Bitcoin Australia Review: Onko sitä edelleen halpaa käyttää?

Bitcoin.com.au tai muuten nimellä Bitcoin Australia on suosittu salausvaihto, jonka avulla kaiken kokemustason henkilöt voivat ostaa Bitcoinia Australiassa. Bitcoin Australia oli yksi ensimmäisistä salausvaihdoista, jotka aloitti vuonna 2014 ja tarjosi Bitcoin-sijoittamista. Tässä katsauksessa arvioimme alustan ominaisuuksia, käyttöliittymän, kaupankäyntimaksut, talletusmenetelmät, tietoturvan ja asiakastuen, jotta voimme nähdä, miten se kerääntyy.

Käy Bitcoin Australiassa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle aina tarkkoja tietoja Bitcoin Australia -katsauksessa, suosittelemme sinua vierailla heidän sivustollaan ajoittain, jos joitain päivityksiä tapahtuu jälkikäteen. Joten ilman lisäkysymyksiä, aloitetaan!

Usein on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kryptovaluuttaa vaihdettaessa. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista laitteistolompakoista salausvaluutan tallentamiseksi.

Bitcoin.com.au

Mikä on Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia on suosittu fiat-to-cryptocurrency -vaihto, joka perustettiin vuonna 2014 toimistojen kanssa Melbournessa. Alusta on suunniteltu auttamaan australialaisia ​​ostamaan Bitcoinia nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Bitcoin Australia tarjoaa online-alustan käyttäjille Bitcoinin ja Ethereumin ostamiseen useilla talletusmenetelmillä, jotka houkuttelevat kaikkia sijoittajia. Pörssi on myös rekisteröity jäsen Blockchain Australia ja ovat äskettäin laajentaneet palveluvalikoimaansa, jotta käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia Isossa-Britanniassa ja myös Kanadassa.

bitcoin australian ominaisuudet

Nopea yhteenveto

Bitcoin.com.au verrattuna

Pankkisiirto on yksi suosituimmista tavoista tallettaa AUD Australian Australiaan. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut Australian salausvaihdot, joiden avulla voit ostaa Bitcoinia pankkisiirrolla.

Onko Bitcoin.com.au legit?

Tutkimuksemme perusteella Bitcoin.com.au on laillinen kryptovaluuttayhtiö joka noudattaa Australian lait ja määräykset. Vaihto noudattaa rahanpesun torjuntaa & Terrorismin rahoituksen torjunta (“AML / CTF Policy”) KYC-todentamisprosessin avulla petollisen toiminnan, kuten rahanpesun, estämiseksi.

Onko Bitcoin.com.au turvallinen?

Bitcoin Australia on turvallinen ja turvallinen vaihto, joka ei säilytä tai säilytä käyttäjän resursseja. Pörssin kautta ostettu Bitcoin tai Ethereum siirretään suoraan annettuun lompakon osoitteeseen. Tämä tarkoittaa, että varkauksien ja kompromissien riski vaihdossa vähenee huomattavasti, mikä tarjoaa turvallisen ympäristön krypto-valuuttojen ostamiseen.


ominaisuudet & Palvelut

Bitcoin Australiaa pidetään premium-alustana, jonka avulla Australian kansalaiset voivat sijoittaa Bitcoiniin. Lisäksi pörssi tarjoaa seuraavat ominaisuudet ja tuotteet:

 • Helppo käyttää verkkosivustoa tilin luomiseen
 • Osta Bitcoin tai Ethereum muutamassa minuutissa
 • Tukee erilaisia ​​talletusmenetelmiä, kuten pankkisiirtoa ja käteistalletusta
 • SMSF-tuki sijoittaa varainhoitovuoden Bitcoiniin ja Ethereumiin
 • OTC-tiskillä yli 30000 dollarin kauppoja
 • Crypto-index-rahasto osallistumaan ammattimaisesti hoidettuun salkkuun
 • Melbournessa toimiva tiimi tarjoaa paikallista asiakastukea

Tilin luominen & Todentaminen

Bitcoin.com.au vaatii sinua luomaan tilauksen ennen tilin rekisteröimistä. Tämä eroaa melkoisesti muista Australian pörsseistä Australiassa, joiden avulla voit rekisteröidä tilin tutustua käyttöliittymään, live-kaavioihin, saatavissa oleviin kolikoihin ja muihin ominaisuuksiin sitoutumatta.

Uusien ja palaavien käyttäjien on luotava tilaus, rekisteröitävä tili ja jatkettava henkilöllisyyden vahvistamista. Huomasimme, että koko prosessi on hidas, uuvuttava ja turhauttavaa joka kerta, kun teet Bitcoin-ostoksen!

Vertailun vuoksi, salauksenvaihdon, kuten Swyftxin, käyttäminen vie muutaman minuutin alusta loppuun, eikä asiakirjojen lataamista tai selfien ottamista vaadita..

Mainos

kolikkopotti

OSTA BITCOINIA Australian suosikki salausvaihto

Arvostelu

4.3 / 5

Käy Coinspotissa

Talletusmenetelmät

Bitcoin.com.au tarjoaa useita tapoja muuntaa AUD BTC: ksi, jotka ovat yleisesti saatavilla suurimmalle osalle australialaisia. Pörssissä käytettävissä olevat talletustavat ovat:

 • Pay ID: Maksutapaa tukee useimmat australialaiset pankit. Talletukset käsitellään yleensä välittömästi ja hyvitetään BTC Markets -tilillesi välittömästi, eikä niistä peritä lisämaksuja.
 • BPAY: Turvallinen ja luotettava tapa rahoittaa tiliäsi. Kaikki BPAY: n kautta tehdyt talletukset voivat kuitenkin kestää 1-3 arkipäivää, ennen kuin varat saavuttavat BTC Marketsin. Varojen lähettämisestä BPAY: llä ei aiheudu lisäkustannuksia.
 • POLi: Australialaiset käyttäjät voivat tallettaa AUD-varoja käyttämällä POLia, joka muodostaa yhteyden suoraan verkkopankkiin. Talletukset käsitellään välittömästi ja enintään 1000 dollaria päivässä.
 • Käteinen raha: Vaihtoehtoinen tapa ostaa Bitcoin käteistalletuksella tuetuissa lehtikioskeissa tai Australia Postissa.

Ei ole mahdollisuutta ostaa Bitcoinia luotto- / maksukortilla. Jos tämä on ensisijainen maksutapa, käyttäjän on käytettävä maailmanlaajuista kryptovaluutanvaihtoa tämän ominaisuuden kanssa.

Kaupankäyntimaksut & Rajat

Kun valitset Australian salausvaihdon, on tärkeää varmistaa, ettet maksa kohtuuttomia maksuja, koska se syö osaksi saamiasi Bitcoin-määriä. Bitcoin Australia tarjoaa seuraavat maksut.

Kaupankäyntimaksut

BTC Markets käyttää a f5%: n palkkioon perustuva palkkiorakenne kullekin talletusmenetelmälle. Sanomalehtipisteille (via blueshyft) ja flexepin-maksutavat, a 2% lisämaksu sovelletaan ostomäärään palkkion lisäämisen jälkeen. Jokaisesta kaupasta peritään myös provisio ja lisämaksu.

Verrattuna muihin salausvaihtoihin, Bitcoin.com.au kaupankäyntimaksut ovat maan korkeimpia, ja niitä tulisi välttää. Bitcoin.com.au: lle on paljon halvempia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat alhaisempia maksuja ja palkkioita. Lue artikkeli parhaista kryptovaluutanvaihdoista Australiassa saadaksesi lisätietoja.

Usein Kysytyt Kysymykset

Vaatiiko Bitcoin Australia henkilötodistuksen?

Käyttäjien, jotka haluavat ostaa Bitcoinia tai Ethereumia Bitcoin Australian avulla, on ensin todistettava henkilöllisyytensä Know-Your-Customer (KYC) -protokollien mukaisesti. Tilisi vahvistamiseksi voidaan ladata seuraavat asiakirjat:

 • Kansainvälinen passi
 • Kansallinen henkilökortti
 • Ajokortti

Voitko ostaa Bitcoinia super-rahastolla?

Bitcoin Australia antaa australialaisten käyttää superrahastoa (SMSF) sijoittamaan Bitcoiniin (BTC). Porrastettu palkkiorakenne sopii suurille nettovarallisille sijoittajille, kun kaupankäyntimaksut laskevat volyymin kasvaessa.

Voitko myydä salausta Bitcoin Australian avulla?

Bitcoin Australia antaa käyttäjien ostaa ja myydä Bitcoinia käteisenä Australian dollareiksi (AUD). Prosessi myydä Bitcoin käteisenä on samanlainen kuin Bitcoinin ostaminen. Kun teet tilauksen, valitse vain ‘myy’ ostamisen sijaan ja syötä BTC: n määrä muunnettavaksi AUD: ksi.

Johtopäätös

Lopuksi meidän Bitcoin Australia Katsaus, vaihto tarjoaa australialaisille menetelmän ostaa Bitcoin käyttämällä erilaisia ​​maksutapoja. Prosessi ostaa, vahvistaa maksu ja henkilöllisyyden vahvistus joka kerta, kun teet ostoksen, on tuskallista, koska jäsenen kirjautumista ei ole.

Lopuksi kiinteät 5%: n kaupankäyntimaksut kaikilta talletusmenetelmiltä ovat liian korkeat ja korkeammat kuin muut tähän mennessä tarkistamamme Australian salauspörssit.

Käy Bitcoin Australiassa

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Top 10 UKK salausverosta Australiassa (se voi säästää rahaa)
 • Ethereumin (ETH) ostaminen Australiassa
 • Paras salausvaihto Uudessa-Seelannissa
 • 7 tapaa ostaa Bitcoin käteisellä Australiassa
 • 5 Coinspot-vaihtoehtoa matalammilla kaupankäyntimaksuilla

digitaalinen aalto

Vaihtopalkkiot ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä kaupankäynti-, talletus- ja nostomaksuja monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille sijoittajille Australiassa.

Käy Bitcoin Australiassa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map