Mitä tapahtuu ETH: lle Ethereum 2.0: ssa?

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiBlockchain selitetty

Mitä tapahtuu ETH: lle Ethereum 2.0: ssa?

Ethereum 2.0 käynnistyy vuonna 2020. Ja ei, sinun ei tarvitse tehdä mitään vuosien varrella ostamasi ETH: n kanssa. Kirjoittanut Everett Muzzy20. Toukokuuta 2020Lähetetty 20. toukokuuta 2020

Minun eth2 sankari

Vuonna 2020 Ethereum 2.0 -verkon ensimmäinen vaihe otetaan käyttöön. Tätä kutsutaan vaiheeksi 0, tämä 2.0-verkon alkuperäinen kehitys käynnistää majakkaketjun ja mahdollistaa vaakalaudan konsensusmekanismin..

consensys plexus kuvake pyöreä Mikä on Ethereum 2.0?

Koko lohkoketjun ekosysteemi ja erityisesti Ethereum, on kehittynyt huomattavasti alkuvuosina, ja sillä on vilkas historia kovia haarukoita, ilmapisaroita, ICO: ita, käärittyjä merkkejä ja merkkien siirtymiä. Kohtuullisesti jopa tämän tekniikan lyhyt historia voi olla hämmentävää eetterin haltijoille, jotka haluavat vain tietää, mitä heidän on tehtävä, jos heidän salauksensa on turvallinen ja missä sen pitäisi olla.

Silmällä kohti Ethereum 2.0: n käynnistämistä, luonnollisimmat kysymykset useimmille ETH: n haltijoille ovat: mitä tapahtuu eetterille, jonka olen ostanut vuosien varrella nykyisellä Ethereum blockchainilla? Pitääkö minun olla huolissani kovasta haarukasta vai pitäisikö minun hallita tunnuksen siirtoa? Onko sillä väliä onko eetterini vaihdossa kuten Coinbase vai laitteistolompakossa, kuten Ledger?

Useimmille ETH: n haltijoille – ts. HODLerit, dapp-käyttäjät, kauppiaat – vastaukset ovat: Ei, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ei, kovaa haarukkaa tai siirtymistä ei tule. Ei, ei ole väliä onko eetterisi vaihtoon vai ei.

Panostuksesta kiinnostuneille ETH-omistajille on mahdollisuus olla aktiivisempi ETH: n kanssa tässä Ethereum 2.0 -käyttöönoton ensimmäisessä vaiheessa.

ETH Ethereum 2.0: lla

Ethereum 2.0 julkaistaan ​​vaiheissa: vaihe 0, vaihe 1 (mukaan lukien vaihe 1.5), vaihe 2 ja sen jälkeen. Vaihe 0 käynnistetään vuonna 2020, ja se käynnistää vaarnan todistamismekanismin. Vaiheen 0 aikana panostuksesta kiinnostuneet ETH-haltijat voivat tehdä niin (lisätietoja alla). ETH: n haltijoille, jotka eivät ole kiinnostuneita panostuksesta, Ethereum 2.0: n tuleva julkaisu ei kuitenkaan vaikuta merkittävästi heidän vuorovaikutukseensa blockchain-dappien, vaihdon tai palveluiden kanssa.

consensys plexus kuvake pyöreä Mikä on todiste vaarnasta?


ETH: n haltijoiden on alettava kiinnittää huomiota vain vaiheeseen 1.5 (joka on osa vaihetta 1), joka todennäköisesti saapuu vähintään vuosi vaiheen 0 jälkeen. Vaiheen 1 aikana Ethereum-lohkoketju jaetaan 64 sirun ketjuun, jotka kulkevat rinnakkain yksi toinen. Tämä lisää merkittävästi tulevan Ethereum-mainnetin skaalautuvuutta ja läpäisykykyä (lisätietoja Ethereum 2.0: n usein kysytyistä kysymyksistä tai Mikä on todiste panoksesta? -Blogiviesteistä sirottelusta). 

Vaihe 1.5 on osa vaihetta 1, mutta se on nimenomaisesti nimetty, koska se merkitsee hetkeä, jolloin Ethereum 1.0 sulautuu Ethereum 2.0: een. Erityisesti Ethereum 1.0 -ketjusta tulee yksi 64 sirusta, jotka muodostavat Ethereum 2.0: n. Tämä tarkoittaa, että koko datahistoria säilytetään.

ETH: n haltijoille tämä tarkoittaa, että mitään erityisiä toimia ei tarvita ETH: n “siirtämiseksi” 1.0-ketjusta 2.0-ketjuun. Ethereum 1.0: sta tulee yksinkertaisesti osa 2.0-ketjua (“yksinkertaisesti”, viitaten loppukäyttäjän ponnisteluihin – eikä tähän siirtymään menevään poikkeukselliseen protokollan kehittämistyöhön), mikä tarkoittaa, että ETH: n haltijat voivat jatkaa ETH: nsa käyttöä (tai HODLingia) aivan kuten he olivat ennen – mutta ketjussa, joka on turvallisempi ja skaalautuvampi kuin he ovat tottuneet.

ETH-haltijat ja panostus Ethereum 2.0: een

Kuten aiemmin todettiin, ETH: n haltijoiden, jotka ovat kiinnostuneita pelkästään pitämään, vaihtamaan tai käyttämään ETH: ta dappilla, ei tarvitse tehdä mitään aktiivisesti valmistautuakseen Ethereum 2.0: een. ETH-haltijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan uuteen Ethereum 2.0 -verkkoon, on kuitenkin mahdollisuus osallistua vaiheesta 0 alkaen vaiheen 1.5 odottamisen sijaan..

Panostus on prosessi, jossa validoijat sitouttavat ETH: n Ethereum 2.0-lohkoketjuun ehdottaakseen ja todistaakseen uusia lohkoja olemassaololle. Ethereum 2.0: n täysivaltaiseksi validoijaksi ETH: n haltijoiden on panostettava 32 ETH: ta tallettamalla varat virallinen talletussopimus jonka on kehittänyt Ethereum Foundation.

ETH-haltijoiden, jotka haluavat panostaa, ei tarvitse panostaa vaiheen 0 aikana: he voivat liittyä verkkoon validoijana milloin tahansa. Kuitenkin – toisin kuin muut ETH-haltijat, joiden on odotettava vaihetta 1.5 nähdäksesi ETH: nsa Ethereum 2.0 -ketjussa – validoijat voivat sitouttaa varansa alkuketjuun alkuvaiheessa. Kannustin on mahdollisuus korkeammat lohkopalkinnot.

ETH-potilailla on monia mahdollisuuksia aloittaa panostaminen Ethereum 2.0 -verkkoon ja ansaita palkintoja. Täydelliseksi validoijaksi tulemisen on oltava 32 ETH talletussopimuksessa, luotava talletusavaimet ja suoritettava sitten oma asiakas. Asiakkaat, kuten PegaSys Teku tarjota tämä mahdollisuus yrityksille. Jos he eivät halua hoitaa omaa asiakasta, he voivat purkaa teknisen vaatimuksen tallettamalla 32 ETH panostuspalveluun, kuten Codefi Aktivoi, joka sitten hallinnoi validointisolmua. Lopuksi, jos ETH: n haltijoilla ei ole 32 ETH: ta, he voivat liittyä panosjoukkoon ja yhdistää varansa muiden ihmisten kanssa saavuttaakseen 32 ETH: n.

Lue Ethereum 2.0 -panosraportti

Lataa viimeisin ekosysteemiraporttimme saadaksesi tietoa Ethereum 2.0: n panostuksen tulevaisuudesta. ladata

Kiitos Mally Andersonille, Ben Edgingtonille ja James Beckille.

CodefiEthereum 2.0QuorumNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Johdatus tokenisaatioonWebseminaari

Johdatus tokenisaatioon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map