Digital Surge Review: TÄRKEÄÄ – Lue ennen käyttöä

Digital Surge on salauspörssi, joka tarjoaa suoran pääsyn Bitcoinin ostamiseen AUD- tai 200+ -alkoiinilla. Tässä katsauksessa annamme yleiskatsauksen kokemuksestamme Australian kryptovaluutan vaihdosta ja arvioimme salauksen vaihdon tärkeitä näkökohtia, kuten talletusmenetelmät, kaupankäyntimaksut, turvallisuus ja asiakastuki.

Käy Digital Surge -sivustolla

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkimmat tiedot tässä Digital Surge -katsauksessa, suosittelemme, että vierailet heidän verkkosivustollaan aika ajoin, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua myöhemmin.

Avainominaisuudet:

 • Suunniteltu aloittelijoille salauksen ostamiseen AUD: lla
 • Nopea tarkistus alle 5 minuutissa
 • Tukee yli 200 digitaalisen valuutan omaisuutta
 • Kiinteä maksu 0,5% osta / myy
 • Maksa laskut salauksella
 • SMSF-sijoittajat tukivat
 • 4.71 tähden luokitus perustuu 91 arvostelua
 • 50% kumppaniohjelma

yleensä ottaen

4.2 / 5 Käy Digital Surge -sivustolla

Helppokäyttöisyys

Maine

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen aloittamista suosittelemme käyttämään Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X: ää, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas parhaista ostettavista Bitcoin-laitteistolompakoista.

digitaalisen nousun verkkosivusto

Mikä on digitaalinen aalto?

Digital Surge on kryptovaluutta exchange, joka tarjoaa ainutlaatuisen helpon tavan ostaa, myydä ja tallentaa salausta Australiassa. Korostamalla yksinkertaisuutta alusta tekee salauksesta mahdollisimman nautinnollisen ja helposti ymmärrettävän. Brisbanessa sijaitseva Digital Surge on ystävällinen, tiivis tiimi, joka on sitoutunut rakentamaan luottamusta ja avoimuutta kryptovaluuttayhteisössä.Se osallistuu useisiin yhteisötapahtumiin auttaakseen tietoisuutta teollisuudelle.

Nopea yhteenveto

digitaalinen aalto verrattuna


Digital Surge verrattuna

Pankkisiirto on yksi suosituimmista tavoista tallettaa AUD Digital Surge -palveluun. Tässä vertailutaulukossa on lueteltu muita suosittuja australialaisia ​​kryptovaluutanvaihtoja, jotka hyväksyvät pankkisiirrot Bitcoinin ostamiseksi.

Onko digitaalinen ylijännitesuojattu?

Tutkimuksemme perusteella Digital Surge näyttää olevan turvallinen foorumi kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen alan vakiintuneilla turvatoimenpiteillä. Nämä toimenpiteet takaavat asiakastietojen ja varojen turvallisuuden alustaa käytettäessä ja sisältävät kaksitekijän todennuksen, lämmin- ja kylmävarastointi-lompakot sekä monikerroksiset suojausprosessit. Siitä lähtien, kun vaihto perustettiin, on ollut ei ilmoitettu hakkerointi varkauksia Digital Surge.

Onko Digital Surge Legit?

Digital Surge näyttää olevan a laillinen vaihto, joka on rekisteröity kanssa AUSTRAC jotka noudattavat finanssilakeja minimoidakseen riskin siitä, että rikolliset käyttävät kryptovaluutanvaihtoa rahanpesuun, terrorismin rahoittamiseen ja tietoverkkorikoksiin.

Rahanpesun ja terrorismin torjunnan laki 2006 vaatii säänneltyjä yhteisöjä, kuten Digital Surge, keräämään tietoja asiakkaan henkilöllisyyden selvittämiseksi, tapahtumien seuraamiseksi ja AUSTRAC: lle raportoimiseksi epäilyttävistä tai yli 10 000 dollarin käteissuorituksista..

ominaisuudet & Edut

Digital Surge tarjoaa a aloittelijaystävällinen ja helppokäyttöinen kaupankäyntialusta digitaalisten valuuttojen vaihtamiseksi. Vaihto tarjoaa myös seuraavat ominaisuudet:

 • Nopea vahvistusprosessi KYC: n loppuun saattamiseksi
 • Asettelu, joka on suunniteltu helpottamaan kaupankäyntiä & helppo ymmärtää
 • Suoraviivainen, nautinnollinen & stressitön tapa käydä kauppaa
 • Tukee yli 220 kryptovaluutta ostamiseen, kauppaan ja myyntiin
 • Alhaiset palkkiot & kilpailuerot
 • Nopea ja turvallinen AUD-talletus PayID- tai POLi-maksuilla
 • Mobiiliystävällinen käyttöliittymä, joka on suunniteltu yksinkertaisuuteen & jokapäiväiseen käyttöön
 • Kyky maksaa Australian laskuja Bitcoinilla
 • Ilmainen, erittäin turvallinen henkilökohtainen lompakko
 • Kylmä-offline / kuuma varastointi turvallisuuden takaamiseksi & sopivuus
 • Ensiluokkaiset koulutusresurssit & asiantuntija-neuvoja kaikille asiakkaille
 • Reagoiva & henkilökohtainen asiakastuki

Tilin rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Jos haluat luoda tilin Digital Surge -palvelun kanssa, käyttäjien on käytävä läpi rekisteröintiprosessi kaupankäyntitilin luomiseksi. Digital Surge -vaihto kysyy sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteen vahvistus viimeistelee tilin perustamisen ja käyttäjät voivat kirjautua Digital Surgeen.

digitaalinen ylijänniterekisteri

Digitaalinen ylijännitesuojaus

Digital Surge käyttää RapidID- ja kaksivaiheista todennusta henkilöllisyyden todentaminen on sujuvaa, turvallista ja yhtä nopeaa mahdollisimman. Käyttäjät voivat saada vahvistuksen muutamassa minuutissa älypuhelinkameralla (kasvojentunnistusta varten) ja virallisella henkilöllisyystodistuksella, kuten passi tai Australian ajokortti..

Käyttöliittymä

Digital Surgen käyttöliittymässä on a yksinkertainen ja helppokäyttöinen hallintapaneeli, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella salkkua kokonaisuutena nähdä kuinka heidän sijoituksensa suoriutuvat. Käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat seurata suosikkikolikoitaan henkilökohtaisessa tarkkailulistassa ja nähdä nopeasti, mitkä kolikot toimivat parhaiten (ja huonoin) Top Gainers -luettelon kanssa. Helppo napsautus millä tahansa niistä siirtyy jokaisen omaisuuden täydelliselle sivulle.

digitaalinen aalto lompakko

Aloittaakseen käyttäjät voivat napsauttaa ostettavaa omaisuutta, mikä tuo esiin reaaliaikaisen kaavion ja hinnan AUD: na. On kenttiä, joihin syötetään talletetuilla varoilla ostettava summa. Esimerkiksi, jos käyttäjä haluaa ostaa Bitcoinia, omaisuus valitaan luettelosta ja ne viedään kolikon tietosivulle. Näkyviin tulee tilausruutu, jolla syötetään AUD: n määrä ostaa Bitcoin. Vastaava määrä Bitcoinia näytetään nykyisellä markkinakorolla.

digitaalinen ylijänniteliitäntä

Laskujen maksaminen Bitcoinilla

Digital Surge tarjoaa ominaisuuden, joka antaa yksilöille mahdollisuuden maksa mikä tahansa Australian lasku tai luottokorttitili Bitcoinilla (BTC). Käyttäjät tarvitsevat laskuttajan BPAY-tiedot Bitcoin-maksun suorittamiseksi. Prosessi ohjataan ohjatun toiminnon avulla sen helpottamiseksi. Tämä on loistava vaihtoehto sijoittajille, jotka haluavat käyttää varojaan tarvitsematta myydä Bitcoinia takaisin AUD: lle.

Prosessi ohjataan ohjatun toiminnon avulla, joka antaa mahdollisuuden:

 • Maksa BPAY-lasku
 • Maksa luottokortilla
 • Maksa pankkitilille

Kun maksuvaihtoehto on valittu, laskuttajan BPAY-tiedot voidaan syöttää. Rahat otetaan joko käyttäjien Digital Surge -lompakosta tai offline-krypto-laitteistolompakosta.

Talletusmenetelmät & Rajat

Digital Surge Australia tarjoaa talletuksia PayID / Oskon (välitön ja ilmainen) ja POLi-maksujen kautta (alkaen 2 dollarista ja enintään 3,30 dollarista). Tällä hetkellä ei ole mahdollista ostaa salausta luottokortilla, käteistalletuksella tai PayPalilla Digital Surge -palvelun avulla.

PayID /Osko maksut ovat nyt käytettävissä kaikilla tileillä PayID: n kautta. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat tehdä talletuksia ja nostaa rahaa turvallisella ja helpolla menetelmällä. PayID / Osko tarjoaa nopean, monipuolisen, yksinkertaisen ja lähes reaaliaikaisen maksujärjestelmän vastaamaan salauksen käyttäjien erityistarpeita.

Kaupankäyntimaksut

Digitaalinen aalto välitön osto-palkkiot ovat kiinteät 0,5%. Tämä korko on kilpailukykyinen verrattuna muihin Australian pörsseihin, kuten Swyftx ja Independent Reserve. Käyttäjiltä, ​​jotka käyvät kauppaa suurilla määrillä pörssissä, veloitetaan erilainen maksu perustuen liikkuvaan 30 päivän kauppavolyymiin.

Kaupankäyntimäärä lasketaan tunnin välein ja kaupankäyntimaksut voidaan alentaa 0,1 prosenttiin, jos volyymi ylittää miljoonan AUD. Tämä on sama maksu, jonka Binance veloittaa kaikista kaupoista.

Tuettu kryptovaluutta

Digital Surge tarjoaa yli 220 + altcoinia, mikä antaa sille yhden Australian laajimmista salausvalikoimista, jotka sisältävät:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • Tähtivalot (XLM)
 • Tezos (XTZ)
 • Algorand (ALGO)
 • NEO
 • Theta (THETA)
 • Basic Attention Token (BAT)

Asiakaspalvelu & Arvostelut

Digital Surgen asiakastukitiimiin voi ottaa yhteyttä live-chat-sovelluksen tai sähköpostin kautta. Live-chat-sovelluksen vasteaika on yleensä samassa tunnissa. Vaihto tarjoaa interaktiivisen Bitcoin-velhon, joka auttaa käyttäjiä pääsemään alkuun. Aloittelijoille on myös yksityiskohtainen UKK-osio, joka vastaa Digital Surgeen liittyviin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

digitalsurge -katsaus

Palautetta asiakastukipalvelusta on positiivista useilla arvostelusivustoilla. Kun etsit Googlessa sanaa Digital Surge Review, saat useita kommentteja suosituista palautesivustoista, kuten TrustPilot ja Arvostelut.io. Kaiken kaikkiaan Digital Surge -arvioinnit ovat yli 4 viidestä tähdestä.

Digital Surge -vaihtoehdot

Seuraavat vaihtoehdot Digital Surge -palvelulle ovat hyvämaineisia, turvallisia ja luotettavia kryptovaluutanvaihtoja Bitcoinin ostamiseen Australiassa – ja muita tärkeimpiä altcoineja kuten Ethereum, XRP ja Litecoin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko matkapuhelinsovellusta?

Digitaalinen aalto ei tarjoa käyttäjilleen mobiilikauppasovellusta ostaa / myydä digitaalisia valuuttoja pörssissä. Alusta on kuitenkin suunniteltu a Progressiivinen verkkosovellus (PWA), joka sallii vaihdon toimittamisen mobiililaitteelle käyttämättä sovellusta.

Sallitseeko digitaalinen aalto lisätä investointeja kryptovaluuttaan SMSF: n avulla?

Australialaiset, jotka haluavat käyttää itsehallittuja superrahastojaan (SMSF), voivat avata tilin Digital Surge -palvelussa että sijoita salaukseen superrahaston avulla. Sijoittajat voivat ostaa kryptovaluuttoja Australian Superin kanssa, kuten Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Ripple (XRP) ja yli 200 muuta kryptovaluuttaa.

Mitä maita Digital Surge tukee?

Digital Surge -kauppapaikka tukee vain australialaisia ​​käyttäjiä ostamaan, myymään ja käymään kauppaa salausvaluutoilla. Kansainvälisten asukkaiden on käytettävä maailmanlaajuista fiat-to-crypto -vaihtoa, joka hyväksyy heidän paikallisen fiat-valuuttansa ja maksutavansa.

Onko Digital Surgeellä viiteohjelma?

Digital Surge on yksi Australian parhaista krypto-kumppaniohjelmista. Digitaalinen aalto maksaa 50% kaikista kaupoista kerätyistä maksuista kaikkien käyttäjien viittaamat tilit. Tämän alan johtavan viittausohjelman avulla käyttäjät voivat ansaita passiivisia tuloja ystävien ja perheen ohjaamisesta.

Johtopäätös

Digital Surge -katsauksen lopuksi pörssi on helppokäyttöinen ja aloittelijoille sopiva foorumi salauksen ostamiseen, myyntiin ja kaupankäyntiin Australiassa. Digital Surge oli ensimmäinen pörssi Australiassa, joka tarjosi markkinoiden johtavan Live Chat -palvelun käyttäjille kaikissa kysymyksissä ja tarjosi tällä hetkellä suurimman valikoiman kolikoita kaupankäyntiin..

Käy Digital Surge -sivustolla

Käyttäjät, jotka etsivät Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihtoa kilpailukykyisillä kaupankäyntimaksuilla, helppokäyttöisyydellä ja reagoivalla asiakaspalvelulla, voivat harkita Digital Surgeä.

digitaalinen aalto

Saatat myös olla kiinnostunut näistä oppaista:

 • 5 parasta alustaa ansaitsemaan korkoa Bitcoinista & Salaus
 • Parhaat salausmarginaalin kaupankäyntialustat verrattuna
 • 10 parasta demotiliä, joilla käydään kauppaa Bitcoinilla virtuaalirahalla
 • 5 kolikkopotivaihtoehtoa pienemmillä maksuilla
 • BlockFi-arvostelu: Onko se oikeutettua & Turvallinen?

Vaihtopalkkiot ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä kaupankäynti-, talletus- ja nostomaksuja (ilman piilotettuja maksuja) monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaiken tyyppisille sijoittajille Australiassa.

Vieraile verkkosivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map