BiKi Exchange Review: Bitcoin, kaupankäynti ja palkkiot

BiKi.com Tavoitteena on tarjota turvallisin, vakain ja tehokkain salausvaluuttakauppapaikka. 100% transaktiomaksuista käytetään alustan alkuperäisen tunnuksen, BIKI: n, ostamiseen ja polttamiseen.

Käy Bikissä

Jos etsit paikkaa digitaalisten omaisuuserien vaihtamiseksi, BiKi on suhteellisen uusi salausvaihto, jolla on erilaisia ​​salausvaroja kauppaa varten. Tässä BiKi-katsauksessa arvioimme alustan ominaisuuksia, käyttöliittymän, salausparit, talletusmenetelmät, kaupankäyntimaksut ja paljon muuta.

biki

Mikä on BiKi?

BiKi on maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin yli 150 kryptovaluutalle ja 250 kauppaparille. Singaporessa toimiva kryptovaluutanvaihto perustettiin vuonna 2018, ja siitä on tullut yksi maailman nopeimmin kasvavista pörsseistä sen virallisen avaamisen jälkeen päivittäisen kaupankäynnin määrän mukaan. Kolikkomarkkinat.

biki-kolikkomarkkinat

BiKi-pörssi väittää keränneensä 1,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, 130 000 päivittäistä aktiivista käyttäjää, yli 2000 yhteisön kumppania ja 200 000 yhteisön jäsentä ja näyttää olevan laillinen salausvaihto tähän mennessä.

BiKi verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia BiKissä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Paras Fiat-salausvaihto maailmassa
 • Miksi menettän rahaa Bitmexillä? Vältä näitä 5 virhettä
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • Paras salauksen vipuvaikutteinen pörssi verrattuna
 • 4 parasta salauskarttasivustoa Altcoin-kauppiaille

BiKi-tunnukset

BIKI on BikiCoin-kaupankäyntialustan myöntämä tunnus, ja se edustaa pörssin oikeuksia ja etuja. BIKI: n liikkeeseenlasku ja tuhoaminen perustuu periaatteeseen “kaupankäynti on kaivostoimintaa, takaisinostoa ja hävittämistä, hintaraja”.

BIKI: n alkuperäinen kokonaismäärä on miljardi, ja kokonaismäärä pienenee 100 miljoonaan alustan jatkuvan oston ja tuhoamisen myötä. BiKi on lupasi käyttää 100% alustan maksuista rahan ostamiseen ja polttamiseen kunnes se laskee 100 miljoonan tarjontaan.

Onko BiKi Legit / turvallinen?


BiKi on melko uusi pörssi, joka on kasvanut nopeasti yli 1,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 130 000 päivittäistä aktiivista käyttäjää maailmanlaajuinen. Tämän perusteella BiKi näyttää olevan laillinen ja turvallinen salakirjoituspörssi.

Tekninen ja operatiivinen tiimi on hyvin varustettu ja kokenut varmistaakseen, että alusta on sitoutunut luomaan turvallisimman, vakaimman ja tehokkaimman digitaalisen valuutan kaupankäyntialustan käyttäjille ympäri maailmaa.

BiKi on ottanut käyttöön riskitakuurahaston, joka saa 20% kuukausituloista kaupankäyntialustalta. Näin varmistetaan käyttäjien omaisuuden turvallisuus, jos kompromisseja tai hakkerointeja tapahtuu.

Alusta on ollut myös taloudellisesti jota tukee Huobin perustaja Jun Du, Huobi-perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Solmu pääoma ja Huuhtele. Molemmat henkilöt ovat tunnettuja salaustilassa ja erittäin positiivinen merkki BiKi-vaihdon laillisuudesta.

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

BiKi Exchange Trading

Kaikkien kauppiaiden kannalta kaupankäyntirajapinta on yksi tärkeimmistä näkökohdista salauspörssiä valittaessa. Erityisesti kauppiaille, jotka luottavat tekniseen analyysiin etujen löytämiseksi markkinoilta. Kun valitset salausvaluutan, sinun on oltava tyytyväinen karttapakettiin, koska tässä tunnistat ja hallitset kauppoja.

biki vaihto

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran BiKi Exchange -salausalustalle, huomaat ensimmäisenä, että kaaviot tarjoavat TradingView. TradingView on tunnettu sileistä, intuitiivisista ja puhtaista kaavioistaan. Sen avulla elinkeinonharjoittajat voivat käyttää kehittyneitä kaupankäyntityökaluja ja indikaattoreita kaupankäynnin etujensa parantamiseksi maksimoidakseen voitot ja minimoidakseen riskit.

Alla on kuva BiKi-pörssi- ja TradingView-kaavioista.

BiKi-salakirjoitusomaisuus

BiKi Exchange tarjoaa yli 150 kryptovaluutta ja 250 paria jota käyttäjät voivat käydä kauppaa käyttämällä turvallista, vakaata ja luotettavaa alustaa. Kukin digitaalinen kolikko voidaan käydä kauppaa seuraavilla pareilla:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

Pörssi lisää säännöllisesti uusia kolikotarjouksia, jotka voisivat tarjota kilpailuetua kokeneille kryptoalan kauppiaille. Täydellinen luettelo kaupankäyntipareista on nähtävissä Bikin verkkosivustolla.

biki-salaus

BiKi-vipuvaikutus

BiKi Exchange tarjoaa jopa 3-kertaisen vipuvaikutuksen USDT-paria vastaan, jotka sisältävät:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • JNE
 • XRP
 • HT
 • DASH
 • ADA
 • ATOMI
 • ONT

biki marginaali

BiKi-kaupan vähimmäisomavaraisuuskauppa ei ole yhtä laajaa verrattuna sen pääkilpailijoihin, ja se tarjoaa vain 3x. Elinkeinonharjoittajat voivat silti avata normaalia suurempia positioita hyödyntääkseen suhteellisen pieniä hintaliikkeitä, jotta tasapainosi kasvaa nopeammin.

Lue myös: Parhaat salausvaluutan vipuvaikutteiset pörssit

BiKi-palkkiot

Vaihtopalkkiot ovat tärkeä näkökohta kryptovaluutta-pörssin valinnassa. Se tulee entistä kriittisemmäksi, kun käydään kauppaa suuremmilla positioilla ja vivutetulla pörssillä, jossa maksat palkkioita paljon suuremmista positioista kuin marginaali.

Talletusmaksut

BiKi hyväksyy vain kryptovaluuttatalletukset (BTC ja USDT) eikä veloita talletusmaksua.

Nostomaksut

BiKi-nostoista peritään verkkomaksu .000,005 / Bitcoin-nostopyyntö. Tämä on korkeampi kuin alan standardi verrattuna muihin vastaaviin kryptovaluutanvaihtoihin, ja se on otettava huomioon päätettäessä, liittyykö Bikiin.

Kaupankäyntimaksut

BiKi-alustalla käytetään a kiinteä maksu 0,15% joka on sama jokaiselle kryptovaluutta-kolikolle. Tämä on melko kilpailukykyinen markkinoilla ja alle alan standardin vastaaville kryptovaluuttakaupoille.

BiKi-vaihtoehdot

BYBIT

Bybit

ByBit on johdannaisten kryptovaluuttakauppapaikka, jossa painotetaan vipuvaikutusta, jopa 100-kertaista vipuvaikutusta Bitcoin- ja Etherium-kauppapareille. Bybitistä on tullut yksi parhaista salausvaihdoista maailmassa.

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssissä on tapahtunut tähtitieteellistä kasvua ja se on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Yhdysvaltain kauppiailla lupa käyttää BiKiä?

Yhdysvaltain asiakkaat eivät saa käydä salakirjoitusta BiKi-pörssissä tiukkojen säännösten vuoksi. Tämä on salausvaihdon valvonnan ulkopuolella. Yhdysvaltalaisten kauppiaiden on löydettävä hyvämaineinen kryptakauppapörssi Yhdysvalloista, kuten Coinbase, Gemini ja eToro.

Edellyttääkö BiKi KYC: tä?

BiKi ei vaadi KYC: tä rekisteröidä tili, käydä kauppaa, tallettaa tai nostaa varoja. Käyttäjät voivat aloittaa salausvaluuttojen kaupan heti, kun varat on talletettu alustalle.

Onko Hotbitilla demotili?

BiKi ei tarjoa testiverkkoa tai demotiliä salaustoimintaan ilman talletusta. Käyttäjien on talletettava varoja pörssiin kryptovaluutan kauppaa varten.

Onko kumppaniohjelmaa?

BiKi ei ole kumppaniohjelmaa tarjota viittausbonuksia palkkiona uusien käyttäjien tuomisesta alustalle. Sivustolla todetaan, että kumppaniohjelma on tulossa pian.

Johtopäätös

BiKi-katsauksen lopuksi voimme sanoa, että kaikille, jotka haluavat käyttää a keskitetty salausvaihto, Biki on hyvä vaihtoehto harkita. Pörssi tukee valtavaa kaupankäyntiparien luetteloa ja antaa käyttäjilleen edun uusien merkintätarjousten suhteen.

Käy Bikissä

BiKi-pörssi tarjoaa intuitiivisen alustan ja organisoidun kaupankäyntirajapinnan, joka on hyvin suunniteltu työpöytä- ja mobiilisovelluksille salauksen kauppiaille.

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiiliin reagoivan kartoitusliittymän, joka soveltuu aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy BiKissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map