Kuinka ostaa Bitcoinia Amazon-lahjakortilla

Jäljellä olevat tai käyttämättömät ennakkomaksukortit ja lahjakortit, kuten Amazonista, voidaan lunastaa online-palveluiden avulla Amazon-lahjakorttien vaihtamiseksi Bitcoiniksi. Perinteiset fiat-to-crypto -vaihdot ja kryptovaluuttakauppapaikat eivät hyväksy lahjakortteja maksuna. Tässä artikkelissa selitetään, kuinka ostaa Bitcoin Amazon-lahjakortilla ja parhaat paikat saada paljon.

Kuinka ostaa Bitcoinia Amazon-lahjakortilla

Voit ostaa Bitcoinia Amazon-lahjakortilla seuraavasti:

Muista vain, kun muunnat Amazon-lahjakortin Bitcoiniksi, jotta voit siirtää sen laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano X. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue artikkeli parhaista Bitcoin-laitteistolompakoista.

Suosituimmat paikat ostavat Bitcoinia Amazon-lahjakorteilla

On olemassa useita kryptovaluuttakauppoja, jotka hyväksyvät erilaisia ​​talletusmenetelmiä Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostamiseksi. Kaikki eivät kuitenkaan sisällä mahdollisuutta ostaa Bitcoin lahjakorttien avulla. Jotkut tunnetuimmista salauspörsseistä hyväksyvät tällä hetkellä Amazon-lahjakortit maksuksi Bitcoinille.

Parhaat paikat ostaa Bitcoin-lahjoja Amazon-lahjakorteilla ovat:

  • Paxful (paras P2P-foorumi, joka hyväksyy Amazon-lahjakortit)
  • Kukkaro (suosittu online-sovellus Bitcoinilla ostamiseen)
  • Paikalliset Bitcoins (hyvä foorumi lahjakorttien vaihtamiseen Bitcoinille)

Odotamme lisää salauksenvaihtoa hyväksyvän lahjakortteja Bitcoinille, kun lohkoketjun suosio alkaa nousta. Tämä helpottaa kaikkien osallistumista salaukseen ja laajentaa digitaalisen valuutan järjestelmän laajaa käyttöönottoa.

1. Vaikeita

Paxful on peer-to-peer kryptovaluutta-alusta, joka antaa ihmisille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia Amazon e-Gift -kortilla. Pörssi perustettiin vuonna 2015, ja se on rakentanut maineen luotettavuudesta ja laajasta valinnastaan yli 300 talletusmenetelmää Bitcoinin ostamiseen, kuten lahjakortit.

Käy Paxfulissa

Se on laajalti käytetty alusta myydä Bitcoinia muille henkilöille ympäri maailmaa ja sopii niille, jotka eivät pysty ostamaan Bitcoinia perinteisillä menetelmillä, kuten luottokortilla ja suoralla pankkisiirrolla.

Käyttäjät voivat tehdä ostoksia käyttämällä vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten Amazonin ja iTunesin lahjakortteja. Näistä syistä Paxfulia käytetään laajalti Bitcoinin ostamiseen ja myyntiin.

paxful amazon lahjakortti

Voit myydä Amazon-lahjakorttisi Bitcoineille Paxfulia käyttämällä seuraavasti:


Vertaisverkko-salauksen vaihdoilla, kuten Paxful (ja Localbitcoins), ei ole rajoituksia tilausten tekemiselle. Alustaan ​​kuuluu Escrow-palvelu mikä tarkoittaa, että varat ovat pörssin hallussa, kunnes molemmat osapuolet ovat täyttäneet kaupan puolensa. Escrow-palvelu suojaa kauppiaita ja varmistaa turvallisen liiketoimen.

On ollut ilmoitukset huijareista Paxfulissa, joten muista käyttää kaikkia turvaominaisuuksia varmistaaksesi, että myyjät ovat oikeutettuja, ja siirrä varat välittömästi huippuluokan laitteistolompakkoomme, Ledger Nano X.

2. Kukkaro

Kukkaron avulla käyttäjät voivat nimetä oman alennuksen ostaessaan mitä tahansa tuotetta Amazonista. Se toimii sovittamalla ostajat yksilöiden kanssa, jotka haluavat vaihtaa Amazon-lahjakorttinsa Bitcoiniin. Lahjakortin käyttö on yksinkertainen tapa aloittelijoille, jotka haluavat sijoittaa vain pienen määrän Bitcoiniin.

Hanki kukkaro ILMAISEKSI

Jos haluat ostaa Bitcoinia suurempina määrinä oikealla käteisellä tai luottokortilla, sinun on pidettävä kiinni hyvämaineisista salausvaihdoista, kuten Coinbase, CEX.IO, Binance ja Coinmama. Jos haluat muuntaa Amazon-lahjakorttitaseesi Bitcoiniksi tai Bitcoin Cashiksi, sinun on ostettava kauppatavaraa muille Amazon-kukkaron käyttäjille. Aloittaminen on helppoa. Käy verkkosivustolla (rekisteröidy kukkarolla, jos et ole jo tehnyt niin), siirry kohtaan ‘Ansaitse’ ja selaa saatavilla olevia tilauksia.

kukkaro

Voit suodattaa maan mukaan ja lajitella ostettavan Bitcoinin määrän mukaan. Kun olet löytänyt tarjouksen, josta olet tyytyväinen, napsauta tilausta esikatsellaksesi ja valitse sitten Hyväksy tarjous. Varmista, että tarkistat tilauksen huolellisesti.

kukkaro bitcoin

Napsauta ‘Hyväksy tarjous’, joka vie sinut Amazon-sivustoon ja ostoskoriin lisätyt tuotteet. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, sinulla on noin tunti aikaa suorittaa tarjous.

Kun olet suorittanut ostoksen, kopioi ja liitä Amazon-tilaustunnus ja napsauta kukkarossa olevaa Lähetä-painiketta.

kukkaro hyväksyä bitcoin

Kun tilaus on toimitettu, asiakas saa ilmoituksen. Heillä on jopa 48 tuntia toimituksen jälkeen tarkistaa se ja vahvistaa tilaus.

Bitcoin vapautetaan turvatalletuksesta, kun toimitus on vahvistettu. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia huijauksesta, koska sekä myyjän että ostajan on suoritettava tapahtuma ennen varojen vapauttamista.

kukkaro ladata

Kukkaron hienoa on, että voit käyttää myös ostamiasi Bitcoineja Amazon-lahjakorttien avulla. Kukkaro Chrome -sovelluksen avulla voit ostaa tuotteita Amazonin markkinapaikoilta Bitcoinin avulla ja saada jopa 33% kaikesta.

Lisätietoja Bitcoinin ansaitsemisesta myymällä Amazon-lahjakortti, lue tämä artikkeli.

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins on peer-to-peer salausvaihto, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia useilla maksutavoilla, kuten Amazonin lahjakortit. Sivusto sallii vuorovaikutuksen käyttäjien välillä, jotka lähettävät mainoksia, joissa he voivat asettaa valuuttakurssin ja maksutavat Bitcoinin ostamiseen tai myymiseen.

Käy LocalBitcoinsissa

Käyttäjät voivat selata mainoksia ja sopia tapaavansa henkilön ostamaan Bitcoineja käteisellä tai käymään kauppaa suoraan verkkopankissa tai käyttämällä ennakkoon maksettuja kortteja, kuten Amazon-lahjakortteja. Bitcoinit sijoitetaan LocalBitcoins-web-lompakkoon, josta voit maksaa Bitcoin-ostoksesi suoraan.

localbitcoins amazon lahjakortti

Voit myydä Amazon-lahjakorttisi Bitcoineille Localbitcoinsin avulla seuraavasti:

Localbitcoins on saatavana maailmanlaajuisesti yli 250 maassa joten se on loistava paikka lunastaa Amazon-lahjakortteja vastineeksi Bitcoineista. Koska ei ole vaihtoehtoja ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla, tämä jättää LocalBitcoinsin yhdeksi sopivista paikoista, jotka hyväksyvät Amazon-lahjakorttitalletukset.

Yleensä lahjakorttien valuuttakurssi on hieman korkeampi kuin perinteiset maksutavat, kuten pankkisiirto, luottokortti ja Paypal-talletusmenetelmät. Jos sinulla on kuitenkin käyttämätön Amazon-lahjakortti etkä tiedä mihin käyttää, miksi et käytä sitä Bitcoinin ostamiseen?

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko ostaa Bitcoineja prepaid-korteilla?

Kryptovaluutan vaihdot ja palvelut, kuten Paxful, Local Bitcoins ja CoinCola salli Bitcoin-ostokset kortilla. Nämä vaihdot ovat saatavilla kaikkialla maailmassa ja tukevat useita maksutapoja ja paikallisia valuuttoja.

Voinko noutaa Bitcoinin lahjakortiksi?

Bitcoin-sijoittajat voivat nostaa Bitcoin-voitot lahjakortteihin ja käyttää rahaa. Paras tapa myydä Bitcoin lahjakortille on käyttää salausvaihtoa, joka tarjoaa bonuksia useille tuotemerkeille ja tuotteille.

Voit noutaa Bitcoins lahjakortille seuraavasti:

Hyväksyykö Amazon Bitcoinin maksuna?

Amazon tällä hetkellä ei hyväksy suoraan Bitcoin-maksua. Alusta on kuitenkin integroitu Purse.io: n kanssa yksityishenkilöille ostamaan tuotteita epäsuorasti Amazonilta Bitcoinin avulla. Verkkokaupan jättiläinen herätti laajaa spekulaatiota siitä, että se voisi valmistautua siirtymään kryptovaluutta-avaruuteen, kun yritys rekisteröi kolme kryptovaluutta-verkkotunnusta Tämä sai monet uskomaan, että alusta hyväksyisi pian Bitcoinin tavaroiden maksuna lähitulevaisuudessa.

Sen kerrottiin "Amazonilla ei ollut aikomusta hyväksyä Bitcoinia, koska kysyntää ei ole vielä ollut paljon, ja Amazon saattaa yksinkertaisesti suojata tuotenimeään."

Vaikka tätä muutosta ei ole toteutettu tänään, näyttää siltä, ​​että Amazon rekisteröi nämä verkkotunnukset vain estääkseen muita käyttämästä niitä. Mutta jos Bitcoinin käyttöönotto lisääntyy nopeasti maksujärjestelmänä, voimme odottaa Amazonin hyväksyvän Bitcoinin suoraan.

Mitkä Bitcoin-pörssit hyväksyvät Amazon-lahjakortit?

Pörssit, kuten Paxful, LocalBitcoins ja CoinCola, hyväksyvät Amazon-lahjakortit maksutapana Bitcoinin ostamiseen. Nämä palvelut toimivat vertaismarkkinoilla, joissa ostajat asettavat myyntihinnan ja hyväksyivät maksutavan, eivät vaihtoa.

Onko turvallista käyttää Amazon-lahjaa Bitcoinin saamiseksi?

Amazon-lahjakortit ovat välitön maksutapa, jossa on ainutlaatuinen elektroninen koodi, joka auttaa vähentämään petollista toimintaa ja varkauksia. Se on turvallinen tapa ostaa Bitcoin niin kauan kuin tätä koodia ei julkisteta tai vaaranneta.

Käyttäjien on suoritettava oma due diligence -käytönsä vertaispörssejä käytettäessä erityisesti siksi, että ostajan ja myyjän välillä on sovittu tapahtumaparametreista.

Johtopäätös

Joten nyt kun tiedät kuinka myydä Amazon-lahjakorttia vastineeksi Bitcoinista, seuraava askel on sinun rekisteröityä yllä lueteltuihin palveluihin ja kokeilla sitä itse. Ei ole tekosyy jättää käyttämättömiä Amazon-lahjakortteja makaamaan. Nämä palveluntarjoajat sallivat myös sinun osta Amazon-lahjakortit myös Bitcoinilla!

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli seuraavaksi:

  • 5 parasta alustaa ansaitsemaan korkoa Bitcoinista & Salaus
  • 10 parasta kryptovaluutanvaihtoa Australiassa (arvostelut)
  • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
  • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
  • 6 parasta paikkaa ostaa Bitcoinia Isossa-Britanniassa
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map