MetaMask Mobile on nyt saatavilla iOS: ssä ja Androidissa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

MetaMask Mobile on nyt saatavilla iOS: ssä ja Androidissa

MetaMask Mobile -sovelluksen avulla on helppo olla vuorovaikutuksessa blockchain-pohjaisten sovellusten kanssa vaarantamatta turvallisuutta tai helppokäyttöisyyttä, joka tekee MetaMaskista luotettavimman Ethereum-lompakon. – ConsenSys 3. syyskuuta 2020 Lähetetty 3. syyskuuta 2020

mobiililaitteiden julkaisutiedotteet v2

New York, NY, 3. syyskuuta 2020 – ConsenSys ilmoitti tänään julkaisevansa MetaMask Mobile, ladattavissa iOS- ja Android-laitteille. MetaMask Mobile -sovelluksella on helppo olla vuorovaikutuksessa blockchain-pohjaisten sovellusten kanssa vaarantamatta turvallisuutta tai helppokäyttöisyyttä, mikä tekee MetaMaskista luotettavimman Ethereum-lompakon. MetaMaskin selaimen sisäistä laajennusta on ladattu vuonna 2016 yli 4 miljoonaa kertaa, ja MetaMask Mobile -julkaisua on odotettu innokkaasti, koska sen ylimerkitty beeta-julkaisu rajoitti 135000 käyttäjää loppuvuodesta 2019.

MetaMask Fox Lataa MetaMask Mobile tänään Lataa nyt

Sovelluksen lataamisen jälkeen MetaMask-käyttäjät voivat nyt katsella ja käydä kauppaa digitaalisilla resursseilla tien päällä, hallita salauslainoja ja -saldoja, pelata blockchain-pohjaisia ​​pelejä, allekirjoittaa viestejä, lähettää tapahtumia ja tallentaa ei-vaihdettavia merkkejä (NFT), jotka voivat olla todiste omistus, jäsenyys tai ainutlaatuinen taide ja keräilyesineet. MetaMask Mobile varustaa käyttäjät avainvarastolla, suojatulla kirjautumisella ja tunnuslompakolla. Jos käyttäjillä on jo MetaMask-työpöydän laajennus, he voivat yksinkertaisesti luoda QR-koodin, skannata sen mobiililaitteellaan, ja koko tapahtumahistoria synkronoidaan muutamassa sekunnissa.

MetaMaskin kaltaiset sovellukset tarjoavat kaikille portaalin avoimempaan ja turvallisuuteen keskittyvään internetiin. MetaMask tekee kaiken, mitä tavallinen Ethereum-lompakko tekee: hallitsee salausvaluuttoja, ERC-20-rahakkeita ja ERC-721-keräilyesineitä. Mutta toisin kuin muut lompakot, sen avulla ihmiset voivat myös tutkia Web3: ta yhtä helposti kuin mikä tahansa mobiiliselain. 

MetaMask Mobile yksinkertaistaa prosessia Web3-sovellusten käytön aloittamiseksi. 34 maassa ihmiset voivat nyt ostaa ETH: n suoraan MetaMask Mobilesta Apple Paylla, maksukorteilla tai muilla maakohtaisilla maksutavoilla.

“MetaMaskin perustamisesta lähtien olemme antaneet suurelle joukolle varhaisessa vaiheessa adoptoijia mahdollisuuden osallistua uudenlaiseen tietojenkäsittelyekosysteemiin: johon käyttäjät hallitsevat omia tilejään, missä tilit hallitsevat omia varojaan ja missä innovaation nopeus on ainoa portinvartija. Olemme iloisia voidessamme tarjota hajautetuille sovelluksille tarkoitetun selauskokemuksen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden synkronoida saumattomasti työpöydän MetaMask-tilien kanssa “, kertoi Dan Finlay, MetaMask

Kuluttajien yhdyskäytävä Web3: een

MetaMask Mobilen sisäänrakennettu verkkoselain antaa käyttäjille yksinkertaisen, turvallisen ja intuitiivisen tavan tutkia Web3: ta suoraan sovelluksesta. Mikä tärkeintä, MetaMask tuo tietoturvaominaisuutensa verkkoselaamiseen. Sovelluksen käyttäjät luovat salasanat ja avaimet suoraan laitteelleen varmistaakseen, että vain käyttäjä voi käyttää varoja ja tilejä. MetaMaskin avulla käyttäjä on aina täysin hallinnassa hajautetussa verkossa selatessaan ja vuorovaikutuksessa.

Vaikka nykyinen MetaMask-verkkolaajennus auttoi palvelemaan miljoonia käyttäjistä ympäri maailmaa yhdistämällä heidät Web3-sovelluksiin, MetaMask Mobile -sovelluksella on mahdollisuus palvella miljoonia enemmän yksinkertaisesti mahdollistamalla mobiilikäyttö. Lähes 2 miljardia ihmistä, noin 60% Internet-yhteydessä olevasta väestöstä, on arvioitu pääsy verkkoon yksinomaan mobiililaitteesta, jossa verkkoinfrastruktuuri ja kohtuuhintaisuus edistävät mobiilin internetin käyttöönoton kasvua. Matkapuhelimesta on tulossa ensisijainen alusta verkkopohjaisten tuotteiden ja palveluiden käyttämiseen. Web3 ei ole erilainen. Yli 65% MetaMask Mobilen beetakäyttäjistä sijaitsee Pohjois-Amerikan ja Euroopan ulkopuolella. 

“On kriittistä, että ekosysteemimme jatkaa ajattelua” ensin mobiilina “ja asettaa etusijalle UX: n ja dApp: n löydettävyyden, uhraamatta kuitenkaan Web3-sovellusten odotettua turvallisuutta ja hallintaa. Mitä älypuhelimet ovat tehneet Web2: lle, uskomme, että MetaMask Mobile tekee Web3: lle ”, sanoo Joseph Lubin, ConsenSysin perustaja ja Ethereumin luoja..

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on johtava Ethereum-ohjelmistoyritys. Annamme kehittäjille, yrityksille ja ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, käynnistää nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin ja käyttää hajautettua verkkoa. Tuotepakettimme, joka koostuu Infura, Kvoorumi, Codefi, MetaMask, and Diligence, palvelee miljoonia käyttäjiä, tukee miljardeja blockchain-pohjaisia ​​kyselyjä asiakkaillemme ja on käsitellyt miljardeja dollareita digitaalista omaisuutta. Ethereum on maailman suurin ohjelmoitava lohkoketju, joka johtaa yritysten omaksumista, kehittäjäyhteisöä ja DeFi-toimintaa. Tällä luotetulla, avoimen lähdekoodin pohjalla rakennamme huomisen digitaalista taloutta. Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme osoitteessa https://consensys.net/.

Haluatko Web3: n taskussa?

Löydä uusia sovelluksia, vaihda digitaalisia resursseja ja muuta mistä tahansa.

 

MetaMask MobileProduct AnnouncementTuotteen julkaisuUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map