Uutiskirje # 8: DeFiin lukittu kokonaisarvo kolminkertaistui kuukaudessa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

Uutiskirje # 8: DeFiin lukittu kokonaisarvo kolminkertaistui kuukaudessa

Uutiskirje # 8: DeFiin lukittu kokonaisarvo kolminkertaistui kuukaudessa. Lisäksi jännittäviä uutisia Eth2 Medalla -testiverkosta.

Kirjoittaja Nicole Adarme 20. elokuuta 2020 Lähetetty 20. elokuuta 2020

Codefi-uutiskirje 8

DeFi-tilannekuva

Lukittu kokonaisarvo (TVL)

Vuodesta 2018 vuoden 2020 toisen vuosineljänneksen loppuun DeFi kertyi yli miljardi dollaria ekosysteemiin. Vuosineljänneksen lopusta lähtien luku on kolminkertaistunut ~ 4,5 miljardiin dollariin kuukaudessa DeFi Pulse -lehden mukaan. Alla piirrämme myös TVL-kaavion järjestelmässämme valvotuille tärkeimmille protokollille – kokonaismäärä on ~ 3,3 miljardia dollaria vain näistä 9 pääprotokollasta.

TVL elokuu 2020.png

DeFi-päivittäiset aktiiviset käyttäjät (DAU)

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä meillä oli ~ 62k aktiivisia käyttäjiä, jotka näkivät tärkeimmät DeFi-protokollat. Luku nousi ~ 80k Q2: ssa. Heinäkuun lopusta ja elokuun alusta lähtien olemme nähneet Balancerin nousevan ja kaappaavan valtavan määrän käyttäjiä verkossa. 


DAU elokuu 2020.png

Nopeat Codefi-hitit

  • Uutta uutiskirjeessä ja Codefissa? Tarkista tämä selitysvideo ConsenSys Codefista.

  • Oletko valmis panostamaan? SKALE-huutokauppa julkaistaan ​​Codefi Activate -sovelluksessa 17. elokuuta. Tutustu huutokaupan tarjousohjeisiin ja lisätietoja SKALE: sta Activate-verkkosivustolla.

  • SKALE käynnistyy & Vaarnan verkkoseminaari on perusteellinen AMA siitä, mitä odottaa ja miten valmistautua huutokauppaan 17. elokuuta. Katso on-demand-verkkoseminaari nyt.

  • Esittelyssä Codefi Markets, digitaalisten arvopapereiden jälkimarkkinointi. Codefi Markets mahdollistaa OTC-vertaiskaupan tokenisaatioalustoille ja liikkeeseenlaskijoille, jotka haluavat tarjota jälkimarkkinoita sijoittajille.

  • Jos unohdit sen, tutustu Codefi Datan Q2 2020 DeFi -raporttiin, joka on täydellinen analyysi protokollasta ja ekosysteemin suorituskyvystä huhtikuusta kesäkuuhun.

  • Oletko valmis Ethereum 2.0: lle? Heinäkuussa Medallan usean asiakkaan testnet käynnistyi ja kehittäjät alkoivat käyttää GoETH: ta verkon vahvistamiseksi. Lue lisää GoETH: n vahvistamisesta, panostamisesta ja seuraavista vaiheista testiverkolle, joka johtaa Beacon Chain -julkaisuun muutamassa kuukaudessa. Esittelyssä Ethereum 2.0: n talletusten käynnistysalusta.

  • ConsenSys-kumppaniohjelma tarjoaa teknologiakumppaneille, järjestelmäintegraattoreille, sovellusyrityksille ja ohjelmistotoimittajille pääsyn mukautettuihin etuihin ja uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin johtavien blockchain-tuotteidemme avulla. Codefi-tuotteiden saatavuus, tuki ja koulutus on vain yksi kumppaniohjelmaan liittymisen eduista.

  • ConsenSys Codefi -palaute: TLDR; haluamme päästä tunnen sinut paremmin ja se kestää hetken. 

Codefi-valokeila: Eth2-talletuksen laukaisualusta

Kuten kaikki suuret tehtävät, huomisen maailmatietokoneen käynnistäminen vaatii alustan, joka ohjaa, vahvistaa ja ruokkii matkaa digitaalisen avaruutemme rajojen yli. Heinäkuussa ilmoitimme Eth2 Launch Pad -sovellus, mikä merkitsee validointipisteiden lähtökohtaa matkan alkamiselle Eth2-ketjussa. On aika saada testnet ETH valmiiksi!

Viime kuukausien aikana, Codefi Aktivoi ja Ethereumin säätiö (EF) ovat olleet päitä alaspäin, jotta käyttäjien olisi helpompi panostaa ja tulla validoijaksi Ethereum 2.0: ssa. Tämän työn tuloksena on Eth2 Launch Pad, sovellus, joka on suunniteltu ohjaamaan sinut turvallisesti Eth2-avainparien luomisen ja 32ETH: n liittämisen viralliseen talletussopimukseen. Launch Pad on suunniteltu itsevarmistajille, eli harrastajille, jotka aikovat käyttää omaa validointia ja ovat mukavia komennojen suorittamisessa tietokoneen päätelaitteessa..

Aluksi Launch Pad on yhteensopiva vain Eth2: n kanssa Medalla testnet, joka otettiin käyttöön 4. elokuuta. Testnet on suunniteltu tarjoamaan riittävästi aikaa varmistaakseen, että Beacon-ketju toimii virheettömästi. Testnet-vaiheen jälkeen Eth2 Launch Pad toimii edelleen validointiportaalina todellisen ETH: n panostamiseksi Mainnetille.

Tule Testnet Validatoriksi

Vuonna 2019 aloimme kaivaa Eth2-ekosysteemiä tutkimaan, missä Codefi Activate voisi lisätä arvoa Eth2: n käyttöönottoon ja täyttää protokollanrakentajien, palveluntarjoajien ja nykyisten ETH-haltijoiden väliset kommunikaatio aukot lähestyvällä vaiheen 0 julkaisulla. Olemme keskittyneet tehtäväämme kehittämällä koulutusresursseja ja oivalluksia Eth2-taloustieteestä sekä teollisuuden ja validointitutkimuksista, joiden tulokset julkaistiin äskettäin Eth2-panosekosysteemiraporttina.

Pian DevCon V: n jälkeen olimme yhteydessä Carl Beekhuizeniin, joka johti Commere-Line-Interface (CLI) -talletusta Ethereum-säätiössä (EF). Koodin lisäksi Carl on keskittynyt myös ETH-haltijoiden käyttökokemukseen, joka tulee ensimmäistä kertaa validoijiksi. Ottaen huomioon nykyiset Eth2-tutkimustyömme ja kokemuksemme verkkojen käynnistämisestä, yhteistyö EF: n ja Deep Work Studion kanssa oli seuraava seuraava askel varmistettaessa, että vaiheen 0 käynnistäminen rakennettiin tavalla, joka asettaa etusijalle käyttökokemuksen, mutta myös ilmaisi siihen liittyvät riskit ja koulutus tietoa, jonka avulla käyttäjät voivat tuntea olonsa mukavaksi omien Eth2-validointilaitteiden asettamisessa.

Viime kuukausien aikana olemme työskennelleet ahkerasti, suunnittelu, ja rakennus Eth2-laukaisualustan ja olemme innoissamme jakamaan tämän työn tulokset kanssasi!

Eth2-laukaisualusta oli avoimen lähteen Ethereal-huippukokouksen aikana 8. toukokuuta, jolloin käyttäjät voivat isännöidä sovellusta paikallisesti. Sen julkaisemisesta lähtien se on ollut upea nähdä välitön sitoutuminen ja palautetta yhteisöltä. Kannustamme edelleen tiimejä ja käyttäjiä antamaan palautetta!

Loppuhuomautukset

Kiitos, että pidit tämän uutiskirjeen läpi. Seuraa meitä Viserrys, lisätietoja verkkosivustoltamme ja kerro meille ajatuksesi. Halusitpa sitten työskennellä kanssamme, meille tai haluat vain tervehtiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Välitti tämän viestin? Kirjaudu kuukausittaisia ​​päivityksiä varten.

Seuraavaan kertaan,

ConsenSys Codefi -tiimi

Industry InsightUutiskirjeTuotepäivitysUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map