SKALE päättää myynnin Activate-palvelun kautta, lisäämällä lähes 4000 uutta käyttäjää 90 maassa yhdessä tähän mennessä eniten jaetuista tunnisteista.

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

SKALE päättää myynnin Activate-palvelun kautta, lisäämällä lähes 4000 uutta käyttäjää 90 maassa yhdessä tähän mennessä eniten jaetuista tunnisteista.

3736 ihmistä 90 eri maasta osti 167139884 SKL: n hintaan 0,03 USD / SKL, mikä loi laajan osallistujaverkoston, joka ulottuu ympäri maailmaa ja lisää merkittävästi verkon turvallisuutta ennen SKALE Networkin vaiheen 2 mainnet-lanseerausta 1. lokakuuta. mennessä ConsenSys 14. syyskuuta 2020 Lähetetty 14. syyskuuta 2020

SKALE-huutokauppatiedote 6

Perjantaina 11. syyskuuta 2020 julkistettiin SKL: n julkinen merkkikauppa SKALE-verkosto Ethereumin skaalausverkko, tehty. 3736 ihmistä 90 eri maasta osti 167139884 SKL hintaan 0,03 USD / SKL, mikä loi laajan osallistujaverkoston, joka ulottuu ympäri maailmaa ja lisää verkon turvallisuutta merkittävästi ennen SKALE Networkin vaiheen 2 mainnet-lanseeraus 1. lokakuuta

 

Näyttökuva 2020 09 07 klo 6 29 31 PM

24. syyskuuta alkaen henkilöt saavat SKL-tunnuksensa ja voivat heti aloittaa panostamisen Codefi Aktivoi ja ansaita palkintoja heidän avustaan ​​SKALE-verkon suojaamisessa. Tänään, ohi 50 dAs rakennamme tällä hetkellä SKALE: lle, aina peleistä DeFiin, äänen suoratoistoon ja muuhun. Lisäksi on jo 21 validointilaitetta, jotka ovat osallistuneet lennolle, koulutukseen ja pätevyys suorittaa SKALE Network -mainnetin vaiheita 1 ja 2. Lista luettelosta validoijista, jotka tarjoavat palveluitaan Activate-alustalla, paljastetaan lähipäivinä. SKL-tunnusten haltijat voivat valita näistä validoijista ja alkaa heti ansaita palkintoja SKALE-verkon tukemisesta. 

Käynnistys oli SKL: n ensimmäinen julkinen saatavuus, apuohjelma ja hallintatunnus, joka vaaditaan osallistumaan SKALE-verkostoon edustajana, validoijana tai kehittäjänä. SKALE-verkko on Ethereum-as-a-service Layer 2 -ratkaisu, joka antaa kehittäjille pääsyn nopeisiin, turvallisiin, helposti määritettäviin ja täysin hajautettuihin ketjuihin – kaasumaksut ovat pienemmät kuin mitä käyttäjät maksavat nyt Ethereum Mainnet -verkossa. Jack O’Holleranina, SKALE-verkko kirjoitti takaisin helmikuussa: “Meillä on suuri visio, haluamme nähdä useita miljoonia päivittäisiä aktiivisia käyttäjien dApps-ohjelmia tulevan vuoden aikana, ja olemme innokkaita auttamaan Ethereumia saavuttamaan ensimmäisen miljardin asiakkaansa.”

Maksimaalisesti jaetut lanseeraukset todellisille käyttäjille edistävät kestävää verkkoa  

Vaikka tunnisteiden lanseeraukset, jotka todella mahdollistavat onnistuneiden hajautettujen verkkojen “aktivoinnin”, ovat edelleen syntymässä, ConsenSys Codefin Activate, jakoi ylpeänä yhteisen näkemyksen oikeudenmukaisten ja jaettujen tunnisteiden tarjoamisesta SKALE-verkon kanssa. Tämä auttoi helpottamaan yhtä eniten hajautettuja merkintätarjouksia, joita ei vielä ole nähty kryptovaluutta-alalla. ConsenSysissä uskomme, että maailmanlaajuisten standardien luominen hyödyllisyysmerkkien tarjonnalle on paras tapa luoda reiluja token-jakeluja sekä hajautettujen hankkeiden oikeudellinen ja sääntelyllinen epäselvyys.

Activate’s Token Launch Standards -toiminnolla varmistettiin, että vain parhaimmat verkot valittiin ja käynnistettiin helpoimmin, avoimimmin ja oikeudenmukaisimmalla tavalla. Noudattamalla vaatimustenmukaisempaa KYC-käytäntöä lopullinen hyväksyttyjen osallistujien lukumäärä nousi 4533: een 53 300 000 dollarin ostotarkoituksella, mikä oli yli kymmenen kertaa merkkien kokonaiskäyttö. Sen sijaan että annettaisiin kourallisen valaiden kaataa kaikki rahakkeet ja mahdollisesti pudottaa ne myöhemmin tai hallita verkon palkintoja, myynnillä pyrittiin saamaan mahdollisimman paljon yksittäisiä osallistujia ja tekemään SKALE-verkostosta itsensä ylläpitävä pyrkimys.  


SKALE: lle on yhtä tärkeää tuoda sen käyttötunnus maailmanlaajuiselle yleisölle, koska heidän tekniikkansa tulee olemaan ratkaiseva skaalautumisalusta Ethereumille, joka auttaa tuomaan Ethereum-pohjaisten sovellusten käyttöönoton miljardiin ihmiseen. 

Osallistumisen laajuus on vieläkin voimakkaampi, koska kaikkia ostajia vaaditaan ohjelmallisesti ja sopimusperusteisesti käyttämään tunnuksia tosiasiallisesti SKALE-verkostossa. Tämä käyttötodistusvaatimus tarkoittaa, että tunnuksen haltijat eivät voi siirtää tunnuksiaan mistä tahansa muusta syystä kuin osallistua verkkoon ja käynnistää verkon uudelleen. Kun käyttäjät ovat tehneet niin, esimerkiksi panostamalla vähintään 60 päivää, vasta sitten heidän tunnuksensa vapautetaan. 

Mitä seuraavaksi

Kaikki rahakkeet jaetaan 24. syyskuuta. Ostajat voivat heti vaatia ja asettaa merkkinsä Activate-alustalle ja ennen 1. lokakuuta alkavaa aikakautta. Pysy kuulolla Activate-panosoppaan ja UKK: n julkaisusta.

Jos ostajilla on kysyttävää tai he ovat tekemisissä tukilippujen kanssa, he voivat ottaa yhteyttä Activate-asiakastukitiimiin ja lähettää lipun osoitteessa [sähköposti suojattu]

Hajautetut verkotSKALENuutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map