DueDEX-arvostelu: salaus, kauppa ja palkkiot (2021)

DueDEX on maailmanlaajuinen pörssi, joka tarjoaa Bitcoin-vipuvaikutusalustan. Siitä on nopeasti tullut suosittu salauksenvaihto kauppiaille, jotka haluavat käydä kauppaa Bitcoinilla 24/7 ja marginaalilla jopa 100x.

Käy DueDEX-sivustossa

Ympäristössä, jossa kauppiaat etsivät uusia alustoja kaupankäyntiin ja BTC-omistuksensa lisäämiseksi, tarkistamme DueDEX-pörssin arvioidaksemme sen ominaisuuksia, kaupankäyntimaksuja, turvallisuutta ja luotettavuutta (joten sinun ei tarvitse!)

On yleensä hyvä idea käyttäjien arvosteluihin ennen kuin rekisteröidyt salausvaihtoon ja talletat varoja, eikö? Joten ilman lisäajaa, tässä on DueDEX-arvostelu.

duedex

Mikä on DueDEX?

DueDEX on a Vain Bitcoin-marginaalin kaupankäyntialusta joka tulee sanojen “erääntyminen”, “johdannaiset” ja “vaihto” yhdistelmästä. Sana “Due” tarkoittaa kaikkea sopivaa, riittävää, säännöllistä ja laillista. Koska Belize on rekisteröity pörssi, DueDEX pyrkii tuomaan oikeudenmukaisuuden ja avoimuuden digitaalisen omaisuuden vaihtoon.

DueDEX verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia DueDEX: ssä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • OKEx-arvostelu: turvallisuuden arvioiminen & Luotettava?
 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • Instars-arvostelu: Onko se oikeutettua? Kuinka ansaita ILMAINEN salaus
 • BlockFi-arvostelu: 3 asiaa, jotka on tiedettävä ennen käyttöä
 • 10 parasta salausvaluutanvaihtoa Australiassa

DueDEX-ominaisuudet

duedex-ominaisuudet

Tässä on yhteenveto DueDEXin parhaista ominaisuuksista (kommenttimme kanssa):

 • Bitcoin-marginaalikauppa jopa 100x vipuvaikutuksella
 • Jopa 70 dollarin tervetuliaiskauppabonus, joka on kelvollinen kaikille uusille käyttäjille
 • Eristetty ja rajat marginaali
 • 100 000 TPS / sopimus, matala viive alle 10 ms
 • Reilun hinnoittelun mekanismi (estää käyttäjiä markkinoiden manipuloinnista)
 • Vakuutuskassa & ADL-vipuvaikutus
 • Esittelytili (testnet)
 • Ei KYC-vaatimuksia

DueDEX-rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Tilin rekisteröimiseksi DueDEX-palveluun prosessi on melko yksinkertainen. Sinua pyydetään kirjautumaan nimeämääsi sähköpostiosoitteeseen. Henkilötietoja ei tarvitse kirjoittaa tai ladata henkilöllisyystodistuksia. Koska DueDEX on vain Bitcoin-kaupankäyntialusta eikä tarjoa fiat-to-crypto -ramppia, ei ole KYC-prosessia.

duedex-rekisteri


Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjautua DueDEXiin käyttämällä sähköpostiosoitteesi tunnusta ja salasanaa. Vahvistuskoodi lähetetään sähköpostiisi, joten muista tarkistaa roskapostisi, jos et saa sitä.

Kuten kaikkien salauskauppojen kohdalla, suosittelemme käyttäjiä aina määrittämään ja aktivoimaan 2FA- ja SMS-todennuksen (erittäin suositeltava) turvallisuuden lisäämiseksi. Voit tehdä tämän siirtymällä Profiilit-osion Tilin suojaus -kohtaan. Se vie vain muutaman minuutin.

DueDEX-tilisi rahoittaminen

DueDEX on vain Bitcoin-salausalusta. Siksi se hyväksyy talletukset vain BTC: ssä. Jos haluat tallettaa BTC: n DueDEX-tilillesi, siirry vasemmalla olevaan Talletus-valikkoon. Täällä voit tallettaa Bitcoineja suoraan laitteesi lompakosta tai muusta pörssistä.

Vaihtoehtoisesti voit aina ostaa varoja käyttämällä hyvämaineista fiat-to-crypto -vaihtoa ja siirtää sitten ostetun Bitcoinin DueDEXiin.

duedex-talletus

DueDEX-käyttöliittymä

Tämä on tärkeä osa, koska tekniset kauppiaat viettävät paljon aikaa kaavioiden tarkasteluun ja niiden erityisten kaupankäyntistrategioiden analysointiin. Alla oleva kaupankäyntirajapinta on tyylikäs, intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

Avoimet tilaukset ja positiot näkyvät nopeasti pohjassa. Tämä on melko perinteistä, mutta mielestämme voit maksimoida kaavion koon parhaiten. Oikealla tilauskanta, viimeisimmät kaupat, BTCUSD-sopimuksen yksityiskohdat ja tilausikkuna ovat siististi sijoitettu.

duedex-käyttöliittymä

Jokainen kaupankäynnin ikkuna näyttää olevan kiinteä asemassaan, mutta kuten mainittiin, käyttöliittymäjärjestely on vakio ja rauhoittaa suurinta osaa salauskauppiaista. Jos olet tekemisissä teknisen analyysin kanssa ja tarvitset kehittyneitä kaupankäyntityökaluja, DueDEX-kaaviot toimivat TradingView’n avulla, joka tarjoaa täydellisen kauppapaketin aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille..

Kuten useimmat tietävät, TradingView-kaaviot, jotka ovat tunnettuja tasaisista, intuitiivisista ja puhtaista grafiikoista, erilaisilla kehittyneillä kaupankäyntityökaluilla ja indikaattoreilla, jotka voidaan lisätä kaavioihin.

Mainos

BYBIT

ansaita palkintoja jopa t0 600 dollaria bitcoin-talletuksilla

Arvostelu

4.7 / 5

Lunasta 600 dollaria

DueDEX sisältää useita toimeksiantotyyppejä, jotka soveltuvat erilaisiin salauskauppastrategioihin, kuten:

 • Rajoita tilaus
 • Edistynyt raja (vain viesti, hyvä peruutus, täyttö tai tappaminen, välitön tai peruutus)
 • Markkinatilaus
 • Lopeta raja

Voit asettaa vipuvaikutuksen, riskirajan, tilauksen hinnan, määrän tilausikkunassa. Vivun määrää ohjataan alla olevan liukusäätimen avulla, jota voidaan muuttaa olemassa olevassa asennossa.

duedex-järjestys

DueDEX-riskienhallinta

DueDEX auttaa kauppiaita hallitsemaan kauppariskiä ja estämään selvitystilaa omalla riskipäälliköllä.

Sen avulla käyttäjät voivat säätää oman pääoman riskiä vain 0,25 prosentista kauppaa kohden. Työkalu säätyy automaattisesti "Lopettaa" ja "Sijainnin koko" määritetyn riskiprosentin (tai pisteiden) mukaan.

Voit myös asettaa "Ota voitto" tarjota mukautettu riski & Palkintosuhde ja visualisoi kauppa ennen suoritusta.

Tämä työkalu auttaa aloittelijoita salauksen kauppiaita määrittämään kaupan parametrit ennen kuin suoritat sen. Jos sitä käytetään oikein (ja johdonmukaisesti), se auttaa sinua suunnittelemaan ja havainnollistamaan potentiaalisen kaupan asetuksia ja vähentämään menetettyjä kauppoja salausmarkkinoilla.

duedex-riskienhallinta

On täydellinen opas DueDEX-käyttöliittymän käytöstä lue täältä.

DueDEX-vipuvaikutus

DueDEX tarjoaa marginaalikauppaa Bitcoin-johdannaistuotteellaan, jolla on korkea vipuvaikutus jopa 100x. Alusta voi asettaa vain yhden vipumäärän samantyyppisille tilauksille. Käyttäjillä on myös mahdollisuus valita eristetty ja poikkimarginaali.

DueDEX-palkkiot

Vaihtopalkkiot on arvioitava, ennen kuin ne päätetään käydä kauppaa kryptovaluutan pörssissä. Tämä on vieläkin kriittisempää, kun käydään kauppaa suurempien positiokokojen kanssa marginaalilla tai tehdään useita kauppoja yhdessä päivässä (eli päivittäiskauppiaat), jotka voivat syödä voittosi.

Talletus / nostot

DueDEX tekee EI periä maksuja talletuksista tai nostoista. Salausvaluuttaa nostettaessa on vähimmäisverkkomaksu, joka määräytyy lohkoketjun kuormituksen perusteella.

Kaupankäyntimaksut

DueDEX soveltaa valmistaja- ja ottajamallia kauppapalkkioiden määrittämiseen. Käyttäjän tekemän toimeksiantotyypin mukaan pörssi määrittää sovellettavan kaupankäyntimaksun seuraavasti:

 • 0,075% maksu raja- ja ehdollisille tilauksille (noutaja)
 • -0,025% maksu markkinatilauksille, jotka täyttävät (valmistaja)

Verrattuna muihin salausmarginaalin kaupankäyntialustoihin, DueDEX-kaupankäyntimaksut ovat melko kohtuulliset ja kilpailukykyiset.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko DueDEX Legit & Turvallinen?

DueDEX on rekisteröity Belizessä pyrkien tuomaan oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta digitaalisten omaisuuserien, kuten Bitcoinin, vaihtoon. Sivustolla mainitaan joukko turvatoimia, jotta asiakkaan varat pysyvät turvassa pörssissä käydessään kauppaa, kuten:

 • 100% varoista varastoidaan kylmävarastoon moniallekirjoituksella
 • Asiakkaan nostot tarkastetaan monikerroksisen ihmisen osallistumisen avulla
 • Tileillä on mahdollisuus ottaa käyttöön 2-tekijäinen todennus
 • Verkkosivusto on täysin salattu SSL: llä

Onko DueDEXillä Testnet / Demo / Paper Trading -tili?

Joo. DueDue-palvelussa on käytettävissä testiverkko, jonka avulla sen käyttäjät voivat demoilla käydä kauppaa bitcoinilla virtuaalirahalla. Sen avulla potentiaaliset kauppiaat voivat kokea DueDEX-kaupankäyntialustan ennen varojen tallettamista.

Onko DueDEX: llä kumppani- / viiteohjelma?

Kyllä, DueDEX: llä on kaksitasoinen elinikäinen viittausohjelma, jonka avulla voit saada 30% tytäryhtiöiden kaupankäyntimaksuista ja lisäksi 10% tason 2 tytäryhtiöistä.

duedex-tytäryhtiö

Mitä maita DueDEX tukee?

DueDEX antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää palveluitaan kaikkialta maailmasta lukuun ottamatta valittua maaryhmää salausvaluuttoihin liittyvien laillisten rajoitusten vuoksi. Maat ja alueet, jotka EIVÄT saa käydä kauppaa DueDEX: llä, ovat seuraavat:

 • Hong Kong
 • Kuuba
 • Iran
 • Pohjois-Korea
 • Krim
 • Sudan
 • Malesia
 • Syyria
 • Yhdysvallat (mukaan lukien kaikki USA: n alueet)
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Ecuador
 • Kirgisia

Yhdysvalloissa sijaitsevat kauppiaat eivät saa käydä salausta kaupassa DueDEX: n kanssa tiukkojen säännösten vuoksi. Tämän alueen käyttäjien on löydettävä Yhdysvalloissa sijaitseva kryptovaluutanvaihto.

DueDEX-tarkistus: tuomio on…

Katsauksen lopuksi DueDEX näyttää olevan turvallinen ja luotettava foorumi Bitcoin-ikuisten kaupankäynnille korkealla vipuvaikutuksella. Vaikka se ei tarjoa muita suuria salauspareja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple, vaihto korvaa sen upeilla ominaisuuksilla ja käyttöliittymällä.

Käy DueDEX-sivustossa

Odotamme, että DueDEX houkuttelee paljon käyttäjiä ja likviditeettiä lähitulevaisuudessa (kun ne ovat lisänneet kauppaan lisää markkinoita)

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Jos on olemassa muita kryptovaluuttakauppoja, jotka haluat meidän tarkistavan, jätä meille kommentti.

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiiliin reagoivan kartoitusliittymän, joka soveltuu aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy DueDEX-sivustossa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map