Tietoja Joseph Lubinista –

Vuonna 2014 perustettu ConsenSys on kehittänyt maailmanlaajuista läsnäoloa työllistämällä huippuyrittäjiä, tietojenkäsittelytieteen tutkijoita, protokollainsinöörejä, ohjelmistokehittäjiä ja yritystoiminnan asiantuntijoita. Yhtenä suurimmista ja perustavimmista kokonaisuuksista blockchain-teknologiatilassa ConsenSysin maailmanlaajuinen ihmisten, projektien ja yritysten verkko rakentaa blockchain-teollisuuden kehittäjätyökaluja, hajautettuja sovelluksia ja ratkaisuja yrityksille ja hallituksille, jotka päättivät hyödyntää Ethereumin voimaa . Organisaatio viittasi New Yorker vuonna 2018 Ethereum-yhteisön merkittävimpänä ja läsnä olevana hajautettujen sovellusten kehittäjänä ja promoottorina.

joe lubin neliöKuvahaku: Zaza Weissgerber

Torontossa syntynyt ja kasvanut Lubin valmistui Princetonin yliopistosta sähkötekniikan ja tietojenkäsittelytieteen tutkinnoksi. Hän työskenteli Princeton Robotics Labissa Tomandandy Musicissa kehittäen itsenäistä musiikkikomposiittityökalua ja yksityisessä tutkimusyrityksessä Vision Applications Inc. rakentaen itsenäisiä mobiilirobotteja. Ohjelmistoinsinöörinä ja konsulttina Lubin työskenteli eMaginen kanssa Identrus-salausmaksujen ja kaupan rahoituksen verkostoprojektissa ja osallistui hedge-rahaston perustamiseen ja toimintaan. Hän toimi New Yorkin Blacksmith Software Consulting -toimiston johtajana ja yksityisen varallisuuden hallinnan teknologiajohtajana Goldman Sachsissa. Näiden viestien kautta Lubin keskittyi salauksen, tekniikan ja rahoituksen risteykseen.

Innoittamana Satoshi Nakamoton Bitcoin-paperista ja hajautettujen järjestelmien mahdollisuudesta “murskata voiman siilot ja tasapainottaa uudelleen tietojen epäsymmetriat, jotka haittaa niin monille,”Lubin syveni alkavaan blockchain-yhteisöön. Hän oli päähahmo Ethereumin luomisessa ja lanseerauksessa Torontonian Vitalik Buterinin rinnalla vuonna 2014, ja lopulta hän muutti rakentamaan ekosysteemin syntyvän tekniikan ympärille osittain käynnistämällä ConsenSysin.

“Lubinin taustalla sekä tekniikassa että liiketoiminnassa hänestä tuli nopeasti avainstrategi ja hän otti Buterinin vision toteuttavan yksikön operatiivisen johtajan arvon”, totesi Newsweek. “Sen jälkeen asiat etenivät nopeasti.”

Seuraava lohkoketjun, kryptovaluutan ja Ethereumin nousu on ollut yksi tekniikan merkittävimmistä tarinoista vuodesta 2016 lähtien – uskollinen maailmanlaajuinen ilmiö, joka resonoi hakkereista Davosiin – ja koko teollisuus on kasvanut hajautettujen verkkojen ja niihin liittyvien digitaalisten resurssien ympärillä.

“Bitcoin esitti laajakuvan vision”, Lubin kertoi New Yorkin ajat vuonna 2016. “Ethereum esitteli kiteytymisen siitä, kuinka tuo visio voidaan tuottaa.”

Ethereumin kehittäjäkunta, joka on nyt satojen tuhansien joukossa, on kiihkeä yhteisörakennus, jossa on avoimen lähdekoodin ihanteita ja yhteentoimivia alustoja markkinasegmenteissä toimitusketjusta rahoitusmarkkinoihin henkiseen omaisuuteen. Tuhannet startupit ympäri maailmaa innovoivat uusia liiketoimintamalleja Ethereumin kanssa, ja blockchain-kokeilu on nyt yleistä maailman johtavien organisaatioiden – pankkien, keskuspankkien, hallitusten ja teknisten jättiläisten – keskuudessa.

ConsenSys on inkuboinut yli 50 projektia, mukaan lukien Ethereum-verkon keskeiset infrastruktuurielementit, kuten Kaleidon Blockchain-as-a-Service, MetaMask’s Web3 onramp, Trufflen kehittäjäpaketti, PegaSysin mainnet-asiakas ja Ethereum-verkon olennaiset osat, kuten Infura ja Alethio. ConsenSys inkuboi myös alustoja ja sovelluksia monilla eri toimialoilla, kuten komgo, kansainvälisen kaupan rahoitusalusta ja Viant, toimitusketjun seuranta- ja jäljitysalusta. ConsenSysillä on ollut läheinen yhteistyö noin 50 hankkeen kanssa investointien tai palveluiden, kuten tietoturvatarkastuksen tai tunnuksen käynnistämisen kautta. Vuonna 2018 Newsweek kirjoitti, että “ConsenSysin kasvu, kuten itse Ethereumin kasvu, on ollut räjähtävää.” 

ConsenSys on ollut keskeinen hahmo perustamalla Enterprise Ethereum Alliance, maailmanlaajuinen standardointijärjestö Ethereum-tekniikan liiketoimintaa varten. EEA: lla on nyt yli 500 jäsenet, mukaan lukien globaalit yritysjohtajat, kuten Accenture, CME Group, Deloitte, Ernst & Nuori, Intel, pankit, kuten JPMorgan, Microsoft, Pfizer, asianajotoimistot, kuten Schulte Roth & Zabel LLP, T-Mobile ja Wipro. Brooklyn-projekti ja projektit, kuten EU: n Blockchain Observatory ja Forum, ovat johtaneet tutkimusta ja sääntelyä Yhdysvalloissa ja Euroopassa varmistamalla oikeudenmukaisemman blockchain-teollisuuden.

ConsenSys on myös tunnettu sitoutumisestaan ​​hajautettuun organisaatioon lukemattomien onnistuneiden spinoutien, projektien ja aloitteiden lisäksi. “Yritysrakenne on saanut inspiraationsa Lubinin utopistisista ihanteista”, toteaa Newsweek. “Työntekijät valitsevat omat nimensä, ja perinteisen syvällisen hierarkian sijasta on tasaisempi, sopimuksiin perustuva hallintorakenne, hajautettu hallintajärjestelmä, jossa valtaa jaetaan itseorganisoituvien tiimien kesken.”

Tähän mennessä on selvää, että blockchain-tekniikka upottaa itsensä syvälle maailman talousprosesseihin. Se on vain ajankohta. Näiden varhaisvaiheiden aikana blockchainin ja kryptovaluutan aikakaudella Joe Lubin on osoittautunut vakaaksi kädeksi epävakauden keskellä. Kun kaikki tiet johtavat Ethereum 2.0: een ja täysin kypsä blockchain-teollisuus, Lubin uskoo, että Ethereumin ekosysteemi on saavuttanut kriittisen massan ja nopeuden: ”Yrittäjät ja teknologit kaatuvat ekosysteemiin rakentamaan hajautettua Internet-verkkoa, Web 3.0. Kun olet nähnyt blockchainin syvälliset seuraukset, et voi nähdä sitä. Jokainen uusi hype-aalto tuo yhä suurempia kohortteja rakentajia ja käyttäjiä. Näille ihmisille ei ole paluuta. “

Perustajastamme

Joe Lubinin mediakirjasto

Ethereumin perustajan ja ConsenSysin perustajan artikkelien, haastattelujen, puheiden, paneelikeskustelujen ja muun koko arkisto. 


TutkiaJoe Lubin 039: n mediakirjasto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map