DigiFinex-arvostelu: Salaus, kauppa ja palkkiot

DigiFinex on nopeasti vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana kryptovaluuttakauppana. Digitaalinen kaupankäyntialusta käyttää alustan natiivipörssitunnusta ja käyttää DigiFinex-ekosysteemiä. Pörssin käyttäjät voivat käydä kauppaa spotilla, vipuvaikutuksella, ikuisilla swapeilla ja ostaa salausta fiat-valuutalla.

Käy Digifinexissä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkimmat tiedot tässä DigiFinex-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua myöhemmin.

Avainominaisuudet:

 • Aloittelijat ja edistyneet kauppapaikat
 • Käy salausta spot-, futuuri- tai johdannaismarkkinoilla
 • Kiinteä 0,2% kaupankäyntimaksu
 • Mobiilisovellus, jonka keskiarvoluokitus on 4,5 / 5 tähteä
 • Flexi-ansaitse ja salauslaina ansaita salauksen korkoa
 • 24/7 asiakastuki

yleensä ottaen

3.95 / 5 Käy Digifinexissä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Usein on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kryptovaluuttaa vaihdettaessa. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

digifinex-verkkosivusto

Mikä on DigiFinex?

DigiFinex on a kryptovaluuttakauppapaikka yli 4 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Digitaalisen omaisuuden alusta tarjoaa spot-kaupan, vipuvaikutteisen kaupankäynnin, jatkuvat vaihtosopimukset ja digitaalisten varojen ostamisen luottokortilla. Digifinex-pörssi on aiemmin sijoittanut # 10 likviditeetin ja kaupankäyntimäärän mukaan Kolikkomarkkinat.

DigiFinex on seurannut Binancen kaltaisten maailman johtavien salauspörssien vaiheita tarjotakseen asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita ja palveluja. DigiFinexin takana oleva tiimi on aktiivinen online-tapahtumat, ilmapisarat ja palkitsemisohjelmat jotta alustan kauppiaat ansaitsevat ilmaisen salauksen.


DigiFinex verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia DigiFinexissä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salakirjoituspörssit, kuten DigiFinex, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

ominaisuudet & Edut

DigiFinex erottaa itsensä perinteisestä kryptovaluutta-pörssistä tarjoamalla edistyneen alustan, jonka avulla kauppiaat voivat käydä kauppaa marginaalituotteilla. Sen lisäksi, että tavallinen tarjous antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa, käydä kauppaa ja myydä salausta käyttämällä työpöytä- ja mobiilikauppasovelluksen versiotaan, DigiFinex tarjoaa seuraavat lisäominaisuudet:

 • Basic- ja Pro-kaupankäyntialusta, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille
 • Spot-markkinat tärkeimpien kryptovaluuttaomaisuuden vaihtamiseksi
 • Marginaalitili, jonka vipuvaikutus on enintään 5x
 • Johdannaiskauppa, joka tukee 100-kertaista vipuvaikutusta.
 • Tukee suosittuja kryptovaluuttoja ja suosittuja DeFi-kauppapareja
 • Vakaa likviditeetti ja kaupankäyntimäärä suuren tilauksen täyttämiseksi mahdollisimman vähän liukastumista
 • Reaaliaikaiset markkinatiedot ja kartoitus suosittujen altcoineiden kaupankäyntiin
 • Kaupankäyntisovellus salkun ja kaupan seuraamiseen mistä tahansa
 • Suojattu lompakko, joka käytti kylmää lompakkoa käyttäjien varojen suojaamiseen
 • Crypto Quant Fund, Crypto Loan ja Flexi-ansaitsevat ansaitakseen salauskorkoja
 • Viittaus- ja yhteistyöohjelma palkita käyttäjiä, jotka tuovat uusia kauppiaita alustalle
 • Kattavat koulutus- ja koulutusoppaat auttamaan pyrkiviä kryptovaluutta-kauppiaita
 • 24/7 asiakaspalvelutiimi

Onko DigiFinex turvallinen?

DigiFinex Exchange näyttää olevan a suojattu alusta pankkityyppisellä suojauksella, joka sisältää useita sivuston suojaustasoja ja tietoprotokollat ​​sen varmistamiseksi, että asiakkaiden tiedot pidetään jatkuvasti turvassa. Yhtiön perustamisesta lähtien ei ole raportoitu tietoturvaloukkauksia tai hakkerointeja.

Muutamia esimerkkejä alustalla tarjotuista turvatoimista ovat kaksivaiheinen todennus, lompakon kylmäsäilytys, turvallinen fyysisen holvin varastointi sekä KYC- ja AML / CTF-standardien noudattaminen.

Tilin luominen DigiFinexillä

Kuten kaikki nykyiset kryptovaluutanvaihdot, tilin luomiseen DigiFinex-käyttäjien on käytävä läpi rekisteröintiprosessi luodakseen kaupankäyntitilin. DigiFinex-vaihto kysyy käyttäjätunnusta, sähköpostiosoitetta ja suojaus-PIN-koodia, jotka lähetetään sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteen vahvistus viimeistelee tilin perustamisen.

Kaupankäyntiin ei vaadita välittömästi henkilöllisyystodistusta. Se kuitenkin rajoitetaan perustarkastustasoon, joka rajoittaa noston enimmäismäärää. KYC: n suorittaminen on suositeltavaa, koska se avaa enemmän toimintoja, mukaan lukien lentopallopalkkiot ja päivittäisen nostorajan nostamisen 4 BTC: hen ja yli.

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

Käyttäjien on toimitettava henkilöstötiedot, kuten nimi, syntymäaika, puhelinnumero, asuinosoite, kopio voimassa olevasta henkilökortista tai passista ja osoitetodistus. Nämä tarkastukset ja saldot ovat rahanpesun vastaisen politiikan mukaisia, eikä niistä tarvitse huolehtia. Se on tavallinen prosessi salakirjoituksen suojaamiseksi osallistumiselta rahanpesuun tai epäilyttävään toimintaan.

Varojen tallettaminen

DigiFinex käyttäjät voivat tallettaa tärkeimmät kryptovaluuttavarat ja rahapelit kuten Tether (USDT) kaupankäynnin aloittamiseksi. Varoja voidaan tallettaa työpöytäversiolle tai DigiFinex-mobiilisovelluksella. DigiFinex-pörssi tukee laajaa valikoimaa digitaalisia omaisuuseriä, joita voidaan käyttää vakuuksina paikan päällä tai vivutetuilla markkinoilla.

digifinex-talletusvarat

Varojen tallettaminen on melko tavanomainen ja 3-vaiheinen prosessi. Valitse salausvaluutta, kopioi yksilöllinen talletusosoite ja siirrä varoja toisesta pörssistä tai kryptovaluuttalaitteistosta. DigiFinex-verkkosivustolla on täydellinen video-opas tukiosassa, jossa kerrotaan, kuinka varoja voidaan tallettaa alustalle, joka auttaa aloittelijoita.

Kaupankäynti DigiFinexin kanssa

DigiFinex palvelee aloittelijoille ja keskitason kryptovaluutta-kauppiaille alustalla tarjoamalla a Basic- ja Pro-käyttöliittymä. Perusversio (esitetty alla) tarjoaa tyylikkään kaupankäyntialustan, jossa on kaupankäyntityökaluja, jotta voidaan suorittaa kaavioiden tekninen analyysi ja hallita kaupan riskejä. Kaaviot tarjoaa Tradingview, joka on tunnettu indikaattoreistaan ​​ja piirtotyökaluistaan.

Tehokas ominaisuus Basic- ja Pro DigiFinex -kauppajärjestelmissä on yhdellä napsautuksella navigointi. Kauppiaat voivat muuttaa aikakehyksiä, lisätä kaavioindikaattoreita ja asettaa hälytyksiä napsauttamalla kaavioita hiiren kakkospainikkeella, mikä helpottaa navigointia ja asetusten hallintaa. Hyödyllinen työkalu on ‘Poista kaikki piirustustyökalut’ -vaihtoehto, joka poistaa kaikki piirtoviivat ja kuviot napsautuksella.

digifinex-kaaviot

Tarkasteltaessa tarkemmin Pro-käyttöliittymää ei näytä olevan liikaa eroa. Asettelua yksinkertaistetaan pienellä tilauksen syöttöikkunalla. Kryptovaluuttapariluettelo poistetaan ja muutetaan pudotusvalikkoon, jonka avulla kaavion koko voidaan maksimoida (ilman koko näytön tilaa). Sijoittajat, jotka luottavat tekniseen analyysiin kaupan asetusten löytämisessä ja aktiivisten positioiden hallitsemisessa, arvostavat suurta kartoitusikkunaa.

Tilausikkunassa on mahdollisuus vaihtaa spot- ja marginaalikaupan välillä, mikä on mukava ominaisuus yhdessä liukusäätimien ennalta asetettujen volyymimäärien kanssa. käytettävissä olevia toimeksiantotyyppejä ovat raja-, markkina- ja lopetusraja. Verrattuna muihin vipuvaikutteisiin salausvaluutanvaihtoihin tämä on perustarjous ja sitä voidaan laajentaa tarjoamaan parempaa kaupan hallintaa ja riskialttiutta.

digifinex-kauppa

Jopa 100-kertaisten johdannaisten kaupankäynnillä DigiFinexillä on samanlainen tunne kuin johtavilla kryptovaluutan pörsseillä, kuten Binance, FTX ja Bybit. Valitse vain salauspari kaupankäyntiin, valitse toimeksiantotyyppi (esim. Markkina-, rajoitus- tai lopetusjärjestys), valitse sijainnin koko liukusäätimellä (tai manuaalisesti) ja napsauta ‘Osta’ tai ‘Myy’. Käyttäjillä, jotka käyvät kauppaa marginaalilla, on lisätty vaihtoehto valita vipuvaikutus enintään 5: 1.

Kaiken kaikkiaan Pro-käyttöliittymä on täydellinen kaupankäyntialusta, joka sopii kauppiaille, joilla on erilaista asiantuntemusta ja taitoa. Sitä on helppo käyttää, ja se sisältää edistyneitä kartoitustyökaluja ja ohjelmistoja salauksen valuutanvaihtoon. Lisätietoja salauksen kaupasta DigiFinexissä on alla olevassa video-oppaassa.

Osta salaus Fiatilla DigiFinexin avulla

Samoin kuin maailman parhaissa fiat-to-crypto-pörsseissä, DigiFinex-käyttäjät voivat täydentää kaupankäyntitiliään ja ostaa salaus luottokortilla Simplexin kautta. Ostoraja on välillä 50 ja 20 000 dollaria. DigiFinex tukee kaikkiaan 17 fiat-valuuttaa ostaa suuria kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP ja monia muita altcoineja.

digifinex ostaa salauksen

Voit ostaa salauksen DigiFinexin avulla seuraavasti:

 • Luo uusi tili ja kirjaudu sisään DigiFinexiin
 • Siirry ylävalikkoon ja valitse Osta salaus
 • Valitse salausvaluutta, jonka haluat ostaa
 • Syötä käytettävä fiat-valuutan määrä
 • Tarkista ja vahvista tapahtuma napsauttamalla Osta nyt
 • Siirry DigiFinex-lompakkoon etsimällä ostettuja salausresursseja

Kauppa veloitetaan 3,5%: n maksu tai kiinteä 10 USD: n summa, kumpi on suurempi. Maksun kokonaissumma sisältää tämän maksun. Kaupan käsittely kestää keskimäärin 10-30 minuuttia ja talletetaan DigiFinex-lompakkoon.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA DIGIFINEX-TIETOA MUIHIN

Vertaa nyt!

DigiFinex-sovellus

DigiFinex-pörssi tarjoaa käyttäjilleen a mobiilikauppasovellus se on ollut ladattu yli 50000 kertaa keskimääräisen arvosanan ollessa 4,5 / 5. Sovellusta tuetaan Android- ja iOS-laitteilla. Elinkeinonharjoittajat voivat seurata salauksen markkinahintoja ja kauppapaikkoja milloin tahansa ja missä tahansa DigiFinex-sovelluksen avulla.

Kaupankäyntimaksut

Kaupankäynti DigiFinex-spot-pörssimaksu on kiinteä 0,2% kauppaa kohden. Oletusarvoinen spot-kaupankäyntimaksu on kilpailukykyinen, mutta kuitenkin korkeampi kuin sen lähimmät kilpailijat, kuten Binance, KuCoin ja OkEX. Pitkän aikavälin ja sijoittajien tulisi myös olla tietoisia siitä, että on olemassa 0,05%: n yön yli-korko DigiFinex-marginaalikauppaa käytettäessä.

Alustan käyttäjät, joilla on DFT-tunnuksia ja VIP-jäsenet voivat alentaa maksun 0,06% / tapahtuma kuten alla. Tämä on hyvä kannustin ostaa ja pitää alustan natiivimerkki.

digifinex-alennus

Tallettaa & Nosta palkkiot

Varojen tallettamiseksi DigiFinexille ei ole transaktiomaksua. Kryptovaluuttavarojen vetäytyminen pörssistä aiheuttaa tavallinen blockchain-verkkomaksu mikä on väistämätöntä. Kunkin omaisuuden nostomaksu ja rajoitukset löytyvät Internet-sivulta DigiFinex-maksun sivu.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko DigiFinex Legit?

Rekisteröity Seychelleillä vuonna 2017 ja toimii Hongkongissa, toimistot Singaporessa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Australiassa, DigiFinex näyttää olevan laillinen kryptovaluutan vaihto. DigiFinex on myös säännelty kryptovaluutanvaihto Australiassa ja sillä on vapautus sääntelyelimen MAS: n tarjoamista digitaalisten maksukoodien palveluista Singaporessa..

Ketkä ovat DigiFinex-tiimi?

DigiFinexin takana olevalla perustajaryhmällä on merkittävä kokemus Hongkongin, Manner-Kiinan ja Yhdysvaltojen parhaista rahoitus- ja teknologiayrityksistä. Ydinryhmällä on myös runsaasti kokemusta blockchain-tekniikasta ja verkkoverkkotuotetoiminnasta.

Täytyykö minun suorittaa KYC?

DigiFinex alustan käyttäjille on suositeltavaa suorittaa Know-Your-Client -prosessi avata kaikki toiminnot ja poistaa DigiFinexin tapahtumarajoitukset.

Mikä on DigiFinex-kaupankäynnin volyymi?

DigiFinex on jatkuvasti sijoittui parhaaksi spot-markkinoiden liikenteen, likviditeetin ja kaupankäynnin määrissä mukaan kolikkomarkkinat. 24 tunnin päivittäinen volyymi kirjoitushetkellä on noin 487 miljoonaa dollaria, mikä on merkittävää.

Onko DigiFinexillä viiteohjelma?

DigiFinex-viiteohjelma palkitsee asiakkaita 2 dollarilla jokaisesta uudesta asiakkaasta, joka viittaa pörssiin, joka tallettaa fiat-valuutan ja suorittaa ensimmäisen tapahtumansa. On myös alennus- tai kumppaniohjelma, joka tarjoaa jopa 48% viitatuista käyttäjistä, jotka käyvät kauppaa provisioissa. Nykyiset käyttäjät voivat jakaa viittauslinkinsa tai tarjouskoodinsa ystävien ja perheen kanssa saadakseen palkkioita.

Onko DigiFinex tuettu Australiassa?

Digifinex on maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto, joka tukee useita maita ympäri maailmaa. Asiakkaat voivat käydä kauppaa Bitcoinilla Australiassa ja Isossa-Britanniassa Digifinex-alustan avulla.

Johtopäätös

DigiFinex-katsauksen lopuksi olimme hyvin vaikuttuneita kaupankäyntialustasta ja asiakkaille tarjotuista ominaisuuksista. Erityisesti kaupankäyntirajapinta erottui tyylikkäästä suunnittelustaan ​​ja edistyneistä kaupankäyntityökaluistaan ​​integroinnin avulla TradingView’n kanssa.

Käy DigiFinexissä

Yhdistettynä kykyyn ostaa salausta luottokortilla, kaupankäyntimarginaalituotteilla, johdannaisilla ja EFT: llä yhdellä alustalla, DigiFinex johtaa tilaa tarjoamaan digitaalisen alustan, joka houkuttelee kryptovaluuttakauppiaita ja sijoittajia ympäri maailmaa..

Kilpailuaksemme johtavien pörssien, kuten Binancen ja Crypto.comin kanssa, haluaisimme DigiFinex-pörssin laajentavan tarjontaansa sisällyttämällä siihen suositut DeFi-rahakkeet, korkosäästötilit, salausturvatut lainat, korkean marginaalin kaupan jopa 100x ja kolikoiden.

On tärkeää käyttää maailmanlaajuista ja luotettavaa salauksenvaihtoa kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat salausvaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille kryptoalan kauppiaille tallettaa kryptovaluuttoja ja käydä kauppaa digitaalisilla varoilla.

Käy Digifinexissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map