BlockFi-arvostelu: TÄRKEÄÄ – Lue ennen käyttöä

Monet salaussijoittajat tallentavat digitaalisen omaisuuden fiat-to-crypto -vaihtoon tai laitteiston lompakkoon säilytystä varten. Vaikka tätä pidetään tavallisena tallennusmenetelmänä, tämä strategia ei rakenna salausvarallisuuttasi ajan mittaan. Eikö se ole koko sijoittamisen tarkoitus?

Käy BlockFi

Tässä katsauksessa arvioimme BlockFi-alustan, joka ei ole vain vaihtoehtoinen kryptovaluuttatallennusvaihtoehto, Bitcoiniin ja muihin altcoineihin sijoitetut yksityishenkilöt (ja yritykset) voivat ansaita passiivisesti kiinnostusta salaukseen. Joten esitämme sinulle nämä kysymykset:

 • Haluatko ansaita korkoa Bitcoin-omistuksilta?
 • Haluatko ansaita korkoa muista salausvaroista?

Avainominaisuudet:

 • Ansaitse jopa 8,6% APY krypto-omistuksilta
 • Kertynyt korko maksetaan kuukaudessa ja korot
 • Korkeammat korot kuin perinteiset pankit
 • Laina fiat salaustuetulla lainalla
 • Edistynyt salauskauppapaikka
 • Osta kynttilänjalkoja pankkisiirrolla
 • Säännelty ja lisensoitu rahoitusalusta

yleensä ottaen

4.7 / 5 Käy BlockFi

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Mikä on BlockFi?

BlockFi on digitaalisen omaisuuden rahoitusyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee New Jerseyssä Yhdysvalloissa ammatilliset rahoituspalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille maailmanlaajuisesti. Yritys on perustettu vuonna 2017, ja sitä säännellään liittovaltion ja osavaltioiden tasolla Yhdysvalloissa (48 osavaltiota).

blockfi-verkkosivusto

BlockFi tukee maailmanluokan ja innovatiivisia kumppaneita, kuten Galaxy Digital, Susquehanna, Fidelity, rekrytoi strategisia kumppaneita, Arrington XRP Capital, ConsenSys Ventures, SoFi, Coinbase Ventures, CMT Digital ja Morgan Creek Digital.

Kuka loi BlockFi: n?

BlockFi perustettiin vuonna 2017 Zac Prince ja Flori Marquez. Pari on erittäin kokenut, ja hänellä on ollut johtotehtäviä useissa menestyvissä teknologiayrityksissä ja salkunhallinnassa suurissa rahoituslaitoksissa, kuten Goldman Sachs.


blockfi-tiimi

BlockFi verrattuna

BlockFi on suosittu tapa ansaita rahaa verkossa BlockFi-korkotilin ja lainausalustan kautta. Tässä on muutama muu salausalan merkittävä alusta, kuten BlockFi, ansaitsemaan salauskorkoja tai ottamaan salattuja lainoja.

Onko BlockFi Legit?

BlockFi on laillinen ja luotettava yritys, joka on Yhdysvaltojen 48 osavaltiossa säännellään liitto- ja osavaltiotasolla. Yhtiön ensisijainen huoltaja Gemini on toimilupainen New Yorkin luottamusyhtiö, johon sovelletaan New Yorkin rahoituspalveluministeriön julkaisemia kyberturvallisuusmääräyksiä..

Onko BlockFi turvallinen?

BlockFi sisältää useita mekanismeja, joita on ollut suunniteltu ylläpitämään ‘pankkityyppistä’ turvallisuutta hallussaan olevien varojen turvalliselle säilyttämiselle. Alusta pitää vain pienen osan asiakasvaroista nostotarkoituksiin kolmansien osapuolten, kuten Gemini, BitGo ja Coinbase, kanssa. Loppuosa varoista pidetään kylmäsäilytyslokeroissa, ja tilit voivat olla suojattu kahden tekijän todennuksella (2FA).

Onko BlockFi hakkeroitu?

BlockFi oli mukana hakkerointiyritys toukokuussa 2020, johon liittyi SIM-kortin vaihtotapahtuma, johon osallistui henkilöstön jäsen että vaarantaa alustan turvajärjestelmät vajaan 90 minuutin ajaksi. Raporttien mukaan asiakasvaroja ei menetetty hakkerointiin ja tallennettuihin tietoihin, kuten "käyttäjän salasanat, sosiaaliturvatunnukset, verotunnistenumerot, passit, lisenssit, pankkitilitiedot tai vastaavat ei-julkiset henkilötunnukset" eivät olleet alttiina.

Tuotteet & Palvelut

BlockFi antaa ihmisille kaikkialla maailmassa mahdollisuuden tehdä enemmän rahoillaan ja kryptovaluuttainvestoinneillaan tarjoamalla huippuluokan rahoituspalveluja. BlockFi: n ydintuotteita ovat:

 • Ansaitse kiinnostusta salaukseen (ansaitse jopa 8,6% APY ilman piilotettuja maksuja ja maksuja, jotka alkavat kerääntyä välittömästi ja yhdisteitä kuukaudessa)
 • Lainaa salausta ja lainaa käteistä (hyödynnä kryptovaluuttavaroja ja lainaa fiat-valuuttaa, kuten USD päivittäiseen kulutukseen tai lisää salauksen ostamiseen)
 • Käy kauppaa kryptovaluutalla (spekuloida markkinoilla spot-kaupankäynnillä ansaitsemalla korkoa kaupan jälkeen

BlockFi-korkotili

BlockFi-korkotili (BIA) antaa käyttäjille mahdollisuuden siirtää ja tallettaa kryptovaluutta-sijoituksensa, kuten Bitcoin ja Ethereum, ansaitsemaan korkoa sijoitetusta pääomastaan alustan kanssa. Yhtiö tuottaa korkoa varastoiduista varoista lainaamalla varat luotetuille institutionaalisille ja yrityslainanottajille.

Mikä on korko?

BlockFi korot vaihtelevat 3,6%: sta 8,6%: iin kryptovaluuttaomaisuudesta riippuen jonka omistaja siirtää ja pitää korilla. Maksettu korko on seuraava.

Kuinka usein korko maksetaan?

Asiakkaat, jotka tallettavat varoja salaussäästö- ja korkotilille, alkavat kertyvät korot välittömästi kunkin kalenterikuukauden alussa maksetulla tuotolla. Maksettu korko yhdistetään alkuperäiseen talletukseen, jonka avulla tilinhaltija voi ansaita korkoa.

BlockFi tarjoaa myös ainutlaatuisen ominaisuuden tarjota sijoittajalle mahdollisuus maksaa korko eri kryptovaluutassa kuin kryptosäästötilillä oleva omaisuus. Blockfi-korkomaksu joustava antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa edullisessa valuutassa, joka päättää hajauttaa salkkua tarvitsematta ostaa uutta salausta fiatilla.

Yhdistääkö BlockFi-korko?

BlockFi-tilin salausvaluutasta ja vakiomallisista rahoista ansaittu korko maksetaan kuukausittain tilinomistajien online-lompakkoon ja päivittää saldon. Tämä tarkoittaa uusista saldoyhdisteistä ansaittu korko, joka lisäsi sijoittajan vuotuista tuottoa.

Esimerkiksi käyttäjä, joka ansaitsee korkoa kuukaudessa 1, seuraava koron määrä lasketaan uudesta kokonaissaldosta (vanha saldo + korkomaksu kuukaudesta 1). Alla on esimerkki 12 kuukauden näkymistä 1 BTC-talletukselle, joka koostuu kuukausittain BlockFi-korkotilillä.

blockfi-yhdistetty korko

Kuka voi hakea BlockFi-korkotiliä?

Käyttäjä voi saada korkomaksun on siirrettävä, talletettava ja pidettävä salausvaluutta BlockFi: n kanssa säilytystä varten. Vastineeksi asiakkaalle maksetaan kuukausittain korkoa kunkin kuukauden aloittelijalta, joka kertyy seuraavana päivänä talletuksen jälkeen.

Onko talletuksessa vähimmäismäärä?

BlockFi on ei vähimmäis- tai enimmäismäärää korkojen ansaitsemiseksi salausvaluutan varoista. Tämä on ihanteellinen aloittelijoille, jotka voivat tallettaa murto-osia BTC: stä, ETH: sta, LTC: stä tai muusta digitaalisesta valuutasta, jota BlockFi tukee.

Salatut lainat

BlockFi-lainan avulla käyttäjät voivat tallettaa salausvaroja vakuudeksi ja vastaanottaa Yhdysvaltain dollareita suoraan omalle pankkitilillesi. Salauskäytön vakuudeksi käyttämisen etu verrattuna perinteisiin rahoittajiin on, että voit käyttää salaussijoituksestasi käteistä tarvitsematta myydä ja käynnistää verotettavaa tapahtumaa.

Hyväksyttyjä salausvaroja, joita voidaan käyttää lainan hakemiseen, ovat Bitcoin, Ether ja Litecoin.

bitcoin-laina

BlockFi-korko riippuu valitusta laina-arvo-suhteesta. Tämä määräytyy vakuuden määrän kanssa, joka sinun on talletettava lainan ottamiseksi. Esimerkiksi 50%: n LVR 25 000 USD: n lainasta vastaa 12,5%: n korkoa.

BlockFi-salausvakuudellinen laina vetoaa pitkäaikaisiin salaussijoittajiin, jotka eivät halua myydä sijoitustaan ​​ennen kuin hinta saavuttaa maturiteetin, hyötyisivät BlockFi: stä. Voit hyödyntää salausosuuttasi lainata fiat-valuuttoja ja käyttää muihin tarkoituksiin, kuten hajauttaa sijoitustasi, maksaa takaisin velat ja kulut tai perustaa uusi yritys.

blockfi-salauslaina

Jos haluat hakea salattua lainaa BlockFi: llä, toimi seuraavasti:

blockfi-laina

Kaupankäyntialusta

BlockFi: llä on oma kryptovaluuttakauppapörssi, joka on tilin rekisteröivien käyttäjien käytettävissä. Se antaa alustan sijoittajille mahdollisuuden vaihtaa kryptovaluuttaparien välillä. Parasta on, että ansaitset edelleen korkoa samalla kun salaus käy kauppaa varojen välillä!

blockfi-kaupan salaus

Voit rekisteröityä BlockFi-kaupankäyntitilille ja käydä salausta seuraavasti:

Osta USD Stablecoins -luottotalletusta

BlockFi on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää käteistalletuksia pankkisiirrolla alustalle. Tähän sisältyy USD: n välittäminen ostettavaksi stablecoins suoraan alustalle aloittaaksesi BlockFi-korkotilin.

Tämä helpottaa salauksen aloittelijoita, jotka eivät ole koskaan ostaneet kryptovaluuttoja aiemmin. He voivat rekisteröityä BlockFi-palveluun, tallettaa Yhdysvaltain dollareita pankkisiirrolla ja saada jopa 8,6% BlockFi-korkotilille.

blockfi ostaa stablecoineja

USD-talletukset vaihdetaan automaattisesti Kaksosien dollarit (GUSD) joka voidaan muuntaa salaukseksi, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja USDC, käyttäen BlockFi-kaupankäyntialustaa (ja silti ansaita korkoa).

Voit ostaa USD-vakiokuoreja BlockFi-palvelulla seuraavasti:

Palkkiot

Käyttäjille, jotka luovat BlockFi-korkotilin, sovelletaan nostorajoituksia, jotka vaihtelevat BlockFi-lompakosta siirrettävän kryptovaluutan mukaan. BlockFi: lla ei ole vähimmäissaldoa koron ansaitsemiseksi.

Turvallisuus

BlockFi-alustalle tallennettuja asiakasvaroja hallinnoi heidän ensisijainen säilyttäjänsä, Gemini. Pörssi on lisensoitu säilytysyhteisö ja maailman ensimmäinen salausvaihto ja huoltaja, jolla on saavutettu SOC 2 -tyypin 2 tutkimus turvallisuuden noudattaminen asiakastietojen ja varojen suojaamiseen.

Gemini: n hallussa olevat BlockFi-varat käyttävät kylmää lompakkoratkaisua monikerroksisella salauksella, joka on saavuttanut a FIPS 140-2 Taso 3 luokitus tai korkeampi verkkosivuston mukaan. Lisäksi käytetään moniallekirjoitettua digitaalisen allekirjoituksen järjestelmää yksittäisten vikapisteiden poistamiseksi ja sietokyvyn parantamiseksi yksittäisen yksityisen avaimen katoamista tai vaarantumista vastaan.

Sellaisena Gemini käyttää ja numeroi suojausprotokollia asiakkaan omaisuuden suojaamiseksi seuraavassa osassa. Kaksosilla on myös liikerikovakuutus, joka ylittää asiakkaidensa puolesta online-kuumissa lompakoissa tallennettujen varojen arvon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että BlockFi käyttää seuraavia turvatoimia pitääkseen asiakkaansa varat turvassa samalla, kun he saavat kiinnostusta säästötilille:

 • Kaksitekijäinen todennus (2FA) sisäänkirjautumista ja kotiuttamista varten
 • Laitteiston suojausavaimet ja WebAuthn tilin suojaamiseksi
 • Sallittujen luettelo rajoittaa nostotoiminnan vain nimettyihin osoitteisiin
 • Salaus salasanojen, henkilökohtaisten ja muiden arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi

Asiakaspalvelu

BlockFi tarjoaa a kattava asiakastuki ja ohjeet uusien käyttäjien vastausten löytämiseksi yleisiin vianmäärityskysymyksiin tai -ongelmiin. Ohje-osio sisältää seuraavat pääluokat, jotka sisältävät yksityiskohtaisia ​​artikkeleita ja käyttöoppaita.

blockfi-tuki

 • Yleistä (lisätietoja BlockFi: stä, tilin perustamisesta, tietoturvasta jne.)
 • BlockFi-korkotili (korkotilin perustaminen, kaupankäynti ja nostot)
 • BlockFi-lainat (lainan saaminen, varojen tallettaminen, takaisinmaksut ja tuettu valuutta)
 • BlockFi Rewards Bitcoin -luottokortti (rekisteröinti, uudet ominaisuudet)

BlockFi-asiakas, joka ei löydä riittäviä tietoja Ohje-osiosta, voi ota yhteyttä BlockFiin sosiaalisen median kanavien kautta tai lähetä lippu. Lippujärjestelmä edellyttää vakiotietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja kyselyn kuvaus. Kokemuksemme mukaan saimme vastauksen 24 tunnin sisällä, mikä on kohtuullinen aika asiakastukitiimille.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko BlockFi lompakko?

Asiakkaan varat, jotka siirretään tai ostetaan suoraan alustan avulla, ovat ensisijaisen huoltajan, Gemini-vaihdon, tallennettu BlockFi-lompakkoon. Alusta noudattaa tiukkoja turvallisuusprotokollia ja menettelyjä varmistaakseen, että varat pidetään turvassa BlockFi-lompakossa.

Edellyttääkö BlockFi KYC: tä?

BlockFi: n on noudatettava pankkisalaisuuslain mukaisia ​​varainhoitosääntöjä ja pantava täytäntöön käytäntöjä ja menettelyjä asiakkaiden varojen pitämiseksi turvassa, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen havaitsemiseksi ja estämiseksi. Siksi, asiakkaiden, jotka haluavat avata säästötilin BlockFi: lla tai lainata salauksensa, on suoritettava tunnista asiakkaasi (KYC) -prosessi.

Voinko käyttää BlockFiä Isossa-Britanniassa?

BlockFi tukee asiakkaita kaikkialta maailmasta, myös Isosta-Britanniasta, tallettamaan varoja saadakseen käteislainaa Englannissa tai ansaitsemaan korkoa. Asukkaat voivat siirtää digitaalisia valuuttoja Ison-Britannian krypto-pörssistä ja tallettaa BlockFi-palveluun alkamaan korkoa.

Onko BlockFi: llä mobiilisovellus?

BlockFi tarjoaa erittäin intuitiivisen, helppokäyttöisen ja turvallisen mobiilisovelluksen asiakkailleen pääsemään tarjottuihin tuotteisiin ja palveluihin. Sovellusta voidaan käyttää BlockFi-korkotilin hallintaan, lainata rahaa salausosuuksia vastaan ​​tai siirtää varoja suoraan krypto-lompakosta. BlockFi-mobiilisovellusta tukevat Android- ja iOS-laitteet.

Johtopäätös

BlockFi-katsauksen lopuksi foorumi soveltuu hyvin salausvaluutan pitkäaikaisille haltijoille, joilla on merkittävä salkun koko, hyödyntämään BlockFin tarjoamia tuotteita ja palveluita.

Käy BlockFi

Vaikka USD-pankkisiirtojen käyttöönoton myötä salauksen aloittelijoille ja uusille sijoittajille on nyt avautunut ovi hyödyntää BlockFi-tuotteita ja ansaita välittömästi kiinnostusta heidän digitaalisiin omaisuuseriinsä. Yhteenvetona, tässä on mielipiteemme BlockFin käytön eduista ja haitoista:

Plussat

 • Tarjoaa muuttuvia, laadukkaita rahoituspalveluja salaussijoittajille
 • Antaa jokapäiväisten sijoittajien ansaita enemmän salausta ja kasvattaa pitkäaikaista salaussalkkua
 • BlockFi-korot ovat vertaansa vailla verrattuna perinteiseen pankkisektoriin
 • Korko maksetaan kuukausittain, jolloin salaustuotot kasvavat ajan myötä
 • Salausvakuudelliset lainat voivat avata pääoman tarvitsematta myydä omaisuuttasi (esim. Ei laukaista verotettavaa tapahtumaa)
 • Ansaitse salkun korkoa kaupankäynnillä varoja

Haittoja

 • Korko ei ole kiinteä
 • Rajoitettu määrä kryptovaluuttoja

Ole hyvä ja jaa tämä artikkeli verkkoosi, jos pidät siitä hyödyllisenä!

Jos haluat käyttää muita kryptovaluuttaympäristöjä, palveluja tai pörssejä, joiden haluat meidän tarkistavan, ota meihin yhteyttä ja ota yhteyttä pyyntösi kanssa.

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka voit lukea seuraavaksi:

 • 10 parasta salausvaluutanvaihtoa Australiassa
 • 7 parasta nollamaksuista salausta (komission maksuton kauppa)
 • Plus500-tarkistus: Crypto CFD: n kauppa, ominaisuudet & Palkkiot
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • 5 verkkosivustoa esittelemään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla

Käy BlockFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map