Singaporen Blockchain-ekosysteemi – teollisuusraportti

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiYritys Blockchain

Singaporen Blockchain-ekosysteemi – teollisuusraportti

Ajaminen kohti hajautettua maailmaa: Vilkaisu Singaporen vilkkaaseen ja monipuoliseen lohkoketjuun. – ConsenSys · 15. marraskuuta 2019 Lähetetty 15. marraskuuta 2019

Singaporen blockchain-ekosysteemiraportti 2019

Miksi maat kilpailevat houkuttelemaan lohkoketjua ja salausteollisuutta?  

IMDA: n mukaan Palvelujen tulevaisuus -raportti, Singaporen lohkoketjumarkkinoilla on potentiaalia saavuttaa markkinoiden menot jopa 272 miljoonaa dollaria vuonna 2022 ja jopa 2,6 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä, kun vuotuinen kasvuvauhti on 32,5%. 

Vastaavasti Gartner ennustaa, että blockchainin liiketoiminnan arvonlisäys kasvaa hieman yli 360 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä maailmanlaajuisesti ja nousee sitten yli 3,1 biljoonaan dollariin vuoteen 20304 mennessä. Pidemmällä aikavälillä, ennusteet osoittavat että globaalien blockchain-markkinoiden odotetaan kasvavan 212 miljoonasta dollarista 2016 8 683 miljoonaan dollariin vuoden 2024 loppuun mennessä yhdistetyllä vuotuisella kasvuvauhdilla (CAGR) 59,04%. Kaiken kaikkiaan blockchain-tekniikan potentiaalinen arvonluonti on valtava, niin että maat ympäri maailmaa, kuten Singapore, Malta, Hong Kong, Sveitsi ja monet muut ovat sitoutuneet omaksumaan blockchain-yritykset – ja vähemmässä määrin salaussetit. 

Mikä on Singaporen ekosysteemin estoketjuraportti?

ConsenSys tutki Singaporen blockchain-innovaatioympäristöä kolmella laajalla alueella – rahoitus, terveydenhuolto ja älykkäät ratkaisut. Raportissa tutkitaan erilaisia ​​tapaustutkimuksia kullakin verkkotunnuksella havainnollistaakseen, kuinka estoketjua käytetään arvon luomiseen. Esimerkiksi lisensoidut arvopaperipörssit Singaporessa käyttävät blockchainia likviditeetin luomiseen yksityisillä markkinoilla. 

Kun yritykset pidättäytyvät julkisten tarjousten tekemisestä pidempien yksityiselämän jaksojen toteuttamiseksi, myös pääomatehokkuuden ja likviditeetin tarve yksityisillä markkinoilla tulee yhä tärkeämmäksi. Myös julkisen sektorin suurten tietojen hyödyntämisellä on valtavat mahdollisuudet. Lohkoketjun hajautetut potilastiedot voivat tarjota paremman turvallisuuden tietorikkomuksia vastaan ​​sekä nopeamman vakuutusetuuksien käsittelyn. Tutkimus tarjoaa kolme avainkäsitystä.

Lue koko Singaporen ekosysteemin estoketjuraportti

Tärkeimmät näkemykset raportista:

1. Singaporen sääntely-ympäristö on perustettu blockchain-kokeille 

Singapore on ylläpitänyt sääntely-ympäristöä, joka on jatkuvasti kannattanut yritystoimintaa ja tukenut uusia teknologioita, kuten blockchainia. Singapore on sijoittunut yli vuosikymmenen ajan kolmen parhaan maan joukkoon Maailmanpankin Ease of Doing Business Index -indeksissä. On olemassa runsaat julkiset avustukset, jotka kannustavat yrityksiä omaksumaan uuden tekniikan ja laajentumaan maailmanlaajuisesti. Singaporen hallitus käynnisti vuonna 2014 myös Smart Nation Initiative -ohjelman luomaan ratkaisuja, jotka muuttavat maata infokommunikaatiotekniikoiden, verkkojen ja big datan avulla..

Lisäksi Singaporen rahaviranomainen (MAS) rohkaisee aktiivisesti kokeilua yhteistyössä yksityisen teollisuuden kanssa kokeilemaan rajatylittäviä maksuja lohkoketjun ja hajautetun kirjanpitotekniikan avulla. Jo vuonna 2016 MAS perusti sääntelyhiekkalaatikon, jonka avulla rahoituslaitokset ja muut startup-yritykset voivat kokeilla innovatiivisia Fintech-ratkaisuja ympäristössä, jossa todellisia tuotteita tai palveluja voidaan tarjota käyttäjille tarkasti määritellyssä tilassa ja keston ajan.. 

Sääntelyhiekkalaatikon innovaattorit nauttivat rentoista sääntelyvaatimuksista, joihin he muuten joutuisivat. Singaporen läpinäkyvä, avoin ja tulevaisuuteen suuntautuva sääntelystrategia “ajaa innovaattoreiden rinnalla” tasapainottaa sääntelyn valvonnan tarvetta ja ottaa samalla huomioon teknisen kehityksen yläpuolella.

2. Blockchain arvonluontimekanismina

On olemassa kolme laajaa tapaa, joilla blockchainin avulla voidaan luoda arvoa. Ensinnäkin, blockchainin hajautettu pääkirja antaa arvoketjun eri sidosryhmien osallistua ja olla vuorovaikutuksessa jaetun kirjan kanssa. Esimerkiksi sairaaloilla ja vakuutusyhtiöillä voi olla pääsy yhteiseen potilastietokantaan vakuutuskorvausten tarkistamiseksi ja käsittelemiseksi välittömästi. Toiseksi, kun organisaatiot luovat ja tallentavat enemmän transaktiotietoja digitaalisessa muodossa, blockchain-tekniikoiden kyky ylläpitää tapahtumahistoriaa voi tarjota suorituskykytietoa kaikesta tuotevarastoista vastapuoliriskiin velkamarkkinoilla. 

Markkinapaikkojen kyky seurata itseään avaa uusia mahdollisuuksia vähentää riskiä ja tunnistaa suorituskyvyn aukkoja. Lopuksi lohkoketjuja voidaan käyttää mahdollistamaan omaisuuden osittainen omistaminen syvemmälle ja laajemmin kuin mitä perinteiset pääomamarkkinat ovat kyenneet tekemään. 

3. Kuinka yritykset ja organisaatiot tekevät yhteistyötä Blockchainin hyödyntämiseksi

Yhteistyö on avain kilpailukykyyn kahdella tavalla. Ensinnäkin lohkoketjut voivat mahdollistaa paremman vertikaalisen integraation eri yritysten välillä missä tahansa arvoketjussa, kuten logistiikan tapauksessa. Horisontaalinen yhteistyö antaa myös kilpailijoille helpomman kaupankäynnin keskenään, kuten kaupparahoituksen tapauksessa. Toiseksi vakiintuneiden toimijoiden ja uusien tulokkaiden välinen yhteistyö on saamassa suosiota. Toisin kuin monet blockchain-harrastajat varhaisessa vaiheessa odottavat, jokaisen sektorin vakiintuneet yritykset ovat nykyään vastaanottavaisempia uuden tekniikan käyttöönotossa häiriöiden välttämiseksi. 

Suuret pankit sekä yksityiset yritykset etsivät tapoja tehdä yhteistyötä ratkaisujen tarjoajien kanssa parantaakseen toimintansa tehokkuutta blockchain-tekniikan avulla. Vakiintuneet yritykset tarjoavat markkinoille pääsyn ja testikehyksen pienemmille, nouseville innovaattoreille. Nämä kumppanuudet ovat kriittisiä sekä vakiintuneiden operaattoreiden pysyessä kilpailukykyisinä että uusien teknologiayritysten saamassa markkinoiden vetovoimaa.

Lue koko Singaporen ekosysteemin estoketjuraportti

Vastuuvapauslauseke 

Tämä raportti on ConsenSysin tuote, jolla on ulkoisia avustuksia. Tässä julkaisussa esitetyt havainnot, tulkinnat ja johtopäätökset eivät välttämättä heijasta Temasekin, Infocomm Media Development Authorityn (IMDA) ja Singaporen rahaviranomaisen (MAS) tai vastaavien tytäryhtiöiden näkemyksiä. Tutkimus hyödyntää useita julkisia lähteitä sekä haastatteluja tarjotakseen näkymän Singaporen blockchain-ekosysteemistä vuonna 2019. Tämä raportti on tarkoitettu vain yleiseen ohjaukseen ja tiedottamiseen. Tätä raporttia ei missään olosuhteissa ole tarkoitettu käytettäväksi tai pidettäväksi rahoitus- tai sijoitusneuvona, suosituksena tai myyntitarjoukseksi tai tarjouspyynnöksi arvopapereiden tai muun rahoitusvarojen ostamiseksi. Tämän raportin sisältämiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Meillä ei ole velvollisuutta päivittää tai korjata tähän raporttiin sisältyviä tietoja. Tämä raportti toimitetaan sellaisenaan. ConsenSys, Temasek, IMDA ja MAS sekä niiden tytäryhtiöt eivät esitä mitään suoraa tai epäsuoraa vakuutusta tai takuuta raportissa olevien tietojen oikeellisuudesta tai täydellisyydestä eivätkä ole vastuussa mistään (suorista tai epäsuorista) menetyksistä tämän raportin tai sen sisällön käytöstä tai muuten sen yhteydessä. Tämän raportin sisältöä ei tule tulkita laki-, liike-, sijoitus- tai veroneuvonnaksi. Jokaisen vastaanottajan tulisi kuulla laki-, liike-, sijoitus- ja veroneuvojaa laki-, liike-, sijoitus- ja veroneuvonnassa.

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Johdatus tokenisaatioonWebseminaari

Johdatus tokenisaatioon

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mikä on Enterprise EthereumWebseminaari

Mikä on Enterprise Ethereum?

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Komgo Blockchain hyödykekaupan rahoitukseenTapaustutkimus

Komgo: Blockchain for Commodity Trade Finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map