa&D-toimistot Tel-Avivissa, Israelissa.

Mediakontaktit:[sähköposti suojattu], [sähköposti suojattu]

CodefiDeFiInstitutionaalinen talousMetaMaskTuotetiedoteUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking -ekosysteemiraportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map