Yritysten estoketjujen strategia ja hallinta – virtuaalikonferenssi

Contents

Miksi osallistua | Esityslista | Kaiuttimet | Kumppanit

YRITYSTEN LOKAKETJUJEN STRATEGIA & HALLINTO

VIRTUAALINEN KOKOUS

23. heinäkuuta 2020 | 15:00. CET | 9:00 am ET

Katso nyt tilauksesta!

1000+

OSALLISTUJAT

8+

KAIUTTIMET

3+

AIHEET

Tervetuloa uuteen jännittävään digitaaliseen tapahtumaan

Blockchain on innovatiivinen kehys, jota yritykset käyttävät yhä enemmän yrityksen liiketoimintaprosessien toteuttamiseksi yhteistyössä ja luotettavasti, erityisesti pyrkiessään kohtaamaan ja voittamaan kriittinen taloustilanne. Tätä varten yritysten päätöksentekijöiden on ymmärrettävä tekniikan perusta. Tämä ei ole heidän tullakseen teknisiksi “geeksiksi”, vaan heidän tulee arvostaa mahdollisia ratkaisuja, jotka voidaan toteuttaa hajautettujen hajautettujen kirjanpitojen ominaisuuksien ansiosta.

Monet vastustavat oikeutetusti sitä, että sähköpostien käyttämiseksi sinun ei tarvitse tietää kaikkia taustatekniikan protokollien, kuten POP3, IMAP, SMTP ja vastaavat, yksityiskohtia..

Vaikka väite on totta, se merkitsee kuitenkin puutetta ymmärtää blockchainin todellista luonnetta ja ulottuvuutta. Blockchain ei ole teknologiaominaisuus, jolla saavutetaan tietty tehtäväkriittinen tavoite, kuten sähköposti, joka toteuttaa digitaalisen viestin lähettämisen tehtävän kahden tai useamman osapuolen välillä. Blockchain, kuten jo on määritelty, on liiketoimintakehys, jota tukevat innovatiiviset teknologiatoiminnot ja jonka avulla liikekumppanit voivat tehdä yhteistyötä ja luottaa toisiinsa vertaisverkossa.

Tässä virtuaalikonferenssissa esitellään perustiedot, jotka asettavat yrityksen päätöksentekijät tilanteeseen, jossa he voivat tunnistaa parhaiten käyttötapaussovellukset omalle yritykselleen ja liikekumppaneilleen..

Kyse ei ole ohjelmistojen kehittämisen oppimisesta, vaan sen ymmärtämisestä, jotka tekevät sen – konferenssin puhujat ja paneelilautakunnat – kehittyneiden ratkaisujen tason, jonka nykyiset blockchain-pohjaiset alustat ja sovellukset mahdollistavat.

Tapahtumaohjelma (CET / ET)

15: 00/09: 00

Avauspuhe

15.05.2009: 05.00

Keynote- Blockchain POC: n avaaminen tulevaisuudella

Eric Saraniecki, Perustaja ja tuotepäällikkö, Digital Asset

15: 30/09: 30 am

Istunto 1 – Päätetään Blockchainista

Peter Busch, Tuotteen omistaja Distributed Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya Kuznetsova, Treasury-johtaja, Centric Brands

15: 55/09: 55am

Keynote – Navigointi onnistuneessa lohkoketjun toteuttamisen tiekartassa – käyttötapauksesta käyttöönottoon

Jim Mason, Blockchain-käytännön johtaja, Paramount-ohjelmistoratkaisut

16: 20/10: 20

Istunto 2 – Liiketoiminnan rakentaminen

Lisa Butters, Johtaja, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Projektin johtaja, lohkoketju ja digitaalinen valuutta, World Economic Forum

16: 45/10: 45

Keynote

17: 10/11: 10

Istunto 3 – Viestintä ja markkinointi


Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Gray, Teknologiajohtaja, BP

KÄSITELLYT AIHEET

STRATEGIA

HALLINTO

TEKNOLOGIA

SUORITETUT KAIUTTIMET

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Perustaja ja tuotepäällikkö, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Blockchain-käytännön johtaja, Paramount-ohjelmistoratkaisut

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

Johtaja, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian harmaaJulian harmaa

Julian Gray

Teknologiajohtaja, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Projektin johtaja, lohkoketju ja digitaalinen valuutta, World Economic Forum

Peter BuschPeter Busch

Peter Busch

Tuotteen omistaja Distributed Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya KuznetsovaTanya Kuznetsova

Tanya Kuznetsova

Treasury-johtaja, Centric Brands

Osallistu verkkokonferenssiin –

Matkaa ei tarvita!

23. heinäkuuta 2020 | 15:00. CET

Katso nyt tilauksesta!

Istunto 1 – Päätetään Blockchainista

Viime aikoihin saakka blockchain on ollut turvallinen satama salausvaluutan harrastajille, jotka kuvittelivat hajautettua kirjanpitotekniikkaa ratkaisuna moniin finanssialan nykyisiin ongelmiin. Vaikka suurin osa blockchain-salausvaluutan kehityksestä epäonnistui matkan varrella, blockchain-tekniikan periaatteet ja edut ovat tunkeutuneet jokaiseen muuhun teollisuuden alaan.

Vaikka lupaukset ovat todellakin merkittäviä, ei ole järkevää aloittaa lohkoketjuun perustuvaa ohjelmaa ilman selkeää näkemystä väistämättömistä rajoituksista, esteistä, teknisistä aukoista ja ennen kaikkea todellisesta markkinakysynnästä, joka on aina digitaalisen muutoksen aloitteessa. Blockchainilla ei ole merkitystä.

Istunto kerää alan asiantuntijoita, jotka jakavat neuvoja – tosielämän kokemusten perusteella – kuinka suunnitella lohkoketjua ja mikä tärkeintä – miten päättää, milloin lohkoketjua tarvitaan eron tekemiseksi.

Istunto 2 – Liiketoiminnan rakentaminen

Aivan kuten mikä tahansa muu toteutusohjelma, tulee aika, jolloin sinun on taisteltava tiukasta budjetista ja vakuutettava pomo. Sisäisillä kilpailijoillasi on helpompi tehtävä: Myynti voi osoittaa, että jos budjetti menee heille, ne kasvavat tuloja; Markkinointi väittää, että ne lisäävät markkinaosuutta; Tuotanto pystyy tuottamaan enemmän ja myymään enemmän. Mitä blockchain tuo pöydälle? Oikeiden keskeisten arviointielementtien tunnistamisen ja muuten luonnossa aineettomien tekijöiden määrittelemisen vaikeutta lisää entisestään tarve ottaa huomioon, että blockchain-tekniikka rakentaa infrastruktuurin, jolla on luonnostaan ​​kyky muuttaa liiketoimintaprosessien toteuttamistapaa ja muuttaa pitkäaikaisten kauppasuhteiden dynamiikka. Kuinka voit mitata kaiken tämän arvon? Kyse ei ole pelkästään sen perustelemisesta, että edut ylittävät kustannukset.

Tämän istunnon puhujat keskustelevat siitä, miten he mitasivat blockchainin vaikutusta liiketoimintaansa ja auttavat osallistujia ymmärtämään, kuinka aineettomat kuljettajat, kuten “luottamus”, “yhteistyö”, “vastuullisuus”, “luotettavuus”, tekevät tai rikkovat sopimuksen. Muuten, kaikista näistä ohjaimista tulee aineellisia hyödykkeitä blockchainissa.

Istunto 3 – Viestintä ja markkinointi

Työ ei ole vielä ohi. Budjettisi on hyväksytty, sinulla on valoisa tulevaisuus edessä. Silti olet jo ymmärtänyt, että blockchain-pohjaisen projektialoitteen aloittamisessa on vain vähän hyötyä, jos sinulla ei ole toimitusketjun kumppaneiden täydellistä sitoutumista ja sitoutumista. Vaikka blockchain-projektin toteuttaminen yrityksen neljässä seinässä ei ole suinkaan helppoa, se kuitenkin suoritetaan ympäristössä, joka on täysin projektin omistajan valvonnassa. Ylimmän johdon tuki ja valvonta on varmistettu jo projektisuunnitelman edellisissä vaiheissa. Joten kaikki sisäiset ongelmat voidaan ratkaista nopeasti. Mutta yrityksen johtamisvaikutus melkein katoaa, kun ulkopuoliset yrityksen kumppanit otetaan mukaan projektiin. Moraalinen suasion voi olla hyödyllinen vakuuttava elementti, mutta projektin onnistuminen edellyttää kaikkien osapuolten hyväksymistä ja vastuullisuutta.

Projektin odotetut edut on selkeästi muotoiltava ja niistä on tiedotettava. Tällöin markkinointi- ja viestintätaidoista tulee ehdottoman avain aloitteen onnistumiseen.

Istunnossa järjestetään alan asiantuntijoita, jotka jakavat käytännön esimerkkejä ja virheitä välttääkseen suoraan kokemuksestaan ​​suorittaa useita blockchain-projekteja yritykselleen ja asiakkailleen.

Tapahtumakumppanimme

Paramount-ohjelmistoratkaisut

DAML

Tulla kumppaniksi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map