YRITYSTEN LOKAKETJUJEN STRATEGIA & HALLINTA VIRTUAALIKONFERENSSI Esillä

Kutsumme sinut toiseen, vielä jännittävään virtuaaliseen digitaaliseen tapahtumaan, Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference -keskukseen.

Tämä lohkoketjun hallintatapahtuma tulee esiin 8+ puhujaa, 1000+ osallistujaa ja 3 + aihetta.

Blockchain on innovaation ydin. Se on innovatiivinen tekniikka, jonka avulla yritykset voivat tehdä enemmän ilman tarvetta muuttaa työprosessiaan kokonaan. Se, että yrityksen liiketoimintaprosessi voidaan ajaa luotettavasti ja yhteistyössä, on iso asia! Blockchain-tekniikka voi auttaa meitä kohtaamaan kriittisen taloudellisen tilanteen. Jotta kaikki nämä tapahtuisivat, alan johtajien ja yritysten päätöksentekijöiden on ymmärrettävä blockchain-teknologian perusta.

Joten, miksi puhumme tästä? Se johtuu siitä, että esitämme sinulle Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference – blockchain-strategiakonferenssin, jossa ymmärrät perustiedot, jotka yrityksen päättäjät ottavat huomioon. Nämä elementit auttavat heitä tunnistamaan parhaat mahdolliset käyttötapaukset liiketoimintansa ekosysteemille.

Osallistumalla konferenssiin voit todistaa konferenssin paneelien ja puhujien parhaan työn, kun he jakavat kokemuksensa siitä, miten hienostunut blockchain-pohjainen alusta ja sovellukset toimivat.

Tapahtumaohjelma

Kaiuttimien ominaisuuksia ei ole vielä päätetty. Se päivitetään pian, joten tarkista tila uudelleen muutaman päivän kuluttua!

Sisältää kaiuttimet

Kaiuttimien ominaisuuksia ei ole vielä päätetty. Se päivitetään pian, joten tarkista tila uudelleen muutaman päivän kuluttua!

Käsitellyt aiheet

Virtuaalikonferenssissa on 3 istuntoa.

Istunto 1 – Päätetään blockchainista

Blockchain pyrki alun perin ratkaisemaan finanssialan vaaroja, mutta nyt se nähdään enemmän toiminnassa kryptovaluutan kautta. Lisääntynyt käyttö salausvaluutassa vähensi useita kryptoja, kun he yrittivät ratkaista ainutlaatuista ongelmaa. Blockchain-tekniikasta lähtien se onnistui vaikuttamaan muihin teollisuudenaloihin etuineen ja hyödyllisyydellään.

Ilmeisin syy epäonnistuneisiin blockchain-projekteihin on se, miten projektia hoidetaan alusta alkaen. Startup-yrityksillä ei ollut selkeää näkemystä teknisistä aukoista, rajoituksista ja esteistä. He eivät myöskään ymmärrä markkinoiden kysynnän dynamiikkaa luomalla blockchain-tuotteita, jotka eivät ole synkronoituja markkinoiden kysynnän kanssa. Tässä tapauksessa estoketjun käytöstä ei ole hyötyä, ja se voi johtaa ajanhukkaan ja vaivaan kehittäjältä.


Tässä osassa puhujat jakavat kokemuksensa tosielämän oppimisesta ja kokeilusta. He osoittavat, kuinka suunnitella ja toteuttaa projekti käyttämällä blockchain-tekniikkaa oikealla tavalla.

Istunto 2 – Liiketoimintatapahtuman rakentaminen

Blockchain on melko uusi tekniikka ja vaatii vielä aikaa vakiinnuttamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vaikeampaa aikaa vakuuttaa johto ja pomo budjetin hallinnasta ja toteuttamisesta.

Tämän lisäksi sinun on käsiteltävä myös sisäisiä kilpailijoita, joilla on melko helppoa budjettikorvausten suhteen. Esimerkiksi myyntitiimi voi näyttää, kuinka budjetin kohdentaminen voi lisätä tuloja. Markkinointitiimi on myös helpossa toteutuksessa, kun he voivat jakaa, kuinka budjetin parantaminen tai jakaminen voi tarkoittaa parempaa markkinaosuutta. Mutta entä blockchain? Kuinka se muuttaa yritystä ja tuo siihen hyötyä??

Blockchain-projektin parissa työskentelevien ei tarvitse vain ymmärtää tärkeimpiä arviointielementtejä, vaan myös saada lisää tietoa blockcahin-tekniikan käytön konkreettisista ja aineettomista eduista liiketoimintaprosessissa. Sinun on myös esitettävä, miten se vaikuttaa pitkäaikaisiin kauppasuhteisiin. Kaikkien näiden näyttäminen on iso haaste, joka on paljon monimutkaisempi kuin etujen näyttäminen numeroilla.

Auttaakseen sinua paremmin käsittelemään liiketapauksia blockchain-tekniikan avulla, kaiuttimet esittelevät, kuinka eri yritykset ympäri maailmaa esittelevät ja mittaavat blockchain-vaikutuksia liiketoimintaansa. Ne kattavat myös aineettomat edut, kuten yhteistyön, vastuullisuuden, luotettavuuden ja luottamuksen. Nämä neljä kuljettajaa voivat tuoda konkreettisia etuja yritykselle.

Istunto 3 – Viestintä ja markkinointi

Viimeinen vaihe on välittää edut liikekumppaneillesi, mukaan lukien toimitusketju. Haasteena on tehokkaasti kommunikoida ja markkinoida blockchain-projektiasi työskennellessäsi oven takana pitkään. Tämän viestinnän on oltava ajankohtaista ja tehokasta; muuten sidosryhmien vakuuttaminen on vaikeaa.

Viestintää on hallittava sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ulkopuolinen käsittely takaa helpon keskustelun pelaajien välillä, joka pääsee lennolle.

Tässä istunnossa alan asiantuntijat jakavat kokemuksensa viestinnän käsittelystä yrityksen eri sidosryhmien välillä.

Liity nyt!

Joten, mitä sinä odotat? Tule mukaan virtuaaliseen konferenssiin, joka käsittelee yrityksen blockchain-strategiaa ja hallintaa huoneesi mukavasti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map