Vaihe 2: Luo oma älykäs sopimuskehittäjäportaali

  Toiset vaiheet

  Tässä osassa esitellään muutama tehokas työkalu, jotta kehityskokemuksesi olisi mahdollisimman helppoa. Asennamme tryffeli -nimisen kehitysympäristön, tutkimme Solidityä, käsittelemme älykkään sopimuksen perusteet (teemme jopa omani!) Ja aloitamme oman solmun paikallisessa koneessamme. Kun olemme ottaneet onnistuneesti käyttöön paikallisesti, käytämme Remixiä vuorovaikutuksessa sopimuksemme kanssa ja sukelamme syvemmälle kehitysprosessiin!

  Tryffeli

  Tryffeli

  Tryffeli on erinomainen kehitysympäristö, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Ethereum-virtuaalikoneeseen ja testata sitä. Tryffeli on luotu helpottamaan kehitystä, ja paikallisesti tapahtuvien vuorovaikutusten avulla tämä auttaa vähentämään sekä testiverkon (kuten Ropsten tai Rinkeby) että mainnetin käyttöönoton stressiä..

  Katso lisätietoja tryffeleistä tutustumalla tässä:

  Näyttökuva 2020 08 26 klo 5 49 43 PM

  Asenna Truffle päätelaitteeseen ja suorita seuraava:

  npm asenna tryffeli -g

  Huomaa: Suositukset Windowsille

  Jos käytät tryffeliä Windowsissa, saatat kohdata joitain nimiristiriitoja, jotka voivat estää tryffeleitä suorittamasta oikein. Ole hyvä ja katso osio nimien ristiriitojen ratkaisemisesta ratkaisuihin.

  Ganache 

  Kun olemme siinä, mennään eteenpäin ja asennetaan ganache: n CLI

  Ganachen nopea pilaantuminen on, että se on henkilökohtainen lohkoketju, jota voit käyttää paikallisesti projektin toimivuuden nopeaan testaamiseen ja testaamiseen. Ganache on työkalu, jota voit käyttää koko kehitysjakson ajan. Paitsi että voit kehittää, voit myös ottaa käyttöön ja testata dApps: si. Kaikki tämä tapahtuu paikallisesti koneellasi, joten tämä on pienin kitka- / riskiympäristö projektiisi työskennellessäsi!

  Käyttämällä npm:


  npm asenna -g ganache-cli

  Ok, takaisin tryffeliin!

  Jotkut tryffelin tarjouksista:

  • Sisäänrakennettu älykäs sopimusten kokoaminen, linkittäminen, käyttöönotto ja binaarihallinta.
  • Automaattinen sopimustestaus nopeaan kehitykseen.
  • Komentosarja, laajennettava käyttöönotto & muuttoliikekehys.
  • Verkonhallinta minkä tahansa yleisön käyttöönottoa varten & yksityiset verkot.
  • Pakettien hallinta EthPM: n avulla & NPM, käyttäen ERC190-standardia.
  • Interaktiivinen konsoli suoraa sopimusviestintää varten.
  • Konfiguroitava rakennusputki, joka tukee tiukkaa integraatiota.
  • Ulkoinen komentojäljittäjä, joka suorittaa komentosarjoja tryffeliympäristössä.

  Oppaamme varten aiomme rakentaa jotain alusta asti, mutta sinua ehdottomasti kannustetaan tutustumaan joihinkin kattilaprojekteihin, joita Truffle on jo luonut nimeltä Truffle Boxes (löytyi tässä).

  Nyt kun tryffeli ja ganache on asennettu, keskustellaan vakavuudesta!

  Vakavuus 

  Solidity on uskomattoman suosittu olioihin suuntautunut, korkean tason kieli älykkäiden sopimusten toteuttamiseen Ethereum Virtual Machine (EVM) -sovelluksella. Älykkäät sopimukset ovat ohjelmia, jotka säätelevät tilien käyttäytymistä Ethereum-osavaltiossa. Jos et ole koskaan tarkastellut Solidity-riviä aiemmin, mutta tunnet C ++: n ja / tai JavaScriptin, huomaat enemmän kuin muutamia yhtäläisyyksiä. 

  Vakaus on staattisesti kirjoitettu kieli, joka tukee perintöä, kirjastoja ja monimutkaisia ​​käyttäjän määrittelemiä tyyppejä muiden ominaisuuksien lisäksi. Solidityn avulla voit luoda sopimuksia esimerkiksi äänestykseen, joukkorahoitukseen ja jopa sokeaihin huutokauppoihin vain muutaman käyttötapauksen nimeämiseksi. 

  Vakaus kootaan tavukoodiksi, joka voidaan suorittaa EVM: llä. Solidityn avulla kehittäjät pystyvät kirjoittamaan sovelluksia, jotka toteuttavat älykkäisiin sopimuksiin sisältyvän itsestään valvovan liiketoimintalogiikan, jättäen tekemättä rekisteröintejä liiketoimista. Älykkäät sopimukset antavat käyttäjien luottaa koodiin, mikä auttaa luomaan luotettavan ympäristön, jossa potentiaalinen ihmisen korruptio poistetaan huomattavasti. 

  Muista sopimuksia tehdessäsi, että sinun on aina kiinnitettävä huomiota käyttämääsi versioon. Murtavia muutoksia, uusia ominaisuuksia ja virhekorjauksia tuodaan säännöllisesti käyttöön (muista tämä, jos huomaat seuraavan oppaita verkossa, voi tapahtua virheitä, joten pidä asiakirjat lähellä sinua). 

  Käynnistetään tryffeliprojekti 

  Aloitetaan tällöin projekti ja nimetään se “eth-hello-world”

  Hyppää päätelaitteeseesi ja luodaan uusi tyhjä kansio 

  mkdir eth-hei-maailma

  Kun meillä on tyhjä hakemisto, siirry eteenpäin ja hyppää kansioon ja suorita komento

  tryffeli init

  Kun prosessi on päättynyt, meidän pitäisi pystyä tarkastelemaan joitain meille luotuja tiedostoja:

  Näyttökuva 2020 08 26. klo 7 21 53

  Meillä on nyt yhteystiedot, siirrot, testikansio ja tryffeli-config-tiedosto. Katsotaanpa näitä tiedostoja ja keskustellaan korkeammalla tasolla, mitä ne ovat.

  Sopimukset

  Tämä kansio sisältää kaikki älykkäät sopimuksesi (jotka tässä esimerkissä luomme Solidityllä). Jos et ole koskaan kuullut älykkäistä kontakteista, on tapa ajatella niitä; lohkoketjussa toimivat koodikappaleet (tämä voi olla paikallinen, testi tai mainnet), jotka tuottavat samat tulokset kaikille niitä käyttäville. Älykkäitä sopimuksia käytetään dApps: ssä (hajautetut sovellukset), ja niillä on valtava määrä käyttötapauksia. Äänestys, pelaaminen, toimitusketju, valuutat, taloudelliset tiedot, ja vain muutamia mainitakseni!

  Tämän hajottamiseksi entisestään Nick Szabo antaa esimerkin automaatista. Jos laitat koneeseen oikean määrän kolikoita, voit (ja kaikki ennen sinua / jälkeensi) odottaa saman tarkan tuloksen vastineeksi. Sama koskee älykkäitä kontakteja, jotka on rakennettu Ethereumille, ne sisältävät arvon ja kunnes niiden ehdot täyttyvät (ts. Oikea määrä kolikoita esimerkissämme), se avaa ja vapauttaa tiedot, joita yrität noutaa..

  Palataan keskustelemaan vakavuudesta ja älykkäistä sopimuksista vähän myöhemmin, siirrytään siirtymiin!

  Siirtymät

  Siirtymät ovat Javascript-tiedostoja, joiden avulla voit sijoittaa sopimuksesi Ethereum-verkkoon. Mikä on todella mielenkiintoista niissä, on olemassa oletus, että työsi kehittyy ja käyttöönotto muuttuu ajan myötä. Kun teet päivityksiä, teet uusia siirtymiskomentoja projektisi kehityksen aikana. Tapa ajatella siirtotiedostoja on, että ne ovat pääasiassa vastuussa tehtäviesi vaiheistamisesta ja käyttöönotosta. Yksinkertainen tapa ajatella niitä on siirrot ovat joukko hallittuja käyttöönotto-komentosarjoja. Kun päivität työtäsi, aiemmin suoritettujen siirtojen loki kirjataan ketjuun sisäänrakennetun siirtosopimuksen kautta.

  Katso itse, sinulla on jo siirtosopimus! Siirry sopimushakemistoon ja avaa se. Migrations.sol-tiedosto sisältää sopimuksen, jonka pitäisi näyttää tältä:

  Näyttökuva 2020 08 27. klo 4 49 03

  Tämä on oletussopimus, joka luodaan meille, kun suoritamme tryffeli-initia. Tryffeli edellyttää luonteeltaan siirtosopimusta, jotta voit käyttää siirtotoimintoa, joten älä poista tätä!

  Huomaa: Sinun on otettava tämä sopimus käyttöön ensimmäisessä siirrossa, jotta voit hyödyntää Siirtymät-ominaisuutta.

  Nyt kun meillä on ollut mahdollisuus tutustua siirtosopimukseen, voimme siirtyä siirtohakemistoon ja näemme tiedoston nimeltä 1_inital_migrations.js

  Huomaa: Katsokaa tämän tiedoston nimeämistapaa, se on etuliitteellä numerolla ja sen liitteenä on kuvaus. Numeroitu etuliite vaaditaan, jotta voidaan tallentaa, toimiiko siirto onnistuneesti. Loppuosa on tarkoitettu puhtaasti ihmisten luettavuuteen

  Näyttökuva 2020 08 27. klo 5. 09 25

  Kun luot sopimuksia, sinun on varmistettava, että sinulla on niiden yhteydessä migr.js-tiedosto. Sukeltamatta liian syvälle esineisiin. Vaaditaan (), levitä. Käyttöön jne tässä on hienoa tryffeliryhmän dokumentaatiota näiden menetelmien käytön selittämiseksi.

  Voit kääntää tryffeliprojektin vaihtamalla sen hakemiston juureksi, jossa projekti sijaitsee, ja kirjoittamalla sitten terminaaliin seuraava:

  tryffeli kääntää

  Jos haluat suorittaa siirtosi terminaalissasi, suoritat lopulta (pidä kiinni, mutta meidän ei tarvitse vielä tehdä tätä!)

  tryffeli siirtyä

  Tämä suorittaa kaikki projektin siirtohakemistossa olevat siirrot.

  Mielenkiintoista on, että tämä komento suorittaa vain äskettäin luodut siirrot. Joten jos edellinen siirto onnistui, se ei suorita sitä uudelleen. Lisäksi, jos uusia siirtoja ei ole suoritettavissa, se ei yksinkertaisesti toimi. Tarvittaessa voit käyttää –reset-vaihtoehtoa kaikkien siirtojen suorittamiseen alusta alkaen.

  Muut komentovaihtoehdot on dokumentoitu tässä.

  Huomaa: Asensimme aiemmin, mutta paikallista testausta varten varmista, että sinulla on testilohkoketju, kuten Ganache asennettu ja suoritettu ennen siirron suorittamista.

  Testaus

  Testien kirjoittamisen osalta tryffeli on ladattu erinomaisilla työkaluilla, jotta tämä olisi intuitiivinen. Varsinkin jos aiot käyttää sopimuksiasi mainnetiin (mutta se on hyvä käytäntö, jopa testnetissä), on erittäin tärkeää suorittaa testejä ja tarkistaa sopimuksesi parhaan kykysi mukaan. Tryffeli on tehnyt kehityksesi tarkistamisesta / testaamisesta yksinkertaisen ja hallittavan.

  Tryffeli käyttää Mocha testauskehys ja Chai jotta väitteet antavat sinulle vankan kehyksen JavaScript-testien kirjoittamiseen. 

  Huomaa: Jos et tunne Mocha-yksikötestien kirjoittamista, katso Mochan dokumentaatio ennen kuin jatkat.

  Lisähuomautus: Erinomainen työkalu sopimusten perusteelliseen tarkistamiseen on Mythx, johtava tietoturva-analyysipalvelu alalla, joka tarjoaa perusteellisia katsauksia älykkäisiin sopimuksiin. Heidän tehtävänään on paitsi varmistaa, että vältät kalliita virheitä, myös tehdä Ethereumista turvallisempi ja luotettavampi alusta.

  Kaikkien testitiedostojen tulisi sijaita hakemistossa ./test. Truffle suorittaa testitiedostoja vain seuraavilla tiedostotunnisteilla: .js, .ts, .es, .es6, .jsx ja.sol. Kaikki muut tiedostot ohitetaan.

  Suorita kaikki testit yksinkertaisesti suorittamalla:

  tryffeli testi

  Nyt kun olemme tarkastelleet tryffelien initia ja projektin rakennustelineitä, mennään nyt eteenpäin ja lisätään älykäs sopimuksemme projektiimme!

  Älykkään sopimuksen kirjoittaminen

  Hypätään sopimushakemistoon ja kirjoitetaan ensimmäinen sopimuksemme, jonka aiomme toteuttaa paikallisessa testausympäristössämme (ganache)!

  Aloitamme luomalla.sol-tiedostomme, jonka nimeämme HelloWorld.sol

  Seuraavaksi voimme lisätä perussopimuksen, joka näyttää tältä

  käytännöllisyys >= 0,5,8 <0,7,0; sopimus HelloWorld {string julkinen viesti; konstruktori (merkkijono muisti initMessage) public {viesti = initMessage; } funktion päivitys (merkkijono muisti newMessage) public {viesti = newMessage; }}

  Tarkastellessamme sopimusta hieman lähempänä voimme hajottaa muutaman elementin

  Muista, että sopimus on kokoelma toimintoja ja tietoja (sen tila).

  Pragma-avainsanaa voidaan käyttää tiettyjen kääntäjän ominaisuuksien tai tarkistusten käyttöönottoon. Pragma-direktiivi on aina paikallinen lähdetiedostolle, joten sinun on lisättävä pragma kaikkiin tiedostoihisi, jos haluat sen käyttöön projektissasi. Ilman pragma-ilmoitusta (tai minkä tahansa) vakavaraisuusasiakirjan alussa sopimuksemme ei osaa laatia.

  (tässä on linkki vakavuusasiakirjoihin, jotta voidaan oppia vakavuuden vivahteiden yksityiskohdat)

  Viime kädessä sopimus on kokoelma toimintoja ja tietoja (sen tila), joka asuu tietyssä osoitteessa Ethereum-lohkoketjussa.

  Tarkastellessamme sopimuksemme toimivuutta voimme nähdä, että asetamme viestimme katsottavaksi julkiseksi merkkijonoksi. 

  Avainsana “public” tekee muuttujista saataville sopimuksen ulkopuolelta ja luo toiminnon, jolle muut sopimukset tai SDK: t voivat soittaa päästäkseen julkiseen arvomerkkijonoon.

  sopimus HelloWorld {string julkinen viesti;

  Tässä on toiminto, joka toimii vain sopimuksen luomisen aikana 

  konstruktori (merkkijono muisti initMessage) public {viesti = initMessage; }

  Se ottaa merkkijonon arvon ja tallentaa arvon muistitietojen tallennusalueelle asettamalla viestin kyseiselle arvoviestille eli initMessage.

  Sitten voimme alustaa viestin, joka välitetään parametrina ja jota voidaan muuttaa / päivittää päivitystoiminnolla.

  Tämä on julkisesti käytettävissä oleva toiminto, joka ottaa merkkijonon parametriksi ja päivittää “ viestin ” (katso alla).

  funktion päivitys (merkkijono muisti newMessage) public {message = newMessage; }}

  Siellä sinulla on se, mutta sulava HelloWorld-sopimus!

  Nyt kun sopimuksemme on lisätty, voimme nyt varmistaa, että sillä on kyky laatia!

  Siirry projektisi Siirto-kansioon ja teemme nyt a.js-tiedoston, joka on omistettu HelloWorld-sopimuksellemme.

  Luomme uuden tiedoston ja nimi on 2_deploy_contracts.js

  Muista aiempien huomautukset nimityskäytännöistä!

  const HelloWorld = artefaktit.vaativat ("Hei maailma"); module.exports = function (deployer) {deployer.deploy (HelloWorld, "merkkijono"); };

  Hyvää työtä! Olemme melkein valmiita ottamaan käyttöön sopimuksemme, mutta ensin on varmistettava, että tryffeli-config-tiedostot tietävät kenen kanssa puhutaan. Kuten aiemmin mainittiin, keskitymme tässä osiossa paikalliseen ympäristöön, mutta osassa 3 (spolier) emme vain luo ja ota käyttöön paikallisesti, vaan tuomme sen testiverkkoon!

  Selaa truffle-config.js-tiedostossa alaspäin, kunnes näet verkkoja koskevan osan

  kommentoimatta / lisää seuraava 

  verkostot: {kehitys: {isäntä: "127.0.0.1", portti: 8545, verkko_tunnus: "*", },

  Nyt tiedostosi pitäisi näyttää tältä:

   

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 6 14 45

  Mitä täällä tapahtuu, meille kerrotaan määritystiedostollemme tarkat ohjeet siihen, mihin yhdistää. Tässä tapauksessa, kuten näet pian, muodostamme yhteyden ganache-cli-työkaluomme.

  Käynnistä Ganache

  Sanotaan, että mennään eteenpäin ja käynnistetään ganache 

  terminaalissasi mene eteenpäin ja juokse 

  ganache-cli

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 6 20 12

  Tarkista se! Suoritat nyt omaa TestRPC: täsi siellä päätelaitteessasi! 

  (lisää tästä tässä)

  Huomaa: Pidä tämä välilehti päätelaitteessasi auki, mutta siirry eteenpäin ja avaa uusi, josta voit työskennellä.

  Nopea arvostelu 

  Palataan takaisin projektiimme ja katsotaan nopeasti, mitä olemme tehneet. 

  • Loimme uuden projektin
  • Alustettu tryffeli
  • Kävi nopean kiertueen rakennustelineistä
  • Luonut HelloWorld-sopimuksemme
  • Lisättiin logiikkaa sopimuksemme siirtymiskansioon
  • Meni määritystiedostoon ja sääti verkkotietojamme 

  Aika saada sopimuksemme käyttöön! 

  Uudessa pääteikkunassamme (koska meillä on ganache käynnissä toisessa) 

  mennään eteenpäin ja juetaan 

  tryffeli kääntää

  Sinun pitäisi nyt nähdä tämä seurauksena päätelaitteellasi:

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 07.07 17

  Jos siirryt nyt projektiisi, huomaat, että sopimuskansion yläpuolella on nyt build / contract-kansio, joka sisältää kaksi.json-tiedostoa. Sinun pitäisi nähdä: 

  • HelloWorld.json
  • Migrations.json 

  Korkealla .json-tiedosto kuvaa käyttöönotettua sopimusta ja sen toimintoja. Sen avulla voimme kontekstualisoida sopimuksen ja kutsua sen toimintoja.

  Jos katsomme sisälle, voimme nähdä koko joukon tietoa:

   

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 8.01 28

  Sukellamme näihin tietoihin syvemmälle vaiheessa 3, mutta jotain tärkeää on tarkastella ABI.

  Application Binary Interface on tiedonkoodausmenetelmä, jota Ethereumissa käytetään älykkäiden sopimusten kanssa työskentelyyn.

  Katsomalla tietoja, joiden ymmärtäminen on suhteellisen intuitiivista. ABI määrittelee myös, miten käyttäjä voi kutsua funktioita – toisin sanoen funktion sijainnin älykkään sopimusosoitteen suhteen. Korkean tason yhteenveto on ABI on sopimusrajapinnan kuvaus. Se ei sisällä koodia eikä sillä ole kykyä suorittaa itse. Sitten sinulla on tavukoodi, joka on suoritettava EVM-koodi, mutta sinänsä se ei ole yhteydessä.

  Aika siirtyä

  OK! 

  Joten nyt, kun ganache-cli on käynnissä ja olemme laatineet älykkään sopimuksemme, joten nyt on aika siirtää sopimuksemme! 

  terminaalissasi mene eteenpäin ja juokse 

  tryffeli siirtyä

  JOO! Teit sen!

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 8 37 37

  Voimme nähdä, että älykäs sopimus on onnistuneesti otettu käyttöön. Voit nähdä todella hyödyllisiä tietoja, ja jos siirryt toiselle välilehdelle, jossa ganachi-cli on käynnissä, sinun pitäisi nähdä TransactionReceipt (etsi itse).

  Testaa ETH 

  Ennen kuin siirrymme Remixiin, meidän on saatava käsiinsä testi ETH, jotta voimme maksaa Remixin kaasumaksut (älä huoli, tämä ei maksa sinulle todellisia rahaa). 

  Suuntaa tämä hana ja nappaa Rinkeby. Sukellamme siihen, mikä testi ETH on vaiheessa 3, mutta tässä vaiheessa tiedämme vain, että käytämme Rinkebyä, joka on todistus viranomaisverkosta, toisin kuin sanotaan Ropsten, joka on työn todistus testnet (joka on enemmän samanlainen kuin julkinen pää netto). Suoritettuasi vaiheet 2 ja 3, sinulla on joitain molempia MetaMask-lompakossa kokeilla!

  Remix

  Ok, nyt kun meillä on testattu EHT, on aika siirtyä Remixiin ja ottaa sopimus käyttöön paikallisen ympäristömme ulkopuolella ja jopa pystyä olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa!

  “Mikä helvetti on Remix?” 

  Onneksi kysyit! 

  Remix on tehokas, avoimen lähdekoodin työkalu, jonka avulla voit kirjoittaa Solidity-sopimuksia suoraan selaimesta. Yksi todella hämmästyttävä tekijä erityisesti Remixissä on, että se tukee sekä käyttöä selaimessa että paikallisesti! Remix tukee testausta, virheenkorjausta ja sopimusten käyttöönottoa muutamien tärkeimpien ominaisuuksien mainitsemiseksi. Remixiä on pidettävä kehittäjän katkotyökaluna heidän rakennusprosessissaan. Alku paikallisesta käyttöönotosta (kuten teimme aiemmin) ganacheilla on erinomainen perusta, siirtymällä paikallisesta käyttöönotosta voimme kokeilla ja olla vuorovaikutuksessa Remix-sopimuksemme kanssa.

  Asianmukaisten suostuttelujen ja kehityksen testaaminen (uudestaan ​​ja uudestaan) ennen mahdollista käynnistämistä ethereum-pääverkkoon voi säästää ehkä enemmän kuin päänsärkyä!

  Otetaan nyt sama sopimus ja asennetaan se paikallisen ympäristömme ulkopuolelle Remixillä 

  Linkki tässä 

  Sopimuksemme 

  Napsauta uutta tiedostoa ja nimetään se HelloWorld.sol

  (tässä on sopimus, jota käytämme uudelleen) 

  käytännöllisyys >= 0,5,8 <0,7,0; sopimus HelloWorld {string julkinen viesti; konstruktori (merkkijono muisti initMessage) public {viesti = initMessage; } funktion päivitys (merkkijono muisti newMessage) public {viesti = newMessage; }}

  Voimme nyt mennä eteenpäin ja lisätä sopimuksemme kentällä. (Katso se alla) 

  Näyttökuva 2020 08 31. klo 9 47 48

  Tarkastellaan nyt vasenta valikkoa, joka pyytää valitsemaasi kääntäjäversiota.

  Kääntäjä

  Pidä mielessä sopimuksessamme, että olemme ilmoittaneet kääntäjämme.

  Muista, että pragma-avainsanaa käytetään tiettyjen kääntäjän ominaisuuksien tai tarkistusten käyttöönottoon. 

  Joten voimme asettaa kääntäjämme arvoksi 0.6.0, joka jää tarjotun alueen väliin (katso isku) 

  Näyttökuva 2020 09 08 klo 8 44 41

  Sopimuksemme tulisi automaattisesti kääntyä, ellei mennä eteenpäin, ja napsauta Compile HelloWorld.sol

  Seuraavaksi perustamme ympäristömme sopimuksemme käyttöönottoa varten! 

  Ota käyttöön ja suorita tapahtumia

  Ympäristö 

  Huomaat muutaman eri vaihtoehdon, kun valitset ympäristöä:

  JavaScript-virtuaalikone: Kaikki tapahtumat suoritetaan selaimen hiekkalaatikkoketjussa. Tämä tarkoittaa, että mitään ei jatketa, kun lataat sivun uudelleen. JsVM on oma lohkoketjunsa ja jokaisella latauksella se aloittaa uuden lohkoketjun, vanhaa ei tallenneta.

  Pistetty palveluntarjoaja: Remix muodostaa yhteyden injektoituun Web3-palveluntarjoajaan. Metamask on esimerkki palvelimesta, joka pistää web3: n.

  Web3-palveluntarjoaja: Remix muodostaa yhteyden etäsolmuun. Sinun on annettava URL-osoite valitulle palveluntarjoajalle: geth, pariteetti tai mikä tahansa Ethereum-asiakas.

  Tässä esimerkissä aiomme käyttää: Injected Web3

  Käytämme MetaMask-lompakkoamme ja varmistamme, että olemme yhteydessä Rinkeby-testiverkkoon 

  Voimme nähdä vasemmalla puolella, että olemme yhteydessä Rinkebyyn, ja nähdä myös yhdistetyn tilin osoitteen! 

  Näyttökuva 2020 09 08 klo 8 30 29 AM

  Kun meillä on kaikki asetettu, mennään eteenpäin ja toteutetaan sopimuksemme!

  Näyttökuva 2020 09 08 klo 8 57 35

  &# 127881; Teimme sen! &# 127881; 

  Tarkista toimitettu pääte ja näet vahvistuksen

  Näyttökuva 2020 09 08 klo 8 58 11

  Nyt meillä on mahdollisuus tarkastella käyttöönotettua sopimusta, voimme päivittää viestimme (meidän on sekä allekirjoitettava että maksettava kaasumaksu tästä, koska päivitämme tilaa)

  Kun olemme saaneet vahvistuksen, voimme nähdä viestimme päivittyvän!

  Näyttökuva 2020 09 08 klo 9 18 54

  &# 129395; Hyvin tehty! &# 129395; 

  Olemme ottaneet sopimuksen, jonka alun perin aloitimme paikallisesti, ja olemme ottaneet sopimuksen Remixiin, jotta visuaalinen esitys sopimuksen vuorovaikutuksesta. Tämä on terve kehittäjälle virta, kun he alkavat rakentaa tähän tilaan. Remix on uskomaton työkalu, jota tulisi käyttää usein. Vaiheessa 3 aiomme mennä askeleen pidemmälle ja sitoa kaikki tiedot, jotka olemme oppineet vaiheissa 1 & 2 ja sitoa tryffeli + Infura + reagoi yhteen! 

   Kehittäjien käyttöönotto: Vaihe 1Kehittäjien käyttöönotto Vaihe 1

   Kehittäjien käyttöönotto: Vaihe 1

   Kehittäjien käyttöönotto: vaihe 3Kehittäjien käyttöönotto Vaihe 3

   Kehittäjien käyttöönotto: vaihe 3

   10 minuutin Ethereumin suunta10 minuutin Ethereumin suunta

   10 minuutin Ethereumin suunta
  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map