UUTISKIRJE # 4: Codefi Data -sovellusliittymä on aktiivinen!

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

UUTISKIRJE # 4: Codefi Data -sovellusliittymä on aktiivinen!

Kirjoittaja Nicole Adarme 22. huhtikuuta 2020 Lähetetty 22. huhtikuuta 2020

koodefi-ominaisuus

Hei ystävä,

Toivon, että tämä sähköposti löytää sinut turvalliseksi ja hyvin. Vaikuttaa vuosikymmeniltä maaliskuun uutiskirjeestämme, kun otetaan huomioon sekä uusi globaali COVID19-todellisuus että positiivisemmalla puolella hajautettu rahoitus, jolla hajautettu rahoitus kasvaa edelleen. Olemme Codefissa olleet kiitollisia työn häiriötekijöistä ja keskittymisestä, kun rakennamme edelleen rahoituspalvelujen ja DeFin tulevaisuutta. Tässä kuussa julkaisimme Codefi Data API -tarjontamme (lisää tästä alla) ja lanseerasimme uuden Codefi Tarkasta työkalu DeFi-protokollien, kuten julkisten auditointien, järjestelmänvalvojan avaintietojen, oraakkeliriippuvuuden ja ketjun toiminnan, läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Myös DeFi-käyttäjäkertomuksemme salaustuotemarkkinoiden käyttäjien tottumuksista ilmestyi tässä kuussa, ja julkaisimme uuden tapaustutkimusvideon 350 miljoonan euron tokenisaatioprojektillemme kiinteistörahastoyhtiön Mata Capitalin kanssa.

Olemme myös seuranneet mahdollisia trendejä ja tottumuksia, jotka syntyvät uudessa todellisuudessamme, ja miettineet, mitä tämä voi tarkoittaa blockchain-verkkojen ja hajautetun rahoituksen tulevaisuudelle. Tässä kuussa tarjoamme joitain oivalluksia siitä, miten näemme perinteisen rahoitusjärjestelmän muuttuvan, kuinka tämä saattaa nopeuttaa keskuspankin digitaalisten valuuttojen tilannetta ja mitkä salausalueen startupit ovat taantumaltaan varmimpia.

Project Highlight – Codefi Data -sovellusliittymä

Aiemmin tässä kuussa ulkoistimme Codefi Data -sovellusliittymämme, aloittaen aluksi tiedoista, jotka on koottu DeFin lainaprotokollien ja älykkäiden sopimusten ympärille. DeFi Score -tiimimme on kerännyt ja syntetisoinut tällä hetkellä useista lähteistä hajallaan olevaa tietoa rikastettuun tietomalliin, joka on nyt yhteisön käytettävissä suoraan käytettävyyden helpottamiseksi käyttäjien ja dappien kanssa. Tämän sovellusliittymän avulla kehittäjät, sijoittajat, yritykset ja DeFi-harrastajat voivat nyt noutaa nämä DeFi-riskitiedot helposti integroitavassa muodossa, joka tukee paremmin heidän projektejaan tarvitsematta rakentaa tai ylläpitää mukautettua indeksointiin liittyvää infrastruktuuria.

Toivomme, että tämä Codefi Data API -julkaisu on edistysaskel DeFi-rahoitusriskien loputtomassa avoimuudessa koko toimialalla. Codefi Data -sovellusliittymän ensimmäinen iterointi tuo käyttöön Codefi DeFi -tulos ja sen taustalla olevat tietoelementit. Tämä mahdollistaa DeFi-tulosanalytiikan integroinnin DeFi-lainaprotokollien käyttäjien päätöksenteko- ja vakuuksienhallintaprosesseihin. Jatkossa sisällytämme lisää DeFi-tietoja ja -analytiikkaa vastaamaan institutionaalisen DeFi-ekosysteemin tarpeita. 

Ota yhteyttä täällä saadaksesi pääsyn Codefi Data -sovellusliittymään. Lisätietoja sovellusliittymästä ja sen sisällöstä on sivustollamme täällä. Liity DeFi-dataa koskevaan keskusteluun ja anna meille palautetta DeFi Score -sähkeryhmä tässä. 

Olemme iloisia voidessamme julkaista tämän sovellusliittymän yhteisölle ja kuulla sinusta, millaisia ​​tietoja haluat nähdä alustallamme ja elämässänne.


Lähde: ConsenSys Codefi DeFi Score

Lähde: ConsenSys Codefi DeFi Score

Rekisteröidy Codefi Data -sovellusliittymään täällä!

Nopeat Codefi-hitit

  • Uutta uutiskirjeessä ja Codefissa? Tarkista tämä selitysvideo ConsenSys Codefista.

  • ConsenSys Codefi -kysely: TLDR: Haluamme päästä tunnen sinut paremmin ja kestää 3 minuuttia.

  • DeFi-hinta: CodeFi tuo markkinoille uuden DeFi-luotonantoriskinhallintatyökalun: Tarkasta: Viime viikolla julkaistu Codefi Inspect on avoimen lähdekoodin projekti, joka on omistettu protokollan läpinäkyvyydelle DeFi: ssä, joka seuraa kaikkia julkisia tarkastuksia, järjestelmänvalvojan avainkohtia, oraakkeliriippuvuutta ja ketjun toimintaa. 

  • DeFi-käyttäjätutkimusraportti: Äskettäin ConsenSys Codefin teettämä raportti tutkii käyttäjien tottumuksia kryptovaluutoista ja hajautetusta rahoituksesta (DeFi). Yksi havainto: Monet ihmisten kokemista kipupisteistä keskittyvät tiedon ylikuormitukseen ja pysymiseen muuttuvien hintojen ja maksujen päällä.

  • Kehittyvät trendit token-pohjaisissa verkoissa: teollisuus on kulkenut pitkän matkan sen jälkeen, kun tunnus julkaistiin vuosina 2016-17. Tarkastelemme tämänhetkisiä ekosysteemitrendejä ja miten ne ovat kehittyneet ajan myötä viimeaikaisen sääntely-, teknisen kehityksen ja uusien pelaajien ilmaantumisen merkkipohjaisilla pelikentillä.

“Rahoituksen tulevaisuus” – emme koskaan ajattele rahoitusjärjestelmää samalla tavalla

Lex Sokolinilta, Global Co-Head, ConsenSys Codefi

Ensimmäistä kertaa pitkään huomaan olevani sanaton.

Kirjoitukseni on aina ollut yrittäjien luovuutta monoliitin edessä. Tuo monoliitti oli taloudellinen vakiintunut toimija. Tämä innovaatio oli ihmisen kekseliäisyyttä tekoälyssä, blockchainissa ja digitaalisissa kokemuksissa, työskentelemällä kauniin edistyksen suhteen järkevän skeptisyyden edessä.

Tänään tarvitsemme vain monoliitin seisomaan. Ja tarvitsemme yrittäjien kestävän palata toisena päivänä.

Tällä hetkellä kukaan ei ajattele selkeästi. Saattaa olla suunnitelmia, matematiikkaa ja pelastustoimia. Olemme tehneet maailmanlaajuisen valinnan – pelastaneet ihmishenkiä, polttamalla sillat. Samoin kuin venäläiset vetäytyvät pakastettuun maahan Napoleonista tuhoamalla varastoja ja tarvikkeita matkallaan nälkään ranskalaisia ​​kohtaan, me etsimme eristyksissä koronaviruksen nälkää. Ikään kuin virus välittäisi tästä logiikasta.

Henkemme pelastamiseksi olemme joutuneet uhraamaan taloudellisen sydämemme – joka tuo ruokaa, yhteisöä, työllisyyttä ja muuta ravintoa miljardeihin. Ei ollut muuta vaihtoehtoa. Tämän vaikutuksen kerroksissa kannattaa keskeyttää.

Ensinnäkin meillä on yksilö. Yksilöt tuottavat ja kuluttavat. Suurin osa tuotannosta eli lisää BKT: tä yritysten työntekijöinä. He kuluttavat suurelta osin tulojen ja varallisuuden perusteella. Tehdään nopea kirjekuoren takaosa. Yhdysvaltain 330 miljoonasta ihmisestä 160 miljoonaa on työvoimaa. Alle 3-vuotiaita lapsia on kahdeksan miljoonaa kotitaloutta, 10 miljoonaa alle 5-vuotiaita lapsia, 15 miljoonaa alle 11-vuotiaita ja 15 alle 17-vuotiaita (lähde). Joten noin 45 miljoonaa kotitaloutta on nyt kotona lasten kanssa, ja oletan vain, että yksi kotitalouden vanhemmista ei enää kykene työskentelemään.

Näyttökuva 2020-04-22 klo 7.24.33 PM.png

Lähes 17 miljoonaa ihmistä haki työttömyysvakuutuksia viimeisen kolmen viikon aikana, mikä viittaa siihen, että työttömyysaste on jo yli 17 prosenttia – selvästi yli 10 prosenttia, joka saavutettiin vuonna 2009 päättyneen laman jälkeen. Yksinkertaistetaan ja sanotaan 40 miljoonaa ihmiset 160 miljoonasta ihmisestä poistuvat työvoimasta tartunnan aikaan. Kolmen kuukauden karanteenin tapauksessa olemme juuri luoneet 25 prosentin työttömyyden 25 prosentille vuodesta ottamatta huomioon kaikki siihen liittyvät kitkakustannukset.

Yhdysvaltain BKT on noin 20 biljoonaa dollaria vuodessa. Leikkaa se 25 prosentilla ja saat 4 biljoonaa dollaria. Siksi kongressin pelastuspaketti on 2 biljoonan dollarin alueella eikä aikaisemmin harkittuja pienempiä miljardikokoisia toimia. Vaikka ohjaat 2 biljoonaa dollaria kuluttajamenojen tukemiseen ja varmistamaan, että ihmisillä on jonkinlainen turvaverkko, on olemassa eksistentiaalisia komplikaatioita. 

Esimerkiksi mihin ne kaksi biljoonaa dollaria olisi mennyt sen sijaan? Todennäköisesti matalamman prioriteetin projektit, kuten parhaan ICBM: n rakentaminen, mutta työpaikat ovat linjalla riippumatta siitä. Jos vain tulostat rahat, aliarvostat nykyisen rahan ostovoiman ja jaat tappiot vain poliittisesti. Se voi silti olla paras vastauksemme.

Finanssikannustimet eivät ole ainoa asia, jota tarvitsemme, ja markkinoiden jatkovaikutukset voivat jälleen luoda järjestelmällisen vaaran. Tätä varten meidän olisi kiinnitettävä erityistä huomiota keskuspankin toimintaan. Yritysten, osavaltioiden ja paikallishallinnon auttamiseen tähtäävien 2,3 biljoonan dollarin elvytysohjelmien ensimmäisellä viikolla se on jo ostanut 109 miljardia dollaria virastojen kiinnitysvakuudellisia arvopapereita ja ilmoittanut suunnitelmasta luoda takaisinosto-ohjelma 500 miljardin dollarin arvosta Treasurysia. Tämä tapahtui jo vuonna 2008 rahoitusvälineiden hankkimisen tukena.

Merkittävämpiä ovat ensisijaisten markkinoiden yritysluottosopimus ja jälkimarkkinoiden yritysluottolimiitit joukkolainamarkkinoiden tukemiseksi. Tämän ohjelman avulla Fed voi olla suora vakuutuksenantaja ensisijaisessa liikkeeseenlaskussa sekä likviditeetin tarjoaja jälkimarkkinoilla. Yksinkertaisesti sanottuna – jos olet Walmart, voit lainata Fediltä. Tai jos Walmartin 100 miljoonan dollarin velkasi erääntyy, voit jälleenrahoittaa sen. Tärkeintä on, että sen sijaan, että pankit mahdollistaisivat tämän toiminnan, Fed ottaa tilin.

Yksi väite keskuspankin digitaalivaluutoista (CBDC), jonka kuulemme usein, on se, että hallitukset eivät halua olla yhteisö, joka tarjoaa rahoitustilejä yrityksille ja kuluttajille. Tämä pyyhkäisi pois osia pankkialasta. Se tekisi myös rahoituksesta postitoimiston version. Tällainen logiikka merkitsee sen sijaan, että pankkien tulisi sponsoroida tilejä ja hallitusten tulisi tukea pankkeja. Mutta nyt on hullu aika!

Fed lainaa teollisuudelle, tehostamalla pankki-infrastruktuuria nopeamman, suoran vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tämä avaa kartoittamattoman polun CBDC: lle, varsinkin kun ne liittyvät instituutioihin. Ja jos meillä on valtion tukemia blockchain-verkkoja, odotan, että loput merkitystä ja hajautetusta rahoituksesta siirretään lopulta yhteyden muodostamiseksi kyseiseen infrastruktuuriin. Se on pieni hopeavuori, mutta en käänny pois edes pienistä auringon säteistä.

Kun meillä on jonkin verran näkemystä normaalista tilanteesta ja olemme jälleen saaneet kontrollin pandemian suhteen, on edelleen kysymys siitä, mikä on jäljellä. Moskova poltettiin Napoleonin puolesta niin, että ruokaa ei ollut jäljellä, ja hänen armeijansa nälkään ja jäätyivät. Tuhotaanko teollisuutemme samalla tavoin? Avainkysymys mielessäni koskee pienyrityksiä ja startup-yrityksiä. JP Morganin mukaan keskimääräisellä liiketoiminnalla on käteisellä 27 päivää käteisvaroja, ennen kuin se laiminlyö maksunsa ja kuolee. 

Salausmarkkinoilla selvittäisin, kuinka tarjota palveluja alan johtajien, kuten Binancen ja Coinbasin, sekä heidän liiketoimintojensa vieressä. Binancen katselu yrittää napata CoinMarketCapin jopa 400 miljoonalla dollarilla ja käynnistää maksukortin ehdottaa minulle kahta asiaa. 

Tänä tulevana aikana pilaantuminen menee yrityksille, jotka tuottavat oman kassavirran ja taseensa ilman ulkoista rahoitusta, ja toiseksi yritykset, joilla on suuret käyttäjien jalanjäljet, kukoistavat, kun taas loput integroidaan ominaisuuksina tai selvitystilaan. Suuren yleisön ja tietokonemoottorin tuottaminen suurelle kaupankäyntiarvolle on selvästi synergististä. Riskienhallinnan, analytiikan, panosten ja muiden uuspankki- ja roboadvisor-ominaisuuksien rakentaminen on myös järkevää. 

Jos tarkastelemme niitä ekosysteemin osia, jotka tuottavat kassavirtaa laskusuhdanteessa, se johtuu edelleen suurelta osin kaupasta ja kaivostoiminnasta. Nämä ovat salaustalouden ydinmoottoreita, ja ne menestyvät, kun perinteinen rahajärjestelmä tuhoaa itsensä. Yksi askel kohti osoitettavien markkinoiden kokoa ovat mediayritykset, yritysten lohkoketjut, digitaaliset varat ja kehittäjien työkalut. Monet ihmiset rakentavat asioita ja puhuvat niistä, ja se jatkuu myös taloudellisen paineen alla. Yritysten, jotka ottavat kapeamman panoksen, on löydettävä tapa lisätä arvoa tuloihin edellä mainituilla toimialoilla. On oikein osoittaa vakaumusta paineen alla, mutta sinun on oltava ketterä ja tarkka.

Loppuhuomautukset

Se oli paljon uutiskirjettä, joten kiitos, että pidit kanssamme. Vaikka henkilökohtaiset tapahtumat ovat toistaiseksi odotustilassa, se ei ole pysäyttänyt tulevien loistavia järjestäjiä Eteerinen huippukokous 7.-8.5. Viritä sohvaltasi hienoja keskusteluja meidän DeFi-pisteet tiimi, Codefi Aktivoi joukkue, Codefi Assets -tiimi ja monet muut. Toivomme tapaavamme siellä! Sillä välin seuraa meitä Viserrys, lisätietoja verkkosivustoltamme ja kerro meille ajatuksesi. Halusitpa sitten työskennellä kanssamme, meille tai haluat vain tervehtiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Välitti tämän viestin? Kirjaudu kuukausittaisia ​​päivityksiä varten.

Seuraavaan kertaan, 

ConsenSys Codefi -tiimi

Aikaisemmat Codefi-uutiskirjeet

Kaipasitko uutiskirjettä, jonka todella halusit lukea? Onko sateinen sunnuntai ja haluatko sukeltaa syvälle hajautetun rahoituksen arkistoihin? Älä huoli, olemme saaneet sinut aikaisempien Codefi-uutiskirjeiden arkistoon. 

 

Tietoja ConsenSys Codefista

ConsenSys Codefi on kaupan ja rahoituksen blockchain-käyttöjärjestelmä, joka on rakennettu optimoimaan liiketoimintaprosessit sekä digitalisoimaan varat ja rahoitusvälineet. Yhdistimme digitaalisen omaisuuden ja tokenoitujen arvopapereiden, salausmaksujen käsittelyn, yritysrahoituksen lohkoketjun ja hajautetun rahoituksen nousevan rajan rakentamaan uuden rahoitusinfrastruktuurin globaalin ohjelmistopalvelun. Ajattele Twilio, blockchain-pohjaiseen rahoitukseen.

UutiskirjeTuotepäivitysUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map