Kuinka panostaa Cosmosiin (ATOM): 4 parasta paikkaa ansaita palkintoja

meidän Pick

Paras panostusalusta

Turvallisuus

pääkirja Vieraile verkkosivustolla

Paras panostusalusta

Aloittelijoille

kolikkopohja Vieraile verkkosivustolla

Paras panostusalusta

Maine

binance Vieraile verkkosivustolla

Mikä on kosmoksen (ATOM) panostus?

Staking Cosmos (ATOM) -tunnus sisältää kolikoiden tallentamisen kryptovaluutta lompakkoon tai vaihtoon tukemaan blockchain-verkon toimintaa ansaitsemaan palkkioita. Cosmoksen omistajalle maksetaan bonus heidän panoksestaan ​​verkon toimintaan (samanlainen kuin kaivostoiminta). Panostus on suosittu tapa ansaita ilmainen kryptovaluutta sijoittamatta enemmän pääomaa.

Miksi Vaarnan Cosmos?

Cosmos (ATOM) on suosittu digitaalinen valuutta, joka käyttää hybridiä Panoksen todistamisprotokolla suojaamaan verkkoaan ja antaa Cosmos-sijoittajien ansaita passiivisia tuloja jopa 10% vuodessa.

Sijoittajat palkitaan pitämällä kolikon varastointia ja osallistumalla tapahtumien validointiin verkossa ‘validatorien’ kautta. Pieni palkkio jaetaan sitten omistajille (tai ‘edustajalle’) validointilaitteiden kautta määritetyllä palkkio-osuudella.

Kuinka panostaa Cosmosiin (ATOM)

Jos haluat panostaa Cosmos (ATOM) -kolikoita, noudata näitä ohjeita käyttämällä Ledger-laitteistolompakkoa esimerkkinä:

Parhaat alustat Cosmos: lle: vertailu

Tämä vertailuopas tarjoaa yleiskuvan siitä, mihin panostaa Cosmos (ATOM) ansaita palkintoja ja passiivisia tuloja. Tutkimuksemme perustuu alustan ominaisuuksien, arvioidun vuotuisen tuoton, palkkioiden ja turvallisuuden arviointiin.

 • Ledger-lompakko (hallitse yksityisiä avaimia ja panosta omalla laitteistolompakollasi)
 • Binance (maailman suosituin pörssi, joka sallii ATOM: n panostamisen ja kaupankäynnin)
 • Coinbase (hyvämaineinen, luotettava ja turvallinen maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto)
 • Atomic-lompakko (turvallinen ja hajautettu lompakko yli 300 kolikon ja rahakkeiden säilyttämiseen)

Ledger-lompakko

Ledger on yritys, joka on kehittänyt innovatiivisia tuotteita ja blockchain-sovelluksia säilytä salausvaroja, joissa on pankkimaista suojausta. Lippulaivatuotteita ovat Nano S- ja Nano X -mallit, joita pidetään laajalti yhtenä parhaista laitteistolompakoista salausvaluutan säilyttämiseen.

Käy Ledgerissä

Ledger-lompakkoon tallennetut Cosmos-kolikot voidaan houkutella Ledger Live -sovelluksen kautta ansaitsemaan passiivisia tuloja osallistumalla Cosmos-verkostoon valtuuskunnan kautta. Vastapalveluksena, käyttäjät, jotka panostavat Cosmosiin palkitaan noin 8-10 prosentin vuotuisella tuotolla, miinus palkkiot.

vaarnan kosmoksen pääkirjan lompakko

Helpoin tapa sijoittaa Cosmos Ledger-lompakolla on siirtää panostusvoima puolestasi. Sinä yhä säilyttää ATOM-kolikoiden omistajuus samalla, kun panet omaisuuden turvallisesti laitteiston lompakkoon. Delegoimalla Cosmosin ja osallistumalla vedonlyöntiprotokollaan sijoittajat voivat ansaita palkintoja avustamisesta protokollassa.

Napsauta tätä ja osta Ledger-laitteistolompakko.

Sijoittajat voivat ansaita palkintoja panostamalla Cosmos ja hallitse yksityisiä avaimia ja ylläpitää omistajuutta omaisuuden yli. Tämä on suositeltava vaihtoehto aloittelijoille ansaita palkintoja panemalla Cosmos ja auttaa keräämään lisää ATOM-kolikoita samalla kun edistetään blockchain-verkon toimintaa.

vaarnan kosmoksen lompakko

Sijoittajilla, jotka panostavat ATOM-laitteistoon, on mahdollisuus ansaita palkintoja kahdella eri tavalla:

 • Yhdistäminen (äskettäin saadut ATOM-kolikot lisätään valtuuskunnan panosjoukkoon ja lisätään ajan myötä)
 • Lunastaminen (Äskettäin saadut ATOM-kolikot maksetaan lompakkoon, mutta eivät ansaitse panospalkkioita ja ne voidaan vaihtaa muihin varoihin)

Pitkän aikavälin sijoittajien ja Cosmosin haltijoiden tulisi harkita sijoittamisensa Ledger Nano X -laitteiston lompakkoon kerätäkseen lisää ATOM-kolikoita, mikä lisää omaisuuden ylläpitämisen turvallisuutta ja jopa 10%: n sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Binance

Binance on suurin kryptovaluutan vaihto kaupan määrän mukaan ja sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Pörssi tarjoaa monipuolisia tuotteita, mukaan lukien kryptovaluutta-vipuvaikutus, lainauspalvelu ja palkkioiden ansaitseminen laina- ja korkotileillä.

Käy Binancessa

Kosmoksen panostuksella on arvioitu palkkio välillä 6% – 9% ansaita ylimääräisiä tuloja tallettamalla ja pitämällä ATOM-kolikoita Binance-lompakossa. Käyttäjän Cosmos-saldo arvioidaan joka tunti palkkioiden laskemiseksi. Cosmos-panokset maksetaan kuukausittain.

Liittyvät: 8 parasta kryptovaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa

Binance-sijoittajat Palkintojen saamiseen vaaditaan vähintään 0,5 ATOM. Kaikki ansaitut voitot jaetaan Binancen käyttäjien kanssa panostusten maksimoimiseksi. Binanssipanos ei ole käytettävissä kaikissa maissa. Katso lisätietoja verkkosivustolta.

binance

ATOM-kolikoiden panemisesta Binancelle on kyky panostaa Cosmosia odottaessaan kaupankäyntimahdollisuutta. Käyttäjät voivat hyötyä panoksista mahdollisten kaupankäyntivoittojen lisäksi paikan päällä tai marginaalipörssissä.

Liittyvät: Binance Review: Salaus, kaupankäynti & Palkkiot

Kun sijainti on täytetty, sidottu saldo ja siihen liittyvät palkkiot säätyvät automaattisesti käytettävissä olevan saldon mukaan. Ei ole kiinteää suunnitelmaa ja käyttäjiä voi vaihtaa panosvarat kaupankäyntiin Cosmos Binancella.

binance kosmoksen panostus

Panosta Cosmos (ATOM) Binanceen seuraavasti:

 • Kirjaudu tiliisi tai luo ilmainen tili Binancella
 • Siirry ylävalikossa kohtaan Ansaitse ja napsauta Staking
 • Valitse ‘Cosmos (ATOM) Staking’
 • Talleta kolikoita laitteistolompakosta tai osta Cosmos fiatilla
 • Aloita Cosmos-ansaintapalkkioiden ansaitseminen

Kolikkopohja

Coinbase on suosittu kryptovaluutanvaihto yli 35 miljoonan ihmisen luottamus yli 100 maassa maailmanlaajuinen ostaa, myydä, tallentaa, käyttää, panostaa ja jopa ansaita korkoa Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista. Coinbase on noussut suosituksi suojatuksi lompakkoksi ja pörssiksi, joka ostaa Bitcoinia luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Käy Coinbasessa

Coinbase on ottanut käyttöön panostaa vain yhdysvaltalaisille asiakkailleen panostaminen Cosmosiin (ATOM) jopa 5,00%. Palkkion prosenttiosuus ei ole kiinteä, ja se vaihtelee ajan mittaan perustuvien voittojen perusteella, jotka validoijat jakavat Cosmos-verkossa. Palkinnot maksetaan suoraan Coinbase-lompakkoon, johon käyttäjien varat tallennetaan.

kolikkopohjan panosatomi

Ansaitsemaan panostuksia, Cosmos-kolikot on säilytettävä Coinbase-lompakossa. Tuolla on vähimmäispanosmäärä 1 ATOM jonka on oltava lompakossa palkkioiden ansaitsemiseksi. Lisäksi panostuspalkkiovaihtoehto on kytkettävä päälle ‘Asetukset’ -valikossa ‘Rahoituspalvelut’.

Kun kolikot ovat sijoittuneet pörssiin, hyvitykset hyvitetään ensimmäisellä maksulla suoraan Coinbase-lompakkoon noin 7–14 päivän kuluttua. Ensimmäisen maksun jälkeen ATOM-panostukset talletetaan noin 7 päivän välein.

ATOM-kolikoiden sijoittamisesta Coinbaseen peritään pieni provisio. Summa vähennetään Cosmos-verkostolta saaduista panoksista. Tämä johtaa hieman alempaan 5%: n palkintoprosenttiin verrattuna muihin edellä mainittuihin panostusalustoihin.

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on hajautettu online-kryptovaluutta-lompakko saatavana pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla, jotka tukevat yli 500 kolikkoa ja rahakkeita. Lompakko sopii kaikenkokoisille salaussijoittajille, ja se tarjoaa yksinkertaisen, turvallisen ja kätevän tavan tallentaa digitaalisia resursseja.

Käy Atomic Walletissa

odotettavissa ROOS Cosmosin (ATOM) panemisesta Atomic Walletiin on ~ 10% joka on ylemmällä palkintotasolla verrattuna kryptovaluutanvaihtoihin ja lompakkoihin, jotka mahdollistavat panostamisen. Panospalkintojen saamiseksi Atomic Walletissa on oltava vähintään 1 ATOM.

atomilompakko, joka panostaa kosmokseen

Toisin kuin Ledger Live -sovellus, on ei laitteistolompakon integrointi saatavilla, joten on tärkeää pitää varmuuskopiointivaihe ja salasana turvassa, koska olet yksin vastuussa lompakon turvallisuudesta. Mielestämme pidämme parempana tietoturvaetuista, jotka aiheutuvat omaisuuden varastoinnista laitteistolompakkoon samalla kun nautit Cosmosin panostamisesta.

Voit sijoittaa Cosmos (ATOM) -kolikoita Atomic Walletiin seuraavasti:

Mistä ostaa Cosmosia?

paras paikka ostaa Cosmos (ATOM) käyttää fiatia salauksenvaihtoon muuntaa paikallisen fiat-valuutan digitaaliseksi omaisuudeksi. Vaihtoehtoisesti, hyvämaineisen krypto-kaupankäynnin pörssin tai välittömän salaus-salaus -vaihtoalustan avulla voidaan vaihtaa toinen kolikko Cosmosiin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko riskejä panostavan kosmoksen (ATOM) kanssa?

Pörssin avulla panostava Cosmos liittyy riskiin, koska sijoittajat eivät hallitse yksityisiä avaimia, jotka tarjoavat pääsyn varoihin. Vaihto voi olla altis verkkovarkauksille ja vilpilliselle toiminnalle, mikä voi johtaa varojen menetykseen.

Lisäksi panostusalustat, joiden avulla käyttäjät voivat valita validoijan tai leipurin, voivat tuoda esiin riskin, jota tarjoaja ei välitä täysimääräisesti panospalkkioita edustajalle. maksut voivat vaihdella 1 prosentista 25 prosenttiin ja validoijasta riippuen.

Kuinka ansaitsen Cosmos-panostuksia Coinbasen avulla?

Käyttäjät voivat ansaita Cosmos (ATOM) -palkintoja Coinbasen avulla kolikoiden pitäminen tai ostaminen pörssissä sidottavaksi puolestasi. Sijoittajat säilyttävät ATOM-kolikoiden omistajuuden Coinbase-lompakossa ja ansaitsevat palkkioita siirtämällä panostusvoiman Coinbaselle.

Missä maissa Coinbase tukee panosta?

Coinbase on maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa panostuspalvelunsa maailmanlaajuisesti esimerkiksi Belgiassa, Ranskassa, Alankomaissa, Slovakiassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa (lukuun ottamatta New Yorkin ja Havaijin asukkaita).

Mikä on paras tapa panostaa kosmokseen (ATOM)

Paras tapa panostaa Cosmosiin (ATOM) on käyttää Ledger-laitteistolompakkoa. Varojen turvallisuus on tärkeintä, ja kirjanpidon avulla voit hallita kolikoita ja yksityisiä avaimia jatkuvasti.

Johtopäätös

Artikkelin lopuksi Cosmosin (ATOM) panostamisesta olemme arvioineet ja verranneet suosituimpia kryptovaluutan vaihtoa ja laitteistolompakoita ATOM-kolikoiden säilyttämiseen panostavien palkkioiden ansaitsemiseksi.

Vaikka alustojen välillä on hienovaraisia ​​eroja, kuten palkkaprosentit ja palkkiot, joiden on oltava tietoisia, mielestämme ATOM-panostus Ledger-lompakolla on turvallinen ja kannattava tapa ansaita ylimääräisiä ATOM-kolikoita tarvitsematta myydä kolikoitasi.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
 • 4 parasta paikkaa panostaa Tezos (XTZ) & Ansaitse palkintoja
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map