Opas ConsenSysin Eth2-tuotteisiin

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

Opas ConsenSysin Eth2-tuotteisiin

Riippumatta siitä, oletko harrastaja, joka haluaa ylläpitää omaa infrastruktuuriasi, tai laitos, joka haluaa tarjota panostuspalveluja asiakkaille, olemme todennäköisesti saaneet sinulle ratkaisun. Kirjoittanut James Beck 21. marraskuuta 2020 Lähetetty 21. marraskuuta 2020

Eth2-tuoteoppaan kuva

Jos pysyt ajan tasalla Ethereum-uutisten kanssa, olet todennäköisesti nähnyt, että virallisessa Eth2-talletussopimuksessa hyväksytään nyt talletuksia, jotka jatkavat rullata sisään. Kirjoitushetkellä (24. marraskuuta 2020), 688,128 ETH on sidottu ulos 524,288 ETH tarpeen käynnistää majakkaketju, joka tuo verkko-osuustodistuksen. 

Ethereumin liiketoimien nopeuden parantamisen lisäksi yksi Eth2-päivitys on aina ollut lisätä tapoja, joilla ihmiset voivat myötävaikuttaa verkon turvallisuuteen ja osallistua sen kehitykseen. Ethereum 2.0: lle on jo rakennettu puoli tusinaa asiakasta, joiden on tarkoitus olla riittävän kevyitä, jotta validoijat voivat osallistua kuluttajatietokoneella. Monet panostavat palveluntarjoajat ovat myös tulossa markkinoille, mikä tekee Ethereumin tietoturvasta helpommin saatavan henkilöille, jotka eivät voi suorittaa vahvistimia yksin tai joilla ei ole 32 ETH: ta. 

Protokolla- ja tuotetiimimme ovat olleet kiireisiä kahden viime vuoden ajan rakentamalla infrastruktuuria, osallistumalla tutkimukseen, haastattelemalla panostamista suunnittelevia käyttäjiä ja rakentamalla sovelluksia tukemaan valtavia pyrkimyksiä päivittää Ethereumia. Ei ole väliä oletko harrastaja haluamassa ylläpitää omaa infrastruktuuria tai laitos, joka haluaa tarjota panostuspalveluja asiakkaille, olemme todennäköisesti saaneet ratkaisun sinulle.

Teku: Asiakkaiden monimuotoisuus on välttämätöntä, jotta Eth2 pysyy joustavana

ConsenSysin Ethereum 2.0 -toiminnan ytimessä on Teku, täysivahva Ethereum 2.0 -asiakas, joka on rakennettu vastaamaan institutionaalisiin tarpeisiin ja turvallisuusvaatimuksiin. Mikä on Teku

Ethereumin asiakkaat muodostaa yhteys toisiinsa vertaisverkossa, tarkistamalla lohkot ja tapahtumadata. Asiakkaiden saaminen eri kielillä on, kuten Matt Leising kuvailee uudessa kirjassaan, Eteristä, “Eräänlainen vakuutus: se välttää yhden epäonnistumispisteen mahdollisuuden ja vaikeuttaa kehittäjien keskittämistä esimerkiksi C ++: n ympärille.” Jos yhtä asiakasta hyökätään, sillä on virhe tai se menee offline-tilaan yksimielisyyden vuoksi, muut asiakkaat säilyttävät viimeisimmän tapahtuman ja estävät tiedot. Asiakkaiden monimuotoisuus on osoitus hajauttamisen tärkeydestä Ethereumissa. 

Kuten Ethereum tällä hetkellä, spesifikaatiota on useita, jotka on kirjoitettu eri laskentakielillä. ConsenSysin Teku-asiakas on kirjoitettu Java-kielellä, joka on yksi suosituimmista tietokonekielistä, joita kehittäjät käyttävät yrityssovelluksia varten, ja jota ylläpitää sama suunnittelutiimi Hyperledger Besu ja ConsenSys-koorumi. Majakka, Prysm ja Nimbus ovat suosittuja Eth2-asiakkaita, jotka ovat kirjoittaneet Rust, Go ja Nim. Jokaisella asiakkaalla on omat ominaisuutensa, ja Teku antaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden osallistua Eth2: een sellaisilla ominaisuuksilla kuin ulkoinen avainhallinta ja suojaus. 

Codefi Activate: Mitä enemmän validointilaitteita, sitä vahvempi verkko

Codefi Aktivoi työskenteli Ethereum-säätiön kanssa Eth2-laukaisualusta sovellus, joka tarjoaa teknisen edistyksen vaatimusten, vastuiden ja riskien suhteen tullessaan Eth2-validoijaksi. Vaiheittainen opas on tarkoitettu teknisesti päteville Ethereumin kehittäjille lähettämään ETH talletussopimukseen ja aloittamaan omien validointiasiakkaidensa suorittaminen. Jokainen vahvistaja vaatii täsmälleen 32 ETH: ta, ja henkilöt voivat tallettaa niin monta 32 ETH: n kerrointa kuin haluaisivat.

Launch Padin ensimmäinen sivu tarjoaa yleiskatsauksen keskeisistä vastuista ja käsitteistä – kuten leikkaamisesta, avainten hallinnasta, avainten allekirjoittamisesta, riskeistä ja tarvittavasta ajasta. Kun olet tunnistanut riskit ja vaatimukset, opas auttaa sinua valitsemaan asiakkaan, luomaan avaimet, lataamaan vahvistimen ja yhdistämään lompakon. 

Vaikka sinun on tunnettava komentoriviliittymän käyttö, Launch Pad on ihanteellinen paikka aloittaa panostusmatka.  

Näyttökuva 2020 11 21 klo 9 43 08

Codefi Staking: Tukee sovelluksia, jotka tarjoavat panosta ETH: n haltijoille

Monet panostavat altaat ja panostavat palveluna -tuotteet tulevat markkinoille. Keskitetyt pörssit, kuten Coinbase ja Binance, tarjoavat jo panostuspalveluita muille panostuksen estoketjuille, ja niiden odotetaan tarjoavan panostuspalveluja Eth2: ssä. Ethereumin syntyperäiset panostusaltaat kuten Rakettiallas sallia käyttäjien panostaa vain 0,01 ETH ja saada rETH, merkityt panostalletukset. LiquidStake, uusi ratkaisu DARMA Pääkaupunki ei ole minimi-pantteja, ja antaa käyttäjien myös ottaa USDC-lainaa käyttämällä vakuudeksi sidottua ETH: ta. 

Jokainen näistä sovelluksista laajentaa osallistumista Ethereum 2.0: een, mutta silti niiden on muodostettava yhteys verkon asiakkaisiin. Täältä tulee Codefi Staking -ratkaisu. Codefi Staking on valkoisen etiketin sovellusliittymä (eli et näe sitä loppukäyttäjänä) yrityksille, jotka haluavat omistaa osuutensa Ethereum 2.0: sta. Codefi Staking antaa yrityksille mahdollisuuden omistaa oma ETH: nsa tai asiakkaidensa ETH ilman omaa validointiin tarvittavaa infrastruktuuria. Tuloksena on pienempi tekninen riski ja lisääntynyt palkinto, jonka Eth2-verkko tuottaa. 

Kesäkuussa ConsenSys ilmoitti joukosta yrityksiä, jotka olivat osa Codefi Staking “Pilot Program -ohjelmaa”, johon kuuluvat Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport ja Trustology. Codefi Stakingin avulla pyritään vähentämään oman vahvistajan käyttämiseen liittyviä riskejä, mukaan lukien nostoavainten varkaus tai katoaminen, varojen virheellinen siirto Eth2-talletussopimukseen sekä laitteisto- tai Internet-yhteysvirheet, jotka johtavat validointipalkkioiden menetykseen. Codefi Staking -ohjelmassa validointiavaimet pidetään suojatussa holvissa, jossa on online-allekirjoitusominaisuus ja useita portinvartijoiden tasoja, jotka vahvistavat tapahtumia luvattoman käytön estämiseksi. Tärkeää on, että käytettävissä on ympärivuorokautinen tuki ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi. Codefi Staking käyttää Tekua valitsemaansa asiakkaana 

Varhaisadoptointiohjelma on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita pysymään kilpailun edessä matalalla riskillä ja matalilla esteillä pääsyn Codefi Staking -ratkaisuun. Se on suunniteltu helpottamaan tiettyjen laitosten ja yritysten pääsyä ennen Ethereum 2.0: n lanseerausta, jotta ne voivat pysyä kilpailun edellä Ethereum 2.0 -tiimien suoralla viestinnällä, joka rakentaa asiakkaita ja verkostoa. 

Infura: Lisää luotettavuutta ja työkaluja Eth2-tietojen kyselyyn

Ethereum 2.0 -vaiheet mahdollistavat tulevina vuosina ETH-siirrot ja -ostot, siruketjut, jotka ovat täysin yhteensopivia älykkäiden sopimusten kanssa, sopimuspuhelut ja skaalautuvien dApps-sovellusten toteutusympäristöt ja paljon muuta. Vaikka yritykset ja kehittäjät, jotka käyttävät sovelluksia Ethereum 2.0: lla, voivat silti käyttää omaa asiakas- ja solmuinfrastruktuuriaan, heillä on myös mahdollisuus muodostaa yhteys Infuran Eth2 Beacon Chain -sovellusliittymään (voit pyytää pääsyä heidän yksityiseen beta-versioonsa) tässä). 

Lähitulevaisuudessa yksi Eth2: een sitoutuvien henkilöiden perustarpeista on kyky seurata validointisaldoja ja tietää, keräävätkö he odotetut palkkiot. Vaikka niitä on useita estää tutkimusmatkailijoita saatavilla, josta näet nämä tiedot, Infuran ETH 2.0 Beacon Chain -sovellusliittymä mahdollistaa sen kysele näitä tietoja automaattisesti joten kehittäjät voivat helposti toimia tietojen suhteen. Voit esimerkiksi kirjoittaa ohjelman, joka valvoo saldoa ja lähettää sinulle tekstiviestin, jos se putoaa yllättäen.

Infuran kehittäjät tukevat myös Eth2-asiakasryhmiä, jotka pyrkivät yhteensopivuuteen Eth2-spesifikaation kanssa. Ethereumin kehittäjät hyötyvät tänään Ethereum JSON-RPC -sovellusliittymän yhtenäisyydestä, jonka avulla he voivat vaihtaa Ethereum-asiakasohjelman toteutuksia rikkomatta koodia. Infura pitää API-yhteentoimivuutta arvokkaana yleishyödykkeenä Ethereumille ja avoimen lähteen Apache 2.0 -lisensoidun työkalun asiakkaan API-vaatimustenmukaisuuden testaamiseen, nimeltään eth2-yhteensopiva

Pysy asiantuntevana

Jos yrität edelleen kiertää päätäsi Ethereum 2.0: n, osuustodistuksen, eri vaiheiden ja uuden terminologian ympärille, Ethereum 2.0 -tietokanta on täynnä upeita resursseja. Viikoittaisten päivitysten osalta Ben EdgingtoninMitä uutta Eth2-uutiskirjeessä”Tulee erittäin suositeltavaa.

Ethereum 2.0UutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map