Ystävät hyötyineen: Uusi malli sosiaalisille tunnuksille Ethereumissa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiCodefi

Ystävät hyötyineen: Uusi malli sosiaalisille tunnuksille Ethereumissa

Taiteilijat ja sisällöntuottajat pohtivat uudelleen, kuinka he voivat olla yhteydessä faneihinsa ja ansaita rahaa verkossa. FWB on uudentyyppinen sosiaalinen yhteisö, joka käyttää tunnuksia pääsyyn ja palkitsemiseen. Kirjoittanut James Beck 6. helmikuuta 2021 Lähetetty 6. helmikuuta 2021

Q4 2020 DEFI REPORT -raportti 4

Tämä on osa artikkelisarjaa ConsenSys Codefin Q4 2020 Ethereum DeFi -raportista. Lataa täydellinen raportti saadaksesi lisätietoja varojen ja maksujen tokenistandardeista, NFT-markkinapaikoista, sosiaalisista ja yhteisötunnuksista, pikalainoista, käärityistä Bitcoinista ja Filecoinista, lainausprojekteista ja muusta.

Ethereum-yhteisö kysyy itseltään joka päivä: “mitä raha on?” Ennen kuin kryptovaluutat ja rahakkeet edes ilmaantuivat, rahan antropologiaan ja sosiologiaan on kirjoitettu rikas älyllinen historia. Nigel Dodd julkaisussa The Social Life of Money (2014) väittää, että raha on “vaatimus yhteiskunnalle”, koska se ilmaisee eräänlaisen velan yksilön ja koko yhteiskunnan välillä. Yhteiskunta voi olla kansakunta, mutta se voi viitata myös tiettyyn käyttäjien yhteisöön.

Tämä älyllinen liike on sisältänyt C.H. Douglas 1800-luvulla, joka huomautti, että rahoituksen puute oli johdonmukainen este taiteen ja kirjallisuuden kehitykselle, ja esitteli “talousdemokratian” käsitteen eräänlaisen sosiaalisen luoton kautta, jolla oli välitöntä vetovoimaa esiintyjien keskuudessa kuten Charlie Chaplin ja Ezra Poundin, TS Eliotin ja Aldous Huxleyn kirjallisuuspiirit. Tämä liike väitti, että raha ei ole koskaan riippumaton sosiaalisista ja poliittisista suhteista eikä riippumaton kulttuurista. Raha perustuu pikemminkin luottamukseen ja sosiaalisiin arvoihin. Rahaa saatetaan edustaa kuorissa, jalometallissa, paperimuistiinpanoissa, kirjamerkinnöissä, tavuissa – silti se saa arvonsa ja merkityksensä käyttäjien sosiaalisista suhteista.

Vuonna 2021 meillä on nyt Ethereum, uusi ohjelmoitavan rahan toteutus, joka voidaan lähettää mihin tahansa Internet-yhteydellä, mutta on myös Turingin täydellinen virtuaalikone, joka mahdollistaa sellaisten merkkien – arvon – luomisen, jotka voivat edustaa melkein mitä tahansa. Olemme keskustelleet siitä, kuinka rahakkeet edustavat nyt yli 20 miljardia dollaria sidottuina kiinteinä rahakkeina, yli 50 miljoonaa dollaria ainutlaatuisessa taiteessa, 5,5 miljardia dollaria Bitcoinissa tai äänioikeutta hajautetussa autonomisessa organisaatiossa. 

Anna sosiaaliset ja yhteisötunnukset

Aivan kuten digitaalisten NFT-taidemarkkinoiden kasvaessa, COVID-19 ja todellakin Internet ovat pakottaneet taiteilijat ja luojat miettimään uudelleen, kuinka he voivat olla yhteydessä faneihinsa ja ansaita rahaa verkossa. Yksi tällainen foorumi, Rullaa, on jo alkanut tarttua kuuluisuuteen, kuten Lil Yachty, Akon ja Ja Rule, jotka kaikki julkaisevat sosiaalisia tunnuksia. Roll käyttää linkkipohjaista järjestelmää, joten voit lähettää sosiaalista rahaa välittömästi toiselle Roll-käyttäjälle tai vetäytyä Roll-lompakosta lähettämään henkilökohtaiselle Ethereum-lompakolle, kuten MetaMask. Yli 20 erilaista tyyppiä käytettäessä sosiaalisen tunnuksen kokonaismarkkina-arvon arvioitu koko on 81,2 miljoonaa dollaria. 

sosiaalinen tunnusSosiaalisten tunnusten luojien kartta. Lähde: Etupuoli

Tunnukset, jotka tarjoavat käyttöoikeudet verkkoyhteisöihin, ovat nyt mahdollisia uusien työkalujen, kuten Yhteistyö Maa. Collab.Land toimii siltana chat-sovellusten, kuten Telegram tai Discord, ja MetaMask-lompakon välillä. Yksi tällainen yhteisö, Ystävät, joilla on etuja ($ FWB) käyttää Collab.Landia, joka käyttäjille näyttää chatbotin, joka varmistaa, että yhteisön jäsenet pitävät MetaMask-lompakossaan tarpeeksi $ FWB-tunnuksia pääsemään erilaisiin Discord-kanaviin. FWB käyttää nyt myös SourceCred jakaa $ FWB-rahakkeita suhteessa myönteisiin ääniin keskusteluissa aina musiikin tuotannosta, NFT-keskusteluista, uutiset, meemit, Substack-artikkelit ja kaupankäyntivinkit. 

Puhuin $ FWB -yhteisön perustajan kanssa, Trevor McFedries, oppia lisää hänen matkastaan, $ FWB: n taustalla olevasta inspiraatiosta ja sosiaalisten tunnisteyhteisöjen seuraavasta.  


Kuvan tulos trevor mcfedriesistäLähde: Caret

Tätä haastattelua muokattiin kevyesti selkeyden vuoksi.

James Beck: Kerro minulle matkastasi ennen $ FWB: n aloittamista?

Trevor McFedries: Olin ohjelmistoinsinööri ja kompastuin musiikkiin. Minut allekirjoitettiin Interscopeen ja päädyin julkaisemaan kymmenen parhaan albumin ystävien kanssa Internetin syöessä musiikkiteollisuutta. Koska voisin kirjoittaa koodin, aloin vetää huoneisiin johtajien kanssa. Tällainen vakiinnutti minut 22-vuotiaana median ja tekniikan väliseksi kanavaksi. Lopetin ryhmän, aloitin tuotannon näytöksille, kiertelin sooloartistina ja lyhyt tarina, vuonna 2010 soitin Spotify-ihmisille sanoen: “Hei, tuomme tämän asian Skandinaviasta muualle maailmaan. Tarvitsemme jonkun kääntämään joukon ruotsalaisia ​​nörttejä ja Hollywoodin pukuja, se kuulostaa sinulta. ” 

Joten otin työpaikan Spotifyssa ja sain mieleni puhallettua kuinka erilaiset teknologiatuotteet olivat mediatuotteista. Se sai minut haluamaan miettiä musiikkiprojektien luomista enemmän kuin ohjelmistotuotteita. Aloin tuottaa taiteilija nimeltä Pankit. Tällöin rakensin joitain datakaavimia Last.fm: lle ja YouTubelle ja rakastin joitain tietoja Will-televisio-ohjelmien ympärille & Grace ja The Jeffersons muuttavat yhteiskuntaa. 

JB: Tahtoa & armo? 

TM: Joo, kaikki nämä tiedot viittaavat siihen Williin & Grace oli suurelta osin vastuussa homoavioliittojen hyväksymisestä Yhdysvalloissa. Julkinen mielipidekysely amerikkalaisen näkemyksestä homoseksuaalisuudesta on sidottu kyseisen näyttelyn luokituksiin. Joten minulle tuli selväksi, että media oli loistava väline sosiaalisen muutoksen luomisessa. Ja siellä oli uudentyyppinen media, joka näytti myrkyttävän ikäiseni – tiedätkö, sellainen hakkeri-chat, IRC, reaktiivisemmat ja syövyttävämmät paikat. Näytti siltä, ​​että oli tilaisuus luoda mediaa, joka voisi ylittää nämä vahingolliset kertomukset ja levittää moraalisia – tai ainakin suvaitsevaisempia – teemoja. 

Se oli eräänlainen rakentamisen siemen Brud mikä oli, okei, jos voisit luoda testamentin & Armo, joka voi skaalata koskemaan miljardeja, miltä se näyttäisi? Sinun pitäisi ajatella uudelleen sellaista kykyä, joka voisi skaalata kuten ohjelmisto, joka osaa puhua mandariinia, portugalia, englantia, espanjaa. Kaiken ytimessä on unelma julkisuuden hajauttamisesta ja julkisuuden sallimisesta olla tämä väline luoville ihmisille jakamaan kykyjään. Ihmiset kutsuvat sitä “päättömiksi tuotemerkeiksi” ja Lil Miquela [jonka takana Brud on] on sellainen. Meillä on joukko kirjailijoita, animaattoreita, stylisteja, jotka kaikki työntävät kykyjään läpi tämän hahmon.  

JB: Kuinka päädyit salaukseen? 

TM: Putosin salaukseen vuonna 2013, tiedätkö, aivan yhtä spekulatiivisena asiana kuin tapana tehdä nopea pörssi, mutta sitten aloin mekaniikan “pilata” ja lukea mitä voin. Luin melko tiukan neulotun yhteisön ja olen käynyt kauppaa saman seitsemän tai kahdeksan ihmisen ryhmän kanssa. Me traumoitumme tavalla, joka on melko erikoista. Matkan varrella jotkut kodeista ovat jatkaneet erityisten asioiden tekemistä, kuten Calvin Liu Compound Financessa.  

Innovaattorit ja sisällöntuottajat eivät välttämättä hyödynnä paljon luomastaan ​​arvosta. Paljon siitä kertyy alustoille ja nopeasti seurattaviin kopioihin.

Kaiken kaikkiaan, $ FWB johtui todella kaikista asioista, jotka yhdistyivät yhdestä ideasta. Joka päivä herään yrittäen rakentaa parempaa tulevaisuutta luoville ihmisille. Puhumme “Forever 21 -taloudesta”, jossa innovaattorit ja tekijät eivät välttämättä hyödynnä paljon luomastaan ​​arvosta. Paljon siitä kertyy alustoille ja nopeasti seurattaviin kopioihin. Tämä ajatus, jonka heitin yhdessä musiikkiteollisuuden toisen vanhan ystävän Jesse Waldenin kanssa, oli: “Hei, jos tämä luoja-talous todella houkuttelee ihmisiä ja he etsivät erilaisia ​​tuloksia, onko olemassa maailma, jossa sellainen paluu alkaa vähetä, missä yhtäkkiä he kaikki kilpailevat kiinteästä joukosta maksettuja alipinoja, OnlyFaneja tai Patreoneja? Onko tähän kollektivistisempaa lähestymistapaa osallistua kollektiivisesti tilaan, joka myös kasvattaa arvoa? Mikä tekee sosiaalisista verkostoista arvokkaita? Se on sellaista sisältöä, jota luomme. Onko olemassa vähän koskettavaa MVP-tapaa sanoa, entä jos kaikki arvoa luovat ihmiset osallistuvat ylösalaisin? Joten sanoin, lyödään kiinteän määrän rahaketta ja luodaan yhteisö, johon tarvitset tietyn määrän noita rahakkeita liittyäkseen sellaiseen, että jos kaikki lisäävät arvoa ja kysyntä näille rahakkeille kasvaa, kaikkien laukut kasvavat vastaavasti. 

Se oli melko yksinkertainen opinnäytetyö, ja se oli yksi niistä asioista, joissa voisin viettää viikonlopun hakkeroinnissa. Lyöin rahakkeita Rullaa, käytetty Yhteistyö Maa portti asiaan, ja rakensi sitten muut sidekudokset ja palat varsinaiselle ristiriidalle, jotta se tuntuisi MVP: ltä. Toinen salainen kastike toi mukanaan upeita ihmisiä. Ajoitus oli oikea, koska siellä oli paljon hienoja ihmisiä, jotka eivät olleet kiinnostuneita vain laukkujensa pumppaamisesta, vaan rakentivat paremman todellisuuden. Meillä on ollut paljon mielenkiintoisia ihmisiä, kuten sinä, tullut sisään ja jakamaan ajatuksiaan, ja seurauksena merkki hinta on pumpannut, mutta mikä tärkeintä, olemme löytäneet tilan soittaa kotiin. 

JB: Mielestäni oli mielenkiintoista, mitä sanoit puhuessasi Jesse Waldenin kanssa siitä, kuinka alustat vangitsevat käyttäjiensä arvon. Pidän todella hänen omistamistaloutta koskevasta opinnäytetöstään, ja siitä puhumme paljon tokenomiikan kanssa Ethereum-yhteisössä. Vuonna 2017 oli helpompaa puhua kuin osoittaa hienostuneita esimerkkejä. Tässä olemme vuonna 2021 ja siellä on paljon. Kun hakkeroit $ FWB: llä tuona viikonloppuna, olitko kuullut sosiaalisista yhteisöistä MetaMask ja ristiriita? Kuinka kuulit Yhteistyö Maa?

TM: Ameen kotoisin Spankketju oli yhdessä ryhmistäni ja hän sanoi: “Seuraavat OnlyFanit rakennetaan Collab.Landin kanssa.” Olin kuin mikä tämä on? Useimmat ihmiset käyttivät sitä sähkeeseen – luulen, että siellä oli Karma DAO. Collab.Land oli juuri ottanut käyttöön ristiriitojen integraation, ja minä hyppäsin heidän sähkeensä, löysin James [Duncan], joka rakensi sitä, ja sanoi: ”Rakastan näitä juttuja. Jos et halua rakentaa sitä, minä rakennan sen. ” Hän on nyt $ FWB: ssä ja näki huomion yksityiskohtiin, joita ilmaisimme tämän asian rakentamisessa, ja innostui ja auttoi meitä kokoamaan joitain kappaleita ja ominaisuuspyyntöjä. En ollut nähnyt monien ihmisten rakentavan tällaista asiaa, minkä vuoksi tuntui olevan oikea tila yrittää rakentaa tätä asiaa. 

JB: On yritetty merkitä sosiaalisia yhteisöjä, kuten Pepo-sovellus, joka oli todella siisti, mutta kamppaili mittakaavassa ennen sulkemista äskettäin. Luuletko, että se auttaa Discordia, chat-työkalua, jota ihmiset jo käyttävät säännöllisesti ja tuntevat? 

TM: Joo varmasti. Ehdottomasti, minulla on ollut paljon kokemusta yhteisöjen rakentamisesta. Luulen, että ihmiset olettavat, että jos rakennat asian, ihmiset tulevat. Minulle se yritti jo varhaisessa vaiheessa selvittää, mistä ihmiset halusivat oppia. Varhaisessa vaiheessa se kävi kauppaa rahakkeilla – kaverini Chris oli siinä hyvä, joten annoin hänelle ilmaisia ​​rahakkeita tulemaan sisään ja antamaan oivalluksia. Tuo kanava oli menossa. Minulla on myös joukko musiikin ystäviä, joten kanavan musiikkituotanto lähti liikkeelle. Sitten kirjat, taide, NFT. Kuten kaikki muutkin, kuuntelet yhteisöä, selvität, kuinka voit parantaa heidän elämäänsä, ja selvität, miten voit antaa heille arvon heille vaihdetuista rahakkeista, ja sitten vauhtipyörä alkaa suusta suuhun. 

Kuten kaikki muutkin, kuuntelet yhteisöä, selvität, kuinka voit parantaa heidän elämäänsä, ja selvität, miten voit antaa heille arvon heille vaihdetuista rahakkeista, ja sitten vauhtipyörä alkaa suusta suuhun. 

Se on ehdottomasti ylämäkeen taistelu, kunnes yhtäkkiä se tarttuu kiinni ja ihmiset osallistuvat ja tuntevat olonsa turvalliseksi ilmaista itseään. Arvojärjestelmän luominen on tärkeää – todellisessa identiteetissä olimme alussa suuria. Useimmat Discord-kanavat ovat nimettömiä. Pyysimme ihmisiä asettamaan Twitter-kahva lempinimeensä. Se antoi ihmisten sanoa: ”Hei Holly Herndon on täällä, siisti, olet todella hyvä ihminen. ” Se antoi ihmisille mahdollisuuden tuntea olonsa turvalliseksi ja ilmaista olevansa avoimempia. Mielestäni se on erilainen tunne kuin “XRPpunkboy69” -viestin julkaiseminen Discordissa. 

JB: On hienoa, että ihmiset oppivat myös käyttämään MetaMaskia.

TM: Joo, mutta se on silti vaikeaa, koska heidän on lisättävä mukautettu $ FWB -tunnus nähdäksesi sen lompakossaan. 

JB: Tarvitsemme tunnuslistoja. 

TM: Aion soittaa Joelle ja pyytää sitä [naurua]. 

JB: Kuinka suuri on $ FWB -yhteisö? 

TM: Se on hyvä kysymys, koska se on yksi niistä asioista, joissa emme oikeastaan ​​puhu merkkihinnasta. Annas kun katson. Näyttää siltä, ​​että on noin 1000 jäsentä ja noin 400 henkilön ydinryhmä, joilla on vähintään 55 dollaria FWB kanavien käyttämiseen.

JB: Mukaan KolikkoGecko täysin laimennettu arvo on 139795885 dollaria. 

TM: En tajunnut sitä. Olimme klubitalossa ja Cooper Turley oli kuin: “Meillä on sadan miljoonan markkina-arvo.” Olin kuin, että tällä yhteisöllä on suurempi markkina-arvo kuin teknisellä yritykselleni viisi vuotta sitten? Selvä, viileä [naurua].

JB: Voitteko kertoa meille ajatuksesta Seasons ja kuinka aiot jakaa tunnuksia niiden tuottamaan arvoon?

TM: Yksi suurimmista yhteisöhaasteista on ylläpitää korkea signaali-kohinasuhde. Kauden ajatus oli, että luomme uuden kauden, ansaitsemme kuka tahansa aktiivisen ansaita viisi tarvittavaa rahaketta siirtyäkseen seuraavalle kaudelle. Jokainen, joka ei kirjautunut yhteisöön, suljetaan. Heillä olisi edelleen $ FWB, mutta he eivät voi lähettää viestejä yhteisön kanaviin. Seuraava kausi syntyi siitä, että emme odottaneet symbolisen hinnan liikkuvan yhtä nopeasti kuin se. Halusimme löytää tavan ansaita rahakkeita. Kanssa SourceCred löysimme työkalun, jonka ajattelimme rakentaa ja joka mittaa ihmisten käyttämiä tunteita ja reaktioita. Meillä on FWB-äänestys ja pari muuta, jotka painotamme positiivisina asioina, ja jos lähetät sisältöä, joka saa paljon ylimääräisiä ääniä, saat palan ilmaista FWB: tä. Dexter, joka on Houses-taiteilija, on ollut hengailla Palm Springsissä ja oppinut koodaamaan. Hän on rakentanut tätä tavaraa, ja näyttää siltä, ​​että muut salausryhmät alkavat käyttää rakentamiaan työkaluja. On hienoa, että rakennamme työkaluja, joiden avulla yhteisöt voivat kasvaa FWB: n ulkopuolella. 

Meillä on FWB-äänestys ja pari muuta, jotka painotamme positiivisina asioina, ja jos lähetät sisältöä, joka saa paljon ylimääräisiä ääniä, saat palan ilmaista FWB: tä.

JB: Olen hyvin utelias näkemään, kuinka rahakkeiden jakamisen mekaniikka toimii. Oletko huolissasi Ethereumin kaasun hinnoista juuri nyt? Halusitko kerrostamisen tai kerroksen 2 ratkaisujen käyttämisen? 

TM: Luulen, että saamme ihmiset hakemaan heitä, joten he voivat odottaa heidän kertyvän ennen kuin vaativat heitä. Yksi ryhmän ihmisistä, Matt, tuottaja tunnetaan nimellä GIGAMESH, työskentelee nyt osoitteessa Optimismi, ja olemme yksi niistä suurista ihmisistä, jotka odottavat L2-ratkaisuja. 

JB: Oletko huomannut muutoksen $ FWB -yhteisön kulttuurissa sen kasvaessa? 

TM: Luulen, että ihmisillä on mukavampaa päästä videopuheluihin ja äänikeskusteluihin. Joskus on outoa puhua julkisesti kolmen ihmisen edessä. On melkein helpompaa tehdä se tuhannen ihmisen edessä kuin viisi. Olemme menossa paikkaan, jossa ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi puhuessaan tyhjyyteen. 

Olemme myös siirtymässä kohti DAO-mallia. Alun perin lyöin nämä rahakkeet, mutta unelmana on saada DAO hoitamaan kassaa.

CommunityDeFiMetaMaskSosiaaliset rahakkeetUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map