Hanki Blockchain Expert -sertifikaatti

Sertifioitujen Blockchain-asiantuntijoiden kasvava kysyntä lisää samalla Blockchain-sertifikaattien merkitystä. Jos haluat saada Blockchain Expert -sertifikaatin todistamaan asiantuntemuksesi Blockchainissa, lue tämä artikkeli päästäksesi eteenpäin!

Teknologia muuttuu nopeasti, ja ne, jotka eivät kykene pysymään mukana, voivat vaarantaa jäämisen. Vaikka Blockchain-tekniikka saavutti valtavirtaisen sovelluksen Bitcoinin saapuessa vuonna 2008, se sai todellisen teknologiavaihtoehdon identiteetin vuosina 2016 ja 2017. Blockchainin mahdollisuudet muuttaa tiedonjakoa avoimissa ja yksityisissä yritysverkoissa heijastavat pitkällä aikavälillä lupauksia Blockchain Technologyn kanssa.

Siksi monet ehdokkaat, jotka haluavat tehdä uran tässä nousevassa, futuristisessa tekniikassa, etsivät Blockchain-asiantuntijasertifikaattia. Jos haluat jatkaa sertifiointia Blockchain-tekniikassa, sinun on luotava oikea perusta. Monilla ehdokkailla on usein vaikeuksia löytää oikea sertifikaatti todistaakseen kykynsä Blockchain-asiantuntijana. Joten, sukelkaamme syvemmälle Blockchain-sertifikaatin seurauksiin ymmärtämällä Blockchain-asiantuntijan rooli.

Lisäksi pohdinta Blockchain-sertifikaattien eduista seuraavassa keskustelussa voi tarjota tukevaa tietoa. Keskustelun tärkein kohokohta olisi kuitenkin 101 Blockchainin toimittama Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifioinnin yksityiskohdat. Voit selvittää pätevät syyt, joiden vuoksi CEBP-sertifikaatti voi olla ihanteellinen Blockchain-sertifikaatti, jota olet etsinyt.

Miksi Blockchain-tekniikka?

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulevat mieleen, kun ajattelet Blockchain-asiantuntijasertifikaattia, on pääpiirteet rooleista ja vastuista samalle. Mitä Blockchain-asiantuntijan on tehtävä? Ennen kuin määritämme Blockchain-asiantuntijoiden roolin, pohditaan tekniikkaa ja sen merkitystä nykyisessä skenaariossa. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää Blockchainista, on se, että se on julkinen hajautettu pääkirjajärjestelmä, joka perustuu vertaisverkkojärjestelmään.

Julkinen pääkirja voidaan jakaa avoimesti erillisten käyttäjien kesken muuttumattomien tapahtumien kirjaamisen luomiseksi. Ketjun muut käyttäjät tarkistavat kaikki tapahtumat, ja ne lisätään aikaleimalla ja linkitetään pääkirjaan aikaisempiin tapahtumiin. Lisäämällä joukko tapahtumia, tiedot uusista tapahtumista muuttuvat uusiksi lohkoiksi ketjussa. Blockchainin tapahtumien päivitykset tapahtuvat järjestelmän osallistujien yksimielisyydellä.

Lue myös: Kuinka tulla sertifioiduksi Blockchainissa?

Tärkeintä on, että järjestelmään syötettyjä tietoja ei voida koskaan poistaa. Blockchain on kertaalleen kirjoitettava, liitä monia tekniikka, mikä luo todennettavissa olevat tietueet kaikista Blockchainin tapahtumista. Joten voit selvästi huomata Blockchain-tekniikan mahdollisuuden muuttaa monia perinteisiä toimintoja useilla toimialoilla. Tämä on yksi syy siihen, että Blockchain-asiantuntijasertifioidut ehdokkaat ovat kasvaneet.

Blockchain-tekniikan varhaiset käyttöönottajat joutuvat kohtaamaan monia takaiskuja tekniikan käyttöönotossa. Siksi yritykset joutuvat todennäköisesti palkkaamaan Enterprise Blockchain -asiantuntijoita luotettavilla indikaattoreilla. Tällä hetkellä yrityksillä voi olla vaikeuksia selvittää, mikä yksilö täsmälleen täyttää Blockchain-asiantuntijan vaatimukset. Kysymys on myös hankala ehdokkaille, koska heidän on määriteltävä lopullinen tavoite ja löydettävä sertifikaatti, joka vahvistaa heidät “Blockchain-asiantuntijaksi”.

Kuka on Blockchain-asiantuntija?

Yleisen oletuksen mukaan henkilö, joka työskentelee Blockchain-tekniikan kanssa pidempään, on Blockchain-asiantuntija. Jotkut saattavat myös olettaa, että henkilö, jolla on Blockchain-asiantuntijasertifikaatti, on Blockchain-asiantuntija. On kuitenkin tärkeää, että sinulla on yleinen luonnos Blockchain-asiantuntijasta saadakseen selkeän kuvan heidän rooleistaan ​​ja vastuistaan.

Blockchain-asiantuntija on pohjimmiltaan kuka tahansa henkilö, joka on perehtynyt Blockchain-tekniikan perus- ja ammattikonsepteihin. Enterprise Blockchain -asiantuntijoilla on syvällistä tietoa Blockchain-tekniikan toiminnasta. Tärkeintä on, että Blockchain-tekniikan asiantuntijat voivat toteuttaa taitonsa ja tietonsa rakentamaan Blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka on räätälöity yritysten ja yritysten tarpeisiin.


Ammattilaiset voivat saavuttaa Blockchain-asiantuntijan todistuksen kattavilla koulutus- ja sertifiointikokeilla osoittaakseen tietonsa tietämyksestään. Kun yritykset oppivat vähitellen lisää Blockchain-tekniikan merkityksestä, myös Blockchain-asiantuntijan rooli muuttuu. Siksi on väistämätöntä löytää parhaat Blockchain-sertifikaatit, jotka keskittyvät laajaan ja monipuoliseen valikoimaan taitotavoitteita.

Joten, Blockchain-asiantuntijan rooli heijastaa myös monia muita tärkeitä vastuita nykyisessä skenaariossa. Esimerkiksi Blockchain-asiantuntijoiden on luotava uusia lähestymistapoja ajantasaisten toimintakykyisten työkalujen käyttämiseen Blockchain-ekosysteemissä yritysten liiketoiminnan muutoksen ohjaamiseksi. Kun Blockchain-tekniikan valtavirtaistamisen valtavat mahdollisuudet ovat saamassa vauhtia, yrityksillä olisi pulaa Blockchain-asiantuntijoista.

Blockchain-sertifikaattien merkitys

Blockchain-asiantuntijoiden kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi yritykset käyttävät todennäköisesti Blockchain-asiantuntijasertifikaattia vertailukohtana Blockchain-asiantuntijoiden potentiaalin määrittämisessä. Siksi jokaisen hakevan Blockchain-ammattilaisen / asiantuntijan on ehdottomasti selvitettävä, mitä tarkalleen tarkoittaa Blockchain-tekniikan sertifiointi.

Yleensä Blockchain-ekosysteemin sertifikaateilla pyritään kehittämään ja hallinnoimaan erityisiä standardeja, joilla tarjotaan valtakirjat ammattimaisille Blockchain-asiantuntijoille. Sertifikaatti osoittaa, että tunnistetiedot ovat täyttäneet tai jopa ylittäneet Blockchain-asiantuntijan perusvaatimukset. Pohjimmiltaan Blockchain-sertifikaatit vahvistavat Enterprise Blockchain -taitoja ainutlaatuisina ja itsesäätyvinä ammatteina.

On selvää, että Blockchain-sertifikaatit osoittavat todistuksen haltijan asiantuntemuksesta ja tietämyksestä Blockchain-tekniikasta ja Blockchain-pohjaisten yrityssovellusten ja -järjestelmien kehittämisestä. Blockchain-asiantuntijasertifikaatti todistaa myös yksilön kyvyn toteuttaa Enterprise Blockchain liiketoiminnan muutokseen. Näiden näkökohtien lisäksi parhaat Blockchain-sertifikaatit palvelevat kattavasti myös seuraavia toimintoja.

 • Todiste Blockchain-asiantuntemuksesta

Blockchain-asiantuntijasertifikaatit todistavat tunnistettujen henkilöiden kyvyt kehittää tehokkaita Blockchain-yrityksiä.

 • Edun lähde

Blockchain-sertifikaatit tarjoavat lisäedun ammattilaisille verrattuna muihin sertifioimattomiin ehdokkaisiin arvostettuihin Blockchain-keskittyviin töihin.

 • Globaali tunnustus

Parhaat Blockchain-asiantuntijasertifikaatit takaavat maailmanlaajuisen tunnustamisen ja rikastavat siten Blockchain-työn arvoa maailmanlaajuisesti.

 • Mahdollisuudet parempaan palkkaan

Blockchain-asiantuntijasertifikaatti auttaa ehdokkaita myös kuromaan kuilua Enterprise Blockchain -taidoissa ja saavuttamaan palkattuja työpaikkoja.

 • Uraturva

Blockchain on ilmeisesti futuristinen tekniikka, jolla on pitkän aikavälin adoptiomahdollisuudet. Siksi Blockchain-asiantuntijasertifikaatit voivat auttaa sinua rakentamaan urasi varmistamalla työturvallisuuden, mikä johtuu Blockchain-työpaikkojen määrän odotetusta kasvusta tulevaisuudessa.

 • Lisämahdollisuudet

Blockchain-sertifikaatit auttavat myös ihmisiä vahvistamaan tietämystään Enterprise Blockchain -tekniikasta. Sertifioidut Blockchain-asiantuntijat voivat myös pyrkiä tavoitteisiinsa oman Blockchain-pohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi Blockchain-asiantuntijat voivat käyttää Blockchain-tietämystään ja asiantuntemustaan ​​rakentaa ja kehittää Enterprise Blockchains -ketjuja ja viedä yrityksen menestys seuraavalle tasolle.

 • Tuki urakehitykselle

Enterprise Blockchain -asiantuntijasertifikaatti voi myös auttaa sinua saamaan parempia mahdollisuuksia työn avustamiseen. Tunnistukset Blockchain-asiantuntijoille, joilla on sertifikaatit, voivat auttaa heitä rakentamaan mainettaan ammattimaisilla verkkoalustoilla, kuten LinkedIn. Tämän seurauksena ehdokkaat voivat esittää reaaliaikaisen vaikutelman kyvyistään ja kokemuksestaan ​​mahdollisille työnantajille LinkedInissä.

Esimerkiksi mahdolliset työnantajat voivat etsiä ehdokkaiden Blockchain-asiantuntijasertifikaatteja ja rooleja, joita he ovat palvelleet ennen sertifiointia ja sen jälkeen arvioidakseen heidän kykyjään. Tärkeintä on, että Blockchain-asiantuntija-sertifioidut ammattilaiset voivat myös osallistua Blockchain-tekniikkaa koskeviin teknisiin ja ei-teknisiin keskusteluihin ammattiyhteisöissä. Tämän seurauksena he voisivat vähitellen vakiinnuttaa identiteettinsä Blockchain-tekniikan alan asiantuntijana.

Kohderyhmä Blockchain-varmenteille

Siksi voidaan selvästi huomata, että Blockchain-asiantuntijasertifikaatilla on enemmän arvoa kuin yleisillä oletuksilla. Seuraava tärkeä tekijä, joka saattaa vaikeuttaa kaikkia ehdokkaita, on ihanteellinen yleisö Blockchain-asiantuntijoiden sertifikaateille. Tarvitsetko todella Blockchain-sertifikaatteja lupaavalle urallesi nykyisten taitojesi ja ammattirooliesi mukaisesti?

Pohjimmiltaan sinun ei tarvitse edes ajatella uraa Blockchain-sertifikaattien suorittamiseksi! Vaikka olet vain kiinnostunut oppimaan uutta tekniikkaa, voit valita Enterprise Blockchain -sertifikaatit. Insinööritieteiden opiskelijat, sovellusarkkitehdit, kryptovaluutta-harrastajat, turvallisuusammattilaiset, järjestelmänvalvojat, sijoittajat ja monet muut roolit voivat saada lupaavia etuja Blockchain-sertifikaateilla.

Lisäksi teollisuuden johtajat ja ylimmän johdon ammattilaiset voivat myös valita Blockchain-sertifikaatit todistetuksi välineeksi hienostuneelle osaamiselle. Blockchain-sertifikaattien niin monien etujen ansiosta ehdokkaiden on väistämätöntä keskittyä etsimään luotettavia sertifiointipalvelujen tarjoajia.

Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti

Niiden monien toimittajien joukossa, jotka yrittävät tarjota Blockchain-asiantuntijasertifikaattia, 101 Blockchains erottuu ylimmänä alustana. 101 Blockchainin suorittama Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti on tällä hetkellä yksi Blockchain-osaamisen laajalti tunnustetuista vertailuarvoista..

Rekisteröidy nyt saadaksesi CEBP-sertifikaatin tulla Blockchain-asiantuntijaksi.

101 Blockchains on saanut maineen olevan johtava, riippumaton tutkimuspohjainen verkosto Blockchain-ekosysteemille. Siksi hakevien Blockchain-ammattilaisten on järkevää etsiä tietoja CEBP-sertifikaatista 101 Blockchainilta. Yksityiskohtainen pohdinta CEBP-kokeen yksityiskohdista voi auttaa meitä ymmärtämään, kuinka se on helposti yksi parhaista sertifikaateista sinulle juuri nyt.

Ihanteellinen yleisö CEBP-sertifiointiin

101 sertifikaatilla suoritettu CEBP- tai Certified Enterprise Blockchain Professional -sertifiointitesti on Blockchain-asiantuntijasertifikaatti. Jokainen henkilö, joka haluaa työskennellä Blockchain-tekniikan kanssa, voi valita CEBP-sertifikaatin. Lisäksi, jos haluat oppia Blockchain-tekniikan keskeisistä käsitteistä ja niihin liittyvästä ekosysteemistä, CEBP-sertifikaatti on ihanteellinen sinulle.

Lisäksi CEBP-sertifikaatti sopii sinulle myös, jos haluat oppia lähestymistavat Blockchain-toteutukseen. CEBP-sertifikaatti voi myös sopia täydellisesti vaatimuksiisi, jos haluat oppia liiketoiminnan muutoksesta Blockchain-ekosysteemin päivitetyillä toimivilla työkaluilla.

CEBP-sertifiointikokeen tiedot

Pohjimmiltaan CEBP-sertifiointiohjelma on suunniteltu erityisesti todistamaan yksilön tietämys ja kokemus Blockchainin eri näkökohdista. Sertifikaatti testaa myös ehdokkaiden tietämyksen Blockchain-tekniikan vaikutuksista yrityksen erilaisiin liiketoiminnan tavoitteisiin.

Tärkeintä on, että CEBP-sertifikaatti täyttää kattavan Blockchain-asiantuntijasertifikaatin kriteerit testaamalla ehdokkaiden kyvyt käytännön yhteistyöhön yrityksen johtajien kanssa. Sertifiointi testaa ehdokkaiden kykyä vastata yritysjohtajien tavoitteisiin erittäin tehokkailla ja toteutettavissa olevilla ratkaisuilla.

Blockchain-sertifiointikustannukset CEBP-kokeen kanssa ovat 397 dollaria USD, joka sisältää myös CEBP-kurssin. CEBP-kurssi tarjoaa neljä viikkoa oppimateriaalia ja kolmesta neljään tuntiin opintoja joka viikko. CEBP-kurssin moduulit antavat yksityiskohtaisen kuvan CEBP-sertifikaatin tenttitavoitteista.

Ennen kuin jatkat, tutustu edelliseen artikkeliin ymmärtääksesi Blockchain-ominaisuuksia.

Verkkotunnukset, jotka kuuluvat CEBP-sertifiointikokeeseen

Kaiken muun lisäksi CEBP: n tenttisisältö voi osoittaa sen kattavuuden välineenä todistamaan Enterprise Blockchain -osaamista. Tässä on yleiskatsaus CEBP Blockchain -sertifikaattikokeen kussakin osassa käsiteltävistä kokeista.

1. Blockchain-tekniikan perusteet

CEBP-sertifiointikokeen ensimmäinen verkkotunnus käsittelee Blockchain-tekniikan toimintaa ja sen merkittäviä ominaisuuksia. Ehdokkaiden on opittava aiheita, jotka liittyvät Blockchain-verkon käsitteisiin, ominaisuuksiin ja eri muunnelmiin tämän verkkotunnuksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi tämä CEBP-sertifiointikokeen alue keskittyy myös älykkäiden sopimusten tekemiseen.

Ehdokkaiden on myös opittava lähestymistavoista, joilla parannetaan hallintaa elementteissä, joita tarvitaan älykkäiden sopimusten vaikutusten arvioimiseksi perinteisiin yrityksiin. CEBP Blockchain -asiantuntijasertifikaatin tämän alueen lukujen pääpiirteet sisältävät seuraavat,

 • Blockchainin perusteet
 • Työn todiste
 • Lohkoketjun luominen
 • Julkinen ja yksityinen estoketju
 • Älykkäät sopimukset

2. Enterprise Blockchain -alustat

CEBP-sertifiointikokeen toinen verkkotunnus käsittelee Bitcoinin merkityksen ymmärtämistä kryptovaluuttojen rajojen ulkopuolella. Ehdokkaat tarvitsevat kykyjä määritellä lähestymistavat liiketoiminnan muutokseen Enterprise Blockchainin kanssa tämän alan kysymyksiin.

Lisäksi ehdokkaiden on myös vahvistettava tietämystään ja sujuvuuttaan menetelmällisissä lähestymistavoissa, jotta löydettäisiin oikea tasapaino Blockchain-pohjaisten ratkaisujen teknisen täydellisyyden ja liiketoiminnan toteutettavuuden välillä. CEBP-sertifikaatin tällä alueella olevat merkittävät luvut ovat seuraavat,

 • Ethereumin perusteet
 • Hyperledger-kankaan perusteet
 • Cordan perusteet

3. Blockchain kaupan rahoituksessa

CEBP-sertifiointikokeen kolmas osa-alue heijastaa suurelta osin Blockchain-tekniikan sovelluksia rahoitusalalla. Ehdokkaiden tulisi aloittaa lyhyellä katsauksella Blockchain-pohjaisten kaupan rahoitusoperaatioiden merkittävistä salausvaroista. Yksi tämän alueen merkittävistä aiheista viittaa krypto-omaisuuden ja kryptovaluuttojen väliseen korrelaatioon.

Ehdokkaiden on hallittava tämä näkökohta CEBP Blockchain -asiantuntijasertifikaatissa osoittaakseen kykynsä tunnistaa kryptovaluuttoja koskevat väärennetyt uutiset. Moduuli sisältää myös aiheita salausresurssien käytöstä tietyissä Blockchain-pohjaisissa alustoissa Blockchain-tekniikan kaupan rahoitukseen aiheuttamien haittavaikutusten käsittelemiseksi..

Lisäksi ehdokkaiden on myös opittava yrityksistä, jotka käyttävät Blockchainia tämän alan kaupan rahoitustoimien hallintaan. Kaikkien ehdokkaiden on myös tärkeää pohtia Blockchain-tekniikan nykyisiä käyttötapauksia tällä verkkotunnuksella. Ehdokkailla olisi kysyttävää tietyille liiketoiminnan tavoitteille sopivien käyttötapojen määrittämisestä. CEBP-sertifikaatin tämän alueen merkittävät luvut ovat seuraavat,

 • Salausvarat ja kryptovaluutat
 • Ripple-perusteet
 • Kaupan rahoitus Blockchainissa

4. Blockchain-sovellukset

Tämä on yksi tärkeimmistä verkkotunnuksista CEBP Blockchain -asiantuntijakoodi. 101 Blockchainin markkinatutkimuksen mukaan Blockchain-tekniikalla on merkittävin vaikutus toimitusketjun hallintaan. Ehdokkaiden on valmistauduttava eri aiheisiin, joilla Enterprise Blockchain -tekniikka vaikuttaa suoraan toimitusketjun hallinnan prosesseihin.

Tärkeintä on, että ehdokkaiden on opittava erilaisista työkaluista ja niiden toteuttamisesta käytännön toimitusketjun hallinnan käyttötapauksissa eri yrityksissä. Hakijoiden on kehitettävä taitoja seuraavissa CEBP-kurssin luvuissa ymmärtääkseen Blockchain-sovelluksia.

 • Blockchainin toimitusketjun hallinnan perusteet
 • Käytä toimitusketjun hallinnan tapauksia Blockchainissa
 • Blockchainin digitaalinen muutos

5. Blockchainin käyttötapaukset

CEBP-sertifiointikokeen viimeinen moduuli korostaa selvästi Blockchainin käytännön sovelluksia. Ehdokkaiden tulisi erikoistua käytännön näkemyksiin Blockchain-tekniikan erilaisista käyttötapauksista eri toimialoilla. Ehdokkaiden on myös tärkeää parantaa tietämystään oikean työkalun löytämisestä yrityskohtaisiin skenaarioihin. Tämä verkkotunnus vahvistaa pohjimmiltaan ehdokkaan taidot käyttää Blockchain-tekniikkaa tosielämän käyttötapauksissa, joita he kohtaavat erilaisissa Blockchain-pohjaisissa rooleissa.

Siksi voit selvästi huomata, että CEBP-sertifikaatti on kattava todiste ehdokkaan Blockchain-osaamisesta. Blockchain-asiantuntijasertifikaatti testaa ehdokkaiden käsitteellisen tiedon lisäksi Blockchain-ekosysteemissä myös käytännön tietoa.

Yksi mielenkiintoisista kohokohdista CEBP-sertifikaatissa on ehdokkaiden arviointi erityisissä käytännön tehtävissä. Joten ehdokkaat voivat saada kattavan todistuksen Enterprise Blockchain -taidoistaan ​​ja tietämyksestään CEBP-sertifikaatilla. Kuten kaikki huomaa, CEBP-sertifikaatti ei rajoitu vain Blockchain-tekniikan yleisiin sovelluksiin. Joten CEBP-sertifikaatti voi olla todella hyödyllinen todistamaan henkilöllisyytesi Blockchain-asiantuntijana.

Lue myös: 20 + Blockchain-käyttötapausta

Bottom Line

Lopuksi totean, että Blockchainin sertifiointikustannukset CEBP: n kanssa ovat paras sijoitus, jonka voit tehdä urallasi. Ei ole epäilystäkään siitä, että Enterprise Blockchain on hitaasti saamassa merkittävän hyväksynnän monilla toimialoilla turvallisuuden, nimettömyyden ja läpinäkyvyyden etujen vuoksi. Siksi sertifikaatit, kuten CEBP, voivat toimia kannattavina uravälineinä yhdessä Blockchain-tietosi ja asiantuntemuksesi parantamisen kanssa.

Keskimääräinen sertifioitu Blockchain-asiantuntijapalkka on noin 137 000 dollaria, mikä osoittaa lupauksia Blockchain-tekniikan urasta. Parasta Blockchain-sertifikaateissa, kuten CEBP, on edellytysten puuttuminen. Joten, jos luulet, että Blockchain voi luoda sinulle tuottavan uran, voit aloittaa heti Blockchain Free -kurssilla! Tarvitset vain tietojenkäsittelytieteen perustiedot ja motivaation tutkia Blockchain-tekniikan syvyyksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map