bitFlyer-arvostelu: Onko se turvallista? On luettava ennen rekisteröitymistä

bitFlyer on suosittu kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa aloittelijoille ystävällisen ja turvallisen palvelun Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin ja muiden altcoineiden ostamiseen ja myyntiin. Pörssi tukee fiat-valuuttaa, kuten Euro, Japanin jeni ja Yhdysvaltain dollari, sisältää useita ominaisuuksia, jotka sopivat monille sijoittajille ja kauppiaille.

Käy bitFlyer Euroopassa Käy bitFlyer Japanissa

Vaikka tässä bitFlyer-katsauksessa pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä, kaupankäyntimaksuista ja muusta, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen..

bitflyer -sivusto

Usein on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

Mikä on bitFlyer?

bitFlyer on kryptovaluuttakauppapaikka ja lisensoitu rahoituslaitos joka toimii useilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa mukaan lukien Japani, Eurooppa ja Yhdysvallat. Pörssi on kerännyt tuhansia kauppiaita ja sijoittui 1. sijalle vuonna 2017 kuukausittaisen kaupankäynnin kohteena, ja Japanissa käytiin kauppaa yli 250 miljardilla..

bitFlyer tarjoaa edelleen turvallisen ja helpon alustan käyttäjille käydä kauppaa maailman suosituimmilla kryptovaluutoilla, ja se on usein esillä verkkojulkaisuissa, kuten TechCrunch, Wall Street Journal ja CoinDesk.

bitFlyer verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia bitFlyerillä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Onko bitFlyer turvallinen?

bitFlyer näyttää olevan turvallinen vaihto ostaa Bitcoin ja muut kryptovaluutat heti. Sivusto sisältää useita turvatoimia teknisten hyökkäysten estämiseksi. BitFlyer-lompakkoon tallennetut asiakasvarat on suojattu kaksitekijän todennuksella, kylmän lompakon tallennustekniikalla ja moniallekirjoitusprosesseilla.

bitFlyer-ominaisuudet & Tuotteet

bitFlyer tarjoaa maailmanluokan ominaisuuksia kryptovaluutan ostamiseen, kauppaan ja myyntiin työpöydän ja mobiilisovelluksen version avulla. BitFlyerin parhaat ominaisuudet ovat:

 • Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä, joka sopii aloittelijoille ja kokeneille kauppiaille
 • ‘Osta heti’ -ominaisuus ostaa Bitcoin ja Ethereum nopeasti
 • bitFlyer Lightning Exchange ammattimaisille salakirjoittajille
 • Reaaliaikaiset markkinatiedot ja kartoitus suosittujen altcoineiden kaupankäyntiin
 • Kaupankäyntisovellus salkun ja kaupan seuraamiseen mistä tahansa
 • Suojattu bitFlyer-lompakko, joka käytti kylmää lompakkoa käyttäjien varojen suojaamiseen
 • Kumppaniohjelma, joka palkitsee sinut uusien käyttäjien tuomisesta alustalle
 • Ympärivuorokautinen asiakaspalvelutiimi, jolla on monikielinen tuki

bitflyerin välitön osto


Tilin rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Vastaanottaja luo tili bitFlyerillä, prosessi on hyvin yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin. Aloita seuraavasti:

bitFlyer-vahvistus

Voit olla kaupankäynnin kohteena bitFlyerillä, käyttäjien on oltava maassa asuvia tuetut alueet Yhdysvalloissa, Japanissa tai Euroopassa ja loppuun vahvistusprosessi. Prosessi koskee asiakkaitasi (KYC), rahanpesun torjuntaa ja terrorismin rahoituksen torjuntaa (CFT). Nämä toiminnot auttavat estämään laittomia tapahtumia ja parantavat bitFlyer-tilin ja lompakon suojausta haitalliselta toiminnalta.

BitFlyer-vahvistuksen suorittamiseksi on toimitettava seuraavat tiedot:

 • Passin tai henkilökortin skannaus
 • Osoite todiste
 • Valokuva (selfie)
 • Kansalaisuus
 • Puhelinnumero

Kuinka tallettaa varoja bitFlyerille

Tallettaakseen varoja bitFlyer-tilille käyttäjät voivat siirtää varoja pankkisiirrolla (SEPA EU-asiakkaille). Aloita seuraavasti:

 • Kirjaudu sisään bitFlyer-tilille
 • Siirry ylävalikkoon ja napsauta Tilirahoitus
 • Valitse haluamasi fiat-valuutta esim. Euroa Euroopan kansalaisille
 • Syötä pankkitiedot ja 6-numeroinen yksilöllinen merkkikoodi
 • Tarkista tiedot ja napsauta Vahvista maksu

bitflyer-talletusvarat

bitFlyer-kojelauta

Bitflyer-kojelauta on oletusikkuna kirjautumisen jälkeen tilille. kojelauta on hyvin sijoitettu ja tarjoaa tilannekuvan varoista bitFlyer-lompakossa. Käyttäjät voivat myös löytää nopeasti oikeat markkinatiedot, kuten Bitcoinin hinnan fiat-valuutassa. Vasemmalla puolella on hyödyllinen navigointivalikko, jossa on pikalinkit muihin bitFlyer-ominaisuuksiin.

bitflyer-kojelauta

bitFlyer Instant Buy

BitFlyer on julkaissut uuden ominaisuuden nimeltä Instant Buy, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa salausvaluuttoja välittömästi luottokortilla ja muilla välittömillä maksutavoilla. Instant Buy -vaihtoehto soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille, jotka etsivät nopea ja yksinkertainen tapa ostaa kryptovaluuttoja kuten Bitcoin tai suurimmat altcoinit käyttämällä online-työpöytäversiota tai bitFlyer-mobiilisovellusta.

Jos haluat ostaa salauksen välittömästi bitFlyer-sovelluksella, noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

bitFlyer Lightning Trading

Kryptovaluuttakauppiaat soveltuvat bitFlyer Lightning Exchangeen, joka tarjoaa aloittelijaystävällinen käyttöliittymä kaupankäyntityökaluilla, riskienhallintamääräyksillä ja reagoivilla kaavioilla. Elinkeinonharjoittajat, jotka osaavat lukea kynttilänjalkajakaavioita, voivat spekuloida markkinoilla tarvitsematta luoda uutta tiliä.

Verrattuna maailman suosituimpiin kryptovaluuttakauppoihin, bitFlyer Lightning -ominaisuuden ominaisuudet ja työkalut ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja sopivia aloittelijoille, jotka haluavat oppia käymään kauppaa kryptovaluutalla..

bitflyer salama

Alustan ominaisuudet saattavat olla melko rajoitetut muihin kehittyneisiin pörsseihin verrattuna, mutta bitFlyer Lighting sisältää kuitenkin kaikki perustyökalut. Käyttäjät voivat tarkastella hintataulukkoa, kauppahistoriaa, tilauskantaa (viimeisimmät osto- ja myyntitilaukset) ja kirjoittaa kauppoja limiitin tai markkinatilauksen avulla.

bitFlyer Lightning myös tukee API-integraatiota, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa ja testata salauskauppabotteja. Tämä vaatii ohjelmointikokemuksen perustamisen, mutta on hieno ominaisuus, joka houkuttelee tiettyjä kauppiaita. Haluamme, että bitFlyer on integroitu suosittuihin automatisoituihin salausstrategiasivustoihin, kuten Quadency, Wunderbit Trading ja Shrimpy.

Tuetut salausvaluutat

bitFlyer tukee kaikkia tärkeimpiä kryptovaluuttoja kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) ja Monacoin (MONA). Näillä varoilla voidaan käydä kauppaa sellaisissa valuutoissa kuten EUR, JPY ja USD. Muihin pörsseihin verrattuna kryptovaluuttaparien tarjonta rajoittuu vain suosittuihin kolikoihin.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA BITFLYERIA MUIHIN

Vertaa nyt!

bitFlyer-sovellus

bitFlyerillä on mobiilikauppasovellus, joka tukee sekä iOS- että Android-mobiilikäyttöjärjestelmiä. BitFlyer Wallet -sovelluksen voi ladata Google Play Kauppa tai iOS App Store. Sovelluksen käyttäjät voivat ostaa, vaihtaa ja myydä digitaalisia valuuttoja tien päällä ja milloin tahansa.

Kaupankäyntimaksut

bitFlyer Europe -maksut

BitFlyer Europe -vaihto tarjoaa kilpailukykyä maksurakenne salauksen ostamiseksi välittömästi euroilla ja perustuu 30 päivän kauppavolyymiin, kuten alla on esitetty. Sijoittajille, jotka ostavat ja myyvät kryptovaluuttoja pörssissä, ei peritä kauppamaksua.

Siellä on ei maksuja EUR: n tallettamisesta bitFlyer-lompakkoon SEPA: lla. Pienestä transaktiomaksusta peritään kuitenkin 0,30 euroa ≤ 250 000,00 ja 10,00 euroa > 250 000,00 euroa euron nostamiseksi takaisin pankkitilille, mikä on erittäin kohtuullista.

bitFlyer USA -maksut

Yhdysvaltojen bitFlyer-käyttäjien maksurakenne vaihtelee hieman. Kaiken kaikkiaan salauksen ostomaksut ovat kilpailukykyisiä muissa pörsseissä Yhdysvalloissa. Siellä on ei maksuja USD: n tallettamisesta bitFlyer-lompakkoon pankkitalletuksella ACH: n ja Fedwiren kautta. Fedwirellä on 20 dollarin nostomaksu, joka on hieman korkea aloittelijoille. Käyttäjien tulisi käyttää ACH: ta nostamaan varoja sähköisesti, koska ne ovat ilmaisia.

bitFlyer Japan -maksut

BitFlyer Japanin kanssa käytävien kaupankäyntimaksujen katsotaan olevan alhaiset ja kilpailukykyiset. Maksurakenne on porrastettu, mikä tarkoittaa kaupankäyntimaksu pienenee vähitellen lisääntyneellä kaupankäyntimäärällä perustuu edelliseen 30 päivän jaksoon.

JPY: n tallettamisesta ja nostamisesta bitFlyer-tilille ei suoriteta maksuja pankkisiirrolla SBI Sumishin-verkkopankin kautta. Muilla maksutavoilla voidaan periä transaktiomaksu enintään 330 JPY jokaisesta talletuksesta.

Turvallisuus & bitFlyer-lompakko

bitFlyer on ylpeä ottamalla käyttöön korkeimmat turvallisuusstandardit tarjotakseen kaupankäyntiympäristön, jossa sen käyttäjät tuntevat olonsa turvalliseksi Bitcoin-tapahtumien tekemisessä. Sivusto sisältää suojaustoimenpiteitä, kuten SSL-varmenteet, SHA-2-salaus ja verkkosovellusten palomuurit.

BitFlyer-lompakossa olevat käyttäjien varat pidetään turvassa seuraavilla turvatoimilla:

 • Kaksivaiheinen todennus (2FA)
 • 80% varastoista, joita säilytetään kylmävarastoissa
 • Usean allekirjoituksen prosessi

Turvatoimenpiteet ovat salauksenvaihdon alan standardien mukaisia, mutta suosittelemme, että käyttäjät siirtävät omaisuutensa aina ulkoiseen lompakkoon. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue artikkeli parhaista Bitcoin-laitteistolompakoista.

Asiakaspalvelu

BitFlyer-verkkosivustolla on kattava tuki- ja UKK-osio aloittelijoille aloittamaan bitFlyer. Tukiosion ohjeaiheet on lajiteltu luokkiin nopeaa navigointia varten, tai käyttäjät voivat etsiä usein kysyttyä hakutoiminnolla.

bitFlyerissä on lipputukijärjestelmä, jolla voi pyytää apua, esittää kysymyksiä tai antaa palautetta palvelusta. Sähköpostiviesti oli nopea (alle 24 tuntia) ja asiakastuen edustajat olivat ammattimaisia.

bitFlyer-vaihtoehdot

BYBIT

Bybit

ByBit on johdannaisten kryptovaluuttakauppapaikka, jossa painotetaan vipuvaikutusta, jopa 100-kertaista vipuvaikutusta Bitcoin- ja Etherium-kauppapareille. Bybitistä on tullut yksi parhaista salausvaihdoista maailmassa.

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssi on nähnyt tähtitieteellistä kasvua ja on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko bitFlyer Legit?

bitFlyer näyttää olevan laillinen salausvarojen vaihto, joka on lisensoitu ja säännelty useilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa, kuten Euroopassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Pörssi on saanut käyttäjien luottamuksen kaikkialta maailmasta 250 miljardilla dollarilla vuonna 2017.

Mitä maita bitFlyer tukee?

bitFlyer EU tarjoaa palveluja Euroopan ja Euroopan talousalueen (ETA) asukkaille. Pörssi toimii tällä hetkellä kaikissa ETA: n maissa, kuten: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

ETA-alueen bitFlyer Japan -käyttäjät voivat avata tilin bitFlyer EU: lla, mutta heidän on kuitenkin luotava uusi tili eri sähköpostiosoitteella.

Onko bitFlyerillä kumppani- tai viiteohjelma?

BitFlyer-kumppaniohjelma antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita lisätuloja mainostamalla bitFlyeria ystäville ja perheenjäsenille ansaitse palkintoja jopa 130 €. Kukin viitattujen käyttäjien on täytettävä tytäryrityspalkkiot, ja heidän on suoritettava tilin rekisteröinti bitFlyerillä ja tehtävä kauppoja.

Voivatko yhdysvaltalaiset sijoittajat käydä kauppaa bitFlyerin kanssa?

bitFlyer US on kryptovaluutta-kaupankäyntialusta Yhdysvalloissa toimiville asiakkaille, jotka haluavat ostaa, vaihtaa, tallentaa ja myydä Bitcoinia ja muita digitaalisia hyödykkeitä, kuten vakiomallia. bitFlyer US on erillinen yksikkö Euroopan ja Japanin pörsseistä, joten Yhdysvaltojen käyttäjien on luotava tili bitFlyer US -sivustolla. Luettelo muista Bitcoinista & salausvaihto Yhdysvalloissa, lue tämä artikkeli.

Onko bitFlyer saatavilla Australiassa?

bitFlyerillä ei ole lisenssiä toimia Australiassa ja sallia fiat-to-crypto -ostot AUD: n kanssa. Tämän alueen asiakkaiden on ostettava digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoin, Australian salausvaihdon avulla.

Johtopäätös

BitFlyer-katsauksen lopuksi vaihto on helppo käyttää kryptovaluutta-alustaa, joka on ihanteellinen sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille. Käyttöliittymä on suunniteltu hyvin työpöydälle ja mobiilisovelluksille. Se on lisensoitu ja säännelty useilla alueilla, kuten Euroopassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa, mikä on erittäin tärkeää.

Käy bitFlyer Euroopassa Käy bitFlyer Japanissa

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
 • 6 parasta paikkaa ostaa Bitcoinia Isossa-Britanniassa
 • 8 parasta kryptovaluutta-marginaalia
 • ChangeNOW-tarkistus: salausvaihtosopimukset, kaupankäyntimaksut & Lisää
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)

On tärkeää käyttää maailmanlaajuista ja luotettavaa salauksenvaihtoa kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat salausvaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille kryptoalan kauppiaille tallettaa kryptovaluuttoja ja käydä kauppaa digitaalisilla varoilla.

Käy bitFlyerissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map