10 parasta salausvaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa

Amerikan yhdysvalloissa (USA) asukkaiden käytettävissä on monia krypto-valuutanvaihtoja digitaalisen omaisuuden ostamiseksi. Aloittelijoille voi olla vaikea löytää tällainen vaihto oikea istuvuus niin monilla vaihtoehdoilla. Olemme tarkistaneet yli 60 vaihtoa ja luetellaan parhaiten arvostetut ja parhaimmat salausvaihtomme Yhdysvalloissa joten voit tehdä tietoisen päätöksen.

meidän Pick

Paras vaihto

Aloittelijoille

kolikkopohja Vieraile verkkosivustolla

Paras vaihto

Alhaiset palkkiot

binance Vieraile verkkosivustolla

Paras vaihto

Sosiaalinen kaupankäynti

etoro Vieraile verkkosivustolla

Huomaa, että jotkut pörssit vaativat sinun omistamaan Bitcoin-lompakon, kuten Ledger Nano X. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme kryptovaluutta-laitteiden lompakoista.

Contents

Paras kryptovaluutanvaihto USA

Arviomme perusteella nämä ovat parhaita salauspörssejä Yhdysvalloissa:

Salausvaihdot Yhdysvalloissa: vertailut


Tämä vertailuopas tarjoaa yleiskatsauksen parhaista USA: n kryptovaluutanvaihdoista Bitcoinin ja muiden altcoinien ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. Arviointimme perustuu alustan ominaisuuksien, kaupankäyntiparien, maksuvaihtoehtojen, tuettujen valuuttojen, kaupankäyntimaksujen, asiakastuen ja suojaustapojen perusteelliseen tutkimukseen..

Suosituimmat salauspörssit USA: 2021 arvostelua

1. Binanssi

Binance on yksi parhaista salauspörsseistä maailmassa, joka tarjoaa paikan ostaa, käydä kauppaa ja myydä yli 200 digitaalista kryptovaluuttaa. Alusta on nähnyt meteorisen nousun, josta on tullut suosituin salauskaupan pörssi suurin päivittäinen kaupankäyntimäärä. Pörssi tukee Yhdysvaltojen asukkaita ostamaan, vaihtamaan ja myymään kryptovaluuttoja Yhdysvaltain dollareilla.

binanssitilavuus

Binance on ykkönen kaupankäynnin määrälle ja likviditeetille.

Binance on mielestämme paras krypto-valuutanvaihto salauksen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. palkkiot välillä 0% – 0,1% ovat yksi halvimmista salauksen osto- ja myyntihinnoista muihin pörsseihin verrattuna. Binance exchange tarjoaa myös laajan valikoiman rahoituspalveluja ja lisäominaisuuksia, jotka sisältävät:

 • Antaa käyttäjien ostaa salausta käyttämällä laajaa valikoimaa fiat-valuuttoja
 • Tukee useita maksutapoja, kuten pankkitalletusta ja luotto- / maksukorttia
 • Perus- ja edistynyt kaupankäynnin kartoitus, joka sopii vaihtelevien taitojen käyttäjille
 • Marginaali-kaupankäyntialusta salakirjoituksen kauppaan vipuvaikutuksella
 • Johdannaiset ja vipuvaikutukset
 • Turvallinen Binance-lompakko salausvaluuttavarojen säilyttämiseen
 • Binance tarjoaa säästötilit ansaita salauksen korkoa
 • Salauslainat ja Binance-panokset
 • Binance VISA-kortti salattuun ja maksaa salauksella

binance

Ominaisuudet:

 • Johtava kryptovaluutan vaihto maailmassa
 • Useita kauppapareja fiatia, altcoineja ja stablecoineja vastaan
 • Erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja USD: n tallettamiseksi
 • Alhaiset palkkiot, suuri kauppavolyymi ja alennukset kaupankäyntimaksuista
 • Spot-, futuuri-, optio- ja marginaalikauppa yhdellä alustalla
 • Ansaitse kiinnostusta salauksesta Binance-säästötilillä

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.8 / 5

Binance-tarkistus

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Binancessa

2. Kolikkopohja

Coinbasen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, ja sitä pidetään Yhdysvaltojen parhaana salakirjoituksena. Se on tällä hetkellä suurin kryptovaluuttakauppapaikka Yhdysvalloissa kaupankäyntimäärällä, jonka kokonaiskaupan volyymi on yli 20 miljardia. Coinbase on myös yksi turvallisimmista kryptovaluutanvaihdoista ei ilmoitettuja hakkereita tai kompromisseja turvajärjestelmien ja lompakoiden käyttö, mikä johtaa varojen menetykseen rikollisen toiminnan vuoksi.

kolikkopohja

Coinbase on mullistanut digitaalisen valuutan ympäristön tarjoamalla yksinkertaisen, luotettavan ja helppokäyttöisen alustan. Yhdysvalloissa olevat henkilöt ja instituutiot voivat ostaa, vaihtaa, tallentaa ja myydä digitaalisia hyödykkeitä, kuten Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin, Bitcoin Cash ja monia muita. Amerikkalaisen salausvaihto tukee Yhdysvaltain dollareita maksuna.

Kun Coinbase-tili on luotu ja vahvistettu, Yhdysvaltain asukkaat voivat valita maksutavan rahoittamaan lompakonsa, kuten pankkikortti pieniin investointeihin, pankkisiirto suuriin investointeihin tai pankkitilin siirto, jonka käsittely kestää pari päivää. Coinbasen käytön merkittävä etu on se verkossa tallennetut varat kuuluvat vakuutuksen piiriin.

kolikkopohjan tilastot

Ominaisuudet:

 • Paras kryptovaluutan vaihto aloittelijoille
 • Osta salausta pankkisiirrolla tai luottokortilla / maksukortilla
 • Nopea ja helppo seurata salausportfoliota verkkosivustolla tai sovelluksessa
 • Coinbase Pro sisältää kehittyneitä kaupankäyntityökaluja ja indikaattoreita
 • Hanki ilmainen salaus sijoittamalla kolikoita tai oppia salauksesta
 • Suojattu lompakko Bitcoinin ja muun digitaalisen omaisuuden tallentamiseen

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.7 / 5

Coinbase-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Coinbasessa

3. eToro

eToro sopii aloittelijoille Yhdysvalloissa, jonka avulla voit ostaa kryptovaluuttoja a tehokas ja käyttäjäystävällinen kaupankäyntialusta. Alusta tarjoaa yksinkertaisen alustan tärkeimpien digitaalisten valuuttaparien, altcoiinien tai salakirjoituksen harjoittamiseen virtuaalisen salkun avulla.

Salausvaluuttojen ostaminen eTorosta aiheuttaa hajautettuja kustannuksia vain varsinaiselle omaisuudelle. Leviämismaksu vaihtelee digitaalisen omaisuuden mukaan ja nousee ja laskee markkinaolosuhteiden mukaan. Esimerkiksi Bitcoinin osto- ja myyntimaksu on 0,75% kauppaa kohti. Verrattuna muihin kryptovaluuttapalveluiden tarjoajiin, kuten Coinbase, joka veloittaa välillä 0,5% – 3,99%.

etoro

Vastuuvapauslauseke: eToro USA LLC. Sijoitukset ovat markkinariskin alaisia.

Kaupankäyntirajapinta sisältää reaaliaikaisen salausmarkkinatutkimuksen & uutiset, edistyneet kaupankäyntiominaisuudet ja riskienhallintatyökalut sekä sosiaalinen verkosto. Käyttäjät voivat kopioida kaupankäynnin kannattavimmista salauskauppiaista ja olla yhteydessä muihin kauppiaisiin jakamaan ideoita, strategioita tai heijastaa kannattavien kauppiaiden kaupankäynnin tulosta.

Aloittelijat voivat käyttää kopiokauppasuodatinjärjestelmää löytääkseen sijoittajan salkun kopioidakseen heidän kriteereihinsä, kuten sijoitetun pääoman tuotto, riskinsietokyky ja kopiokoneiden määrä. Mahdollisten tappioiden rajoittamiseksi on mahdollista asettaa pysäytystappotaso.

etorokopytrader

Ominaisuudet:

 • Yhdysvalloissa säännelty palveluntarjoaja ostamaan todellisia salausvaroja
 • Osta salaus luottokortilla, pankkisiirrolla ja PayPalilla
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja intuitiivinen mobiilikauppasovellus
 • Kopioi ja käy kauppaa kannattavilla salakauppiailla alustalla
 • Sijoita menestyviin huippukauppiaiden kryptovaluutta-salkkuihin
 • Vastuuvapauslauseke: eToro USA LLC; Sijoituksiin kohdistuu markkinariski, mukaan lukien pääoman mahdollinen menetys

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.6 / 5

eToro-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy eTorossa

4. Kraken

Kraken on vuonna 2011 perustettu Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihto, joka sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa. Vaihto on a viiden parhaan pörssi, joka perustuu spot-markkinoiden liikenteeseen, likviditeettiin ja kaupankäyntimääriin mukaan kolikkomarkkinat. Kraken on lisensoitu ja säännelty salauspörssi Yhdysvalloissa FinCENin kanssa, lukuun ottamatta asiakkaita Washingtonin osavaltiossa (WA) ja New Yorkissa (NY).

Krakenilla on ostettavissa ja myytävissä 54 kryptovaluuttaomaisuutta kuten Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP ja Litecoin. On myös suosittuja DeFi-rahakkeita, kuten Compound (COMP), Kava (KAVA) ja Kyber Network (KNC). Sijoittajat voivat käyttää kehittyneitä kaupankäyntivaihtoehtoja ja automaattista salkunvalvontaa, jotta käyttäjät voivat seurata markkinoita ja hallita salkkuaan yhdellä käyttöliittymällä.

kraken

Ominaisuudet:

 • Yhdysvalloissa toimiva, lisensoitu ja säännelty kryptovaluutan vaihto
 • Tuettu useimmissa Yhdysvaltain osavaltioissa
 • Sijalla 5 maailmassa korkean volyymin ja likviditeetin suhteen
 • Alhaiset ja kilpailukykyiset kauppamaksut kauppaa kohti
 • Kokopäiväinen henkilökunta tarjoaa 24/7 asiakastukea

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.6 / 5

Kraken-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Krakenissä

5. Kaksoset

Kaksoset ovat a New Yorkissa toimiva kiinteä ja säännelty kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa, perustivat Winklevoss-kaksoset. Yritys tarjoaa laillisen kryptovaluutanvaihdon, joka on New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osaston (NYSDFS) toimilupa ja sääntely..

Sivusto on mielestämme paras salausvaihto turvallisuuteen. Gemini tarjoaa turvallisen paikan yksityishenkilöille, kauppiaille ja instituutioille ostamaan, myymään ja tallentamaan digitaalisia valuuttoja ja ansaitsemaan myös korkoa. Merkittäviä ominaisuuksia ovat edistynyt kaupankäyntialusta, säilytyspalvelu, suojattu lompakko, mobiilikauppasovellus ja pörssin ulkopuoliset salauskaupat.

kaksoset ostavat bitcoinia

Gemini-vaihto äänestettiin paras Bitcoin-vaihto Yhdysvalloissa ja ylläpitää korkeaa turvallisuustasoa, joka on rakentanut alan vankan maineen luotettavana digitaalisen omaisuuden toimittajana. Pörssi on tehnyt yhteistyötä myös maailman parhaiden yritysten, kuten Samsung, Tradingview, Brave ja Nifty Gateway, kanssa.

Gemini-alusta on yksi turvallisin kryptovaluutanvaihto ostajille ja myyjille. Digitaalinen omaisuudenvaihto sisältää institutionaalisen tason toimenpiteitä, jotka suojaavat käyttäjän tietoja ja alustalle tallennettuja varoja. Suojausominaisuuksiin kuuluvat kylmä lompakon varastointi, moniallekirjoituksen peruutusprosessi, kaksitekijäinen todennus, salaus, osoitteiden lisääminen sallittujen luetteloon ja raa’an voiman sisäänkirjautumisen suojaus.

gemini -sivusto

Ominaisuudet:

 • Yhdysvalloissa toimiva, lisensoitu ja säännelty vaihto
 • Turvallisuuteen keskittynyt alusta asiakkaiden varojen suojaamiseksi
 • OTC-pörssi suurille tilauksille
 • Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen mobiilikauppasovellus Bitcoin-kaupankäyntiin
 • Käytä salausta Gemini-mobiilisovelluksella

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.6 / 5

Gemini-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Kaksosissa

6. Crypto.com

Yli miljoonan asiakkaan kautta maailmassa Crypto.com on ensiluokkainen kryptovaluutan vaihto ja kaupankäyntisovellus, jota tuetaan 49 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Crypto.com-sovellus on all-in-one-alusta, jolla voi ostaa, myydä, käydä kauppaa, käyttää, tallentaa, ansaita, lainata käteistä ja jopa maksaa laskuja salauksella..

crypto.com

Käyttämällä omaa alkuperäistä digitaalista rahakolikoitaan Crypto.com voi tarjota syvän likviditeetin, joka johtaa kilpailukykyisiin kaupankäyntimaksuihin salakirikoiden kaupassa fiat- ja stablecoineja vastaan. Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen helppokäyttöisessä mobiilisovelluksessa.

Crypto.com on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja tarjoaa säännöllisiä rajoitetun ajan tarjouksia houkutellakseen uusia käyttäjiä alustalle, kuten:

 • 90 päivän nollamaksu salauskauppa uusille käyttäjille
 • Aikeissa 50%: n alennus kauppamaksusta kaikissa pörssin nykyisten käyttäjien kaupoissa
 • 2% bonustalletus ensimmäisen 30 päivän aikana tehtyjen talletusten korko
 • Lähetä salaus Crypto.com-sovelluksen käyttäjille välittömästi ilman maksuja
 • Osta Bitcoin 0% luottokorttimaksut

crypto.com -sovellus

Ominaisuudet:

 • Aloittelijaystävällinen ja nopea tilin vahvistus
 • Korkean likviditeetin tilauskanta, matalat spreadit
 • Tasopohjaiset kauppapalkkiot, jotka laskevat suuremmalla volyymilla
 • Marginaali-alusta salattujen CFD-kauppojen käymiseen
 • Uusien käyttäjien nollakaupan palkkiot ensimmäisten 90 päivän ajalta

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.5 / 5

Crypto.com-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Crypto.com

7. CEX.IO

CEX.IO on yksi maailman vanhimmista krypto-valuutanvaihdoista salauksen ostajille ja myyjille, ja se on yli 3 miljoonan käyttäjän luottama. Se on maailmanluokan pörssi, joka palvelee kaikenlaisia ​​sijoittajia sen helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joten se on ihanteellinen aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille.

CEX.IO on suosittu valinta Yhdysvalloissa asukkaille, jotka haluavat ostaa salauksen välittömästi luotto- / maksukortilla. Vaihto on saatavana työpöydälle tai sen mobiilisovellukseen, joka tukee iOS- ja Android-älypuhelimia. Käyttäjät voivat jopa myydä kolikoita heti ja vetäydy fiat-voitot VISA: lle tai Mastercardille.

CEX.io

Ominaisuudet:

 • Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä
 • Korkean likviditeetin tilauskanta, matalat spreadit
 • Rahatili luottokortilla, BPAY: llä, pankkisiirrolla ja PayPalilla
 • Marginaaliympäristö niille, jotka haluavat käydä kauppaa CFD: llä
 • Panostus omistusten lisäämiseksi varastoimalla kolikoita CEX.IO: lle

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.2 / 5

CEX.IO-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy CEX.IO

8. Changelly

Changelly on fiat to crypto exchange, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa salauksen luotto- / maksukorteilla. Vaihto tarjoaa a yksinkertainen käyttöliittymä aloittelijoille ja edistyneille sijoittajille salausvarojen nopeaan ostamiseen ja vaihtamiseen ja lähetä suoraan laitteiston lompakkoon parhaan turvallisuuden takaamiseksi.

Alusta on yksi parhaista kryptovaluutanvaihtosivustoista salauksen muuntamiseksi toiseksi. Changelly käyttää sitä kaupankäynnin algoritmia integroituu joihinkin suurimpiin kryptovaluutanvaihtoihin koota asiakkailleen parhaat salaushinnat. Sivusto etsii ja käyttää parasta mahdollista hintaa näyttääkseen käyttöliittymässä ja lukitsee hinnan, kunnes käyttäjä suorittaa tapahtuman ja vahvistaa lohkoketjussa. Changelly-käyttäjät voivat vaihtaa salauksen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

muuttuvalla verkkosivustolla

Ominaisuudet:

 • Luotetuin ja arvostetuin salauksenvaihtofoorumi maailmassa
 • Nopea ja helppo luoda tili
 • Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä salakirjoituksen vaihtamiseksi nopeasti
 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut salausvälineiden vaihtamiseksi
 • Osta salausta luotto- ja maksukorteilla
 • Vaihda salaus ja siirrä suoraan offline-lompakkoon

Mene sivustolle

yleensä ottaen

4.15 / 5

Changelly-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Changellyssä

9. Joutsen Bitcoin

Joutsen Bitcoin Tavoitteena on yksinkertaistaa aloittelijoiden sijoituskokemusta, jotka haluavat aloittaa kaupankäynnin helppokäyttöisellä alustalla, joka voi ostaa Bitcoinin automaattisesti. Käyttäjät voivat luoda tilin ja valita automaattisesti tallettaa varoja päivittäin, viikoittain tai kuukausittain niin vähän kuin 10 USD. Swan Bitcoinin etu on, että se ottaa hinnan pois yhtälöstä ja sijoittajat voivat rakentaa aseman ajan myötä ilman stressiä. Puhumattakaan erinomaisesta asiakaspalvelusta verrattuna suurempiin pörsseihin.

joutsen bitcoin -sivusto

Ominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen vaihto ja nopea henkilöllisyyden vahvistaminen
 • Vaivaton automaattinen maksu ostaa BTC automaattisesti
 • Tukee pankkisiirtoja amerikkalaisista pankeista tai pankkisiirtoja
 • Vedä BTC automaattisesti laitteiston lompakkoon
 • Pörssin varat säilytetään luvanhaltijan kanssa
 • Sopii sijoittajille, jotka haluavat HODL: n

Mene sivustolle

yleensä ottaen

3.8 / 5

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Swan Bitcoinissa

10. Coinmama

Coinmama tarjoaa a nopea, turvallinen ja helppo tapa ostaa tai myydä digitaalista valuuttaa lähes kaikissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2013 Coinmama on palveli yli 2,6 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Vaihto hyväksyy fiat-valuutan, kuten USD, AUD, EUR, GBP ja CAD.

Coinmama sallii salauksen ostamisen VISA- tai Mastercard-luotto- / maksukortilla, jolloin asukkaat pääsevät nopeasti ja turvallisesti käyttämään maksutapaa. Kaupankäyntimaksut ja luottokorttimaksut ovat kuitenkin melko kalliita.

kolikkomama

Ominaisuudet:

 • Nopea luoda tili ja suorittaa henkilöllisyyden vahvistus loppuun
 • Tarjoaa tärkeimmät kryptovaluutat ostettavaksi / myyväksi
 • Tukee luottokortteja, pankkisiirtoja, Apple Payta
 • Hyväksyy 6 fiat-valuuttaa, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari
 • Kanta-asiakasohjelma alentaa kaupankäyntimaksuja
 • Reagoiva asiakastukipalvelu

Mene sivustolle

yleensä ottaen

3.9 / 5

Coinmama-arvostelu

Helppokäyttöisyys

Maine

Talletusmenetelmät

Palkkiot

Käy Coinmamassa

Kuinka arvostimme Yhdysvaltain parhaita salauspörssejä

Kun käytössä on niin monta kryptovaluutanvaihtoa, se voi olla haastava tehtävä aloittelijoille. Olemme tutkineet erikseen edellä lueteltuja vaihto-optioita ja arvioineet suorituskyvyn seuraavien kriteerien mukaan.

Luotettu ja säännelty

Paikallisen pörssin käyttö on turvallisin vaihtoehto ostaa ja myydä salausta Yhdysvalloissa, koska joitain alustoja ei tueta tietyissä maissa sääntelyn vuoksi. Yhdysvallat noudattaa yhtä maailman korkeimmista finanssilakeista ja -säännöistä, jotka säätelevät digitaalisen valuutan teollisuutta. Siksi varmistamme, että pörssi on lisensoitu yritys ja noudattaa esimerkiksi Financial Crimes Enforcement Networkin (FINCEN) asettamia säännöksiä..

Aloittelijaystävällinen

Helppokäyttöisyys on tärkeä näkökohta aloittelijoille, joilla on rajallinen kokemus pörssin, välittäjän tai kaupankäyntialustan käytöstä. Uudet sijoittajat, jotka haluavat muuntaa fiat-valuutan kryptovaluuttoiksi, soveltuvat paremmin yksinkertaisen ja nopean käyttöliittymän avulla työpöydälle tai mobiilisovellukseen. Arvioimme työpöydän ja mobiilisovelluksen käyttäjäystävällisyyttä.

Talletusmenetelmät

Paikallisten tuettujen maksutapojen saatavuuden tilin rahoittamiseksi tulisi olla uusien sijoittajien eturintamassa Yhdysvalloissa. Luokitus arvioi Yhdysvaltain asukkaiden käytettävissä olevat talletusmenetelmät USD: n avulla. Esimerkiksi yksi nopeimmista ja helpoimmin käytettävissä olevista talletusvaihtoehdoista on pankkisiirron käyttäminen Yhdysvaltain pankkitilin kautta. Vaihtoehtoisia menetelmiä yhdysvaltalaisille asiakkaille ovat ostamalla luotto- tai maksukortilla.

Nosta Yhdysvaltain pankkitilille

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät salli USD: n nostamista pankkitilille. Tämä on tärkeä ominaisuus sijoittajille, jotka lopulta rahoittavat sijoituksensa. Säännellyt pörssit Yhdysvalloissa mahdollistavat salauksen myynnin Yhdysvaltain dollareihin.

Tuetut salausvaluutat

Bitcoin on laajalti saatavilla suurimmalla osalla digitaalisen valuutan alustoja. On kuitenkin tuhansia muita altcoineja ja rahakkeita, joista on tullut suosittuja. Luokituksessamme otetaan huomioon käytettävissä olevien kryptovaluuttavarojen lukumäärä ja kaupankäyntiparit kryptoja ja fiat-valuuttoja vastaan.

Lompakon suojaus

Verkkopetosten, petosten ja varkauksien riski on suuri huolenaihe blockchain-yhteisössä. Pisteytysjärjestelmämme arvioi alustan turvaominaisuudet varmistaakseen pörssin tallentamien varojen turvallisuuden. Yleisiä turvatoimia ovat lompakon kylmäsäilytys, moniallekirjoituksen peruuttamisprosessi ja kaksivaiheinen todennus.

Palkkiot

Salausvaihtoa käytettäessä on otettava huomioon useita erilaisia ​​maksurakenteita. USD: n tallettamisesta, käteisen tai salauksen nostamisesta ja omaisuuden välisestä kaupasta veloitetaan. Pörssit veloittavat myös spread-palkkion, joka on usein piilokustannus eikä sitä ilmoiteta kokonaan. Pohjimmiltaan se on ero osto- ja myyntihinnan välillä markkinoilla. Tarkastuksessamme otetaan huomioon kaikki maksut.

Asiakaspalvelu

Tutustu verkkosivustoon saadaksesi selville, mitä viestintämenetelmiä on tarjolla käyttäjille, jotka tarvitsevat vianmääritysneuvoja tai apua vaihdossa. Jotkut vaihdot tarjoavat myös kattavia usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita, jotka ovat hyödyllisiä aloittelijoille.

Arvostelut

Verkkokeskustelujen, foorumikommenttien ja viestien etsiminen sosiaalisesta mediasta on hieno tapa nähdä, mitä kokemusta muut sijoittajat ja kauppiaat ovat saaneet alustasta.

Kryptovaluutanvaihtotyypit

Yhdysvalloissa on erityyppisiä kryptovaluutanvaihtoa. Parhaiten sopiva vaihto riippuu käyttäjien kokemuksesta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoiden kaupasta. Olemme hahmotelleet alla olevat perustyypit kullekin sijoittajaryhmälle.

Fiat salausvaihtoon

Ensimmäisen kerran sijoittajien ja aloittelijoiden, jotka haluavat tehdä ensimmäisen ostonsa digitaalisella kolikolla, on käytettävä salausvaluutanvaihtoa, joka hyväksyy fiat-valuutan. Tämäntyyppiset verkkosivustot hyväksyvät useita fiat-valuuttoja, kuten USD, EUR, GBP, AUD ja NZD, vastineeksi digitaalisista varoista, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Valittaessa fiat-to-crypto exchange, on tärkeää varmistaa, että alusta hyväksyy Yhdysvaltain dollareita ja tarjoaa paikallisia maksutapoja Yhdysvalloissa, mieluiten pankkisiirrolla. Lopuksi tarkista, onko talletus- tai nostomaksuja, koska ne voivat olla piilokustannuksia.

Cryptocurrency Trading Exchange

Kun osto on tehty, salaus voidaan siirtää krypto-krypto-pörssiin kryptovaluuttojen kaupassa. Suosituimmat pörssit Yhdysvalloissa ovat Coinbase ja Binance, joita on saatavana ympäri maailmaa useissa maissa.

binäärikaaviot

Kaupankäynti kryptovaluutalla Binancella.

Nämä suositut pörssit tarjoavat moderneja kaupankäyntialustoja, joissa on kartoituspaketteja välituote kokeneille kauppiaille ostamaan, vaihtamaan ja myymään salausta muille kolikoille. Kaupankäynnin avulla sijoittajat voivat monipuolistaa alkuperäisen salauksensa muille tunnetuille altcoineille ja DeFi-rahakkeille.

Edistyneet sijoittajat ja päivittäiskauppiaat voivat käyttää pörssejä spekuloida sähköisten valuuttojen hinnasta käyttämällä hintakaavion teknistä analyysiä. Monet kaupankäyntialustat tarjoavat kartoitusominaisuuksia ja -työkaluja, kuten teknisiä indikaattoreita, piirtotyökaluja ja kaaviokuvioita hintatoiminnan analysoimiseksi ja kaupankäyntimahdollisuuksien tunnistamiseksi.

Futuurit & Johdannaiset Kryptovaluutanvaihdot

On myös kryptovaluutanvaihtoa, jotka tarjoavat futuuri- ja johdannaiskauppaa. Tämäntyyppiset kaupankäyntialustat, kuten Bybit ja FTX, ovat suositellaan vain kokeneille kauppiaille. Johdannaisten kaupankäynti marginaalipörsseissä edellyttää vivutuksen kaupan perusteellista tuntemusta ja vaaditaan vakaa riskienhallinnan periaatteet. On mahdollista menettää enemmän kuin alustalle talletettu alkupääoma vipuvaikutuksella.

bybit-liitäntä

Johdannaiset, jotka käyvät kauppaa Bybitin kanssa.

Vivutettujen positioiden käyttö on riskialtista ja kauppiaat voivat menettää enemmän kuin tilille tallettamansa. Edistyneet kauppiaat voivat käyttää vipuvaikutusta liian 100: 1 positioihin pidentääkseen tai lyhentääkseen markkinoita ja hyödyntääkseen pieniä hintaliikkeitä. Kaupankäyntitili on mahdollista kasvattaa hyvin nopeasti, mutta siihen liittyy lisääntynyt riski.

Kryptovaluutta CFD-tarjoajat

Online-välittäjät tarjoavat sijoittajille vaihtoehtoisen tavan ostaa kryptovaluutta- ja indeksirahastoja. Vaikka CFD-alustat eivät tarjoa todellisia kryptovaluuttavaroja ostettavaksi, ne antavat kauppiaille mahdollisuuden spekuloida hinnan suuntaan käyttämällä marginaalia tietyillä alueilla. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat voivat ostaa tai myydä salausvaluuttoja.

Paras salausvaihto Bitcoinin ostamiseen

Suurin osa ihmisistä haluaa ostaa Bitcoineja ensimmäiseksi sijoituksekseen digitaalisen valuutan markkinoilla. Jos haluat hankkia Bitcoinia, paras tapa yhdysvaltalaisille asiakkaille on käyttää paikallista kryptovaluutanvaihtoa, kuten Coinbase. Kaliforniassa sijaitseva Coinbase tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja Yhdysvaltain asukkaille ja hyväksyy USD-valuutan.

Coinbasea pidetään laajalti hyvämaineisena, luotettavana ja se tarjoaa parhaan likviditeetin saadakseen parhaat hinnat Yhdysvaltain dollariin nähden. Pörssi tarjoaa myös useita altcoineja, kuten Ethereum, Litecoin, XRP ja Ethereum Classic, joita voi ostaa fiat-valuutalla tai Bitcoineilla.

Paras salausvaihto Ethereumin ostamiseen

Kun ETH-hinnan nousu on lähellä kaikkien aikojen korkeinta, sijoittajat parveilevat kryptovaluutan vaihtoon saadakseen Ethereumin nopeasti. Paras tapa Yhdysvaltain asiakkaille saada Ethereum (ETH) USD: llä on käyttää paikallista kryptovaluutanvaihtoa, kuten Coinbase. Pörssi tarjoaa all-in-one-kaupan sijoittajille ostaakseen, kauppaa ja myydä Ethereumia takaisin USD: ksi.

Paras salausvaihto ostaa Altcoins

Markkinoilla on tuhansia altcoineja, joilla sijoittajat voivat spekuloida, toivoen, että siitä tulee seuraava Bitcoin tai Ethereum. Yksi parhaista pörsseistä ostaa altcoineja on Binance, joka tarjoaa satoja alt-kolikoita, joita voi ostaa fiat-valuutalla, stablecoinilla ja Bitcoinilla.

binanssitilavuus

Binance on ykkönen kaupankäynnin määrälle ja likviditeetille.

Binance on suurin kryptopörssi kaupankäynnin likviditeetin ja päivittäisen kaupankäynnin määrän suhteen kolikkomarkkinoiden mukaan, jota seuraavat Coinbase Pro ja Kraken. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat saada parhaat hinnat altcoin-pareista. Pienemmissä pörsseissä olisi perittävä korkeampi spread-maksu johtuen alhaisemmasta likviditeetistä niiden tilauskannassa.

Paras kryptovaluuttakauppapaikka

Binance on korkeimmin mitoitettu pörssi digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP ja Litecoin, kaupankäyntiin. Se on maailman suurin ja suosituin pörssi ja käy tällä hetkellä kauppaa yli 16 miljoonaa dollaria päivittäin spot – markkinoillaan coinmarketcap.com.

binance edistynyt kauppa

Binancen kehittynyt kaupankäyntialusta.

Binancen vahvuus on sen maine vakaana ja turvallisena kaupankäyntialustana. Alusta on integroitu TradingView’n kanssa, joka on johtava kartoitus- ja sosiaalinen verkosto. Tämä tarkoittaa, että Binance-käyttäjät ovat täysin varustettu parhailla kartoitusvälineillä ja kaupankäyntiominaisuuksilla kryptovaluuttaan satojen salausparien kauppaa varten yhdessä kaupankäyntisivustossa.

Paras salauksenvaihto aloittelijoille

Yksinkertaisen ja nopean vaihdon löytäminen salauksen hankkimiseksi on tärkeää uusille sijoittajille digitaalisen valuutan markkinoilla. Mielestämme Coinbase on paras salauksenvaihto aloittelijoille, kuten se on ollut suunniteltu yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Coinbasen etuja ovat:

 • Helppo luoda tili
 • Nopea henkilöllisyystodistus
 • Erilaiset maksutavat linkitettäviksi tiliin
 • Tyylikäs käyttöliittymä saatavana työpöydällä tai mobiililaitteella
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Yksinkertainen prosessi ostoksen suorittamiseksi

Kryptovaluutanvaihto alhaisimmilla maksuilla

Löydä alhaisen maksun kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa käytettäväksi on tärkeä näkökohta aloittelijoille ja kokeneille sijoittajille. Alin kaupankäyntimaksujen vaihto Yhdysvalloissa (USA) on tutkimuksemme mukaan Binance.

Vaihto käyttää monitasoista palkkiojärjestelmää välillä 0% 0,1%. On myös kannustin käyttää alustan alkuperäistä Binance Coin (BNB) -tunnistetta, joka tarjoaa alhaisemmat maksut ja alennukset jopa 25%: n alennuksella. Kilpailijapörssit voivat periä kaupankäyntimaksuja enintään 1% / tapahtuma, joka voi pitkällä aikavälillä kasvaa.

Vaihtoehtoinen tapa saada salaus maksamatta liikaa maksuja on käyttää Phemexin kaltaista pörssiä, joka tarjoaa nollamaksuja spot-pörssissään palkkio-jäsenille. Löydät lisää lukemalla artikkelimme parhaista nollamaksuisista salaustoimialustoista.

Mihin säilyttää kryptovaluutta

Salausvaluutan tallentaminen Yhdysvaltain kryptovaluuttakauppapörssiin voi olla riskialtista. Omaisuuden turvallisuus jätetään vaihdolle, ja se voi olla alttiina hakkeroinnille ja varkauksille. Paras tapa pitää salausvarat turvassa on käyttää hyvämaineista kryptovaluutta-lompakkoa. Kaksi suosituinta salauslompakkoa ovat:

Laitteiston lompakot tarjoamaan lukko Internetiin kytkettyjen laitteiden ja pääsyn omaisuuteen. Yksityiset avaimet, jotka antavat oikeuden käyttää kryptovaluutta (lähetä, siirrä ja vastaanota), tallennetaan lompakkoon kaupankäynnin sijaan.

pääkirja nano x

Ledger Nano X -laitteiston lompakko

Tämä tarkoittaa sitä hakkerit eivät voi varastaa salausta, elleivät he pääse yksityisiin avaimiin. Vaikka kylmäsäilytyslompakko olisi vahingoittunut, kadonnut tai varastettu, varoja voidaan käyttää useilla varmuuskopiointivaihtoehdoilla, kuten palautuslauseella.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko laillista ostaa kryptovaluutta Yhdysvalloista?

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttavarojen oikeudellinen asema vaihtelee jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa paikallisten säädösten vuoksi ja muuttuu jatkuvasti kehittyvän finanssipolitiikan ansiosta. Yhdysvaltojen liittovaltion lain mukaan, Bitcoin on luokiteltu hyödykkeeksi ja sitä pidetään laillisena.

Kuten useimmat maailman maat, USA: n hallitus ei pidä Bitcoinia tai salausta laittomana, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan ostaa ja myydä pörssissä, jos noudatetaan asianmukaisia ​​petostentorjuntatoimenpiteitä. Vaikka Yhdysvaltain valtiovarainministeriön talousrikosten valvontaverkosto (FINCEN) on todennut, että se on laillista ostaa Bitcoins, sen raha- tai hyödyketila on erilainen Yhdysvaltojen osavaltioissa.

Asiakkaiden on tarkistettava salauksen oikeudellinen asema omassa osavaltiossaan ennen sijoittamista.

Salataan verotusta Yhdysvalloissa?

Kaupankäynti ja Bitcoinin pitäminen cryptovaluutat ovat verotettavaa omaisuutta Yhdysvaltain liittovaltion lakien mukaan. Mikä tahansa kryptovaluuttojen myynti katsotaan a myyntivoittotapahtuma ja voitto tai tappio on ilmoitettava osana yksilön tai yrityksen veroilmoitusta. Verotettaviin toimiin kuuluvat digitaaliset varat, jotka on ostettu, vaihdettu ja myyty pörsseissä, kaivettu, käytetty asioiden maksamiseen ja ansaittu salakorkosäästötileillä.

Kuinka saan kryptovaluutta Yhdysvalloissa?

Paras tapa yksityishenkilöille saada kryptovaluutta Yhdysvalloissa on käytä lisensoitua salausvaihtoa, jota säännellään Yhdysvalloissa asiakkaan asuinpaikka. Paikallisviranomaisten sääntelemän vaihdon käyttö vähentää petollisen toiminnan riskiä, ​​koska alustan on noudatettava hallituksen asettamia tiukkoja vaatimuksia.

Mistä voin ostaa salauksen?

Yhdysvalloissa sijaitsevat kryptopörssit, kuten Coinbase, Kraken ja Gemini, ovat kestäneet ajan testin ja tarjoavat käyttäjille turvallisen ja turvallisen tavan luoda tili, vahvistaa henkilöllisyytensä, tallettaa varoja ja hankkia kryptovaluutta.

Mikä on paras maksutapa salauksen saamiseksi Yhdysvalloissa?

Salausvaihtoa valittaessa on tärkeää varmistaa, että alusta tukee haluamaasi talletusmenetelmää. paras vaihtoehto on käyttää pankkisiirtoa yhdysvaltalaiselta pankkitililtä. Transaktiopalkkiot ovat yleensä matalia ja varat käsitellään muutamassa työpäivässä.

Muita suosittuja tapoja muuntaa Yhdysvaltain dollarit (USD) kryptovaluutaksi ovat luottokortti tai maksukortti, pankkisiirto, käteistalletus, PayPal, käteiskupongit ja Amazon-lahjakortit.

Voitko ostaa salauksen luottokortilla Yhdysvalloissa?

Yhdysvalloissa saatavilla olevat pörssit, kuten Coinbase, sallivat luotto- tai maksukorttien käytön kolikoiden ostamiseen. Se on nopea, turvallinen ja helposti pankkitilin omaavien henkilöiden käytettävissä. Muita suosittuja alustoja, jotka hyväksyvät luottokortit Yhdysvaltain kansalaisille, ovat Binance, eToro, Changelly ja CEX.IO.

Pankkikortin käyttö ostoksissa on houkutteleva sijoittajille, jotka etsivät nopeaa ja turvallista tapaa hankkia Bitcoineja ja muita altcoineja. Luottokortin ainoa haittapuoli on transaktiomaksut, jotka ovat korkeammat kuin perinteiset maksutavat, kuten paikallinen pankkisiirto.

Mitkä Yhdysvaltain pankit ovat salausystävällisiä?

suurin osa Yhdysvaltain pankeista ei hyväksy Bitcoin- tai salaustoimia. Lisääntyneen omaksumisen myötä trendi muuttuu hitaasti ja useita pankit Yhdysvalloissa kuten Chime Bank, Ally Bank, USSA, Simple Bank ja jopa JP Morgan ovat alkaneet lieventää politiikkaansa digitaalisten valuuttojen suhteen.

Ovatko kryptovaluutanvaihdot turvallisia?

On edelleen tapauksia, joissa salausvaluutanvaihto hakkerointi johti varkauksiin. se on ei ole 100% turvallista säilyttää salausvaroja pörssissä, riippumatta käytössä olevista turvatoimista. Suurimmilla kryptovaluutanvaihdoilla on pankkityyppiset turvaominaisuudet, jotka pitävät riskin erittäin alhaisena, mutta paras paikka Bitcoinin ja salauksen säilyttämiseen on omassa säilössäsi käyttämällä kylmävarastolompakkoa.

Voitko ostaa salauksen Apple Paylla Yhdysvalloissa?

Asiakkaat voivat ostaa digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum, Apple Pay on Coinmama -sovelluksella. Globaalia kryptovaluutan vaihtoa tuetaan Yhdysvalloissa ja se hyväksyy maksutapahtumat USD: n avulla. Coinmama on yksi suurimmista pörsseistä, jotka tukevat Apple Payta.

Johtopäätös

Artikkelin lopuksi parhaista kryptovaluutanvaihdoista Yhdysvalloissa (USA) on suositeltavaa pitää kiinni vakiintuneesta, hyvämaineisesta ja Yhdysvalloissa sijaitsevasta vaihdosta jotka hyväksyvät USD-talletuksia ja jota säännellään useimmissa osavaltioissa. Yllä oleva Bitcoin & Yhdysvalloissa olevat salausalustat ovat luotettavia, ja miljoonat asiakkaat käyttävät niitä maailmanlaajuisesti kryptovaluutan ostamiseen, kauppaan ja myyntiin.

Jos aiot ostaa ja vaihtaa kryptovaluuttoja, varmista, että nostat voitot arvostetulle Bitcoin-lompakolle säilytystä varten. Se on paras tapa suojata salaussijoituksesi.

Nyt on sinun vuorosi kommentoida.

 • Luuletko, että luettelo parhaista USA: n Bitcoin-pörsseistä on oikea?
 • Millainen oli kokemuksesi näistä salausvaihdoista?
 • Minkä kryptovaluutanvaihdon Yhdysvalloissa suosittelisit ystävällesi?

Jos pidit tästä artikkelista hyödyllistä, voit jakaa sen sosiaalisen verkostosi kanssa.

Saatat myös olla kiinnostunut näistä käsin valituista artikkeleista:

 • 10 parasta Bitcoinia & Cryptocurrency Exchanges Australiassa
 • 8 parasta salausmarginaalin kaupankäyntialustaa verrattuna
 • 5 parasta alustaa ansaitsemaan korkoa Bitcoinista & Salaus
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille
 • Kraken vs. Gemini-vertailu: mikä salausvaihto on paras?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map