UUTISKIRJE # 3: DeFi ja Digital Asset Insights

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

UUTISKIRJE # 3: DeFi ja Digital Asset Insights

Kirjoittaja Nicole Adarme 17. maaliskuuta 2020 Lähetetty 17. maaliskuuta 2020

koodefi-ominaisuus

Uutta uutiskirjeessä ja Codefissa? Tarkista tämä selitysvideo ConsenSys Codefista.

Hei ystävä,

Toivomme kaikkien pysyvän turvassa tänä vaikeana ja epäselvänä aikana. Taukona COVID-19-uutisjaksolta meillä on sinulle tässä kuussa joitain DeFi-aiheita, joista toivomme nauttivan. Onnellisemmalla tavalla tällä viikolla on ConsenSys Codefin kuuden kuukauden vuosipäivä. Se on ollut kiireinen ja jännittävä matka tähän mennessä hajautetut verkot, tuodaan avoimuutta hajautettuihin rahoitusluotonantoihin, merkitään kiinteistösijoituksia, merkitään yhteisörahoittamia kuntien joukkovelkakirjoja ja nykyaikaistetaan maailmanlaajuista hyödykekauppaa muun muassa. Kiitos, että tulit mukanasi tähän mennessä kestäneestä matkalle ja solki – sillä DeFi-matka on vasta alkamassa. 

Tämän kuukauden uutiskirjeessä kerromme, miten Codefi Activate -alusta toimii ja mitä eroa on tänään lanseerauksissa. Myös tämän kuukauden uutiskirjeessämme pääjohtaja Lex Sokolin zoomaa muutama tuhat jalkaa antamaan ajatuksensa siitä, kuinka blockchain muuttaa rahoituslaitosta, jossa rahoitusvälineitä ja tuotteita valmistetaan. Muut yrittäjät yrittävät rakentaa suurimpia kiinnitysalustoja, jotka myyvät 30-vuotiaan ydinpankkiohjelmiston kautta talletustilejä. Etumme on sen sijaan globaaleissa verkoissa, julkisissa ja yksityisissä ketjuissa sekä ohjelmoitavassa, hajautetussa rahoituksessa.

Projektin korostus – Codefi Aktivoi

Q&A ja Codefi Activate’s Lead Token -arkkitehti Ejaaz Ahamadeen

Mistä syystä luot Codefi Activate -alustan ja miten se toimii?

Rakennamme Activate-ratkaisua ratkaistaksemme kolme avainkysymystä, jotka näemme hajautetussa verkkoekosysteemissä tänään.

  1. Suurimmalla osalla ihmisistä on spekulatiivista arvoa ja aliarvioidaan usein näiden merkkien aktiivisen käytön merkitys ja arvo verkon suojaamiseksi.


  2. Tällä hetkellä ei ole yksittäistä, helppokäyttöistä alustaa, jonka avulla voisin käyttää erilaisia ​​tunnuksia ja ansaita palkintoja.

  3. Tunnusten hallinta on monimutkainen prosessi, joka vaatii parannuksia käyttöliittymässä / käyttöliittymässä. 

Codefi Activate pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat useilla komponenteilla, mukaan lukien uusi käyttötodistuksemme, kyky siirtää tunnuksesi useille validoijille ja helppokäyttöinen osallistumisportaali tunnusten hallintaan. 

Miksi valitsit SKALE: n käynnistyskumppaniksi?

Kuten viime kuussa ilmoitettiin, päätimme tehdä yhteistyötä SKALE-verkko varten Codefi AktivoiKaikkien aikojen ensimmäinen verkon lanseeraus, koska ne tarjoavat ainutlaatuisen ratkaisun Ethereumin skaalautuvuuteen ja laskennallisiin rajoihin. Yhdessä Activate-alusta auttaa yhdistämään SKALE-verkon ja aktiivinen tunnisteiden haltijoiden yhteisö kuka voi auttaa suojaamaan verkkoa ja parantamaan sen suorituskykyä panemalla SKL-tunnuksensa ja ansaitsemalla palkintoja. “Aktiivinen” ominaisuus on avainasemassa – kun aiemmat verkon lanseeraukset ovat keskittyneet spekulatiiviseen käyttäytymiseen, Activate näyttää miksi käyttämällä nämä verkot ovat niin paljon tärkeämpiä. 

Miksi ihmisten pitäisi huolehtia rahakkeidensa käytöstä? 

Tunnukset tarjoavat henkilölle oikeuden käyttää hajautettua verkkoa ja osallistua siihen. Tämä uraauurtava omaisuusluokka auttaa kannustamaan yhteisöä toimimaan verkon edun mukaisesti ja asettamaan tälle verkolle korkeat suorituskyky- ja turvallisuusstandardit. Haltija hyötyy tästä suoraan ansaitsemalla protokolla-natiivipalkkioita (eli lisää merkkejä!). Activate esittelee upouuden ohjelmallisen ominaisuuden nimeltä Proof-Of-Use, jossa henkilöt, jotka ostavat rahakkeita, vaativat panostamaan tietyn prosenttiosuuden merkkeistään vähimmäisaikaan, ennen kuin he voivat siirtää nämä tunnukset muihin tarkoituksiin – siinä tapauksessa, että SKALE: sta tämä on 50% rahakkeista 3 kuukauden ajan. Tämä auttaa varmistamaan, että verkko on suojattu käynnistettäessä, ja estää spekulatiivisen käyttäytymisen, joka tyypillisesti esiintyy useimmissa token-jakeluissa.

Mikä on muuttunut token-lanseerausten kanssa nyt verrattuna menneisyyteen (ts. Vuoden 2017 puomi)?

Aikaisemmin rahakkeiden lanseeraukset keskittyivät keräämään suuria määriä perusteetonta pääomaa tunnukselle, jolla ei usein ollut kelvollista käyttöä verkon sisällä. Nämä “verkostot” olivat usein vain ajatuksia valkoisessa lehdessä, ja kehitys ja varsinainen mainnet puuttuivat vakavasti. 

Nykyisessä ekosysteemissämme verkostot käyttävät paljon varovaisempaa lähestymistapaa määritellessään tunnuksen suunnittelua ja käyttötapaa. Sen yhteisö testaa ja kritisoi sen legitiimiyttä elävässä mainnetissä. Tämä on tärkeää ottaa huomioon, kun käynnistämme rahakkeita – erittäin sitoutuneet, asiantuntevat ja harkitut yhteisöt ajavat valtavia harppauksia hajautetussa ekosysteemissä. Codefi Activate pyrkii olemaan katalysaattori näiden yhteisöjen yhdistämisessä verkkoihin.  

 Nopeat Codefi-hitit

 “Rahoituksen tulevaisuus” – Keskuspankin digitaaliset valuutat

Lex Sokolinilta, Global Co-Head, ConsenSys Codefi

Minulla on yksinkertainen, vaatimaton tavoite. Siirretään 15 biljoonaa dollaria globaalista bruttokansantuotteesta avoimen lähdekoodin ohjelmoitaviin lohkoketjuihin. Ei enempää ei vähempää. 

Ymmärrä koko kuva zoomaamalla kontekstia. Kamppailu protokollien ja haarukoiden kanssa on loistava Twitter-strategia. Mutta varsinaisen ohjelmiston tekeminen ja markkinoiden kehittäminen ovat tärkeitä. Joten kuvataan missä olemme digitaalisuuden ja maailmantalouden näkökulmasta.

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Viime vuosikymmenien aikana häiriöt ovat ruohonneet useita teollisuudenaloja. Se alkaa tutun tuotteen halvemmalla ja yksinkertaisemmalla versiolla, jolla on jonkin verran rakenteellista etua. Tuote paranee kumulatiivisesti, kunnes perinteinen teollisuus ei voi enää kilpailla alkuperäisestä markkinaosuudestaan ​​huolimatta. Napster veti musiikkiteollisuuden erilleen siten, että tulot romahtivat 50 prosenttia ja loput olivat Spotify, ei musiikkimerkit. Google teki samoin mediateollisuudelle, koska se sisälsi kaiken Internetin mainospaikkaansa. Uber käytti GPS: ää ja Applen laitteistojalanjälkeä korvaamaan perinteisen taksin ja alensi New Yorkin taksimitalien hintoja 80 prosenttia. Amazon ja Alibaba viipaloivat syvälle vähittäiskauppaan, työntämällä kulttuurinormit ja maksumäärät uuteen alustaan. 

Kaikissa näissä tapauksissa – joista tuli riskipääomakliisejä, koska ne soivat totta – tapahtui jotain perustavanlaatuista. Kyseisen teollisuuden ydintuotteen ohjelmistovastaava tuotanto vapautui. En voi rakentaa Spotify-CD-levyjä, mutta jos digitaaliset musiikkitiedostot ovat saatavana Lego-teoksena, odottaa sininen mahdollisuuksien valtameri. Voit ajatella näitä kehityksiä fraktaaleina, jotka syntyvät yhteiskunnallisten tektonisten levyjen siirtymisestä. Kun ihmiskunta tasoittaa teknisiä kykyjään, ihmisen toiminnan muoto (mutta ei luonne) muuttuu. Emme ehkä tunne kaikkia fraktaalin rekursiivisia taitoksia, mutta tiedämme sen spiraalitaipumuksen. 

Toisin kuin yllä olevat esimerkit, rahoituspalvelut voivat olla paljon vaikeampia petoja. Sen sektorit ovat erittäin teknisiä ja salaisia. Sen kieli on erikoistunut ja suojattu. Markkinoille pääsyn esteet syntyvät suhteista valtaan sääntelyn ja lisensointien muodossa sekä verkon vaikutuksista markkinoiden infrastruktuurin, maksuvalmiuden ja maksukiskojen muodossa. Digitalisaation vektorin on vaikeampi sulattaa rahoitusta. Mutta kuten kaikki asiat, tiedämme jo vastauksen. Tuottopoolit ja palkkiot romahtavat edelleen, konsolidointi luo voimalait ja loput teollisuudesta ovat luonnollisesti digitaalisia. 

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Rahoituspalveluiden arvoketjun suhteen voimme keittää tämän keiton välttämättömyyteen. Rahoitustuotteet valmistetaan tehtaalla, valmistetaan talletustileinä, pörssissä käyvinä rahastoina, vakuutena olevina velkoina tai vakuutuksina. Jotkut pääomasijoittajat tekevät asian itse useista taloudellisista ainesosista. Sitten he matkustavat jonkin keskitoimiston tai yhdistävien palveluntarjoajien yli. Ajattele CRM: ää, KYC / AML: ää, kaupankäynnin ohjelmistoja, vakuuksien hallintaa, rahoitussuunnittelua ja muita ominaisuusjoukkoja välittäjinä, joiden avulla saat rahoitustuotteen loppuasiakkaan käsiin. Tämän labyrintin lopussa on jokin jakelukanava – kauppa. Tämä myymälä voi olla pankkipiste, talousneuvoja tai luotonantaja. Yhä useammin se on matkapuhelimesi tai joku salattu YouTube-vaikuttaja. Rahoitustuotteita myydään, ei osteta, mikä tarkoittaa, että jakelu on arvokasta muodosta riippumatta. 

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Lähde: ConsenSys Codefi Analytics

Sanon tämän kaiken saadaksemme meidät takaisin makrotarinaan. Viime vuosikymmenen aikana riskipääoma on rahoittanut uskomattoman hyökkäyksen vakiintuneille vakiintuneille yrityksille. Vuosittaiset investoinnit kasvoivat useista miljardeista 2000-luvun lopulla lähes 70 miljardiin dollariin vuodessa vuonna 2019. Fintechiin keskittyvän riskipääoman osuus kasvoi vastaavasti 5 prosentista lähes 20 prosenttiin. Rahoituspalveluiden “häiriö” -investointien seisminen tasapainottaminen tapahtui – mutta se keskittyi pääasiassa jakeluun. Siksi meillä on tänään tusina maailmanlaajuista yksisarvista, jotka kaikki tekevät saman fintech-nippupanoksen. Vaikka Robinhood, Revolut, Wealthfront, N26, SoFi, Chime, MoneyLion ja muut alkoivat eri toimialoilla, he kohtaavat nykyään vuosituhannen asiakkaan sydämen. Aidojen kääntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. JPMorgan, Goldman Sachs, Santander, DBS, Schwab, BlackRock, Amazon, Apple ja Uber eivät kuitenkaan ole kaukana – fraktaali etenee parametrisesti.

Joten mitä yrittäjille jää? Kun tiedämme, että rahoitus muodostaa 20–30 prosenttia maailman BKT: sta, meidän on siirryttävä tavoitteeseen valmistaa ydintuotettamme ilmaiseksi. Muut yrittäjät yrittävät rakentaa suurimpia kiinnitysalustoja, jotka myyvät 30-vuotiaan ydinpankkiohjelmiston kautta talletustilejä. Etumme on sen sijaan globaaleissa verkoissa, julkisissa ja yksityisissä ketjuissa sekä ohjelmoitavassa, hajautetussa rahoituksessa. 

Aivan kuten Linux hallinnoi suurinta osaa maailman mobiilikäyttöjärjestelmistä, myös avoimen lähdekoodin projektit, kuten ethereum (ja muut), voivat yhden päivän aikana virrata kaupankäyntiin, markkinoihin ja toimitusinfrastruktuureihin kaikissa omaisuusluokissa. Biljoonia lisäarvoa tuottavaa taloudellista toimintaa voi kulkea modulaaristen, laajennettavissa olevien kiskojen kautta, jotka standardoivat ja yhdistävät identiteetin, kirjanpidon, rahoitusvälineet ja työnkulut, jotka nykyään kaapataan tuhansille kapealla ohjelmistoalustalla. Tämä on tehtävää jäljellä! Mutta voidaksemme arvostaa edistystä tässä yhteydessä, meidän on noudatettava kaikkia shakkipaloja, mikä tarkoittaa tekoälyn ensimmäisten teknologiayritysten, suurten taloudellisten vakiintuneiden toimijoiden ja Web 2.0: n fintech-startup -yritysten seuraamista. Borganismi.

Loppuhuomautukset

Se oli paljon uutiskirjettä, joten kiitos, että pidit kanssamme. Meillä on jännittäviä ilmoituksia ja julkaisuja ensi kuussa, joten pysy kuulolla. Pese sillä välin kätesi, ole terve, seuraa meitä Viserrys, lisätietoja verkkosivustoltamme ja kerro meille ajatuksesi. Halusitpa sitten työskennellä kanssamme, meille tai haluat vain tervehtiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Välitti tämän viestin? Kirjaudu kuukausittaisia ​​päivityksiä varten

Seuraavaan kertaan, 

ConsenSys Codefi -tiimi

Aikaisemmat Codefi-uutiskirjeet

Kaipasitko uutiskirjettä, jonka todella halusit lukea? Onko sateinen sunnuntai ja haluatko sukeltaa syvälle hajautetun rahoituksen arkistoihin? Älä huoli, olemme saaneet sinut aikaisempien Codefi-uutiskirjeiden arkistoon. 

 

Tietoja ConsenSys Codefista

ConsenSys Codefi on kaupan ja rahoituksen blockchain-käyttöjärjestelmä, joka on rakennettu optimoimaan liiketoimintaprosessit sekä digitalisoimaan varat ja rahoitusvälineet. Yhdistimme digitaalisen omaisuuden ja tokenoitujen arvopapereiden, salausmaksujen käsittelyn, yritysrahoituksen estoketjun ja hajautetun rahoituksen uuden rajan rakentamalla maailmanlaajuisen ohjelmistojen mahdollistimen uudelle rahoitusinfrastruktuurille. Ajattele Twilio, blockchain-pohjaiseen rahoitukseen.

nl4.png

Codefi sisältää neljä ydinmoduulia:

  • Varat: Alusta digitaalisten omaisuuserien, niihin liittyvien markkinoiden ja digitaalisten rahoitusvälineiden elinkaaren luomiseen, liikkeeseen laskemiseen ja hallintaan julkisissa tai sallituissa blockchain-verkoissa.

  • Maksut: Alusta salausvaluuttamaksujen ja -tulojen lähettämiseen, vastaanottamiseen ja hallintaan yhdessä hallintapaneelissa. 

  • Verkot: joukko työkaluja, jotka antavat kenellekään mahdollisuuden käyttää tunnuksia ja osallistua hajautettuihin verkkoihin.

  • Data: Digitaalisen omaisuuden, julkisten blockchain-tunnusten ja niiden kasvavien verkkojen data-, analytiikka- ja riskienhallintamoduuli.

Puhu meille

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä meihin? Ota rohkeasti yhteyttä, keskustelemme mielellämme kumppanuuksista, asiakastukesta ja muusta. 

UutiskirjeTuotepäivitysUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map