UUTISKIRJE # 6: Codefi-vaatimustenmukaisuuden ilmoittaminen

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

UUTISKIRJE # 6: Codefi-vaatimustenmukaisuuden ilmoittaminen

Kirjoittaja Nicole Adarme 9. kesäkuuta 2020 Lähetetty 9. kesäkuuta 2020

koodefi-ominaisuus

Hei ystävä,

Toivomme tämän sähköpostin löytävän sinut hyvin ja mukautuneeksi (tai mukautuvaksi) uusiin käyttäytymismalleihimme. Tässä kuussa tarkastelemme joitain Ethereum-lohkoketjun vivahteikkaampia sovelluksia, ja kerromme uudelleen sekä Codefi Compliance -sovelluksen käynnistämisen että Ethereumin vakuutustilan.

Kutsu eetteriin

Yhteiskunta on edennyt kautta aikojen liikkeiden, kapinoiden, kansannousujen, mielenosoitusten ja huutojen kannoilla. Nämä liikkeet ajavat historiaa eteenpäin, mutta myös historiallinen amnesia edustavat niitä väärin. Median puolueellisuus, historiallinen valanpesu, tahallinen sensuuri, poliittiset asiat ja takautuva syyllisyys voivat johtaa todellisuuden vääristymiseen tai vaaralliseen vääristelyyn.

Ethereumin estoketjussa menneisyydessä viestejä on lähetetty, tallennettu ja ylläpidetty ikuisesti, median, hallituksen, sensuurin tai poistamisen vaikutuksen ulkopuolella. Nämä viestit lähettäneet ihmiset haluavat varmistaa, ettemme unohda. “Kutsu eetteriin” on kutsu ikuisuuteen.

(Vihje alla oleviin Etherscan-linkkeihin. Siirry kohtaan “Napsauta nähdäksesi lisää” → “Syöttötiedot” → “Näytä tulo nimellä” → “UTF-8”).

COVID-ilmiantaja |

Luettelo muistettavaksi |


Musta elää asiaa |

Oikeus George Floydille |

Minulla on unelma |

Lex Sokolinin (Global Co-Head Codefi) 1. kesäkuuta julkaisemasta uutiskirjeestä Fintech Blueprint:

Se on sinun koulusi. Se on televisiosi. Se on sinun tehtäväsi ja oikeusjärjestelmäsi, hallituksesi, verosi ja hallituksen edustajasi. Maidemme vaihteet kytkeytyvät vuosisatojen historiaan, vuosisatojen ajan, jotka on rakennettu kirjaimellisesti asioista, joiden katsominen on meille tänään epämukavaa. Haluatko katsoa pois mielenosoituksista, jotka rajaavat yhteiskuntamme rikkoviivat? Saappaat ovat rumia ja polvistavat epäkunnioittavasti?

Katsokaa vallan historiaa. Sen langat on kudottu rahoihimme. Talousimperiumimme ja sen suvereenit valinnat, riisumalla mustan elämän ihmisarvo, valinta ja mahdollisuudet kapitalistisen meritokratian myytin kautta, hallitsevat edelleen maailmaa. Kuinka voimme muuttaa sitä, mikä on maailman elinehto? Kaikki suurvallat rakennettiin tälle verelle, eriarvoisuudesta virtaavalle rahalle.

Dollari kasvoi puuvillan kanssa etelässä, rakensi suuret rautatiet kiinalaisilla käsillä, seisoi työttömänä suuren laman aikana, valmisti säiliöitä maailmansotia varten ja räjähti Hiroshimasta. Se taisteli pahaa vastaan ​​ja keräsi omaa. Se rikkoi Neuvostoliiton ja laskeutui Kuuhun. Dollari tappoi George Floydin. Se säästää lukemattomia muita. Meidän on taistella sen sielun puolesta.

Jos et pidä siitä, mitä näet, äänestä rahoillasi. Valitse maksamasi vero, jonka miekkaa loistat ja jonka voimaa kasvatat.

Lue lisää

Codefi-valokeila:

Codefi-vaatimustenmukaisuuden ilmoittaminen

Eilen Codefi ilmoitti käynnistävänsä Codefi Compliance -sovelluksen, joka on automaattinen ja ketterä sääntely- ja vaatimustenmukaisuusalusta salausvaluutalle ja digitaaliselle omaisuudelle. Seuraavan sukupolven ratkaisuna rahanpesun torjuntaan ja terrorismin rahoituksen torjuntaan Codefi Compliance varmistaa, että digitaaliset varat täyttävät sääntelyn odotukset vaarantamatta markkinoiden ja liiketoiminnan vaatimuksia toimivaltasta ja rakenteesta riippumatta. Se on ainoa vaatimustenmukaisuusratkaisu, joka on suunniteltu yksinomaan Ethereum-pohjaisiin omaisuuseriin ja jonka on rakentanut Ethereumin kehityksen johtaja ConsenSys.

Nykyään Codefi Compliance tukee yli 280 000 erilaista digitaalista omaisuutta Ethereum-verkossa. Codefi Compliance käyttää mukautettua kehystä tarjoamaan AML / CFT-ratkaisun, joka on yhteensopiva Etherin ja yleisimmin käytettyjen tunnusten standardien, kuten ERC20, ERC721, ERC179, ERC777 kanssa, sekä merkittäviä stablecoineja, kuten DAI, USDC ja Tether, jotka kattavat yli 280 000 erilaista digitaalista Ethereumille rakennettu omaisuus. Se on ensimmäinen digitaalisiin resursseihin rakennettu ratkaisu, joka toimii ETH 2.0: lla, odotettu verkkopäivitys, joka lisää eksponentiaalisesti tapahtumia sekunnissa ja mahdollistaa Ethereum-asteikon.

“Vankan AML / CFT-yhteensopivuuden tarjoaminen Ethereum-pohjaisille digitaalisille varoille on avainasemassa, kun institutionaalinen finanssiala tuodaan hajautettuun rahoitukseen. Codefi Compliance on seuraava moduuli tuotepaketissamme, joka poistaa DeFin käytön monimutkaisuuden ja riskit ja auttaa kaikkia yrityksiä hyötymään digitaalisten hyödykkeiden käytöstä. ” – Lex Sokolin, ConsenSys Codefin globaali varapuheenjohtaja.

Lue Bloombergin artikkeli

Nopeat Codefi-hitit

Ilmoitukset

  • Uutta uutiskirjeessä ja Codefissa? Katso tämä selitysvideo ConsenSys Codefista.

  • ConsenSys Codefi -palaute: TLDR; haluamme oppia tuntemaan sinut paremmin, ja se kestää hetken.

  • Codefi-vaatimustenmukaisuuden ilmoittaminen. Codefi Compliance varmistaa, että digitaalinen omaisuus täyttää lakien odotukset ja täyttää markkinoiden ja liiketoiminnan vaatimukset. Rakennamme luottamusta digitaalisiin hyödykkeisiin toimittamalla luotettavia rahanpesun ja rahanpesun (CFT) ratkaisuja käyttämällä tiedonsiirto-mekanismeja suojaamaan petoksilta ja finanssirikoksilta. Lue Bloombergin artikkeli Codefi-vaatimustenmukaisuudesta.

  • ConsenSys hankkii sujuvuuden. Fluidity on AirSwapin ensisijainen kehittäjä, ja se on tuottanut useita alan ensiaskeleita kiinteistöjen tokenisaatiossa, tokenisoidussa arvopaperikaupassa, järjestelmissä todellisten vakuuksien panttaamiseksi hajautetuille luottoalustoille, ja isäntänä Fluidity Summit. Lue lisää Fluidity ja ConsenSys.

  • Kuinka kiinteistöjen arvo 350 miljoonaa euroa merkittiin Ethereum Blockchainissa

Data Dive: Blockchain-vakuutus

Katsaus Opynin, yhden johtavista Ethereum-vakuutusalustoista, ketjun suorituskykyyn. Codefi Data kerää ja analysoi tiedot.

Helmikuussa 2020 lanseerattu Opyn Insurance on Ethereumin vakuutusprotokolla, joka tarjoaa suojan DeFi-käyttäjille ja ETH-keinottelijoille. Opynin nykyisten tuotteiden avulla käyttäjät voivat ostaa tai myydä suojaa yhdistetyille talletuksille (USDC ja DAI) ja suojautua ETH-hintojen volatiliteetilta joko ostamalla tai myymällä ETH-suojausta.

Tiedot osoittavat, että ETH-hinnan suojausmarkkinoille on luotu vähintään 35 vaihtoehtoa julkaisun jälkeen. Alla oleva pinottu aluekaavio näyttää kunkin optiotunnussopimuksen yksilöllisen saldon ja Opynin alustalle lukitun arvon kokonaissumman. Lukittu arvo nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen eli 1,6 miljoonaan dollariin 23. huhtikuuta ja on tällä hetkellä ~ 1,1 miljoonaa dollaria. Kaavio näyttää myös kunkin vaihtoehdon elinkaaren; kun jokainen värillinen pinottu palkki katoaa, se tarkoittaa, että optio on saavuttanut viimeisen käyttöpäivänsä ja sitä on käytetty.

Tyypillisesti tähän mennessä vuonna 2020 on ollut samanaikaisesti noin neljä vaihtoehtoa, ja jokainen lukitsee keskimäärin ~ 400k USD. Tavallinen kypsä pituus on noin 15-40 päivää.

unnamed.png

USDC-likviditeetin tarjoajat ovat ihmisiä, jotka ovat tallettaneet USDC: n Opynin vakuutusprotokollaan voidakseen tarjota likviditeettiä ihmisille, jotka haluavat ostaa ETH: ta. Nämä USDC-tallettajat lyövät vetoa siitä, että ETH-hinta nousee, ja pyrkivät pystymään nostamaan USDC: n myöhemmin maksua vastaan. Ihmiset, jotka ostavat ETH: ta käytettävissä olevalla USDC: llä, suojaavat sitä hinnanlaskulta.

Varsinkin maaliskuun puolivälissä tapahtuneen markkinoiden kaatumisen jälkeen – jonka jälkeen ihmiset ovat saattaneet olla kiinnostuneempia etsimään tapoja suojata ETH-omistustaan ​​- päivittäisten tarjoajien määrä ja talletettujen USDC: n määrä ovat kasvaneet. Huhtikuusta lähtien on ollut lähes 25 päivää yli 20 likviditeetin tarjoajan kanssa ja neljä päivää yli 40 likviditeetin tarjoajan kanssa. Lisäksi nämä likviditeetin tarjoajat tallettavat suurempia määriä USDC: tä. Huhtikuussa kuukauden lopussa talletuksia oli vajaa 500 000 dollaria USDC. Toukokuun volyymit nousivat vielä korkeammalle, kahden päivän aikana, jolloin USDC-talletukset ylittivät 500 000 USD: n dollarin.

nimeämätön (1) .png

Likviditeetin tarjoajien kannustin on saada preemia USDC-talletuksistaan, jos ETH-hinta nousee. Suurimmat USDC-palkkionsaajat ovat saaneet 700–22 000 USDC. Suurimman palkkionsaajan – 22,3 000 USDC – osuus on yli 30% Opyn-alustan kaikista vakuutusmaksuista.

nimeämätön (2) .png

Opynin alusta helmikuussa tuli aikaan, jolloin erityisesti blockchain, Ethereum ja DeFi-ekosysteemi ovat kiinnittäneet enemmän huomiota turvallisuuteen. Viimeisten kahden vuosineljänneksen aikana joukosta tietoturva- ja markkinatapahtumia Ethereumin käyttäjät etsivät parempia tapoja varmistaa, että heidän varansa ovat suojattuja, kun he työskentelevät näiden uusien alustojen kanssa. Tarkastukset, tiukat tietoturvatarkastukset ja avoimen lähdekoodin arkkitehtuurit auttavat epäilemättä – mutta tietoturvatapahtumia esiintyy edelleen. Vakuutus on ainoa tapa suojautua sekä turvallisuudelta että volatiliteetilta. Opyn ja Nexus Mutual – kaksi suurinta toimijaa Ethereum-vakuutuspelissä – ovat molemmat tulleet markkinoille auttamaan ekosysteemiä pysymään entistä joustavampana (odottamattomien) tapahtumien edessä.

Loppuhuomautukset

Kiitos, että pidit tämän uutiskirjeen läpi. Seuraa meitä Twitterissä, lue lisää verkkosivustoltamme ja kerro meille ajatuksesi. Halusitpa sitten työskennellä kanssamme, meille tai haluat vain tervehtiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Välitätkö tämän viestin edelleen? Tilaa kuukausittaiset päivitykset.

Seuraavaan kertaan,

ConsenSys Codefi -tiimi

UutiskirjeTuotepäivitysUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map