5 tehokasta salauksenvaihtovinkkiä rahan menettämisen lopettamiseksi

Elinkeinonharjoittajat saattavat tuntea laajalti julkistetun tilaston, jonka mukaan “95% kauppiaista menettää rahaa”. Vaikka kryptovaluuttapörssit, kuten Binance, BitMEX ja Bybit, ovat nähneet massiivisen kasvun marginaalisalaustileillä, joilla uudet käyttäjät yrittävät käydä kauppaa salausmarkkinoilla ansaitsemaan lisää Bitcoin-voittoja.

Valitettavasti valtaosa uusista kauppiaista menettää rahansa salausmarginaaliympäristöissä. Jos tämä olet sinä ja etsit salauskauppavinkkejä ja -strategioita. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkkimme salauskaupan parantamiseksi.

Crypto Tradings -vinkkejä toimintaan juuri nyt

Tässä ovat tärkeimmät salauskauppavinkit tullakseen kannattavaksi kauppiaaksi:

 • Opi vaihtamaan salausta demotilin avulla
 • Pidä se yksinkertaisena
 • Pienennä asennon kokoa ja vipua
 • Ole kärsivällinen ja älä pakota kauppoja
 • Pidä päiväkirjaa jokaisesta kaupasta ja kehitä

Opi vaihtamaan salausta demotilin avulla

Ensimmäiset salaussijoittajat houkuttelevat moninkertaistamaan sijoituksensa käyttämällä suosittuja kryptovaluuttakauppapaikkoja. Näiden pörssien avulla käyttäjät voivat spekuloida digitaalisten omaisuuserien hinnasta yrittäessään ostaa halpoja ja myydä korkeita. Varoitamme kuitenkin tätä ilman markkinoiden tuntemusta ja pelisuunnitelmaa.

käydä kauppaa bitcoinilla plus500: lla (1)

Parempi vaihtoehto on oppia salauksen vaihtaminen demotilillä ennen varojen tallettamista, varsinkin jos sinulla ei ole kaupankäyntikokemusta. Yksi parhaista salausdemotileistä on eToro ja Plus500 (saatavuus riippuu sääntelystä), jotka tarjoavat käyttäjäystävällisen CFD-alustan oppimaan kauppaa ja kehittämään salausstrategiaa. EToroon voi luoda ilmaisen demotilin, ja sitä voidaan käyttää salaustrategian testaamiseen uudelleen menettämättä rahaa.

Nyrkkisääntönä on, että jos et voi hyötyä käytännössä kaupankäyntitililtä, ​​on todennäköistä, että menetät rahaa käymällä kauppaa oikealla tilillä. Ainakin tällä tavalla sijoitus on ehjä salauslaitteiston lompakossa, kun opit salaustoiminnasta.

Pidä se yksinkertaisena

Monet uudet kauppiaat saavat ‘kauppiaiden aivot’, joissa he tekevät liikaa, ajattelevat liikaa, katsovat kaavioita liikaa, käyvät kauppaa liikaa, mikro-hallitsevat kauppoja liikaa, riskivät enemmän kuin pitäisi ja niin edelleen.

Kuulostaako tämä tutulta?

Nämä ovat klassisia merkkejä siitä, että sinulla ei ole kaupankäyntisuunnitelmaa. Jos huomaat tekevänne näitä virheitä, voit hyötyä siitä, että opit parhaiten menestyviltä sijoittajilta ja kauppiailta, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​kentällä odottaen mahdollisuuksia ja analysoimalla markkinoita.

salakirjoituksen yli

Vain pieni osa heidän ajastaan ​​käytetään kauppojen toteuttamiseen ja riskien hallintaan. Siksi kannattavuuden lisääminen tarkoittaa vähemmän tekemistä! Klassinen analogia on hämähäkki ja verkko. On paljon parempi tietää pelisuunnitelmasi ja odottaa täydellistä kauppaa.


Tämä koskee myös silloin, kun sijaintisi on aktiivinen. Anna kaupan pelata kauppasuunnitelman mukaan, leikkaa tappiot aikaisin ja anna voittajasi juosta.

Pienennä sijainnin kokoa ja vipua

Yleinen kaupankäyntivirhe on väärän sijainnin mitoitus. Tämä vaikeutuu, kun kauppiaat käyttävät korkeaa vipuvaikutusta marginaalikauppapörsseissä. Kokeneet kauppiaat voivat hyödyntää markkinoiden pieniä hintavaihteluita käyttämällä suurta vipuvaikutusta FTX: n kaltaisessa pörssissä.

Koska salausmarkkinat voivat kuitenkin olla hyvin epävakaita, sitä korkeampi vipuvaikutus tarkoittaa sitä lähempänä selvitystilahintaa asemaanne.

ftx-liitäntä

Jos olet vasta aloittamassa, vähennä vipuvaikutusta, riski enintään 1% pääomastasi kussakin kaupassa ja käytä AINA pysäytystappiota.

Tämä tarkoittaa, että sinun on menetettävä 100 kauppaa peräkkäin tilin räjäyttämiseksi, mikä on erittäin vähäistä todennäköisyyttä. Itse asiassa useilla salauspörsseillä on paikkalaskurityökalu, joka auttaa kaupan koon määrittämisessä alkuperäisen pääoman perusteella.

Ole kärsivällinen ja älä pakota kauppoja

Yksi suurimmista kaupankäynnin virheistä, joita voit tehdä, on kiirehtiä kauppa-asemaan käyttämällä markkinatilausta. Sen lisäksi, että maksat kauppapalkkion markkinatilauksen toteuttamiseksi, se on yleensä pahin aloituspiste, jossa hinta voi välittömästi kääntyä sinua vastaan ​​ja aiheuttaa uuden tappion.

Jos sinulla on halu siirtyä kauppaan, kun hinta liikkuu nopeasti, olet kärsivät FOMO: sta.

Salauskauppiaiden on muistettava, että markkinat ovat auki 24/7. Joten, jos kaipaat kaupan asetuksia, ole kärsivällinen ja odota seuraavaa mahdollisuutta. Vaikka se voi olla turhauttavaa swing-kauppiaille päivittäisissä tai viikoittaisissa aikatauluissa, on aina olemassa toinen mahdollisuus ja ainakin olet säilyttänyt pääomasi.

Pidä päiväkirjaa jokaisesta kaupasta ja paranna

Oletko koskaan kuullut lauseesta, "Sonnit ansaitsevat rahaa, karhut ansaitsevat rahaa, siat teurastetaan?" Se tarkoittaa, että siat ovat ahneita, joten älä teurasteta ja on varoitus kauppiaille halusta ahneuteen ja kärsimättömyyteen markkinoilla. Ahne kauppias antaa tunteidensa hallita, mikä voi johtua:

 • Epärealistiset odotukset
 • Itsepäinen ego
 • Vahva usko markkinoiden kehitykseen
 • Sen on oltava “kaupassa voittoa varten” -ajattelu

Jos tämä kuvaa sinua, niin käydään kauppaa kuin sika ja lopulta menetät tasapainosi. Salakirjoituksen tai perinteisten markkinoiden kauppa vaatii vahvaa henkistä kurinalaisuutta, keskittymistä ja vankkoja riskienhallintakäytäntöjä. Uudet kauppiaat keskittyvät liikaa salauspäivän kaupankäyntistrategian parantamiseen. Tämä ei voi olla kauempana totuudesta.

käydä kauppaa kuin sika

Warren Buffetin mukaan “sijoittajan menestymisen kriittinen tekijä ei ole älykkyys tai taito, vaan temperamentti”. Jos sinulla ei ole temperamenttia ja tiukkaa kurinalaisuutta, käydään kauppaa kuin olisit kasinolla ja pelaat salaustasi. Tämä on ankaraa todellisuutta, mutta jos käydään kauppaa kuin sika, et onnistu menestymään salauksen kauppiaana.

Valitettavasti kaikilla ei ole oikeaa temperamenttia ja kurinalaisuutta tullakseen kannattavaksi salauksen kauppiaaksi. Jos sinulla on vaikeuksia ansaita voittoa useiden vuosien jälkeen, voi olla oikea päätös hyväksyä kaupankäynti ei ole sinulle. On myös muita tapoja ansaita kryptovaluutta kaupankäynnin lisäksi, joita voit harkita, kuten koron ansaitseminen salaus- ja Bitcoin Cashback -sovelluksille.

Johtopäätös

Salakirjoituksen kauppa on vakava taito, joka vaatii paljon taitoa ja kärsivällisyyttä. Se ei ole kaikille, mutta toivomme, että nämä salauksenvaihtovinkit aloittelijoille ovat hyödyllisiä ja parantavat dramaattisesti P: täsi&L pitkällä aikavälillä.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tai haluat jakaa muita yleisiä kauppavirheitä, jätä ajatuksesi alla oleviin kommentteihin.

Ja jos tämä viesti on hyödyllinen, jaa se verkkoosi!

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 8 parasta nollamaksuista salausta (komission maksuton kauppa)
 • Lopeta BitMEX: n käyttö nyt – käy kauppaa näiden 3 vaihtoehdon kanssa
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map