Corda Blockchain: Rahoitusyritysten hallitsija

Seuraava keskustelu analysoi Corda blockchain -ekosysteemin, arkkitehtuurin, käyttötapaukset ja suositut Corda-pohjaiset projektit.

Elämme aikakaudella, jolloin tekniikka kukkii melko nopeasti. Silti elämme vauras yhteiskunnassa, meillä ei vielä ole paljon ominaisuuksia jokapäiväisessä elämässämme ja yrityksissämme. Yrityksemme toimivat vanhoissa verkoissa, jotka eivät voi tallentaa tietueita tekemättä virheitä. tapahtuman käsittely kestää päiviä, ja kyberhyökkäykset ovat päivittäin tapahtumia.

Tällaisena aikana blockchain-tekniikka nousi ritariksi loistavalla panssarilla. Hajauttamisrakenne ja ankarat turvatoimet loivat vallankumouksellisen tekniikan, joka voi poistaa kaikki liiketoimintamallimme puutteet. Mutta jotta tekniikka olisi paremmin sovellettavissa yrityssektorilla, sillä on oltava enemmän ominaisuuksia. Siksi monet yrityksen estoketjut alkoivat syntyä.

Yksi suosituimmista yritysblokkeista on R3: n Corda. Corda sattui luomaan paljon hypeä markkinoilla, kun se aloitti matkansa uudella yrityksen blockchain-tekniikalla. Joten tänään sukelamme tähän tunnettuun yrityslohkoketjuun ja ilmoitamme sinulle, kuinka voit käyttää heidän palveluitaan.

Tulossa pian: Aloittelijan opas Cordan kehityskurssille

Sisällysluettelo

Luku-1: Mikä on R3?

Luku-2: Mikä on Corda?

Luku-3: Cordan arkkitehtoninen ja liiketoimintaperiaate

Luku-4: Globaali Corda-verkosto

Luku-5: Mikä on Corda Enterprise?

Luku-6: Suositut Corda R3 -lohkoketjun käyttötapaukset

Luku-7: Corda Baas -toimittajat

Luku-8: R3 Corda -konsortiot

Luku-9: Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät R3: n Cordaa

Luku-10: Päätelmät

Contents

Luku-1: Mikä on R3?

R3 on yritystason blockchain-ohjelmistoyritys. Heillä on 200 jäsenen ekosysteemi useilta toimialoilta. R3 kehittää yhdessä muiden jäsenten kanssa Corda-alustan ja Corda-yritysalustan yrityskäyttöön.

R3 blockchain-yhteenliittymä perustettiin vuonna 2014. Yli 180 ammattikehittäjää työskentelee parhaillaan Cordan kehittämisen parissa, ja heillä on 350 yrityksen investointeja tukemaan niitä.

R3-blockchain-yhteenliittymän jäsenet kehittävät blockchain-tekniikkaa yritysmaailman muuttamiseksi. Kaikki heidän maailmanlaajuinen kumppaniverkostonsa työskentelevät tasavertaisesti eri kauppa- ja rahoitussovellusten kehittämiseksi käyttäen ydinohjelmistoa Corda-lohkoketjua.

Miksi R3 loi Cordan?

R3 visioi tulevaisuuden, jossa erilaisia ​​laillisia sopimuksia, kuten liikesopimuksia, hallitaan ja kirjataan automaattiseen järjestelmään ilman virheitä. Lisäksi ihmisten on tehtävä saumattomasti sopimuksia sopimuksista käsittelemättä mitään kitkoja.

Lisäksi heidän mielestään markkinapaikan on toimittava eri liiketoimintamallilla, jossa eri yritykset tekisivät yhteistyötä ja ylläpitäisivät kirjanpitoa vastaavasti sen sijaan, että niiden itsenäinen järjestelmä olisi epäjohdonmukainen. Yritysten on oltava riippuvaisia ​​oikeudenmukaisesta järjestelmästä, joka kohtelisi kaikkia yrityksiä samalla tavalla.

Yhteensovittamisen, päällekkäisyyksien, taukojen ja epäonnistuneiden otteluiden pitäisi olla menneisyyttä. Lisäksi kenenkään ei pidä jäädä loukkuun erillisiin omaisuuseriin. Siksi he esittivät uuden tekniikan nimeltä Corda.

Yhdessä R3 haluaa, että jokainen Corda-lohkoketjussa oleva henkilö ja organisaatio toimii suoraan minkä tahansa henkilön kanssa. He suunnittelivat arkkitehtuurin huolellisesti, jotta se pystyy käsittelemään tosielämän tapahtumia laillisesti. Lisäksi R3: n Corda-lohkoketju esitteli alustalla useita lohkoketjusovelluksia, jotka voivat toimia tyypillisen siirtymistoiminnon rinnalla.

Sinua kiehtoo tietää, että Corda tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten yksityisyyden, identiteetin, hallinnon ja monia muita. Puhun siitä lisää myöhemmin oppaassa.

Kontrastissa sallittuihin ja luvattomiin lohkoketjuihin

R3: n Corda-lohkoketju on alusta reaalimaailman yhteisöille, jotta ne voivat hallita laillistettuja sopimuksia ja siirtää kaikenlaista arvoa ilman yksityisyyden menetystä.

Corda-lohkoketju voi hallita kaikkia reaalimaailman tapahtumia kahdella tunnistetulla käyttäjällä oikeusvarmuudella ja yksityisyydellä, toisin kuin luvattomat blockchain-verkot.

Verrattuna mihin tahansa luvattuun blockchain-verkkoon, Corda blockchain antaa sinun olla useita osapuolia rinnakkain yhdessä verkossa. He voivat myös toimia yhdessä saman verkkojärjestelmän kanssa. R3-lohkoketjun jäsenet suunnittelivat nimenomaisesti hallintajärjestelmän tätä tarkoitusta varten ja vastaamaan alustan yleisiä käyttötapauksia.

Varmistaaksesi, että Corda-lohkoketju pystyy hoitamaan kaikki velvoitteet oikein, sen avulla voit antaa, siirtää ja jopa lunastaa käteisen kaltaisia ​​varoja. Pääasiassa nämä varat ovat reaalimaailman valuuttoja, joiden on noudatettava säännöksiä.

Kuka tahansa, joka laskee liikkeeseen alkuperäisen valuutan tai käyttää mitä tahansa verkkomerkkejä, voi käyttää näitä rahakkeita maksamaan kaikenlaisesta osallistumisesta tai uusien ominaisuuksien käyttöönotosta. Voit käyttää tunnuksia myös maksamaan palveluista, jotka voivat olla alustakohtaisia ​​tai alustan ulkopuolella. Palvelujen on kuitenkin oltava laajemmassa Corda-verkossa.

Jos et ole varma, kuinka luvalliset lohkoketjut eroavat luvattomasta lohkoketjusta, tässä on vertailuopas luvattomiin ja luvattomiin lohkoketjuihin, jotta voit ymmärtää, kuinka Corda on luvallinen lohkoketju. Toivottavasti näet vihdoin erilaisen lähestymistavan tyypillisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen.

Mitä ongelmia Corda Blockchain haluaa ratkaista?

Vuodesta 2016 lähtien Corda on yksi blockchain-avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka kaikki voivat käyttää vapaasti. Eri maailmanlaajuisten organisaatioiden suuri yhteistyö teki mahdolliseksi keksiä yksi ainoa Corda-lohkoketju. Kaikki yritykset, jotka kokoontuivat rakentamaan tämän ohjelmiston, edustavat laajaa teollisuudenalaa, ja määräysten mukaisesti suunnittelu oli valmis.

Kyllä, Corda-lohkoketju oli tarkoitettu vain finanssisektorille, ja se oli ainoa tarkoitus kehittää tätä R3-blockchain-tekniikkaa. Mutta julkaisun jälkeen käytännön lohkoketjujen käyttötapauksissa Corda-lohkoketju osoitti valtavaa potentiaalia muille käyttötapauksille vain pankkitoiminnan ulkopuolella.

Mutta mikä oli motivoiva tekijä, joka ajoi Cordan blockchainin esiin? R3-lohkoketjuteknologia halusi ratkaista ydinongelman yksilöiden ja yritysten yhdistelmän välillä – sopimusten ja muun sopimusmuodon hallinnoinnissa. Yleensä nämä osapuolet luottavat toisiinsa tapahtuman tekemisessä, mutta he eivät luota tarpeeksi myös ylläpitämään samoja tietoja.

Sillä ei ole merkitystä, mistä sijainnista tai toimialasta osapuolet ovat, mutta kaikkialla voimme nähdä samat luottamuskysymykset, eikö niin? Lisäksi he ylläpitävät omaa kirjanpitoa, ja se tallentaa heidän näkemyksensä heidän asemastaan ​​ja sopimuksistaan ​​yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Mutta kun jokainen yritys ylläpitää eri tietueita samasta asiasta, se aiheuttaa epäsuhtaita, virheenkorjauksia lisäkustannuksilla. Lisäksi nämä skenaariot aiheuttavat paljon ristiriitoja, jos kahdella yrityksellä on erilaiset näkemykset samasta liiketoimesta, mikä luo porsaan pahalle osapuolelle sen hyödyntämiseksi.

Corda R3 -lohkoketju pelastukseen

Aiemmin ristiriitaisuusskenaario oli melko väistämätön. Mutta nyt äskettäin R3-lohkoketjutekniikan avulla on melko paljon tapoja päästä eroon tästä ongelmasta keskitetyssä infrastruktuurissa. Corda-lohkoketjun oli kuitenkin liityttävä verkkoonsa liittymättä itse yrityksiin.

Mutta tällainen lähestymistapa luo myös kompromissin, jossa joudut käsittelemään hitautta ja vuokranhakua. Joka tapauksessa kaikesta aiheutuu kustannuksia, ja voit jo nähdä, kuinka finanssisektori oli ennen kuin se edes aloitti verkkopohjaisten sovellusten käytön. Joten aina kun uusi tekniikka löytyy, saavutetaan paljon suurempi saavutus kuin tappiot.

Tässä tapauksessa Corda-lohkoketju voi käyttää vahvaa ja turvallista kryptografista hajautusta tarjotakseen uusia mahdollisuuksia. Ja tämä varmistaa arvovaltaisen kirjausjärjestelmän, jossa jokainen siihen osallistuva yritys saa yhtäläiset oikeudet ja sillä on yhteinen tapa käsitellä sitä. Lisäksi se ei edes häiritse heidän yksityisyyttään.

Corda blockchain -alusta tarjoaa järjestelmän, jossa yritykset voivat vihdoin tietää, että mitä he näkevät, vastaa sitä, mitä toinen yritys näkee. Joten se vähentää kustannuksia, ristiriitoja ja virheitä kokonaiskirjakirjajärjestelmässä.

Siksi Corda blockchain -alusta voi kehittyä vain rahoitusalojen ulkopuolelle ja tarjota luottamustason eri organisaatioiden välillä.

Katso on-demand -verkkoseminaari digitaalisesti syntyperäisistä kauppa- ja toimitusketjuista, jossa R3 tutkii, miten Corda tarjoaa toimialakohtaisempia ratkaisuja.

Luku-2: Mikä on Corda?

Corda on hajautettu pääkirjaohjelmisto, joka käsittelee ja tallentaa tietoja hajautetun verkkoympäristön edistämiseksi. Pääasiassa Corda on suunnattu finanssialoille. Corda R3 -arkkitehtuuri tukee pääasiassa älykkäitä sopimuksia, jotka muistuttavat Brainen, Bakshin ja Clackin määritelmää.

Älykäs sopimusrakenne Corda R3 -arkkitehtuurissa on sopimus, jossa toteutus riippuu tietokoneen koodista, mutta ihmisen hallinnassa ja syötöllä. Jos joku haluaa tai tarvitsee, hän voi kuitenkin panna nämä älykkäät sopimukset laillisesti täytäntöön milloin tahansa. Jos kohtaat epäoikeudenmukaisuutta Corda-yksityisen lohkoketjun älykkäässä sopimusominaisuudessa, voit ryhtyä oikeustoimiin.

Tätä jotain muuta yrityksen blockchain ei todellakaan tarjoa, tekee sen?

R3 Blockchain -alustan pääominaisuudet

Aluksi R3-blockchain-yhteenliittymän jäsenet suunnittelivat Cordan yksityisen blockchainin rahoituslaitosten tarpeisiin. Se osoittautui kuitenkin käytön kannalta paljon laajemmaksi. Cordan yksityisessä lohkoketjussa voit nähdä tyypillisen blockchain-järjestelmän voimakkaan samankaltaisuuden, mutta sillä ei ole perinteistä muotoilua, joka tekee siitä kykenemättömän käsittelemään tosielämän tilanteita.

Lähinnä Corda R3 -arkkitehtuuri mukauttaa blockchainin alkuperäistä versiota ja tarjoaa blockchain 2.0: n! Corda R3 -arkkitehtuurin rakennusosassa kutakin kutsutaan “valtion esineiksi”. Nämä esineet edustavat osaa tosielämän sopimuksista tai sisältävät koko sopimuksen.

Se eroaa tyypillisestä lohkoketjusta, koska koko virtuaalikone tai koko pääkirjajärjestelmä riippuu siitä, että käyttäjät pääsevät yksimielisyyteen. Mutta Cordassa asiat tehdään vähän eri tavalla.

Corda tarjoaa kolme työkalua konsensuksen maailmanlaajuiseen jakamiseen –

 • Älykäs sopimuslogiikka, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa liiketoimia käyttäen ennalta sovittuja sääntöjä. Se on osa heidän CorDappejaan.
 • Aikaleimaus- ja ainutlaatuisuuspalvelut. Nämä tunnetaan notaarin altaina. Palvelut voivat tilata tapahtumia väliaikaisesti, mikä eliminoi ristiriidat.
 • Flow Framework, joka yksinkertaistaa monimutkaisten protokollien kirjoitusprosessia epäluottamattomien käyttäjien välillä.

Cordan yksityinen blockchain-malli

Corda R3 -arkkitehtuuri alkaa ajatuksesta globaalista kirjanpitojärjestelmästä, jossa kuka tahansa voi luottaa yhteen lähdekohtaan.

Mutta Corda R3 -arkkitehtuuri ei ole täysin sellainen. Et näe kaikkia tapahtumia kirjanpidossa, joten Cordan yksityisen lohkoketjun ominaisuus ei ole maailmanlaajuinen näkyvyys..

Kahden henkilön tai ryhmän välinen tapahtuma näkyy vain heille eikä kenellekään muulle. Käyttäjät, jotka osallistuvat yksimielisyyteen, voivat kuitenkin nähdä heidät myös, koska heidän on todennettava se kirjanpitoa varten.

Corda-lohkoketju on ehdottomasti johtava verrattuna alustoihin, jotka tarjoavat maailmanlaajuisen lähetyksen kaikista tapahtumista. Myös tietty yksityinen foorumi tarjoaa nämä jakamalla tiedot muihin kanaviin tai luottamuksellisiin sopimuksiin. Mutta ovatko ne sovellettavissa verkossa, jossa miljardit käyttäjät käyttävät alustaa päivittäin?

No ei. Joten tämä ainutlaatuinen malli antaa Corda r3 -arkkitehtuurille erilaisen edun kuin jo olemassa olevat alustat.

Lähinnä tämän tyyppisen R3-lohkoketjualustan perusta on valtion kohde. Valtion kohde tallentaa kaikkien älykkäiden sopimusten olemassaolon ja ilmoittaa myös sopimuksen nykytilan. Ja älykkääseen sopimukseen osallistuvat voivat nähdä tämän kohteen.

Johdonmukaisuuden saavuttaminen Corda R3 -arkkitehtuurissa

Varmista, että koko verkko on johdonmukainen jaetussa, globaalissa järjestelmässä, vaikka kaikki eivät näe pääkirjatietoja. R3-lohkoketjun jäsenet luottavat täysin kryptografisiin hajautuksiin. Salausprosessin hajautus voi tunnistaa tiedot ja käyttäjät ja linkittää takaisin edelliseen tapahtumaan ketjun ylläpitämiseksi.

Kaikki tilakohteet ovat muuttumattomia. Joten kukaan ei voi muuttaa sitä. R3-lohkoketjun jäsenet haluavat säilyttää yksimielisyyden siitä, että kaikki pysyvät sopimuksessa verkon kasvaessa. Ja kaikki R3-blockchain-jäsenet uskovat, että sopimuksen säilyttäminen on välttämätöntä, jos joku haluaa integroida blockchainin tosielämän skenaarioihin.

Corda-lohkoketju varmistaa, että jokainen data pysyy samana, vaikka muutkin toiminnot ovat päivittämässä tietoja. Tämä muodostaa Corda R3 -arkkitehtuurin, jossa kuka tahansa voi suorittaa liiketoimia luotettavasti alkaen yksinkertaisista rahamaksuista edistyneisiin sopimuksiin.

R3 Blockchain -alustan konsensusprosessi

Jos olet todella tehnyt virheen Corda blockchain -alustalla, voit päivittää sen. Mutta sinun on käytettävä tapahtumaa muutoksen tekemiseen. Tämä uusi tapahtuma kuluttaa edellisen tilaobjektin ja kehittää uuden tilaobjektin tarkistetuilla tiedoilla. Lisäksi Corda blockchain -alustalla on kaksi yksimielisyyden näkökohtaa –

Tapahtuman voimassaolo

Käyttäjien, jotka osallistuvat Cordan yksityisen lohkoketjun sopimusprosessiin, on tarkistettava joitain kohtia, joita tarvitaan päivitettyyn validointiin. Tätä varten heidän on tarkistettava siihen liittyvät objektikoodit. Joten käyttäjien on oltava päättäväisiä siitä. Lisäksi valtionobjektilla on oltava kaikki osapuolen allekirjoitukset, ja jos se ilmoittaa muun tapahtuman, myös transaktion on oltava pätevä.

Transaktioiden ainutlaatuisuus

Mistä todentajat tietävät, onko tapahtuma ainutlaatuinen vai ei? Joka tapauksessa validoijat voivat tietää, näkevätkö he, että kaikilla tilaobjektin syötteillä ei ole muutoksia tai niihin ei ole liitetty tapahtumia.

Tapahtuman todentajat voivat vahvistaa sen suorittamalla saman sopimuskoodin ja validointilogiikan. Mitä tapahtuu, jos kaksi tapahtumaa on voimassa samanaikaisesti? Kuinka he määrittelevät järjestyksen Corda R3 -arkkitehtuurissa?

Tässä tapauksessa tarvitset ennalta määrätyn tarkkailijan, ja käyttäjän on oltava jäsenenä keskenään häiritsevissä käyttäjissä notaari poolissa. Cordan yksityisessä lohkoketjussa voi olla useita notaari-altaita, joissa kukin pooli voi tarjota erityyppisiä validointiominaisuuksia.

Yleensä muun tyyppiset blockchain-alustat pääsevät yksimielisyyteen pääkirjatasolla, mutta eivät Cordassa. Jokainen tämän R3-lohkoketjualustan käyttäjä näkee vain murto-osan tai osajoukon koko pääkirjasta. Tällä tavoin muut osapuolet saavat tarvitsemansa yksityisyyden tason merkitsemättä transaktiotietoja toiselle yksityiselle kanavalle.

Liitettävä arkkitehtuuri

Corda blockchain -alusta tarjoaa myös joitain ainutlaatuisia liitettäviä ominaisuuksia. Nämä liitettävät ominaisuudet auttavat parantamaan skaalautuvuutta, käytettävyyttä, yksityisyyttä, algoritmista ketteryyttä ja pääkirjajärjestelmän yhteensopivuutta.

Kaikenlaiset yksittäiset palvelut voitaisiin luoda yhtä keskinäisten häiritsevien osapuolten kanssa käyttämällä Bysantin vikatoleranssia. Kaikki nämä ainutlaatuisuuspalvelut tai notaariyhdistykset ovat vain täällä selvittääkseen, kuluttivatko ne aikaisempia tapahtumia vai eivät.

He eivät voi vahvistaa tapahtumaa itse millään tavalla R3 blockchain -alustalla. Joten nämä notaari-altaat eivät voi nähdä minkään tapahtuman kaikkea sisältöä ja säilyttää siten kyseisen tapahtuman skaalautuvuuden ja yksityisyyden.

R3 blockchain -konsortio suunnitteli konseptin, joka todella tarjoaa erilaista blockchain-järjestelmää.

Katso on-demand-verkkoseminaari blockchainista ja sulautetun rahoituksen noususta nyt!

Luku-3: Cordan arkkitehtoninen ja liiketoimintaperiaate

Liiketoiminnan periaatteet Corda Blockchain -alustalla

 • Sisältö: Kaikki käyttäjät voivat vapaasti löytää toisiaan, ja he voivat tehdä kauppaa suoraan avoimessa verkossa.
 • Varmennettu henkilöllisyys: Käyttäjillä on varmuus kaikkien verkon osanottajien henkilöllisyydestä.
 • Yksityisyys: Kaupan yksityiskohdat koskevat vain sopimuspuolia. Joten jos olet tekemisissä toisen käyttäjän kanssa, molemmat näkevät yksityiskohdat, mutta kukaan muu ei. Ainoat poikkeukset ovat konsensukseen osallistuvat käyttäjät.
 • Jaettu logiikka: Järjestelmä hallinnoi kaikkia sopimuksen ominaisuuksia. Lisäksi se on tietokonekoodimuoto, joten sopimuksen johdonmukaisuus ja voimassaolo pysyvät ennallaan.
 • Laillinen jalkapallo: Kaikki kirjanpitosopimus on eräänlainen todiste kyseisille tiedoille laillisesti. Kaikkien kirjanpitäjien on näytettävä tämä mahdollisten kiistojen varalta.
 • Arvovaltainen: Kaikilla kirjanpitotiedoilla on arvovaltainen pääsy ja tiedot. Nämä eivät ole varjo muualle säilytetystä tiedosta. Joten kaikki tiedot ovat alkuperäiskopioita.
 • Muuttamattomuus: Kaikki kirjanpidossa on näiden tietojen lopullinen tila. Kukaan ei voi muuttaa sitä. Mutta jos tapahtui virhe, käyttäjien on suoritettava seuraava tapahtuma muuttaakseen sitä.
 • Avoin systeemi: Itse järjestelmä on avoimen lähdekoodin ohella osallistuminen, hallinto, kehittäminen ja jopa valvonta. Tällainen järjestelmä varmistaa alustan monipuoliset käyttötapaukset.

Cordan arkkitehtoniset standardit

Corda blockchain -alustalle on olemassa muutama arkkitehtoninen standardi. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 • Mittakaava: Corda on erittäin skaalautuva. Joten se voi tukea miljardeja tapahtumia päivittäin.
 • Pitkäikäisyys: Cordasta tulee olemaan useita versioita, jotka kulkevat samassa verkossa rinnakkain. Ja kaikki sovellukset toimivat Cordan uusimmalla versiolla; sinun ei tarvitse vaihtaa koodia sitä varten.
 • Suojattu: Suuri tietoturva kontradiktorisessa turvallisuusympäristössä huolehtii verkosta.
 • Vakaa: Kehitys tapahtuu todella huolellisesti. Jokainen versio ylläpitää konsensuksen kriittisiä verkkostandardeja mahdollisten virheiden välttämiseksi.
 • Yhteentoimiva: Voit käyttää useita sovelluksia samassa verkossa ja olla yhteentoimivia niiden välillä.

Joukko standardoituja rajapintoja on myös arkkitehtuurissa, lähinnä sopimuksia varten. Se auttaa maksimoimaan Corda R3: n blockchain-yhteentoimivuuden useille palveluntarjoajille. Lisäksi Corda R3 -lohkoketjujen toteutus yrityksissä voi auttaa nopeuttamaan kasvua ja voimaa.

Miksi tämä arkkitehtuuri on erinomainen?

R3-lohkoketjutekniikka haluaa kohdistaa teollisuuden ongelmiin vähentämällä kustannuksia, sääntelytaakkaa, riskejä sekä palvelujen ja tuotteiden innovaatioita. Siten se luo monipuolisen palvelun, joka voi todella auttaa estoketjun ekosysteemiä.

Sikäli kuin muuta hajautettua kirjanpitotekniikkaa suoritetaan ja tarjotaan, ei ole olemassa olevia, jotka voisivat tarjota saman tason palvelut, kuten Corda blockchain -alusta. Esimerkiksi keskinäisen epäluottamuksen pitäminen samassa verkossa edellyttää aina yhteistä hallinnollista käyttöoikeutta. Mutta mikään muu foorumi ei tarjoa sitä.

Ethereumin arkkitehtuuri ei sovi ratkaisuksi ja mitä Corda-lohkoketjualusta haluaa muuttaa. Kaikkien arkaluonteisten tietojen rajoittaminen ja säilyttäminen kirjanpidossa ei ole Ethereumin ominaisuus (vaikka Enterprise Ethereum saattaa sallia sen). Siten R3-lohkoketjuteknologiaarkkitehtuuri on loistava tällä alalla.

Corda Blockchainin älykkäät sopimukset tai liiketoimintalogiikka

Corda-lohkoketju ajaa kaikkea liiketoimintalogiikkaansa älykkään sopimusominaisuuden avulla. Corda R3 Blockchainin älykkäät sopimukset ovat tyypillisesti paljon yksinkertaisempi liiketoimintalogiikka. Se on puhdas toiminto, jossa käyttäjä voi hylätä ehdotetun sopimuksen tai hyväksyä sen ja jopa laatia sen yksinkertaistetuista uudelleenkäytettävistä toiminnoista.

Jokainen Corda R3-blockchain-verkon tilaobjekti määrittää, mitä toimintoa sinun on käytettävä tapahtumalle, joka saattaa luoda kyseisen valtion objektin tai kuluttaa sen. Lisäksi jokaisen on joka tapauksessa noudatettava näitä sääntöjä, kun halutaan tehdä kauppaa ja luoda kaikenlainen valtion kohde. Jos joku ei noudata liitettyjä sääntöjä, hänen tilaobjektinsa ei yksinkertaisesti vahvista.

Joten, jotta tapahtuma olisi pätevä, joudut käyttämään sopimuskoodia ja siihen liittyviä tiloja. Sinun vastuullasi on ehdottaa liiketoimintalogiikkaa, joka noudattaa kaikkia aiempia sääntöjä, jos haluat koskaan vahvistaa kaikki älykkäät sopimukset.

Siksi sopimukset todella määrittelevät Cordan lohkoketjun liiketoimintalogiikan konsensusosan. Lisäksi nämä ovat liikkuvia; se tarkoittaa, että voit ladata tämän ja suorittaa sen hiekkalaatikossa, jossa tarkistaminen ei ehkä ole tarpeen.

Vaikka Corda R3 -lohkoketju tosiasiassa käyttää allekirjoitettua sopimussuhdetta globaalissa Corda-verkossa.

Mitä mallia älykäs sopimus käyttää?

Corda-lohkoketju noudatti bitcoin-mallia, jossa yksi osapuoli ehdottaa tapahtumaa ja muut verkon henkilöt tarkistavat sen. Vaikka he laajensivat prosessia ja yleensivät sen niin, että kuka tahansa voi käyttää sitä.

Lisäksi tässä yksityisyys ja mittakaava tulevat esiin Corda R3 -lohkoketjussa. Lisäksi he valitsivat Java-virtuaalikoneen suorittamaan kaikki älykkäät sopimukset ja vahvistamaan ne. Mutta miksi? No, Java-virtuaalikoneessa on paljon olemassa olevia kirjastoja, ja monet tuntevat sen. Kehittäjän on siis paljon helpompaa työskennellä tällä virtuaalikoneella.

Ominaisuus on paras R3-blockchain-pankeille, jotka voivat käyttää koodejaan uudelleen tällä alustalla muuttamatta sitä kokonaan.

R3-blockchain-yhteenliittymän jäsenet käyttävät kuitenkin asiakkaan hiekkalaatikkoa JVM-hiekkalaatikon sijaan. Siten se tarjoaa rajoittavamman luonteen mahdollisille liiketoimille. Lisäksi tämä parantaa R3-lohkoketjupankkien tietoturvastandardia.

Samoin kuin Ethereum, kielen standardoinnin sijaan se käyttää tavukoodisarjaa, jonka avulla käyttäjät voivat innovoida sopimuskielellään. He voivat käyttää jopa mitä tahansa tunnettua kieltä.

Lisäksi prosessi varmistaa, että sopimuskoodien käyttö missä tahansa blockchain-sovelluksessa olisi täysin helppoa ja edistää hyvää kehitystä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Kuinka Corda R3 -lohkoketju hallinnoi identiteettejä?

On aika puhua siitä, miten verkko todella hallinnoi identiteettejä. Tiedät jo, että R3-lohkoketjun yhteenliittymän jäsenet käyttävät identiteettejä solmun edustamiseen. Joten ei ole mitään anonyymia näkökohtaa, kuten bitcoin tai muut blockchain-verkot.

Digitaalisen identiteetin käyttö on välttämätöntä, koska rahoitustapahtumissa on oltava jonkinlainen luottamus. Corda-lohkoketjun identiteetissä verkko antaa varmenteen. Lisäksi varmenne sisältää käyttäjän tunnuksen ja todellisen nimen.

Joten rikolliset, jotka haluavat piiloutua aliaksen taakse ja käyttää alustaa, eivät ole tässä vaihtoehtoja. Siten se pääsee eroon blockchain-tekniikan huonoista puolista – rikollisista yhteyksistä.

Saat yksityisen avaimen yhdessä Corda blockchain -identiteettisi kanssa, ja sinun on suojattava se. Tämä johtuu siitä, että kaikki yksityisellä avaimella allekirjoitettu sitoo sinut laillisesti sopimukseen. Joten jos paljastat sen toiselle osapuolelle, hän saattaa hyödyntää tätä avainta.

Tehdäkseen nämä Corda-lohkoketjut yhdistävät ihmisen luettavissa olevan nimen (alun perin virallisen nimen) sekä julkisen avaimen ja heidän IP-osoitteensa (verkko-osoite).

R3-lohkoketjun yhteenliittymän jäsenet suhtautuvat täysin tiukasti tähän kartoitusmenettelyyn. Saat vain yhden julkisen avaimen nimesi kanssa. Kuten näette, ero yksityisen avaimen ja julkisen avaimen välillä on valtava.

Tekemällä näin Corda-lohkoketju tarjoaa yksiselitteisen oikeushenkilön eliminoimaan kaikenlaisen epäselvyyden verkossa tai muualla. Tämän perusteella monet voivat luoda ratkaisuja, joihin voi luottaa täysin.

Taustalla oleva Corda-lohkoketjuohjelmisto luo identiteettiinfrastruktuurin osallistujien sisällä, mutta ei kuitenkaan rajoittanut toimintatapaa tai hienostuneisuutta. Globaali Corda blockchain -verkko antaa kuitenkin tälle erityisen mallin, jossa osapuolet voivat kerätä kaikki identiteetit edistääkseen yhteentoimivuutta useissa Corda-verkoissa.

CorDapps

CorDappia kehitettäessä sinun on pidettävä yllä joitain tekijöitä. Sinun tulisi minimoida jakamiskyvyn tilan määrä sovelluksessa, ja se rajoittaa myös mitä ohjelmointitekniikoita voit käyttää.

Yhteystietokoodien, sovellusliittymien, käyttöliittymäkomponenttien, tilaobjektien, Flow-kehysten ja lompakon laajennuksen yhdistelmä muodostaa yleisen rakenteen tai CorDapps- tai Corda Dapps -rakenteen. Joten, jos aiot kehittää CorDappia, sinun on pidettävä nämä ominaisuudet mielessä. Poista kaikki siitä, eikä se ole Corda-sovellus.

Miksi rakentaa Corda Blockchain -alustalle?

Nyt tiedät Corda blockchain -ohjelmistosta. Mutta pääasia on, että se näyttää hyvältä, mutta miksi sinun pitäisi edes harkita sen käyttöä? No, siihen on käytännössä muutama syy. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 • R3-blockchain-yhteenliittymän jäsenet varmistavat, että ne tarjoavat teollisuuden tason työkaluja ja täydellisesti kehittyvän ympäristön keskittyä minkä tahansa arvon rakentamiseen sovellustensa päälle.
 • Sen mukana tulee palomuurisovellus. Jos pystyt käyttämään sitä yrityksessäsi, kukaan ei voi enää vahingoittaa verkkojärjestelmääsi. Se on käytännössä vahvin suojausprotokolla, jota voit koskaan toivoa. Joten yhteydenpito toisen solmun kanssa ympäri maailmaa ei ole ongelma.
 • Voit tuoda vanhat sovellukset verkkojärjestelmään ja parantaa niitä synkronoimalla ja linkittämällä kaikki nämä sovellukset asiakkaan verkkoon.
 • Saat pääsyn laajaan valikoimaan CorDapp-sovelluksia. Nämä ovat kaikki yhteentoimivia ja Cora blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia. Jokainen on R3-blockchain-konsortion jäsenten tuotos.
 • R3 tekee yhteistyötä Internet-palveluntarjoajien ja yksityishenkilöiden kanssa auttaakseen alustan integroinnissa yrityksessään ja ylläpitämään hätäpalautusprotokollaa. Näin voit viimeinkin keskittyä yritykseesi eikä itse verkkoon.

Haluatko tietää enemmän Corda-arkkitehtuurista ja siitä, miten voit aloittaa CorDapp-sovellusten kehittämisen? Tässä on kattava Corda-opetusohjelma, joka opettaa sinua kehittämään Cordaa.

Luku-4: Globaali Corda-verkosto

Global Corda Network on yhdistelmä avoimen lähdekoodin Corda-ohjelmistoa, verkkoparametreja, standardeja ja hallintaprosesseja. Yleensä nämä ovat joukko solmuja, joilla on yhteinen standardi, joka auttaa heitä löytämään toisensa suoria tapahtumia varten.

Tämä verkko varmistaa avoimen ekosysteemin, jotta mitä tahansa Cordan palvelua voidaan tarjota tietyille solmuille tai kaikille solmuille. Solmujoukko paikantaa toistensa varmojen identiteettien ja suorien tapahtumien avulla.

Global Corda Network tarjoaa joukon standardeja Corda-solmuille vain toimiakseen moitteettomasti huolimatta siitä, kuka niitä käyttää tai mihin ryhmään ne kuuluvat. Sillä ei ole väliä edes jos he käyttävät toista sovellusta tai miksi he ovat ottaneet Corda blockchain -alustan käyttöön.

Cordan yksityisen lohkoketjun avoin ekosysteemi tarjoaa valtavan arvon yrityksille tai asiakkaille. Joka tapauksessa voit käyttää alustaa sisäisen verkkojärjestelmän ylläpitoon tai ratkaisun tarjoamiseen asiakkaille.

Siksi Cordan yksityisessä lohkoketjussa on hallintajärjestelmä, toisin kuin aiemmin puhuttu Corda-ohjelmisto. Älä sekoita Corda-lohkoketjua Global Corda -verkkoon. Corda-lohkoketju on vain osa tai osa Global Corda -verkkoa.

Global Corda Network -yrityksen liiketoimintaverkot

R3-lohkoketjun jäsenet jo ennakoivat Corda-lohkoketjunsa tulosta. He ajattelevat, että yritykset, jotka käyttävät Corda blockchainia, todennäköisesti kokoontuivat ratkaisemaan kaikki yhteiset liiketoimintakysymykset. Siksi he kiinnittivät R3-blockchain-alustan käyttöönotot erityisillä yrityskeskeisillä ominaisuuksilla sekä jäsenyysmahdollisuuksilla.

R3-lohkoketjun jäsenet viittaavat tämän tyyppisiin verkkoihin yritysverkoiksi. Se on yritysverkko, jossa he voivat tehdä yhteistyötä tietyn liiketoiminnan tarkoituksen saavuttamiseksi verkossa, mutta ne voivat myös vapaasti osallistua muihin liiketoimintaverkostoihin ja tehdä kauppaa solmujen kanssa samanaikaisesti.

Kaikki tulee olemaan samalla infrastruktuurilla. Heidän ei tarvitse kehittää uutta infrastruktuuria jokaista yhteistyötä varten. Tällä tavoin he luovat uudenlaisia ​​blockchain-liiketoimintamalleja.

Ilmeisesti täällä R3-lohkoketjun jäsenet varmistivat yrityksille täydellisen vapauden. Vaikka nämä yritykset käyttävät yritysverkkoa, heillä ei kuitenkaan ole rajoituksia uusien sopimusten luomiseen tai omaisuuden siirtämiseen.

Lisäksi Cordan blockchain-liiketoimintaverkostot voivat määritellä omat standardinsa tarpeidensa mukaan.

Näitä ovat pääasiassa tietosuojatasot, liiketoimintalogiikka, jäsenyyskriteerit, hallinto ja jopa verkon omaisuuden tyyppi. Voit olla käyttäjä eri liiketoimintaverkostoissa kerralla ja jopa tehdä kauppaa näissä puitteissa saumattomasti.

R3-lohkoketjun jäsenten ainoa tarkoitus muodostaa tämä maailmanlaajuinen verkosto on yhdistää liiketoiminta yhteisellä pohjalla. Tyypillisesti bisnesluokka, päällekkäisyydet ja kilpailu liikaa, ja lopulta molemmilla on hyvin vähän menestystä.

Mitä maailmanlaajuinen Corda-verkko tekee?

 • Määrittää verkkostandardit. Nämä parametrit määrittävät konsensusasetukset, ja jokaisen solmun on noudatettava sitä maailmanlaajuisen vakauden ja yhteensopivuuden varmistamiseksi.
 • Tarjoaa identiteettikehyksen, jonka avulla yritykset voivat tehdä sopimuksia reaalimaailman yritysten kanssa epäilemättä.
 • Suosittelee erilaisia ​​yksimielisyyspooleja. Nämä poolit tarjoavat avoimen, johdonmukaisen ja joustavan konsensuksen.
 • Ottaa käyttöön oraakkeleita, jotka välittävät tietoja verkon kautta.
 • Auttaa alkuperäistä digitaalista valuuttaa ja valuutanvaihtoa, jotta käyttäjät voivat suorittaa liiketoimia saumattomasti.
 • Tarjoa avointa hallintojärjestelmää. Ne ovat ekosysteemin sidosryhmiä.

Hallintojärjestelmä

Vaikka suurin osa voimasta on Cordan yksityisen lohkoketjun käyttäjien käsissä, on edelleen olemassa jäännöshallintajärjestelmää eri kriittisten kohtien ylläpitoon, joihin jokainen solmu luottaa.

Yritysverkkoihinsa olisi luotava hallintajärjestelmä, jonka verkon käyttäjät valitsevat. Mutta jopa hallitsevan järjestelmän olisi noudatettava taustalla olevan hallintorakenteen spesifikaatioita.

Tämä tarkoittaa, että R3-yrityslohkoketjurakenne riippuu sidosryhmien kiinnostuksesta ja se saa toimintansa tyydyttämään heidän tarpeitaan. Esimerkiksi, jos tarkastelet Bitcoins-lohkoa, lohkon enimmäiskoko-lupa on itse asiassa mielivaltainen, sillä rajoituksia on vähän.

Mutta kaikkien jäsenten on sovittava tästä mielivaltaisesta luvusta verkon ylläpitämiseksi. Joten jos verkossa ei ole taustalla olevaa hallintojärjestelmää eikä mikään muu hallitus aseta asetuksia, ristiriita on ilmeinen.

Ja miksi ei? Kaikkien ei ole mahdollista sopia kaikenlaisista asetuksista tai standardeista puitteissa. Mutta R3 blockchain -alusta varmistaa, että kaikki noudattavat joitain vakiosääntöjä eikä osallistujien välillä ole ristiriitoja.

Corda R3 -lohkoketju: verkkoparametrit

Voisit ajatella, mikä on verkkoparametrien käyttö vai tarvitsevatko käyttäjät niitä? Verkkoparametrit ovat Corda R3 -ketjuissa monista syistä. Ensinnäkin ne auttavat varmistamaan, että kaikki verkon solmut voivat kommunikoida onnistuneesti.

Jotkut näistä parametreista sisältävät viestin koon tai kuinka he voivat käyttää yksityisyysasetuksia, kuten Intel SGX, tai jopa silloin, kun heidän pitäisi päivittää solmut.

Kaikki nämä näyttävät pieniltä tekijöiltä ja hyvin teknisiltä seikoilta. Mutta yhdessä ne muodostavat R3-blockchain-alustan infrastruktuurin. Lisäksi nämä pienet parametrit voivat olla vahva ristiriita käyttäjien keskuudessa.

Se tapahtui aiemmin Bitcoin-lohkoketjun kanssa, jossa käyttäjät olivat eri mieltä siitä, ja keskustelu jatkui pitkään. Joten, jos R3-lohkoketjun jäsenet jättävät nämä joukkomiehille, siitä tulee pian politisoitunut.

Siksi vastuun ylläpitää asetusta niin kauan kuin sen päivittäminen tai luominen pitäisi olla hallintoelimen vastuulla alusta alkaen.

Corda-lohkoketjun konsensuspöytäkirja

R3-lohkoketjutekniikka Corda toimii joukolla konsensusprotokollia aivan kuten kaikki muutkin lohkoketjualustat. Käyttäjät tietävät, onko tapahtuma hyväksytty vai ei, kun konsensusalgoritmi käsittelee sen. Ainutlaatuisesti Cora-lohkoketjun on ylläpidettävä miljardeja tapahtumien käsittelyominaisuuksia konsensusalgoritmien avulla.

Siksi R3-lohkoketjutekniikka tarjoaa erilaisia ​​konsensuspalveluita, jotka tunnetaan pääasiassa notaari-altaina. Lisäksi jokainen notaariyhdistelmä tarjoaa erilaisia ​​palveluja samassa maailmanlaajuisessa Corda-verkossa. Joten käyttäjät voivat vapaasti valita näistä notaari-altaista ja saada haluamansa palvelut. Se on aivan erilainen lähestymistapa kuin tyypillinen blockchain-järjestelmä, eikö niin?

Muut osallistujat voivat etäkäyttää tiettyjä konsensusalgoritmeja suljetussa ja suojatussa verkossa. Mutta jotta varmistetaan, että käyttäjät voivat tehdä kauppaa ja käyttää haluamaansa yksimielisyyttä verkon hallintoelimelle, olisi tarkasteltava notaariyhdistelmiä.

Lisäksi, jos osallistujat voivat ylläpitää luetteloa käyttäjien notaaripoolista, osallistujat voivat virtaviivaistaa tapahtumien todentamisprosessejaan.

Luettelo on jaettavissa, joten jokainen voi nähdä sen ja valita parhaan, joka sopii heidän tarpeisiinsa.

Lisäksi blockchain-turvallisuuden tarjoaminen notaari poolille on myös hallintoverkon ensisijainen tehtävä.

Cordan ekosysteemin onnistuminen

Yleensä Corda-lohkoketjun ja Global Corda -verkon menestysaste riippuu pääasiassa joistakin ekosysteemin muunnelmista. Nämä variantit ovat yrityskokonaisuuden käyttäjiä, operaattoreita, pääjohtajia ja suunnittelijoita.

Muut kuin notaarisolmujen tarjoajat, sovelluskehittäjä ja infrastruktuuri sekä blockchain oracle -palvelujen tarjoajat ottavat myös kustannukset.

Mutta hyvä uutinen on, että voit käyttää fiat-rahaa maailmanlaajuisessa Corda-verkossa ja nämä rahat noudattavat tyypillisiä fiat-money -sääntöjä. Jos et kuitenkaan halua rajoittaa alustan säännöksiä, voit vapaasti käyttää Corda-lohkoketjussa olevaa alkuperäistä omaisuutta sen ylläpitämiseen.

Tämä voisi antaa sinulle enemmän joustavuutta käyttää valuuttaa ja käyttää sitä saadaksesi tallennustilaa, esityksiä tai uusia ominaisuuksia käyttäjille.

Katso on-demand virtuaalikonferenssi yritysten lohkoketjuista 2021, joissa yritysalustat, kuten R3, jakavat näkemyksensä blockchainista.

Luku-5: Mikä on Corda Enterprise?

Corda Enterprise on R3: n avoimen lähdekoodin Corda-alustan kaupallinen jakelu. Alusta on erityisesti optimoitu vastaamaan yrityksen blockchain-käyttötapausten kaikkiin vaatimuksiin. Tämä Corda-lohkoketjun versio on yhteensopiva ja yhteentoimiva Corda-pääalustan kanssa. Jos käytät jopa yhtä näistä, voit vaihtaa niitä vapaasti tarpeen mukaan.

Tässä ei tule kohtaamaan toimittajan lukituksia. Joten, se on joustava vaihtoehto kaikille yrityksen yrityksille. R3 blockchain -konsortion jäsenet huolehtivat ominaisuuksista, kun teet pyynnön. He muokkaavat Corda-ohjelmistoa ja antavat sille organisaatiollesi tarvitsemasi ominaisuudet.

Corda Enterprisen ominaisuudet

Blockchain-sovelluksen palomuuri

Tämän avulla yritykset voivat ottaa tekniikan käyttöön datakeskuksissaan, mutta ne voivat myös olla yhteydessä mihin tahansa maailman solmuun. R3 blockchain -teknologian palomuuri on erittäin turvallinen, eikä mikään hakkeri voi hakkeroida verkkoon ja varastaa arkaluontoisia ja arvokkaita resursseja.

Tuki SQL- ja Oracle-tietokannoille

Voit integroida saumattomasti alan standarditietokannat. Yrityksille R3 blockchain -alusta tarjoaa SQL- ja Oracle-tietokantoja. Lisäksi monet tietävät jo tietokannoista. Joten näiden käyttäminen ei ole paljon vaikeaa.

Yhteensopivuus

Voit nyt hankkia ristiversio- ja jakelukelpoisuuden Corda-verkossa. Corda päivittää jatkuvasti ohjelmistojaan lisäämällä uusia ominaisuuksia ajan myötä. Joten, ehkä olet käyttänyt Cordan edellistä versiota ja käytät edelleen sovellusta siinä.

Jos he vaihtavat ohjelmistojaan koko verkossa, miten sovelluksesi toimii? Varmistaakseen, ettet kohdata mitään ongelmia, he varmistavat, että molemmat versiot voivat toimia samalla verkkoarkkitehtuurilla keskeyttämättä toisiaan.

Optimointi IT-ympäristöihin

Alusta tarjoaa ympärivuorokautisen tuen, suorituskyvyn, hallinnon, julkaisuaikataulut, seurannan, palautumisen katastrofeihin, korkean käytettävyyden ja monia muita ominaisuuksia IT-ympäristöihin. Joten sinun tarvitsee vain saada verkko integroitu, ja Corda blockchain -tiimi on täällä tukena kaikesta tuesta..

Ei rajoituksia

Corda-lohkoketjun avulla saat pääsyn maailman ensimmäiseen yhteentoimivaan lohkoketjumalliin varmistaen, että kaikki yksityisyydet säilyvät. Lisäksi kaikki verkossa toimivat yritykset voivat kommunikoida ja käydä kauppaa keskenään ilman ongelmia. Prosessi virtaviivaistaa liiketoimintamallia suuressa määrin.

Haluatko ässäsi työhaastattelusi? Aloita näillä Corda-haastattelukysymyksillä ja vastauksilla ja valmistaudu tulevaan haastatteluun nyt!

Luku-6: Suositut Corda R3 -lohkoketjun käyttötapaukset

Monet teollisuudenalat voivat hyödyntää R3 Cordan käyttötapauksia. Joitakin niistä ovat muun muassa hallitus, terveydenhuolto, rahoitus, toimitusketju, vakuutus, laki ja järjestys. Lisäksi kaikki nämä voivat käyttää Corda-lohkoketjua tehokkuuden lisäämiseksi ja liiketoiminnan yksinkertaistamiseksi.

Lisäksi Corda-lohkoketju toimii joidenkin transaktioverkkojen, kuten rahoitussektorin, monimutkaisuuden kanssa. Se auttaa heitä kehittämään R3-blockchain-käyttötapauksensa vastaamaan muiden teollisuudenalojen luonnetta.

Sen lisäksi, että se kykenee ajamaan tehokkuutta, toinen suosittu R3-lohkoketju käyttää sisäisten järjestelmien ja prosessien parantamista. Corda-lohkoketju tarjoaa muuttumattomuuden tykättyjen tietojen kanssa pääkirjasta. Lisäksi nämä linkitetyt tiedot vahvistavat ja edistävät läpinäkyvyyttä yrityksen sisällä tai kahden yrityksen välillä. Jaetut joukot ja maailmanlaajuiset tosiasiat auttavat monia organisaatioita –

 • Automatisoi tarkastusjärjestelmä verkon muuttumattomien ja linkitettyjen ominaisuuksien avulla.
 • Vähennä profiiliriskejä, koska jaetut tietostandardit tarjoavat enemmän luottamusta markkinoihin.
 • Korvaa vanha, viallinen sisäinen verkkojärjestelmä yksinkertaisemmalla prosessilla.

Rahoittaa

Rahoitusalat ja kaikki vaatimukset olivat ensimmäinen kysyntä R3-lohkoketjun käyttötapauksille. Uudentyyppinen sääntely finanssialalla ja maailmanlaajuinen kriisi loivat kalleimmat velvoitteet ja noudattamiset.

Samaan aikaan monet uudet liiketoimintamallit ja fintech-startupit aiheuttavat häiriöitä innovaatioissaan. Vanhojen verkostojen avulla finanssialat eivät vain voi kilpailla uusien tekniikoiden kanssa.

Rahoitusalalla on jo joitain suosittuja R3-lohkoketjun käyttötapauksia. Se johtuu siitä, että Corda blockchain -arkkitehtuuri tuli suurimpien rahoitusyhtiöiden sekä tiukan teollisuuden ja sääntelyviranomaisten yhteistyöstä.

Lisäksi Corda-lohkoketju tuo dramaattisen muutoksen hyötysuhteisiin nousevien kustannusten torjumiseksi, mutta ylläpitää tarvitsemansa tehokkuuden.

Nämä R3-lohkoketjut maksukäytöissä sisältävät sopimuksen koko elinkaaren hallinnan, kuten kaupan rahoitusryhmän tai kaupankäynnin jälkeisen paperityön. Corda-lohkoketju voi vaihtaa omaisuutta automaattisesti ja pääsee eroon välimiehestä. Muita suosittuja skenaarioita ovat –

 • Tarjoa välittömän rahansiirron maksujärjestelmä. Täällä R3-blockchain-pankkien ei tarvitse luottaa muiden pankkien nostro-tilin monimutkaiseen luonteeseen.
 • Oman pääoman kaupankäynnin jälkeinen järjestelmä, jossa voit suorittaa maksusi välittömästi ilman monimutkaista järjestelyä varallisuudesta tai maksutapahtumasta.
 • Corda blockchain voi myös tarjota syndikoituja lainoja, joissa verkko voi tarjota useita sopimuksia yrityksissä.
 • R3-lohkoketjutekniikka voi tarjota omaisuuden uudelleenkäynnistyksen, jossa se voi säätää valvontarajaa jokaisessa sopimuksessa ja siten vähentää toimitusaikaa.

Toimitusketju

Nykypäivän toimitusketjuteollisuudet, joiden on tehtävä yhteistyötä saadakseen tuotteen markkinoille. Siksi järjestelmän monimutkaisuus edellyttää massiivista yhteistyötä ei-lähteistä. Esimerkiksi autojen tai lentokoneiden valmistajien on tehtävä yhteistyötä monien yritysten kanssa kerätäksesi raaka-aineet ja kokoamalla ne sitten yhteen lopullisen tuotteen valmistamiseksi.

Mutta tämä synnyttää pitkän tieto- ja tapahtumaketjun, jonka on oltava tehokkaampaa hallita oikein.

R3-lohkoketju toimitusketjun käyttötapauksissa voi olla loistava ratkaisu tälle järjestelmälle. Corda-lohkoketju pystyy tarjoamaan heille tarvitsemansa verkon maailmanlaajuisen Corda-verkon avulla. He voivat käydä kauppaa ja vaihtaa tietoja huolimatta yhdestä epäonnistumisesta. Corda-lohkoketju auttaa toimitusketjuteollisuutta –

 • Osoita todiste tietyistä tiedoista ja tarkista tietojen aitous.
 • Luo liiketoimintasääntöjen kapselointi- ja automaattinen tarkastusjärjestelmä tapahtumia käyttämällä.
 • Tarkastele komponenttien alkuperää ja aseman välistä yhteyttä. Yleensä heidän käyttämänsä järjestelmä on viallinen ja tarvitsee automatisointia.

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains- ja Supply Chain Management -kurssi

Vakuutus

Kyllä, vakuutusala tarjoaa luottamusta moniin liiketoimintoihin. Mutta paperityön määrä ja käsittelyaika ovat yksi tämän alan pääkysymyksistä. Jos sinulla on minkäänlainen vakuutus, tiedät todennäköisesti tosiasian jo nyt.

Lisäksi vakuutusalan on käsiteltävä ja kirjattava kaikki asiakirjat jokaisesta vakuutuksesta. Ja on sanomattakin selvää, että vakuutus tarvitsee paljon asiakirjavahvistuksia muodostaakseen sinut. Vain yksi virhe voi lisätä kitkaa ja tuhlata tunteja.

R3-estoketju vakuutustarkoituksiin voi varmistaa paremman ympäristön sekä vakuutuksenantajalle että vakuutusasiakkaalle. Alalla näkyy vähemmän petoksia, suurempia mahdollisuuksia ja enemmän tehokkuutta.

Corda-lohkoketju varmistaa, että nämä prosessit automatisoidaan älykkään sopimusjärjestelmän avulla. Asetat sopimuksen vakuutussääntöjen mukaisesti, ja kun olet tarkistanut asiakirjat verkossa, saat ansaitsemasi vakuutuksen. Tällainen älykäs sopimus voi –

 • Kerää kaikki tarvittavat tiedot sidosryhmiltä vakuutuskorvausta varten.
 • Tarjoa oikea-aikainen maksu, ja se olisi automatisoitu.
 • Vähennä virheiden ja petosten määrää muuttumattomalla ja turvallisella legerillä.
 • Paranna yleistä asiakastyytyväisyyttä.

Terveydenhuolto

R3-lohkoketju terveydenhuollon käyttötapauksissa voi muuttaa terveydenhuoltoalaa parhaimmillaan. Yleensä terveydenhuollon ala on monimutkainen ja suuri organisaatioiden verkosto, jonka on hoidettava potilastietoja turvallisesti. Siihen liittyy joitain haasteita –

 • Potilaan tietojen jakaminen kattavan ymmärryksen saamiseksi vaarantamatta potilaan yksityisyyttä.
 • Synkronoidaan kaikki erilaiset järjestelmät, jotka pitävät potilastiedot ja varmista, että ne tarjoavat virheettömät datamuodot ja tunnisteet.
 • Yhteydenotto sairausvakuutusyhtiöihin ja pätevien tietojen antaminen potilaan tarpeita varten.
 • Kaikkien monimutkaisten ja epäjohdonmukaisten sääntöjen ja prosessien hallinta.

Corda-lohkoketju voi yhdistää kaikki erilaiset prosessit, vähentää kustannuksia ja lisätä tietovirtaa, mikä johtaa parempiin potilastuloksiin ja kokemuksiin. Terveydenhuollossa on vain vähän mahdollisuuksia käyttää Corda blockchainia –

 • Käytä globaalia Corda-verkkoa vaihtaaksesi tietoja muiden ohjeiden kanssa turvallisesti ja luottamuksellisesti. Se seuraa myös terveydenhuollon sääntelyä siihen pisteeseen.
 • Kehys, joka säilyttää kaiken identiteetin säilyttäen samalla salaisuuden. Lisäksi tällä varmistetaan, että potilaat hallitsevat kaiken tietonsa.
 • Älykäs sopimusten integrointi, joka tarjoaa sääntöihin perustuvan ja yhdenmukaisen menetelmän potilastietojen saamiseksi.
 • Yhteydet vakuutusyhtiöön suoraan verkossa. Lisäksi tämä auttaa varmistamaan tietotarpeen melko nopeasti ja automatisoi vaatimusprosessin.

Hallitus

Hallituksella on yksi keskeinen rooli luotettavan lähteen tarjoamisessa liiketoimille. Esimerkiksi asuntolainat, maa- tai autonimikkeet ovat harvat niistä alueista, joilla tällä yksiköllä on valtava rooli. Heidän verkkokantansa toimii kuitenkin tehottomassa järjestelmässä, joka on täynnä virheitä. Puhumattakaan valtavasta käsittelyajasta, jota se tarvitsee jokaiselle yksittäiselle hallituksen kysymykselle.

Lisäksi heidät altistetaan väärentämiselle, kun huono pelaaja ottaa osuutensa ryöstöstä, ja viattomat siviilit kärsivät kustannuksista..

R3-lohkoketjun käyttötapaukset tällä sektorilla voivat päästä eroon näiden tärkeiden tekijöiden paperityössä esiintyvistä petoksista. Muuttamattomien tietueiden ja turvallisen tapahtumaprosessin avulla hallitusratkaisun estoketju voi helpottaa siviilioikeuksia tehokkaammin. Lisäksi he voivat myös tallentaa arkaluonteisia tietoja verkkoon, eikä kenellekään jää jäljelle paperipolkuja.

Laki ja järjestys

Laki ja järjestys eivät teknisesti sovi tyypilliseen blockchain-rakenteeseen. Monet, jotka käyttävät näitä alustoja, eivät siksi voi ryhtyä oikeustoimiin ajoissa joutuessaan verkkoon vilpillisen toiminnan kohteeksi. Tämä ei myöskään anna oikeutta, jonka osallistujat ansaitsevat.

Vaikka monet yritykset käyttävät nyt laillisia tapoja käynnistää foorumi, heillä on silti oikeudellisia kysymyksiä. Tärkein syy siihen on asianmukainen blockchain-koulutuksen puute asianajajien keskuudessa, jotka käsittelevät näitä sopimuksia.

R3-lohkoketjun käyttötapaukset voivat auttaa näitä teollisuudenaloja käsittelemällä siirtymien oikeudellisia näkökohtia. Koska se tukee jo fiat-rahaa, sinun ei tarvitse huolehtia oikeudellisista kysymyksistä. Kaikki alustaa käyttävät yksiköt voivat hyötyä tasa-arvosta ja jopa ryhtyä tarvittaessa oikeudellisiin toimiin. Yleensä Corda-lohkoketju voi –

 • Käsittele blockchain-tekniikan oikeudellisia näkökohtia.
 • Hallitsee, tallentaa ja automatisoi yritysten väliset oikeudelliset sopimukset.
 • Tarjoa erikoistunut foorumi asianajajille oppimiskäyrän nopeaan seurantaan.

Haluatko tulla Cordan kehittäjäksi? Tässä on opas R3 Corda -sertifiointiin, joka auttaa sinua rakentamaan blockchain-urasi.

Luku-7: Corda Baas -toimittajat

Tällä hetkellä on vain kourallinen myyjiä, jotka tarjoavat Corda Blockchainia. Katsotaanpa mitä ne ovat –

AWS Blockchain -mallit

Amazon on yksi harvoista toimittajista, jotka tarjoavat Corda blockchain -alustaa. Ne tarjoavat verkon malleja, joiden avulla voit kehittää blockchain-pohjaisia ​​projekteja lyhyessä ajassa. AWS-lohkoketjujen avulla voit määrittää Corda-verkot muutamassa minuutissa.

Mikä on hyöty?

 • Se tarjoaa todella nopean käyttöönoton. Solmun määrittäminen kestää vain minuutin.
 • Valitse paras paketti, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.
 • AWS tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ominaisuuksien lisäämiseen ja Corda-lohkoketjun muuttamiseen yrityksellesi.
 • Maksat vain Cordan palveluista; piilokustannuksia ei ole.

Microsoft Azure

Microsoft Azure blockchain on yksi suosituimmista BAAS-toimittajista yrityskäyttöön, ja nyt he tuovat myös Corda-alustan. Azure-työpöydälläsi voit kehittää verkkoa ennen sen käyttöönottoa. Se on erittäin helppoa, ja tietysti saat parhaan palvelutason niiden muodostamiseen.

Mitkä ovat ominaisuudet?

 • SMS- ja Voice-lisäominaisuudet auttavat jäljittämään toimitusketjun tavarat melko helposti.
 • Tarjoa integrointia esineiden internetiin.
 • Verkon käyttöönotto lyhyessä ajassa.
 • Kustannustehokkaat Corda-lohkoketjuratkaisut ja lisäksi niitä hallitaan.

Accenture

Yrityskonsultointiyrityksen Accenture johtaa myös Corda blockchain -ratkaisuja sinulle. Voit saada ratkaisun heidän tuoteluettelostaan. Tällä hetkellä ne tarjoavat vain yksinkertaisen version Cordasta.

Lisäksi mielestämme voit muokata alustaa ja saada heiltä hallinnointitukea.

Mitä he tarjoavat?

 • He analysoivat suosittuja rahoitusalan strategioita ja auttavat sinua päättämään, mitkä Cordan ominaisuudet olisivat loistava tapa aloittaa.
 • Accenture kertoo sinulle, kuinka käyttää Corda blockchain -alustaa ja kohdistaa tietyille yleisöille.
 • Jos et tiedä mitään blockchainista, he tarjoavat sinulle koulutusta.
 • He tarjoavat työkalupaketin Corda-alustan säätämiseen.
 • Accenture tarjoaa laajan valikoiman Corda blockchain -ratkaisuja.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard on suhteellisen uusi Blockchain palveluna markkinoilla. He julkaisevat Mission Critical DLT: n ja tarjoavat erikoispalveluja asiakkailleen. Varmistaaksesi, että kaikki käyttäjät saavat kohtuullisen osuutensa Cordan kanssa julkaisemastaan ​​turvallisuudesta, suorituskyvystä ja joustavuudesta.

Voit saada erilaisia ​​Corda-ratkaisuja niiden muodostamiseksi, ja voit muokata sitä heidän alustaltaan. Koska se on suhteellisen uusi, meillä ei tällä hetkellä ole paljon tietoa siitä, mitä ominaisuuksia he tarjoavat.

Luku-8: R3 Corda -konsortiot

Muoto

Contour on hieno lisäys konsortion perheeseen, joka toimii R3: n Corda-lohkoketjun ja CryptoBLK-tekniikan avulla. Microsoft Azure on tämän upean projektin tärkein tekninen tukija. Lisäksi Azure on pilvialusta blockchain-kehitykseen. Contour on projekti, jossa suositut pankit kokoontuvat luomaan alustan, joka auttaa heitä digitoimaan kaikki viralliset asiakirjat, joita pankki tarvitsee koskaan työskennellä.

Nykyään pankit ovat jäljessä, ja he haluavat myös osan uudesta vallankumouksesta. Corda-lohkoketju on täydellinen kyseiseen ympäristöön.

Contour-lohkoketjun avulla kaikki R3-lohkoketjupankit voivat lyhentää käsittelyaikaa suuressa määrin. Nämä kaksitoista pankkia, jotka ovat tulleet yhteen, ovat –

Intesa Sanpaolo, U.S Bank, HSBC, CTBC-pankki NatWest, SEB, Mizuho, ​​Bangkok Bank, BBVA, Scotiabank, ING ja BNP Paribas.

Marco Polo

Marco Polo on toinen mahtava konsortion lohkoketju, jota käytetään R3 Corda-blockchain-alustalla. Tällä kertaa he työskentelevät TradeIX Companyn kanssa, ja tällä hetkellä heidän joukossaan on kymmenen suosittua rahoituslaitosta.

Marco Polo käyttää alustan tekemiseen R3-lohkoketjun käyttötapauksia ja TradeIXin TIX-ydintä. TIX-ydin on itse asiassa erityyppinen hajautettu kirjanpitojärjestelmä. Lisäksi he luovat yhdessä hybridilohkoketjualustan ja virtaviivaistavat konsortiopankkien kaikkien maksujen seurantaa. Lisäksi tämä prosessi vähentää aikaa merkittävästi. Kymmenen rahoitusorganisaatiota ovat –

Commerzbank, Bangkok Bank, Natixis, NatWest DNB, OP Financial, SMBC, BNP Paribas, Standard Chartered ja ING.

B3i

R3 Corda-lohkoketju saa aikaan toisen mahtavan projektin nimeltä B3i. B3i käyttää R3-lohkoketjun käyttötapauksia ja ottaa täydellisen teknisen tuen tiimiltään. Tällä hetkellä kolmetoista R3-blockchain-pankkia tekee yhteistyötä projektin kanssa. Ensisijaisena tavoitteena on tarjota digitoitua vakuutusasiakirjaa laitoksille.

Se virtaviivaistaa vakuutuskorvausprosessia. Nämä teollisuudenalat ovat –

Swiss Re, Achmea, Munich Re, Allianz, Zürich Insurance Group, Liberty Mutual, Aegon, Hanover Re, Tokio Marine, XL Catlin, Generali, SCOR ja Ageas.

RiskBlock Alliance

Tämä on toinen vakuutusalalle keskittynyt yhteenliittymä. Täällä kokoontui monenlaisia ​​organisaatioita, kuten välittäjät, kuljetusyritykset ja jälleenvakuuttajat. Lisäksi heidän ensisijaisena tavoitteena on toimittaa blockchain-ratkaisuja kaikenlaiseen vakuutusalaan.

Mutta se eroaa muista vakuutuskonsortioista, koska se on voittoa tavoittelematon yhteenliittymä. He käyttävät R3: n Corda-lohkoketjua Canopy 2.0: nsa virtaviivaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Tällä hetkellä 30 laitosta joukkueessa –

Acuity Insurance, Assurant, FHM Insurance Company, BB&T Insurance Holdings, Inc., Marsh (maailmanlaajuinen), Ohion keskinäinen vakuutusryhmä, Murphy Insurance Agency, Horace Mann Educators Corporation, Farmers Insurance, EMC Insurance Companies, Nationwide Insurance, State Farm, WR Berkley, USA, United Educators, TrueNorth, Travellers , State Auto, Pennin kansallinen vakuutus, RenaissanceRe Services, Ltd., RCM&D, Munich Reinsurance America, Inc., Liberty Mutual, Hannover, American Agricultural Insurance Company, GEICO, Erie Insurance, Chubb, Amerisure Mutual Insurance Company ja American Family.

Luku-9: Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät R3: n Cordaa

Jasper-projekti

Kanada halusi hyödyntää blockchainin voimaa, ja siksi saimme projektin Jasper. Se käynnistettiin vuonna 2016, ja projektin ensisijainen tavoite oli muuttaa Kanadan maksujärjestelmää. Lisäksi projekti on Kanadan pankin, Kanadan maksujen ja muiden rahoituslaitosten yhteistyö.

Tällä hetkellä projekti jatkuu eri vaiheissa, ja he haastavat Corda-lohkoketjun projektin virran saamiseksi. Kaikki tämän projektin osallistujat ovat –

HSBC, Kanadan keskuspankki, Royal Bank of Canada, Bank of Montreal, Scotiabank, TD Bank, CIBC, Payments Canada ja Bank of Canada (keskuspankki).

Projekti Ubin

Singaporen rahaviranomainen eli MAS on tämän hankkeen aloite. Project Ubin on blockchain-tekniikan soveltaminen Singaporen rahoitusjärjestelmissä. Tällä hetkellä he käyttävät Corda-lohkoketjua, koska heidän mielestään Corda voi tarjota tarvitsemiensa ominaisuuksien tason. Toisin kuin muissa maissa, MAS toimii itse asiassa keskuspankkien tavoin, ja jokainen rahoitusjärjestelmän sääntely tapahtuu niiden läpi. Hanketta seurataan edelleen.

Projekti Inthanon-LionRock

LionRock-projekti tuli ensin muodolle 2017. Se käyttää R3: n valtavaa tietämystä ja Corda-lohkoketjua pankkien välisten maksujärjestelmien rakentamiseen. Tyypillisesti pankkienvälisessä maksujärjestelmässä on paljon ongelmia ja virheitä. Tyypillisesti virheet, kuten käsittelyaika tai elinkaari, kasaantuvat vanhoihin verkkojärjestelmiin.

Tammikuussa 2020 Hongkongin rahaviranomainen ja Thaimaan keskuspankki kokoontuivat yhdessä ja muodostivat kumppanuuden ja nimeivät projektin Inthanon-LionRock. Pankkien mukaan digitaalisten valuuttojen suosio ja käyttö ajoivat heidät tähän päätökseen.

Lisäksi he haluavat myös käyttää hajautettua kirjanpitotekniikkaa rahoitusalalla ja ylläpitää sen tunnusta. Corda blockchain -alustaa käyttämällä he voivat tehdä molemmat. Koska Corda tukee fiat-rahaa natiivien rahakkeiden kanssa, tämä antaa heille uuden etunimen koko järjestelmälle.

Blockchain-tekniikkaa käyttävät yritykset ovat –

Kasikornbank PLC, Krung Thai Bank PLC, Bank of Ayudhya PLC, Bangkok Bank PLC, Thanachart Bank PLC, Siam Commercial Bank PLC, Standard Chartered Bank (Thai) PLC, HSBC ja ZA.

Siksi Inthanon-LionRock -projekti käyttää Corda-lohkoketjua järjestelmän digitalisointiin. He ottavat myös käyttöön digitaaliset valuutat pankkien maksutapojen laajentamiseksi.

ING

ING huokaisi viiden vuoden sopimuksen R3: n kanssa Corda-alustan käyttämisestä kaikin tavoin. Lisäksi heillä on täysi pääsy kaikkiin kaupallisiin Corda Blockchain -julkaisuihin koko tämän viiden vuoden ajan. ING käyttää tätä sopimusta erilaisten Corda-pohjaisten palvelujen käyttöönottoon pankeille maailmanlaajuisesti ja antaisi myös pääsyn CorDapp-sovelluksiin puitteissa.

Lisäksi ING seuraa myös Corda dApp -kehitysopasta, kun he haluavat ottaa nämä CorDapp-sovellukset käyttöön elinkeinoelämässä, jossa eri yrityksillä on yhteyksiä niiden kautta.

SBI Holdings

SBI Holdings on yksi R3-yhtiön suurimmista osakkeenomistajista. He ovat aloittamassa uuden yhteisyrityksen ottamaan käyttöön Corda blockchain Japanissa ja Itä-Aasian alueilla. R3 tarjoaa teknisen tuen kaikenlaiselle adoptiolle näillä alueilla sekä Corda-yrityksen ja Corda-ohjelmiston tarjoamisen.

Kumppanuus antaa SBI: lle mahdollisuuden käyttää niiden ominaisuuksia heille ja tarjota sitä myös potentiaalisille asiakkaille.

HSBlox

Yhdessä Corda-alustan kanssa HSBlox tuo uudentyyppisen ratkaisun terveydenhuollon aloille. He tekevät yhteistyötä R3: n kanssa voidakseen hyödyntää Corda Blockchainin etuja ja luottamusta.

Lisäksi HSBlox aikoo myös toteuttaa blockchain-ratkaisun uudessa terveydenhuollon sovelluksessa virtaviivaistamaan maksuprosessia, joka samalla säilyttää potilaan yksityisyyden kaikin tavoin.

Insurwave

Insurwave-alusta on yksi Cordan lohkoketjun toistaiseksi parhaista projekteista. Useat puolueet liittyivät yhteen mahdollisuuden luomiseksi. Pääasiassa yritykset olivat –

Maersk, Guardtime, EY, ACORD, MS Amlin, XL Catlin, Willis Towers Watson ja Microsoft.

Projekti on maailman ensimmäinen merivakuutusratkaisu lohkoketjussa. Se käyttää Cordan yritysluokan ominaisuuksia vähentääkseen riskejä eri merivakuutuksia käsittelevissä organisaatioissa. Merivakuutus on yksi kaikkien aikojen monimutkaisista vakuutusprosesseista. Lisäksi yhden yrityksen merivakuutuksen ylläpitäminen vaatii paljon osapuolia.

Mutta Corda Blockchainin avulla he voivat nyt hallita sitä helposti.

SWIFT

Sinun on kuultava maailmanlaajuisesta pankkimaksuverkostosta SWIFT. He käyttävät tällä hetkellä Corda-lohkoketjua SPI-maksustandardien testaamiseen. Vaikka hanke on toistaiseksi kokeiltu, jos kaikki menee eteenpäin, he tekevät siitä virallisen.

Lisäksi he käyttävät Corda Settleriä tarjoamaan käyttäjille maksuja hyödyntämällä sen tarjoamaa yksityisyyttä ja turvallisuutta. He eivät kuitenkaan käytä natiivia Corda-tunnusta sovelluksissaan.

NatWest-pankki

Toinen voitto R3: n Corda blockchain -alustalle on NatWest-pankkien uusi projekti. NatWest käyttää Corda-alustaa rakentaakseen blockchain-sovelluksen syndikoidakseen lainamarkkinoita. Corda blockchain voi hallita riskejä kuin mikään muu blockchain-alusta. Ja tämä ominaisuus houkutteli NatWestin nimenomaan käyttämään sitä laina-alalla.

Lisäksi yritys tutkii Cordan eri ominaisuuksia.

Ketju

ChainThis oli aina merkittävä harrastaja blockchain-tekniikasta. Corda-lohkoketjun lanseeraamisen jälkeen he osoittivat kiinnostusta sitä kohtaan. Verkon avulla he käynnistävät Bermuda-projektinsa Cordan kanssa.

Bermuda on projekti, jossa ne vähentävät vakuutus- ja jälleenvakuutusriskiä ja tarjoavat pääomanvaihtofoorumin käyttäjille.

MonetaGo

Ohjelmistokehitysyhtiö MonetaGo työskentelee Corda blockchain -alustalla tarjotakseen blockchain-ratkaisuja Meksikolle ja muille kansainvälisille markkinoille pääasiassa Intiassa. Aikaisemmin he halusivat käyttää Hyperledger-kangasta, mutta myöhemmin peruuttivat sen.

Heidän mukaansa Corda-lohkoketju soveltuu paremmin blockchain-pohjaisiin petosten lieventämisratkaisuihinsa.

Oikeudellinen huippuyksikkö

Tämä mahtava ja innovatiivinen alusta on R3: n luominen. Heidän oikeudellinen huippuyksikkö tarjoaa uusimmat ja parhaat käytännöt oikeudellisista näkökohdista blockchain-tekniikassa. Alusta perustuu heidän Corda-lohkoketjuunsa, ja jo kymmenen huippuluokan asianajotoimistoa on ilmoittautunut hankkeeseen.

Nykyään asianajajien on pysyttävä blockchainin kehityksessä hallinnassa oikeudellisia näkökohtia tehokkaasti. Mutta vain asianajajille ei ole ilmaista blockchain-koulutusta. Tämän alustan avulla he voivat kuitenkin olla vuorovaikutuksessa verkon kanssa ja ymmärtää täysin, mitä blockchain tarjoaa.

Kymmenen yritystä ovat –

Stroock, Shearman & Sterling, Perkins Coie, Hollanti & Ritari, Fasken, Crowell & Moring, Clifford Chance, Baker McKenzie ja Ashurst.

Kuten Corda, Hyperledger ja Ethereum ovat kaksi suosittuja yrityslohkoketjualustoja. Tässä on ohje Hyperledger vs Corda r3 vs Ethereum, joka analysoi niiden eroja.

Luku-10: Päätelmät

Verrattuna kaikkiin markkinoilla oleviin blockchain-alustoihin tai hajautettuihin pääkirjaalustoihin, Corda-blockchain syntyi valvomaan ja kirjaamaan liiketoimintasopimuksia kaikkien kauppakumppaneiden välillä.

Tätä varten tarvitaan erilainen lähestymistapa tarjotakseen tarvittavan tapahtumasemantiikan ja tiedonjakelun, koska Cordan lohkoketjun on myös toimittava hajautetun kirjanpidon tavoin. Pääasiassa se osoittaa sopimusten täytäntöönpanokelpoisen ja automatisoitavan toteutuksen.

Voit ottaa käyttöön useita sovelluksia eri tarkoituksiin verkossa. Se on erittäin helppoa Corda BAAS -myyjien kanssa sekoituksessa. Lähitulevaisuudessa voimme sanoa, että näemme enemmän R3: n Corda-lohkoketjua, ei vain finanssialoilla, vaan myös muilla aloilla.

Joten yhdellä silmäyksellä Corda-lohkoketju näyttää hyvältä ratkaisulta yrityksille. Se on vihdoin saanut tunnustuksen, ja monet ovat jo innoissaan solmujensa käytöstä verkossa. Katsotaanpa, pystyvätkö he todella jatkamaan hyvää työtä. Jos haluat rakentaa urasi Cordassa, sinun on ilmoittauduttava tulevaan Cordan kehityskurssillemme auttaaksemme sinua ymmärtämään ja hyödyntämään ekosysteemiä paremmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me