ByBit-arvostelu: TÄRKEÄÄ – Lue tämä ennen käyttöä

Kryptovaluuttakaupan valinta voi olla haastava tehtävä. On olemassa useita näkökohtia, kuten alustan ominaisuudet, kartoitusliittymä, kaupankäyntiparit, palkkiot, turvallisuus ja asiakastuki.

Yksi maailman suosituimmista vipuvaikutuksellisista salausvaihdoista on Bybit.com

Käy Bybitissä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja tässä Bybit-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • BTC, ETH, EOS ja LTC ikuiset USDT-parit
 • Jopa 100-kertainen vipuvaikutus
 • 0,025-0,075% kaupankäyntimaksut
 • Korkean likviditeetin tilauskanta, matalat spreadit
 • Bybit-sovellus mobiilikauppaan
 • 4.9-luokitus perustuu yli 50000 arvosteluun
 • 30% kumppani- ja viiteohjelma

yleensä ottaen

4.7 / 5 Käy Bybitissä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen aloittamista suosittelemme käyttämään Bitcoin-laitteistoa, kuten Ledger Nano X.Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas parhaista kryptovaluutta-laitteiden lompakoista.

Mikä on ByBit?

ByBit on johdannaisten kryptovaluutta kaupankäyntialusta painottaen vipuvaikutusta jopa 100x vipuvaikutus BTC / USD- ja ETH / USD-kaupankäyntipariin. johdannaisten vaihto tarjoaa ikuisia sopimuksia, jotka seuraavat kryptovaluutan spot-hintaa, eivät todellisia kryptovaluuttavaroja.

Bybit, jonka pääkonttori on Singaporessa, on rekisteröity pörssi Britannian Neitsytsaarilla. Alusta tukee kauppiaita kaikkialta maailmasta, mukaan lukien Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Venäjä, Japani, Etelä-Korea ja Kaakkois-Aasia. Perustajaryhmä koostuu Forex-teollisuuden, sijoituspankkitoiminnan ja varhaisen blockchain-käyttöönottajan ammattilaisista.

bybit-sivusto


Nopea yhteenveto

Bybit verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia Bybit.com-sivustossa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten Bybit, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Bybitin ominaisuudet

Bybit erottaa itsensä perinteisestä kryptovaluuttakaupasta tarjoamalla akaksinkertainen kartoitusalusta jonka avulla sen kauppiaat voivat osallistua vivutettuun kauppaan. Sen lisäksi, että ostaminen ja myyminen sallitaan BTC: n, ETH: n, EOS: n, XRP: n tai USDT: n avulla vakuudeksi, Bybit tarjoaa seuraavat ominaisuudet.

Mobiilisovellus

Bybit tarjoaa erinomaisen mobiilikauppasovelluksen, joka on erittäin intuitiivinen, helppokäyttöinen ja reagoiva Android- ja iOS-laitteilla. Mobiilisovellus sisältää kaikki verkkoversiossa käytettävät kaupankäynnin ominaisuudet, indikaattorit ja työkalut. Elinkeinonharjoittajat voivat nopeasti ja helposti sijoittaa kauppoja, valvoa positioita ja tarkistaa saldot.

tavun mobiilisovellus

Take-Profit & Pysäytä tappiotilaukset

Kyky asettaa voitto / tappio-tilauksia Bybitin avulla on erinomainen ominaisuus, jota ei ole saatavana kaikilla vipuvaikutteisilla kauppapaikoilla. Elinkeinonharjoittajat voivat ylläpitää asianmukainen riskienhallinta kun suunnittelet kauppaa ja mukautat riskiä, ​​kun positio on elossa, vetämällä limiittitilauksia kaaviossa.

Vakuutus

ByBit ylläpitää “Vakuutusrahastoksi” kutsuttuja varoja, mikä vähentää mahdollisuuksia automaattinen vähennys selvitystilan yhteydessä. Pohjimmiltaan rahasto palvelee kauppiaiden suojelua siinä tapauksessa, että pörssi ei pysty selvittämään asemaa konkurssilla tai paremmalla hinnalla.

Nopea kaupan nopeus

Surullisen BitMEX-järjestelmän ylikuormitusvirhe ja järjestelmän seisokit ovat turhautumista, jonka seurauksena kauppiaat menettävät rahaa monissa pörsseissä. ByBit ylläpitää ei-palvelinaikaa ja on käytettävissä 99,99% ajasta. Edistynyt kaupankäyntimoottori voi käsitellä 100000 tapahtumaa sekunnissa (TSP) mahdollistaa tilausten suorittamisen nopeasti ja välttää järjestelmän seisokkeja.

bybit nopea nopeus

Onko Bybit turvallinen?

Bybit näyttää olevan turvallinen vipuvaikutteinen kaupankäyntialusta, joka sisältää pankkimaisia ​​turvatoimenpiteitä ja toimintamenettelyjä varmistaa, että asiakkaiden varat pidetään turvassa. Vaihtoa ei myöskään ole koskaan aikaisemmin hakkeroitu tai vaarantunut tutkimuksemme perusteella. Offline-kylmä lompakon säilytys, monen allekirjoituksen peruutusprosessi ja kaksitekijäinen todennus ovat esimerkkejä käytössä olevista turvatoimenpiteistä.

Onko ByBit Legit?

Bybit on a laillinen salakirjoituspörssi, jota ylläpitää Bybit Fintech Limited. Yrityksen kotipaikka on Singapore ja rekisteröity Britannian Neitsytsaarilla. Salausvaihtoa ei tällä hetkellä säännellä missään maassa, ja siksi käyttäjät eivät vaadi KYC: tä kaupankäyntiin Bybitillä.

Käyttöliittymä

Järkeville kryptovaluutta-kauppiaille kartoitusliittymä on yksi tärkeimmistä näkökohdista. Jos olet perehtynyt BitMEX- tai Binance-kaupankäyntiin, käyttäjät rakastavat tavun kaavion käyttöliittymää, joka on paljon kehittyneempi ja täynnä erinomaisia ​​teknisen analyysin työkaluja ja ominaisuuksia.

Kun kirjaudut sisään Bybitiin ensimmäisen kerran, huomaat, että Bybit-kaupankäyntirajapinta on erittäin hyvin järjestetty, visuaalisesti helppo silmälle edistyneillä ominaisuuksilla. Yläpalkki on staattinen ja tarjoaa helpon tavan palata takaisin Kauppa-ikkunaan, tarkistaa Omaisuutesi ja avattavan Lisää-valikon, joka tarjoaa linkit useisiin oppaisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

bybit-liitäntä

Kausikauppiaille huomaat TradingView: n kaaviot, jotka ovat tunnettuja tasaisista, intuitiivisista ja puhtaista kaavioista. Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää kehittyneitä kaupankäyntivälineitä ja indikaattoreita tarkentaakseen kaupankäynnin etujaan maksimoidakseen voitot ja minimoidakseen riskit. TradingView-kaaviot tarjoavat laajan valikoiman aikakehyksiä ja työkaluja trendiviivojen piirtämiseen, indikaattoreiden ja kaavamallien lisäämiseen kaupan täydelliseen aikaan.

bybit-order-book-1

Bybitissä on laaja valikoima kaavioindikaattoreita, jotka voidaan lisätä kuhunkin kaavioon, kuten yksinkertaiset liukuvat keskiarvot, suhteellinen vahvuusindeksi (RSI), Ichimoku, Bollingerin nauhat, keskimääräinen todellinen alue, MACD, äänenvoimakkuus, stokastiikka ja monet muut….

Verrattuna muihin pörsseihin, Bybitin tarjoamat karttaliittymät ja työkalut ovat poikkeuksellisia eivätkä mikään muu pörssi. Jos olet teknisen analyysin kauppias, olet tyytyväinen Bybitin sujuvaan kartoituskokemukseen.

Edistyneet tilaukset

ByBit tarjoaa edistyneen tilausjärjestelmän, joka antaa kauppiaille mahdollisuuden perustaa voittoa ja pysäyttää tappiot yhdellä napsautuksella tilauksen vahvistusikkunasta, jossa on useita tilaustyyppejä ja voimassa oleva aika. Tämä on hieno ominaisuus sinänsä. Sinun ei tarvitse syöttää tilauksia manuaalisesti lopetettavien tappioiden ja voittojen ottamiseksi. Näyttöön tulee ikkuna, joka pyytää kauppatavoitteita ennen tilauksen suorittamista.

Tvastaavat voittotilaukset laukaistaan ​​oletusarvoisesti markkinatilauksena ja a takaajamaksu käytetään.

tavun ehdollinen järjestys

saatavissa olevat tilaukset sisältävät ‘rajoitustoimeksiannon’, ‘markkinatilauksen’ ja ‘ehdollisen tilauksen’ jonka useimmat kauppiaat tuntevat. ByBitin tilausjärjestelmä antaa suuremman joustavuuden ja hallinnan käyttämällä hintaperusteisia liipaisimia asianmukaisen riskienhallinnan mahdollistamiseksi. Voit myös säätää kunkin tilauksen kestoa seuraavilla ehdoilla:

Vie hiiri näiden vaihtoehtojen päälle tuo esiin lyhyt kuvaus vaihtoehdon käytöstä tai voit siirtyä usein kysyttyihin kysymyksiin, joissa on yksityiskohtaisia ​​ohjeita.

Kaksoishintamekanismi

ByBit käyttää kaksoishintamekanismi varmistaa reilu kaupankäyntiympäristö käyttäjilleen ja estää hintojen manipulointi. Jos suurin osa pörsseistä käyttää ‘viimeksi vaihdettua hintaa’ selvitysmenettelyn laukaisijana, Bybit toisaalta käyttää ‘merkintähintaa’. Muuten sitä kutsutaan ” globaaliksi spot-indeksihinnaksi ” selvitystilan laukaisijana.

ByBit-kaksoishintamekanismi voi lisätä suojaa haitallisilta selvitystililtä ja tarkoittaa, että on vaikeampi niille, jotka yrittävät manipuloida markkinoita pienemmällä edulla. Tämä on toinen etu ByBitin käytössä, kun salauskauppiailla on parempi suoja hinnan manipulointia vastaan.

Talletusmenetelmät

Bybit ei hyväksy fiat-valuutan talletusmenetelmiä pankkisiirrolla tai luottokortilla. Se on vain kryptovaluutanvaihto, joka hyväksyy Bitcoin (BTC) -talletuksia. Uusien käyttäjien on ostettava Bitcoin ostamalla hyvämaineinen salausvaihto, joka hyväksyy talletusmenetelmät fiat-valuutalla (esim. USD) vastineeksi Bitcoinista.

Kaupankäyntimaksut

Bybit-kaupan palkkiot ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin kryptovaluuttakaupan pörsseihin ja perustuvat a markkinatakaaja- ja takaajapalkkiorakenne. Annetun tilauksen tyypistä (eli markkina- tai rajoitustilauksesta) riippuen Bybit palkkiot ovat -0,025% tai 0,075%.

Auta selittämään erilaisia ​​Bybit-kaupankäyntimaksuja ja milloin niitä sovelletaan:

 • A markkinoida luoja on joku, joka asettaa rajajärjestyksen tai ehdollisen liipaisimen joka menee tilauskantaan ja lisää markkinoiden syvyyden riippumatta siitä, valitaanko kauppias pitkäksi vai lyhyeksi. Nämä elinkeinonharjoittajat auttavat luomaan markkinoita, joten heidät nimetään markkinoiden valmistajiksi.
 • A markkinoida ottaja on joku, joka tekee markkinatilauksia jotka täyttyvät välittömästi ennen kuin ne menevät tilauskantaan ja vähentävät markkinoiden syvyyttä ottamalla tilauksia tilauskannasta.

Tallettaa & Nostomaksut

Bybit ei peri maksua kryptovaluutan tallettamisesta pörssiin. Varojen nostamisesta Bybitiltä peritään vähimmäis Bitcoin-verkkomaksu, joka määräytyy lohkoketjun verkkokuorman mukaan, joka on tyypillisesti noin 0,0005 BTC.

ByBit-vakuutusrahasto

Bybit-futuurisopimusten puutteiden aiheuttaman luontaisen riskin vähentämiseksi ByBit ylläpitää vararahastoa, joka vähentää automaattisen velan vähentämisen mahdollisuutta selvitystilan yhteydessä. Pohjimmiltaan rahasto suojaa kauppiaita siltä varalta, että ByBit ei pysty selvittämään asemaansa konkurssilla tai paremmalla hinnalla.

Tässä tapauksessa ByBitin vakuutus käyttää saldoa alijäämän kattamiseen. ByBit-kauppiaiden rauhoittamiseksi pörssi näyttää rahaston nykyisen saldon ja kaikki sisääntulot & ulosvirtauksia heidän verkkosivuillaan. Kuka tahansa voi tarkastella sitä milloin tahansa ja varmistaa erittäin avoimen järjestelmän.

Keskinäinen vakuutus

Bybit on ottanut käyttöön keskinäisen vakuutuksen ominaisuuden, joka on riskienhallintatyökalu, jota sen käyttäjät voivat käyttää suojautua epäsuotuisilta markkinoiden liikkeiltä. Jos käyttäjä kokee vakuutusaseman menetyksen (vakuutuksen voimassaoloaikana), Käyttäjä saa korvauksen keskinäisestä vakuutustilistä.

tavujen keskinäinen vakuutus

Käyttäjät, jotka ennakoivat markkinoiden volatiliteetin kasvun, voivat päättää ottaa vakuutuksen perinteisen stop loss -tilauksen sijaan pitkille ja lyhyille positioille. Vakuutus kestää ennalta määrätyn 2 tunnin, 12 tunnin tai 48 tunnin ajanjakson.

Kullekin kaupalle maksetaan suojamaksu, joka hyvitetään keskinäiselle vakuutusrahastolle Bybit. Vakuutuksella suojatut kaupat korvataan, jos markkinat liikkuvat vastapäätäsi.

Testnet / Demokauppa

Bybitissä on testiverkko käyttäjille, jotka haluavat demokauppa tekemättä talletusta. Se toimii alustan virtuaalisena tilinä harjoittaakseen salaustoimintaa väärennetyillä rahoilla, jotka seuraavat elävää Bitcoin-spot-hintaa. Käyttäjät voivat käyttää Bybit-demotiliä osoitteessa testnet.bybit.com ja napsauttaa “Rekisteröi” sivun oikeassa yläkulmassa..

Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Ennen kuin voit käydä kauppaa, sinun on hankittava testnet-Bitcoin-kolikot hanasta. Suosittelemme, että noudatat tätä opas aloittaa, koska se ei ole yksinkertaisin prosessi!

tavun testiverkko

Tytäryhtiö & Viittausohjelma

Bybitissä on tytärohjelma ja viitejärjestelmä, joka palkitsee uudet käyttäjät, jotka kirjautuvat sisään viittauskoodin avulla. Maksa on 30% kaikista kaupoista, jotka on tehty viittaamiesi tilien käyttöiän ajan. Ainutlaatuinen viittauskoodi voidaan jakaa perheen tai ystävien kanssa, jotka haluavat aloittaa kaupankäynnin ansaitsemaan passiivisia tuloja.

Kilpailut

Kokeneet kauppiaat voivat osallistua ByBitin kilpailuihin. Salauskauppakomponentteja ei ole koskaan ennen nähty alalla ja houkutteleva ehdotus liittyä pörssiin. ByBit-käyttäjät voivat rekisteröityä osoitteeseen aloita kaupankäynti maailmanluokan kauppakilpailuissa sekoittua maailman parhaiden kryptovaluutta-kauppiaiden kanssa turvallisessa ja ystävällisessä ympäristössä.

Bybitin edellinen maailmanlaajuinen kilpailu oli nimeltään BTC Brawl, jolla oli valtavia palkintoja, jopa 100 Bitcoinissa, joka annetaan pois. Kun Bybit jatkaa kiihtynyttä kasvua, kilpailut ja pelit kasvavat vain kooltaan ja BTC-palkinnot.

Bybit vs. BitMEX

Molemmat pörssit kilpailevat Bitcoin-johdannaisten kaupankäyntitiloissa ja niitä verrataan usein toisiinsa. Näiden kahden vaihdon välillä on yhtäläisyyksiä, mutta keskitymme kuitenkin tärkeimpiin eroihin. BitMEX: llä on paljon suurempi päivittäinen volyymi ylpeillä merkittävien useampien käyttäjien kanssa ja sitä komentaa, ja sillä on vakiintunut maine markkinoilla. Sillä on palvelinten ylikuormitukseen liittyviä ongelmia, jotka voivat olla todella turhauttavia.

Lisäksi kauppiaiden kiinnostuksen ylläpitämiseksi otetaan käyttöön vain vähän uusia ominaisuuksia ja innovaatioita. Lue täysi arvostelu salausvipu-kaupankäyntialustoista täältä. Toisaalta Bybit on suhteellisen uusi alusta, jolla on yli 100 000 kauppiasta lyhyessä ajassa. Bybit tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat erittäin houkuttelevia, kuten kilpailijoiden kauppa, hintojen manipuloinnin hallinta, nopea kaupankäyntinopeus ja matala viive, vakuutusrahasto ja jopa 100-kertainen vipuvaikutus Etherium-sopimuksiin.

Bybit vs. Binance

Binance on raskas paino kryptovaluuttakaupassa, joka on keskittynyt innovatiivisiin kryptovaluuttakaupan tuotteisiin ja palveluihin. Binance on äskettäin tuonut pörssiin marginaali- ja futuurikaupan kilpailemaan Bybitin kanssa. Binance tarjoaa laajan valikoiman altcoineja ja vakiomalleja kaupankäyntiin, jossa Bybit hyväksyy vain Bitcoin-talletuksia.

Bybit on suunniteltu erityisesti ammattimaisille kauppiaille käyttämään jopa 100 kertaa vivutettuja marginaalisopimuksia. Toistaiseksi Bybit on selkeä voittaja verrattaessa johdannaistuotteita. Odotamme kuitenkin kilpailun lisääntyvän lähitulevaisuudessa, kun Binance jatkaa innovaatioita ja tuo uusia kauppakokemuksia ja tuotteita houkuttelemaan uusia käyttäjiä.

Bybit vs. Deribit

Deribit on suosittu kaupankäyntialusta, joka mahdollistaa jopa 100x marginaalin kaupankäynnin Bitcoin-futuureilla tai -optioilla. Alustan kaupankäyntivolyymi on noussut ja se on hiljattain laajentunut kattamaan Bitcoin- ja Ethereum-futuurit, joilla voidaan käydä kauppaa vipuvaikutuksella. Verrattuna Bybitiin, joka tarjoaa käyttäjille myös kauppaa EOS: lla ja Ripple XRP: llä.

Kaupankäyntirajapinnan suhteen Deribit-alusta on melko yksinkertainen ja samanlainen kuin BitMEX. Siinä on kaikki tarvitsemasi toiminnot, mutta tuntuu hieman vanhentuneelta ja voisi käyttää päivitystä. Bybit-kaupan käyttöliittymä tuntuu paljon reagoivammalta, nopeammalta ja paremmalta kaupankäyntikokemukselta.

Deribit-maksut ovat samanlaisia ​​kuin Bybit, joten mikään ei erota kahta salauskauppapaikkaa. Deribitillä ei ole kaupankäyntikilpailuja ja -kampanjoita, joissa on päivätty käyttöliittymä, joten Bybit on hieman parempi vaihtoehto ammattimaisille salauskauppiaille.

Bybit vs. PrimeXBT

Prime XBT on suosittu Bitcoin-pohjainen kryptovaluuttakauppapörssi, jonka avulla voidaan spekuloida perinteisillä rahoitustuotteilla. Elinkeinonharjoittajat voivat käydä kauppaa monilla markkinoilla, mukaan lukien Forex (FX), kryptovaluutta, hyödykkeet ja indeksit, jotka käyttävät Bitcoinia vakuudeksi – jotain, jota Bybit tai monet muut kryptovaluutanvaihdot tarjoavat tänään. PrimeXBT: n myydyin ominaisuus, joka antaa ammattimaisille kauppiaille joustavuutta käydä kauppaa useilla omaisuusluokilla ja silti tuottaa voittoa Bitcoinissa.

Bybitin ja PrimeXBT: n välinen kaupankäyntirajapinta on melko erilainen. Bybitin kaaviot tarjoaa Tradingview, joka tuntee puhtaat ja reagoivat kaaviot. PrimeXBT on kehittänyt oman kaupankäyntialustansa, joka ei tuota pettymystä.

Kaikki teknisen analyysin työkalut ja indikaattorit ovat mukana, mikä on hienoa. Kahta kaupankäyntirajapintaa ei ole paljon erotettavissa henkilökohtaisten mieltymysten lisäksi.

tavunvaihto

ByBit Security

Bybit sisältää useita suojausominaisuuksia käyttäjien varojen ja verkkosivuston tietojen suojaamiseksi. Bybitissä ei ole tapahtunut vakavia hakkerointeja tai varkauksia, jotka johtuvat seuraavista turvatoimista.

Lompakon suojaus

Bybit on rakennettu alan johtavaan hierarkkiseen deterministiseen kylmälompakkojärjestelmään, joka tallentaa kaikki käyttäjien ja alustan digitaaliset varat. Suuret määrät asiakkaan varoista tallennetaan offline-laitteistolompakkoon, jolloin kukin käyttäjille osoitettu talletusosoite on a kylmä lompakon osoite. Järjestelmän kompromissin sattuessa hyökkääjällä ei silti ole täydellistä pääsyä kaikkiin tarvittaviin avaimiin varkaakseen varastoa. Yksityistä avainta ei pidetä missään pilvipalvelimessa, mikä vähentää huomattavasti kyberriskejä, kuten hakkereita.

Usean allekirjoituksen nostot

ByBit-nostot edellyttävät useita allekirjoituksia. Jos julkiset avaimet eivät täsmää, järjestelmä suljetaan välittömästi ja kaupankäynti lopetetaan. Vaikka offline-nostot voivat olla hitaampi prosessi, ByBit-tiimi asettaa turvallisuuden etusijalle ja sallii kuitenkin nostot 3 kertaa päivässä.

Kahden tekijän todennus

Toinen merkittävä turvatoimenpide on Kahden tekijän todennus. Tämä on kuitenkin valinnainen, suositellaan kaikille kauppiaille, jotka käyttävät ByBittiä. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjien on käytettävä salasanaa JA rekisteröityä matkapuhelinta tilin todentamiseksi sisäänkirjautumisen yhteydessä ja nostamaan varoja vaihdosta.

ByBit arvostelut & Asiakaspalvelu

Yksi asia, joka todella erottuu, on laaja oppaiden ja artikkelien sarja Bybit FAQ -osiossa, joka kattaa laajan valikoiman aiheita, kuten:

 • Aloittelijat Q&A
 • ByBitin käytön aloittaminen
 • Tallettaa & Peruuttaminen
 • Marginaali & Vipu
 • Voitto & Tappio
 • Selvitys

Jos et löydä vastausta kysymykseen täältä tai Bybit-blogista, käyttäjät voivat ottaa suoraan yhteyttä asiakastukitiimiin zendesk-live-chat-botin avulla. Chat-botti on saatavilla ympäri vuorokauden ympäri useilla kielillä.

Muita välineitä yhteydenpitoon asiakastukitiimiin ovat sähköposti ja sosiaalisen median kanavat. Palautetta sosiaalisen median profiileista Twitterissä ja Telegramissa on positiivista Bybitille.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Bybitillä mobiilisovellus?

Bybit.comilla on mobiilikauppasovellus verkkotunnukselle Android ja iOS älypuhelimet, jotka voidaan ladata Play Kaupasta ja Apple Storesta. Bybit-sovellusta on ladattu yli 50000 kertaa 4,6 tähdellä 912 arvostelun perusteella.

Voinko menettää enemmän kuin alkuperäinen talletukseni Bybitistä?

Bybitillä on edistynyt selvitystila vakuutusrahasto, joka estää elinkeinonharjoittajaa menettämästä enemmän kuin alkuperäinen marginaali. Elinkeinonharjoittaja ei kärsi tappioita alkuperäisen marginaalin lisäksi, jonka he ovat asettaneet positioon.

Mitä maita Bybit tukee?

Bybit on kryptovaluuttapalvelu asiakkaille ympäri maailmaa, ja se tarjoaa käännöstukea englanniksi, yksinkertaistetuksi ja perinteiseksi kiinaksi, koreaksi ja japaniksi. On olemassa useita maita, joilla on kielletty salausvaluutan kauppa Bybitissä sääntelysyistä, kuten:

 • Québec (Kanada)
 • Kuuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syyria
 • Pohjois-Korea
 • Sudan
 • Singapore
 • Yhdysvallat

Yhdysvaltojen (USA) kauppiaat eivät saa käyttää Bybitiä tiukkojen säännösten takia, jotka eivät ole Bybitin hallinnassa. Asukkaiden on löydettävä sopiva pörssi Yhdysvalloista salaustuotteiden kauppaa vipuvaikutuksella.

Johtopäätös

Bybit-tarkastelun lopuksi vaihto on a luotettava, turvallinen ja kestävä kryptovaluutan vaihto Tämä sopii aloittelijoille ja kokeneille kauppiaille, jotka haluavat spekuloida korkealla marginaalilla toimivista digitaalisista valuutoista.

Käy Bybitissä

Bybit.com on onnistuneesti yhdistänyt parhaat salausvaluutat ja perinteiset rahoitusmarkkinat käyttäjäystävälliselle vaihdolle. ByBit on loistava valinta kauppiaille, jotka ovat tyytyväisiä vipuvaikutteiseen kaupankäyntiin ja haluavat huipputason johdannaisten kaupankäyntialustan, jossa on innovatiivisia ominaisuuksia ja työkaluja..

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • Paras Fiat-salausvaihto maailmassa
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
 • Miksi menettän rahaa Bitmexillä? Vältä näitä 5 virhettä

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiiliin reagoivan kartoitusliittymän, joka soveltuu aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy Bybitissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map