4 parasta paikkaa panostaa Tezos (XTZ) ja ansaita palkintoja

meidän Pick

Paras panostusalusta

Turvallisuus

pääkirja Vieraile verkkosivustolla

Paras panostusalusta

Nollamaksut

binance Vieraile verkkosivustolla

Paras panostusalusta

Yhdysvaltain asiakkaat

kolikkopohja Vieraile verkkosivustolla

Mikä on Tezos Staking?

Tezos (XTZ) on suosittu kryptovaluutta, joka käyttää a Panoksen todistamisprotokolla suojaamaan verkkoaan. Tezos-panostaminen antaa sijoittajille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja jopa 7% vuodessa osallistumalla aktiivisesti tapahtumien validointiin verkossa. Kolikoita panostavat Tezos-kortin haltijat saavat XTZ-rahakkeita palkkiona.

Kuinka panostaa tezoja (XTZ)

Panostaaksesi Tezos (XTZ) -kolikoita, toimi seuraavasti Ledger Nano X -lompakon avulla:

Parhaat alustat tezoille: vertailu


Tämä vertailuopas tarjoaa yleiskuvan siitä, mihin panostaa Tezos (XTZ) ansaita kryptovaluutta-palkkioita ja passiivisia tuloja. Tutkimuksemme perustuu alustan ominaisuuksien, arvioidun vuotuisen tuoton, palkkioiden ja turvallisuuden arviointiin.

 • Ledger-lompakko (hallitse yksityisiä avaimia ja panosta omalla laitteistolompakollasi)
 • Binance (maailman suosituin pörssi, joka sallii ATOM: n panostamisen ja kaupankäynnin)
 • Coinbase (hyvämaineinen, luotettava ja turvallinen maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto)
 • Atomic-lompakko (turvallinen ja hajautettu lompakko yli 300 kolikon ja rahakkeiden säilyttämiseen)

Ledger-lompakko

Ledger on yritys, joka on kehittänyt innovatiivisia tuotteita ja blockchain-sovelluksia säilytä salausvaroja, joissa on pankkimaista suojausta. Lippulaivatuotteita ovat Nano S- ja Nano X -mallit, joita pidetään laajalti yhtenä parhaista laitteistolompakoista salausvaluutan säilyttämiseen.

Käy Ledgerissä

Ledger-lompakkoon tallennetut Tezos-kolikot voidaan houkutella Ledger Live -sovelluksen kautta ansaitsemaan passiivisia tuloja osallistumalla Tezos-verkostoon valtuuskunnan kautta tai perustamalla solmu ja paistamalla. Vastapalveluksena, käyttäjät, jotka panostavat Tezoihin, ovat palkitaan noin 6 prosentin vuotuisella tuotolla, miinus palkkiot.

tezos staking ledger lompakko

Helpoin tapa panostaa Tezos Ledger-lompakolla on siirtää panostusvoima puolestasi. Sinä yhä säilytä XTZ-kolikoiden omistajuus samalla, kun panet omaisuuden turvallisesti laitteiston lompakkoon. Delegoimalla Tezos ja osallistumalla todistuksen panosprotokollaan sijoittajat voivat ansaita palkintoja avustamisesta protokollassa.

Napsauta tätä ja osta Ledger-laitteistolompakko.

Tämä tarkoittaa, että voit ansaita palkintoja panemalla Tezos ja hallitse yksityisiä avaimia älä koskaan menetä omaisuuden omistusta. Tämä on suositeltava vaihtoehto aloittelijoille ansaita palkintoja panemalla Tezos ja auttaa keräämään enemmän Tezoja samalla kun edistetään verkon turvallisuutta.

panostamalla tezos-pääkirjaa

Ainoa haitta Tezosin säilyttämisessä Ledger-laitteistolompakossa on, että ensimmäisen palkkion ansaitseminen voi viedä jopa 5 viikkoa. Sen jälkeen maksuja voidaan odottaa 3 päivän välein. Vaikka tämä saattaa tuntua haittana, kyky hallita hakkereita ja petollista toimintaa hallita Tezos-kolikoitasi laitteistolompakossa, on paljon tärkeämpää..

Binance

Binance on suurin kryptovaluutan vaihto kaupan määrän mukaan ja sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Pörssi tarjoaa monipuolisia tuotteita, mukaan lukien salausmarginaalikauppa, lainauspalvelu ja ansaitsevat palkkiot Binance-panoksella.

Käy Binancessa

Binance tarjoaa käyttäjilleen 25 panostustuotetta, kuten Tezos, nauttimaan ilmaisista panospalkinnoista yksinkertaisesti tallettamalla ja pitämällä kolikoita Binancessa. Siellä on ei Tezos-kolikoiden panostamisesta Binanceen ja niillä on oltava vähintään yksi XTZ, jotta ne ovat kelvollisia. Kaikki ansaitut voitot jaetaan Binancen käyttäjien kanssa panostusten maksimoimiseksi.

binance

Tezos-panoksen etu Binancelle on, että kryptovaluuttakauppiaat voivat valita Tezos-osuuden odottaessaan kauppaa. Käyttäjät voivat hyötyä panoksista potentiaalisen kaupan voiton lisäksi.

Liittyvät: Binance Review: Salaus, kaupankäynti & Palkkiot

Kun sijainti on täytetty, sidottu saldo ja siihen liittyvät palkkiot säätyvät automaattisesti käytettävissä olevan saldon mukaan. Ei ole kiinteää suunnitelmaa ja voi myydä Tezoja milloin tahansa panostaessaan Binancea.

tezos panostus binance

Panosta Tezos Binanceen seuraavasti:

 • Kirjaudu tiliisi tai luo ilmainen tili Binancella
 • Siirry ylävalikossa kohtaan ” Finance ” ja napsauta ‘Staking’
 • Valitse Tezos (XTZ) Joustava panostus -valikosta
 • Talleta varoja laitteistolompakosta tai osta Tezos fiatilla
 • Säilytä Tezos-kolikoita Binance-lompakossa ja ansaitse panoksia

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on hajautettu online-kryptovaluutta-lompakko saatavana pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla, jotka tukevat yli 500 kolikkoa ja rahakkeita. Lompakko sopii kaikenkokoisille salaussijoittajille, ja se tarjoaa yksinkertaisen, turvallisen ja kätevän tavan tallentaa digitaalisia resursseja.

Käy Atomic Walletissa

odotettavissa Tezosin panostaminen Atomic Walletiin on noin 7% mikä on hyvin verrattavissa muihin panosvaihtoihin ja lompakkoihin. Panospalkintojen saamiseksi Atomic Walletissa on oltava vähintään 1 XTZ. Sivustolla on Tezos-panoslaskuri, jolla kuukausitulot ja vuositulot määritetään sidottujen XTZ-kolikoiden määrän perusteella.

Atomic-lompakon avulla käyttäjät voivat panostaa Tezoja ilman maksuja ja vastaanota leipurin palkkioita suoraan lompakkoon. Täydelliset palkkiot leipureilta, jotka tarkistavat tapahtumat blockchain Proof-Of-Stake -verkossa, välitetään salauksen haltijalle ilman välittäjiä. Panospalkinto vaihtelee ja käyttäjä voi valita panostettavan Tezos-leipurin.

Toisin kuin Ledger Live -sovellus, on ei laitteistolompakon integrointi saatavilla, joten on tärkeää pitää varmuuskopiointivaihe ja salasana turvassa, koska olet yksin vastuussa lompakon turvallisuudesta. Mielestämme pidämme parempana tietoturvaetuista, jotka aiheutuvat omaisuuden varastoinnista laitteistolompakkoon nauttien samalla palkinnoista.

atomipakastin

Panosta Tezos Atomic Walletiin seuraavasti:

Kolikkopohja

Coinbase on kryptovaluutan vaihto, joka on yli 35 miljoonan ihmisen luottamus yli 100 maassa maailmanlaajuinen ostaa, myydä, tallentaa, käyttää, panostaa ja ansaita kryptovaluutta. Kesäkuussa 2012 perustettu Coinbase on noussut suosituksi digitaalisen valuutan lompakoksi ja kaupankäyntialustaksi ostamaan Bitcoinia ja kolikoita luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Käy Coinbasessa

Coinbase on ottanut käyttöön panostaa vain yhdysvaltalaisille asiakkailleen panospalkkio jopa 5,00%. Palkkion prosenttiosuus ei ole kiinteä ja vaihtelee ajan myötä Tezos-verkon jakamien panostulojen perusteella, jotka maksetaan suoraan käyttäjän Coinbase-lompakkoon.

kolikkopohjaiset tezot

Samanlainen kuin Binance-vaihto, Tezos-kolikot on varastoitava Coinbase-lompakkoon ansaitsemaan panoksia. Tämä antaa joustavuuden vaihtaa omaisuus osakeosuudesta spot-kaupankäyntiin ja päinvastoin markkinaolosuhteiden muuttuessa. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä ottamasta Tezoja ja myydä niitä milloin tahansa.

Tezos-kolikoiden panemisesta Coinbaseen peritään pieni provisio. Summa vähennetään Tezos-verkostolta saaduista panoksista. Tämä johtaa hieman alhaisempaan 5%: n palkintoprosenttiin verrattuna muihin edellä mainittuihin alustoihin.

Mistä ostaa tezoja?

paras paikka ostaa Tezos (XTZ) käyttää fiatia salauksenvaihtoon muuntaa paikallisen fiat-valuutan digitaaliseksi omaisuudeksi. Muita tapoja ostaa, käydä kauppaa ja myydä Tezos käyttää kolikon vaihtoa Tezosiksi käyttämällä suurinta salauskauppapörssiä tai välitöntä salauksenvaihtopalvelua..

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko tezojen käyttämiseen liittyviä riskejä?

Tezos-kolikoiden panostaminen vaihtoon liittyy riskiin, koska käyttäjät eivät hallitse lompakon yksityisiä avaimia. Vaihto voi olla altis verkkovarkauksille ja vilpilliselle toiminnalle, mikä voi johtaa varojen menetykseen.

Panostusalustat, joiden avulla käyttäjät voivat valita validoijan tai leipurin, voivat tuoda esiin riskin, jota tarjoaja ei välitä Tezos-palkkioita täysimääräisesti sidosryhmälle. On tärkeää valita validator tai leipuri huolellisesti.

Kuinka ansaitsen Tezos-palkintoja Coinbasella?

Käyttäjät voivat ansaita Tezos-panoksia Coinbasen avulla tunnetun palvelun kautta Delegoitu todistus panoksesta (dPoS). Tämän avulla käyttäjät voivat siirtää omaisuuden toiselle osapuolelle panostamaan kolikot puolestasi. Käyttäjät säilyttävät Tezos-kolikoiden omistajuuden Coinbase-lompakossa ja ansaitsevat palkintoja delegoimalla panostusvoiman Coinbaselle.

Mikä on paras tapa panostaa Tezos-kolikoita

Paras tapa panostaa Tezosiin on käyttää Ledger-laitteistolompakkoa. Varojen turvallisuus on tärkeintä, ja kirjanpidon avulla voit hallita kolikoita ja yksityisiä avaimia jatkuvasti.

Johtopäätös

Artikkelin lopuksi, missä Tezos omistaa, olemme arvioineet ja verranneet suosituimpia kryptovaluutan vaihtoa ja lompakoita XTZ-kolikoiden säilyttämiseen panostavien palkkioiden ansaitsemiseksi. Vaikka alustojen välillä on hienovaraisia ​​eroja, kuten palkitsemisprosentit ja palkkiot, joiden tiedossa on, Tezos-panostus Ledger-lompakolla on turvallinen ja kannattava tapa ansaita XTZ-rahakkeita ilman, että sinun on myytävä kolikoitasi.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
 • 8 parasta salausvaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa
 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
 • Kuinka panostaa Cosmosiin (ATOM): 4 parasta paikkaa ansaita palkintoja
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • 10 parasta Australian kryptovaluutanvaihtoa
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map