9 parasta Fiat-salausvaihtoa vuodelle 2021

Ensimmäinen askel kryptovaluutan omistamiseen on löytää hyvämaineinen salaustekniikka, jotta käteinen muunnetaan Bitcoiniksi tai muiksi digitaalisiksi kolikoiksi. Meillä on verrattuna yli 60 salausvaihtoon ja arvioi alimmat alustat. Arviointimme perustuu käytettävissä olevien varojen, tuettujen valuuttojen, talletusmenetelmien, kaupankäyntimaksujen, arvopaperien ja muun arvioimiseen.

meidän Pick

Paras Fiat vaihto

Aloittelijoille

kolikkopohja Vieraile verkkosivustolla

Paras Fiat vaihto

Alhaiset palkkiot

binance Vieraile verkkosivustolla

Paras Fiat vaihto

Sosiaalinen yhteisö

etoro Vieraile verkkosivustolla Vastuuvapauslauseke: Pääomasi on vaarassa

Paras Fiat-salausvaihto

Arvosteluidemme perusteella nämä ovat tärkeimmät krypto-valuutanvaihdot:

Suosituimmat Fiat-salausvaihdot: Arvostelut

Olemme valinneet nämä vaihdot tärkeimpien käyttäjäkohtaisten tekijöiden, kuten tuetun valuutan, tuettujen maiden määrän, maineen, luotettavuuden, turvallisuuden ja asiakastuen perusteella. Ennen kuin aloitamme, jotkut pörssit vaativat sinun omistamaan Bitcoin-laitteistolompakon, kuten Ledger Nano X.Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluuttalaitteista.


Kolikkopohja

Coinbase on maailman suosituin Bitcoin-pörssi, jota on saatavana yli 100 maassa. Kesäkuussa 2012 perustettu Coinbase on a digitaalinen valuutan lompakko ja kaupankäyntialusta missä kauppiaat ja kuluttajat voivat käydä kauppaa uusilla digitaalisilla valuutoilla, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

Käy Coinbasessa

Coinbase-pääpalvelun on tarjota käyttäjille vaihto ostaa ja myydä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja a pankkitili, luottokortti ja maksukortti. Se on erittäin houkutteleva väline kryptovaluutta-sijoittajille. Uudet kryptovaluutta-sijoittajat löytävät usein ostavansa ensimmäisen Bitcoinin Coinbase-palvelun kautta vahvan maineen, markkinoinnin ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän seurauksena.

kolikkopohja

Vaihto on ollut suunniteltu helppokäyttöiseksi ja yksinkertaiseksi. Alustan avulla kenen tahansa on helppo ostaa tai myydä kryptovaluuttoja heidän aiemmasta kokemuksestaan ​​riippumatta. Ei ole vaikeita vaihtoehtoja valita, ja ilman edistyneiden hintakaavioiden, tilauskannan tai markkinoiden syvyyden vaivaa hämmentää aloittelijoita. Se on suoraan eteenpäin kolikoiden ostamiseen ja myyntiin.

Liittyvät: Coinbase-arvostelu: Pitäisikö sinun maksaa suurempia maksuja? Onko se sen arvoista?

Koska vaihto kohdistuu uusille käyttäjille, tietopohja on yksityiskohtainen ja kattava, joka kattaa useimmat aiheet ja usein kysytyt kysymykset. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä lähettämällä tukilipun sähköpostitse.

Binance

Binance on mielestämme paras kryptovaluutan vaihto maailmassa. Alusta on erittäin aloittelijaystävällinen, helppokäyttöinen ja tarjoaa valtavan valikoiman kryptovaluuttapareja, innovatiivisia tuotteita, ominaisuuksia, kilpailukykyisiä maksuja ja reagoivaa asiakastukea.

Käy Binancessa

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2017, Binancesta on tullut maailman suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan. Binancella on houkutteli miljoonia käyttäjiä useissa maissa ympäri maailmaa ja sitä suosiotaan usein vaihto-arvosteluissa ja sosiaalisessa mediassa. Vaihto on esillä myös mainoskampanjoissa ympäri maailmaa houkutellakseen uusia käyttäjiä alustalleen.

Liittyvät: Binance Review: Salaus, kaupankäynti & Palkkiot

binance

Binance tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja ominaisuuksia, jotka sisältävät:

 • Osta salausta yli 60 + fiat-valuutassa
 • Tukee useita maksuvaihtoehtoja, kuten pankkitalletusta ja luotto- / maksukorttia
 • Perus- ja edistynyt kaupankäynnin kartoitus, joka sopii vaihteleville taidoille
 • Marginaali-kaupankäyntialusta salakirjoituksen vipuvaikutuksella
 • Johdannaiset ja vipuvaikutukset
 • Turvallinen Binance-lompakko salausvaluuttavarojen säilyttämiseen
 • Binance-säästötilit ansaita salauksen korkoa
 • Salauslainat ja Binance-panokset
 • Binance VISA-kortti salattuun ja maksaa salauksella

Crypto.com

Crypto.com on digitaalinen omaisuusalusta, joka tarjoaa useita kryptovaluuttatuotteita ja -palveluja pyrkien lisäämään salauksen käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. Kanssa yli miljoona käyttäjää alustallaan, Crypto.com on tehokas vaihtoehto perinteisille rahoituspalveluille, mikä helpottaa kryptovaluuttojen hankkimista mobiilisovelluksen avulla.

Käy Crypto.com

Crypto.com-sovellus on saatavilla Android- ja iOS-mobiililaitteille, ja se tarjoaa helpon tavan ostaa, myydä, käydä kauppaa, käyttää, tallentaa, ansaita, lainata käteistä ja jopa maksaa laskuja kryptovaluutalla! Kuten Binance, pörssi kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa asiakkailleen uusia tuotteita ja palveluita digitaalisen omaisuuden tilassa.

Saat 50 dollaria ILMAISEKSI Kun saat MCO-kortin ja käytät viittauskoodia 45h3ct59tv. Hanki korttisi nyt!

crypto.com

Crypto.com tarjoaa useita tarjouksia ja kannustimia houkutellakseen uusia käyttäjiä alustalleen, kuten nollamaksuista kryptovaluuttakauppaa. Muita Crypto.com-sovelluksen käytön etuja ovat:

 • 0% kaupankäyntimaksu ensimmäisten 90 päivän ajalta uusille käyttäjille
 • Aikeissa 50%: n alennus kauppamaksusta kaikissa pörssin nykyisten käyttäjien kaupoissa
 • 2% bonustalletus uusien käyttäjien tekemien talletusten korko 30 ensimmäisen päivän aikana
 • Lähetä salaus Crypto.com-sovelluksen käyttäjille välittömästi ilman maksuja
 • Osta Bitcoin 0% luottokorttimaksut

Klikkaa tästä lukeaksesi koko arvostelumme Crypto.com-sivustolta.

crypto.com nolla maksu

CEX.IO

CEX.IO perustettiin vuonna 2013 ja on yksi maailman vanhimmista kryptovaluutanvaihdoista yli 3 miljoonan käyttäjän luottama. Se on maailmanluokan pörssi, joka palvelee kaikkia helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joten se on ihanteellinen aloittelijoille. Pörssi tarjoaa monitasoisen tilijärjestelmän, joka soveltuu sekä Bitcoin-aloittelijoille että institutionaalisille salakirjoittajille.

Käy CEX.IO

CEX.IO on ylpeä vakaudestaan ​​tarjotakseen häiriöttömän palvelun, jota tukevat järjestelmän ja käyttäjätilin suojaus, turvallinen salauksen salaustallennus, taloudellinen kannattavuus ja perusteellinen lain noudattaminen. Tähän mennessä se on luotettava ja turvallinen kryptovaluutan vaihto ei hakkeroituja tilejä tai varkauksia CEX.IO: lla julkaisunsa jälkeen.

CEX.io

CEX.IO on suosittu pörssi Bitcoinin ostamiseen välittömästi verkkosivustollaan tai mobiilisovelluksellaan, joka on saatavana iOS: lle ja Androidille. Sen kanssa alhaiset luotto- / maksukorttimaksut ja nolla pankkisiirtomaksua, CEX.IO: ta pidetään yhtenä parhaiten rekisteröidyistä salauspörsseistä maailmassa.

Liittyvät: CEX.IO-arvostelu: 5 asiaa ennen sen käyttöä (Päivitetty 2020)

Käyttöliittymä on uskomattoman yksinkertainen ensimmäistä kertaa salauksen ostajille helppokäyttöisellä widgetillä. Syötä ostettavan Bitcoinin määrä, valitse maksettava fiat-valuutta (esim. USD, EUR, GBP tai RUB) ja napsauta ‘Osta nyt’ -painiketta.

CEX.IO ostaa bitcoinia

CEX.IO-pörssi tarjoaa ammattikauppiaille marginaalikaupan alustan, joka on suosittu myös aloittelevien kauppiaiden keskuudessa. Edistyneen pörssin kaupankäynnin palkkiotaulukko perustuu valmistajan ja ottajan malliin, joka tarjoaa alennuksen kauppiaille, jotka tarjoavat likviditeettiä tilauskannoille.

cex-palkkiot

CEX.IO on täydellinen vaihto ensimmäistä kertaa ostajille aloittaa kryptovaluutta ilman vaivaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen lomituksen ansiosta, joka toimii myös kaupankäyntialustana ja välityspalveluna.

Coinmama

Coinmama tarjoaa a nopea, turvallinen ja helppo tapa ostaa digitaalista valuuttaa melkein kaikissa maissa ympäri maailmaa lukuun ottamatta muutamia valikoituja. Pörssi tarjoaa palvelun kryptovaluutan ostamiseen käyttämällä fiatia, kuten AUD, EUR, USD, GBP ja CAD.

Käy Coinmamassa

Coinmama hyväksyy laajan valikoiman talletustapoja Bitcoinin ostamiseen, kuten VISA- tai Mastercard-luotto- ja maksukortin käyttäminen, mikä tekee jokapäiväisille sijoittajille mahdollisuuden aloittaa kryptovaluutat helppokäyttöisessä ja turvallisessa ympäristössä.

kolikkomama

Kryptovaluuttojen ostamiseksi käyttäjien on toimitettava henkilötodistuksensa, jotka ovat Coinmama-tiimi. Kun tämä prosessi on valmis, käyttäjät voivat ostaa jopa 15 000 dollarin arvosta kryptovaluutta. Coinmama veloittaa a kiinteä 5,9% kaupankäyntimaksu.

Liittyvät: Coinmama-arvostelu: Bitcoin, kaupankäynti & Palkkiot

Luotto- / maksukorttitapahtumista Coinmama veloittaa lisäksi 5%: n käsittelymaksun. Tämä maksu lisätään maksutavan valitsemisen jälkeen. Tämä on laajalti hyväksytty menetelmä, joka on asiakkaiden käytettävissä kaikkialla maailmassa. Sillä pankkisiirto-ostokset SWIFT- tai SEPA-sopimuksella, vaihto ei vähennä talletusmaksua.

kolikkomama

Koska Coinmama ei tallenna digitaalisia kolikoita pörssiin, käyttäjien on siirrettävä kolikot laitteiston lompakon osoitteeseen. Coinmama pyytää käyttäjää syöttämään voimassa olevan talletusosoitteen ennen tilauksen suorittamista. Tämä tarkoittaa vaihtoa ei tallenna mitään arkaluontoisia tai henkilöstötietoja ja vähentää merkittävästi hakkereiden ja huijausten riskiä.

Changelly

Changelly on välitön kryptovaluutanvaihto, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa kryptovaluutta nopeasti pankkikortti. Digitaalinen palvelu etsii parhaat salauksen hinnat saatavana suurimmilla kryptovaluutanvaihtofoorumeilla, kuten Binance, Poloniex ja Bittrex.

Käy Changellyssä

Changelly saa parhaat saatavilla olevat hinnat ja pysyy likimääräisenä, kunnes tapahtuma suoritetaan lohkoketjussa.

vaihteleva

Changelly tarjoaa läpinäkyvä, yksinkertainen, nopea ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ostaa tai vaihtaa kryptovaluuttoja, mikä näkyy kotisivulla. Yksinkertainen käyttöliittymä sopii erilaisille kryptovaluutta-sijoittajille aloittelijoista kokeneisiin.

Käyttäjät voivat yksinkertaisesti ja välittömästi ostaa, myydä ja vaihtaa kryptovaluutta pörssissä. Luottokortilla ostaminen edellyttää puhelinnumeron vahvistamista. Tämä eroaa perinteisestä salausvaihdosta, jossa henkilöllisyystodistukset ladataan tilinhaltijan todentamiseksi.

Liittyvät: Changelly-arvostelu: Onko se edelleen turvallista & Kuinka se toimii

vaihteleva ostaa

Prosessi salauksen ostamiseen fiatilla on uskomattoman yksinkertainen. Kun olet valinnut määrän ja määrän, Changelly laskee automaattisesti käytettävissä olevan valuuttakurssin, kauppamaksun, verkkomaksun ja arvioidun saapumisen. Sinun on annettava voimassa oleva laitteiston lompakko-osoite ostoksen suorittamiseksi, koska kolikoita ei ole tallennettu Changellyyn.

Vaihda NYT

ChangeNOW on toinen suosittu salauksenvaihtofoorumi, joka on samanlainen kuin Changelly, joka mahdollistaa välittömän salauksen vaihtamisen toiseen. Kanssa yli 170 erilaista kryptovaluutta alustalla käyttäjät voivat käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla milloin tahansa turvallisella tavalla, kun salakolikot lähetetään suoraan laitteesi lompakkoon.

Käy ChangeNOW-sivustossa

ChangeNOW tarjoaa parhaat krypto-salaus-hinnat yhdistämällä hinnat maailman suurimmilta ja suosituimmilta pörsseiltä (jotkut mainitaan tässä artikkelissa). Kun alusta on lukinnut parhaan hinnan tietylle omaisuudelle, käyttäjillä on tietty määrä aikaa saattaa kauppa päätökseen tallettamalla varoja ja tapahtuma on vahvistettu blockchain.

changenow-verkkosivusto

ChangeNOW on ottanut käyttöön mahdollisuuden ostaa kryptovaluutta pankkikortilla tai luottokortilla heidän kanssaan Yksinkertainen. Maksut ovat hieman korkeammat, mutta ne voivat olla ainoa maassasi käytettävissä oleva ostotapa.

Liittyvät: ChangeNOW-tarkistus: salausvaihtosopimukset, kaupankäyntimaksut & Lisää

Jos aiot käyttää ChangeNOW: ta digitaalisten omaisuuserien ostamiseen, sinun on suoritettava KYC-prosessi taloudellisten määräysten mukaisesti. Tilisi vahvistamiseksi vaaditaan seuraavat asiakirjat:

 • Kansainvälinen passi
 • Kansallinen henkilökortti
 • Ajokortti

eToro

eToro on maailmanlaajuinen rahoitusvälitys, joka tarjoaa finanssikauppaa ja sijoitusalustaa, joka sisältää useita markkinoita, kuten Crypto, ETF, osakkeet, indeksit, hyödykkeet ja Forex. Ne ovat tunnettuja CFD: n tarjoamisesta kaupankäyntiin ja niiden sosiaalisen kaupankäynnin foorumi jossa käyttäjät voivat kopioida kaupan joiltakin kannattavimmista kauppiaista tai kopioida itsesi toisen passiivisen tulon ansaitsemiseksi.

Napsauttamalla tätä voit lukea täydellisen katsauksen eTorosta.

etoro-kirjautuminen

EToron käytön aloittaminen, käyttäjien on vahvistettava tilinsä lataamalla valokuvallinen henkilötodistus vahvistaa henkilöllisyytensä. Vahvistusprosessin tiedetään kestäneen useita päiviä, ja käyttäjille ilmoitetaan heti, kun vahvistus on valmis. Kun tilin vahvistusprosessi on valmis, valintamerkki näkyy käyttäjän profiilin käyttäjänimen vieressä.

Käy eTorossa

67% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Cryptoasset-sijoittamista ei ole säännelty useimmissa EU-maissa ja Isossa-Britanniassa. Ei kuluttajansuojaa.

Salausvaihto tukee monenlaisia ​​fiat-maksuvaihtoehtoja, kuten luotto- / maksukortti, PayPal, Skrill, tilisiirto, WebMoney, WeChat, UnionPay ja muut käyttäjän sijainnista riippuen. eToro ei veloita talletusmaksua. On kuitenkin olemassa 5 dollarin maksu nostoista, joissa tvähimmäis nostosumma on 50 dollaria.

Johtopäätös

Siinä sinulla on se. Luettelomme maailman parhaista salauspörsseistä digitaalisten valuuttojen ostamiseksi ovat:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Vaihda NYT
 • eToro
 • Kolikkopohja

Nyt on aika kommentoida.

Mitä mieltä olet näistä vaihdoista?

Oletko kokeillut käyttää mitään salausvaihtoa?

Oletko samaa mieltä luettelostamme parhaasta salausvaihdosta ostaa altcoineja?

Jätä meille alla oleva kommentti ajatuksillasi ja jaa verkkoosi, jos pidit tästä hyödyllisenä.

Lisää ehdotettuja lukemia:

 • 4 parasta salauskarttasivustoa Altcoin-kauppiaille
 • WazirX-arvostelu: Bitcoin, kaupankäynti & Palkkiot
 • 10 parasta salausvaluutanvaihtoa Australiassa
 • OKEx-arvostelu: turvallisuuden arvioiminen & Luotettava?
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map