On aika demokratisoida uudelleen paikallisyhteisöjemme rahoitus

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

On aika demokratisoida uudelleen paikallisyhteisöjemme rahoitus

Kirjoittaja Alex Kostura 4. helmikuuta 2020 Lähetetty 4. helmikuuta 2020

Brian Jones JFpLW xhvco unsplash

ConsenSys Codefi ja äskettäinen yritysosto palauttavat ruohonjuuritason osallistumisen munilainoihin, kirjoittaneet Patrick Berarducci ja Emma Channing

Kuntien joukkolainamarkkinat ovat aina olleet suosittuja yksityissijoittajien keskuudessa, tarjoten suhteellisen turvallisiksi katsottuja sijoituksia usein sekä liittovaltion että osavaltion verovapautuksilla. Paikallisille asukkaille on kuitenkin hinnoiteltu sijoittaminen omiin yhteisöihinsä jopa 100 000 dollarin joukkovelkakirjoilla.

fabian-blank-pElSkGRA2NU-unsplash.jpg

Aikaisemmin ruohonjuuritason yhteisön rahoittamat projektit on nyt varattu suurille laitoksille ja sijoitusrahastoille, jolloin painopiste siirtyy yhteisöjen parantamisen mahdollisuuksista voittoa tuottaviin hankkeisiin.

Yritykset siirtää painopiste takaisin yhteisöön ovat olleet osumia. Jotkut Yhdysvaltain kaupungit ovat onnistuneesti käyttäneet “mini muni -lainoja” pienissä yhteisöinfrastruktuurihankkeissa. Lawrence, Kansas, alle 100 000 asukasta, liikkeeseen noin puoli miljoonaa dollaria joukkovelkakirjoja nimenomaan paloauton ostamiseksi vuonna 2017, ja Denver myi 12 miljoonaa dollaria mini-joukkolainoissa 20 minuutissa vuonna 2014. Itse asiassa noin puolet vuonna 2019 liikkeeseen lasketuista kunnallisista joukkovelkakirjoista oli alle 10 miljoonaa dollaria, mutta korotettu kokonaismäärä oli vain noin 31 miljoonaa dollaria eli 5% kunnan joukkolainamarkkinoista.

Vaikka nämä aloitteet osoittavat runsaasti paikallista kysyntää, pienten joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun korkeat kustannukset estävät skaalauksen. Tämä on selvää hyvin rahoitetun startupin kuolemasta Naapuri, jonka tarkoituksena oli tuoda munia joukkoon, mutta kamppaili joukkovelkakirjojen korkean myynti-, jakelu- ja ylläpitokustannuksen edessä.


Tokensointi yhteisörahoitteiselle Munisille

Aiemmin kuntien joukkovelkakirjoilla on rahoitettu valtavia, vallankumouksellisia hankkeita. New Yorkin osavaltio laski liikkeeseen yhden ensimmäisistä munilainoista vuonna 1818 Erie-kanavan rahoittamiseksi, mikä mahdollisti alemmat toimituskulut Yhdysvaltain keskilännen ja koillisen välillä, mikä laski elintarvikkeiden ja tarvikkeiden hintoja itäisiin kaupunkeihin. Huomattavaa on myös, että Golden Gate -silta rakennettiin a 35 miljoonan dollarin joukkovelkakirjalaina San Franciscon asukkaat ostivat.

Mutta mini muni joukkovelkakirjoja tyypillisesti ei ole niin suuria tavoitteita. Koska liikkeeseenlaskun koot vaihtelivat 10-20 miljoonan dollarin ja 5 000 dollarin välillä, suurin osa viime vuoden varoista käytettiin alle 10 miljoonan dollarin kustannuksiin: erilliset yhteisövaikutushankkeet eikä suuremmat liikkuvat infrastruktuurisuunnitelmat.

Pienemmässä mittakaavassa julkisen infrastruktuurin rahoituksen ongelmana on, että liikkeeseenlaskukustannukset ovat yhtä korkeat kuin monen miljardin dollarin joukkolainalla. Itse asiassa munilainojen myynti- ja hallinnointiprosessi paikallisyhteisöissä lisää ylimääräisen hallinnollisten kustannusten tason sääntelyvaatimusten ohella. Markkinoille pääsyn esteet ovat suuret pienille yrityksille, jotka aloittavat 3,8 biljoonan dollarin kunnan joukkolainamarkkinat.

Näihin haasteisiin vastaamiseksi munilainojen liikkeeseenlaskun infrastruktuuria on muutettava. Blockchain-tekniikka, jolla on potentiaalia mullistaa sosiaalinen ja pääoman koordinointi, on erinomaisella paikalla luomaan innovatiivisia ja hallittavia mahdollisuuksia munilainojen rahoitukseen.

Käytännössä kunnat voivat käyttää tokenointia tehostamaan hallintaa koko joukkovelkakirjan elinkaaren ajan. Esimerkiksi korkomaksut voidaan ohjelmoida automaattisesti älykkäillä sopimuksilla.

Heritage Financial Systems -järjestelmien hankinta

Taistelutestattuna kaupan ja rahoituksen käyttöjärjestelmänä ConsenSys Codefi hyödyntää jo tehokkaasti ja luotettavasti blockchain-tekniikkaa useissa käyttötapauksissa. Codefi on antanut hänen majesteettinsa maarekisterille Yhdistyneessä kuningaskunnassa mahdollisuuden testata esimerkiksi kiinteistöjen merkitsemistä yhdessä Pariisin rakennuksen omistamisen kanssa 26 miljoonan euron arvosta. Alusta on tuottanut maailman ensimmäisen merkinnän oikeudenkäynnin rahoitusinvestoinnista, valtuuttanut yrityksiä hyväksymään digitaaliset, ohjelmoitavat maksut ja rakentamaan blockchain-pohjaisen “DeFi” -lainaustoiminnan data-analyysin.

Codefi valmistautuu tällä hetkellä maailman suurimpien hyödykeyhtiöiden globaaliin kauppaan Covantis-aloitteen kautta, jonka muodostivat ADM, Bunge, Glencore Agriculture, Cargill ja Louis Dreyfus Company.

Kustannustehokkaan ja tehokkaan ratkaisun rakentaminen suorille, paikallisille mini-joukkolainainvestoinneille on hyvä asia sekä rahoitusmarkkinoille että demokratialle. Loppujen lopuksi paikallisilla asukkailla on suurin kannustin investoida paikallisyhteisöihin ja heillä on syvin tieto ja näkemys suojautumiselta riskeiltä ja ylilainoitukselta. Parempi paikallinen osallistuminen mini-muni-joukkovelkakirjoihin houkuttelee asukkaat uudelleen yhteisöihinsä.

Digitaalisten arvopapereiden todellisessa käyttötarkoituksessa mini munilainat ovat erittäin voimakas voima auttaa kaupunkeja sitoutumaan, tiedottamaan ja palkitsemaan kansalaisia, jotka sijoittavat.

Ja niin, ConsenSysissä menemme vielä pidemmälle panostamaan tähän visioon paremmasta munien varainhankintakokemuksesta: ConsenSys Digital Securities LLC (CDS), FINRA rekisteröity ConsenSysin välittäjä, on hankkinut Heritage Financial Systems Inc. pääsemään munirahoitusmarkkinoille ja helpottamaan munien liikkeeseenlaskijoiden käyttämään Codefi-ohjelmistoa merkitsemään munitarjontaansa.

patrick-robert-doyle-OvXht_wi5Ew-unsplash.jpg

Kuntien joukkovelkakirjojen tulevaisuus

ConsenSys on innoissaan voidessaan viedä eteenpäin sekä teknologian että rakenteen innovaatioita, jotka tukevat minimunilainojen kehitystä. Tokenisaatio voi tehdä jo voimakkaista rahoitusmarkkinoista helpommin saataville yksilöille ja yhteisöille.

“Tunnistetut, digitaaliset kunnalliset joukkovelkakirjat voivat auttaa palauttamaan munimarkkinat alkuperäiselle yhteisövetoiselle hengelleen tekemällä arvopaperit helpommin jokapäiväisten kansalaissijoittajien saataville ja kustannustehokkaammiksi kaikenkokoisille yhteisöille”, sanoi Ethereumin yhteisluoja Joseph Lubin. ja ConsenSysin perustaja. “Muokattavat digitaaliset sopimukset tai älykkäät sopimukset auttavat virtaviivaistamaan ja automatisoimaan prosesseja, kuten joukkovelkakirjojen maksu ja selvitys, oikeudellinen välimiesmenettely ja sijoittajan henkilöllisyystodistus.”

Yhteisön jäsenillä on aina suurin kannustin investoida ympäröivään ympäristöön, ja tokenisaatio tekee näistä sijoitusmahdollisuuksista jälleen realistisen paikallisen näkymän. Asukkaat tietävät, mitä moottoriteitä on parannettava tai rakennettava. Vanhemmat ymmärtävät paikalliset tarpeet ja investoivat parempiin kouluihin, puistoihin ja yhteisöalueisiin. Lohkoketjuun perustuva, yhteisöllinen rahoitus voi varmistaa, että investoinnit julkiseen infrastruktuuriin maksimoivat siellä asuvien ihmisten hyödyt ja parantavat samalla vastuullisuutta ja paikallista demokratiaa.

Patrick Berarducci on ConsenSys Codefin ja globaalin fintechin johtaja New Yorkissa ja Emma Channing on rekisteröity edustaja ConsenSys Digital Securities LLC: ssä ja Heritage Financial Systems Inc. -yhtiössä Coloradossa..

Industry InsightUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map